+7
Lady Melisandre
Leonette Fossoway
Cat Of The Canals
Valar Morghulis
Daenerys Targaryen
Queen in the North
Nïx
11 απαντήσεις
The Borgias - TV Series (2011)
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: The Borgias - TV Series (2011)
η αληθεια ειναι οτι χωρις αυτον δεν υπηρχει σοου. εγω θα το εβλεπα αν ηταν μονο ο francois και η holliday αλλα δεν θα ηταν η ιδια σειρα. ααααα μπορουν να κανουν spin-off με αυτους τους δυο....!!
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°27
όχι ρε, δίχως ροδρίγο δεν νοούνται βοργίες, απλά θα ήθελα ο irons και βάλει κάτω τον κ*λο του για 10 ακόμα επισόδια, έστω για μια 2ωρη ταινία γμώτο 

Armory
- Δημοσίευση Ν°28
οχι ρε... θα ηταν χαλια αν προσπαθουσαν να χωρεσουν ολη την υπολοιπη ιστορια σε τοσο λιγο χρονο.
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°29
Το White Queen τα βιβλία είναι ολόκληρη σειρά. Bασίζεται γενικά στην εποχή του Πολέμου των Ρόδων στην Αγγλία (York σύμβολο το άσπρο ρόδο και Lancaster το κόκκινο), που ήταν στην ουσία πόλεμος μεταξύ των οίκων York και Lancaster. O Mάρτιν μάλιστα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αυτή η εποχή αποτέλεσε έμπνευση για τα βιβλία. Ορισμένοι φανς το έχουν τραβήξει και παραλληλίζουν Starks και Lannisters με Yorks και Lancasters αλλά και άλλα γεγονότα και πρόσωπα αν και ο Μάρτιν έχει πει πως δεν συνδέονται τόσο απλά αποτέλεσαν την κυριότερη του έμπνευση.
Όσο για τους Βοργίες νομίζω Βοργίες χωρίς μπαμπά Βοργία δε λέει. Αλλά συνφωνώ για σπιν οφ. Έχω σποιλεριαστεί εν τω μεταξύ αλλά δεν πτοούμαι.
Όσο για τους Βοργίες νομίζω Βοργίες χωρίς μπαμπά Βοργία δε λέει. Αλλά συνφωνώ για σπιν οφ. Έχω σποιλεριαστεί εν τω μεταξύ αλλά δεν πτοούμαι.

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°30
α) με τίποτα σπινόφ. αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο σωστά και κάνε 4η σίζον. που δεν θα γίνει, οπότε ας βάλουμε το οτπ μας στον τάφο 
β) πάντα ήμουν με τους γιορκς μόνο κ μόνο λόγω ριχάρδου γ', ο β' μου ήταν πάντα αδιάφορος, αλλά ο ριχάρδος γλόστερ και τα παιδιά του μου άρεσαν πάντα.

β) πάντα ήμουν με τους γιορκς μόνο κ μόνο λόγω ριχάρδου γ', ο β' μου ήταν πάντα αδιάφορος, αλλά ο ριχάρδος γλόστερ και τα παιδιά του μου άρεσαν πάντα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°31
αααα αληθεια;; ειναι δηλαδη prequel του the tudors στην ουσια!! θα το ξεκινησω λοιπον!
δεν θα ειχα προβλημα για σπιν οφ γιατι ξερω οτι απο εκει που τελειωσε ο 3ος κυκλος...

δεν θα ειχα προβλημα για σπιν οφ γιατι ξερω οτι απο εκει που τελειωσε ο 3ος κυκλος...
- Σπόιλερ:
- η λουκρετζια παντρευεται εναν αλλο και ο τσεζαρε παει στον πολεμο και πεθαινει εκει. η λουκρετζια ζει χωρις αυτον για 16 χρονια... και σε αυτα τα 16 χρονια καταφερε να γινει καλη μητερα και συζυγος.
Armory
- Δημοσίευση Ν°32
Εγώ δεν ξέρω με ποιους είμαι θέλω να διαβάσω μερικά βιβλία σχετικά με την εποχή.
Σέρσει Λάννιστερ και να μην στηρίζεις Λάνκαστερ;; Ντροπή.
Νομίζω οι Tudors ήταν Λάνκαστερς. Είχαν κι αυτοί κόκκινο ρόδο σύμβολο.

Armory
- Δημοσίευση Ν°33
πρεπει να κανω παλι μια επαναληψη αυτης της ιστοριας...
Armory
- Δημοσίευση Ν°34
Ότι έχει να κάνει με ιστορία Αγγλίας είναι τέλειο. Kαλά εγώ για να δω White Queen πρέπει να τελειώσω τουλάχιστον Βοργίες, Μέρλιν και Τudors. But i will. 

Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°35
^Μαζί σου Μαρία, αυτό το the White Queen ακούγεται ενδιαφέρον αλλά έχω ακόμα... ουυυ πολύ πράμα... 

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°36
μαρίνα, i know αλλά πονάει ρε συ. πονάει. αν γινόταν, θα έκανα 10 σίζονς με βοργίες και θα το άπλωνα και θα έβαζα δικά μου πράματα μέσα, μυστικές συναντήσειις τσέζαρε/λουκρέτσια που δεν είναι γραμμένες στην ιστορία και τέτοια
αλλά υποθέτω, ένας ακόμα λόγος για τον οποίο τους αγαπάμε σαν οτπ είναι το γεγονός πως τους είδαμε τόσο λίγο και είχαν τόσο ρομαντική εξέλιξη. ΑΧ ΠΟΝΑΩ ΣΑΣ ΛΕΩ.
Μη μιλάς, Κατ, ξέρεις τι Γιορκς ήταν οι Λάννιστερς; Νομίζω πως ήταν σύμπτωση, βασικά πως απλά ο Μάρτιν θεώρησε ταιριαστό να δώσει το όνομα Λάννιστερ, αισθητικά, αλλιώς πίστεψέ με, θα τους έβγαζε Γιόρκς
Σαν οίκος οι Γιόρκς ήταν τέρμα Μακιαβελλικοί, και ο Ριχάρδος ο Γ' και ο πατέρας του ο Γλόστερ, και ο αδερφός του Ριχάρδου Γ', ο Εδουάρδος Δ'.
Οι Tudors δεν ήταν Λάνκαστερς, ήταν Τυδώρ
Η δυναστεία των Πλανταγενέτων (Γιορκ και Λάνκαστερ δηλαδή) σταματά με τον θάνατο του Ριχάρδου Γ' (γιορκ) αφού πολεμάει τον Ερρίκο τον 7ο Τυδώρ (μακρινά ξαδέρφια/ξαδέρφια από γάμο; με τους Λάνκαστερς). Ωστόσο για να φέρουν ειρήνη παντρεύτηκαν μία Γιορκ
Το σήμα τους λοιπόν ήταν άσπρο ρόδο μέσα σε κόκκινο, με στέμμα από πάνω 
Μη νομίζεις, και οι Τυδώρ πολύ μπ@σταρδα πήραν τον θρόνο, παίχτηκε κάτι με ξώγαμα κλπ.

Cat Of The Canals έγραψε:Εγώ δεν ξέρω με ποιους είμαι θέλω να διαβάσω μερικά βιβλία σχετικά με την εποχή.
Μη μιλάς, Κατ, ξέρεις τι Γιορκς ήταν οι Λάννιστερς; Νομίζω πως ήταν σύμπτωση, βασικά πως απλά ο Μάρτιν θεώρησε ταιριαστό να δώσει το όνομα Λάννιστερ, αισθητικά, αλλιώς πίστεψέ με, θα τους έβγαζε Γιόρκς

Οι Tudors δεν ήταν Λάνκαστερς, ήταν Τυδώρ

Μη νομίζεις, και οι Τυδώρ πολύ μπ@σταρδα πήραν τον θρόνο, παίχτηκε κάτι με ξώγαμα κλπ.
Armory
- Δημοσίευση Ν°37
http://dgsafdmd.tumblr.com/post/54162555226/satisfy-this-hungriness-we-are-creatures-of-the
δες τι με βαζεις και βλεπω!!
δες τι με βαζεις και βλεπω!!
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°38
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ
ΑΧ ΠΑΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ---
ΑΧ ΠΑΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ---
Armory
- Δημοσίευση Ν°39
- Σπόιλερ:
- υπαρχει περιπτωση η lucrezia να ειναι υιοθετημενη; ο ροντικο και η βανοζα εχουν καστανα μαλλια, το ιδιο και ο τσεζαρε, ο χουαν και ο τζιοφρε.... αν ειναι υιοθετημενη δεν θα ηταν απαγορευμενο να ειναι μαζι...
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°40
εγώ θέλω να είναι απαγορευμένο ρε, τι θες; 
όχι, κανονικά και η βανότσα ξανθιά ήταν θαρρώ.

όχι, κανονικά και η βανότσα ξανθιά ήταν θαρρώ.
Armory
- Δημοσίευση Ν°41
το απαγορευμενο καλο, το ινσεστ ομως;
εχω μεγαλυτερο αδερφο, γι αυτο δεν θελω να τους σκεφτομαι ετσι...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°42
Queen in the North έγραψε:το απαγορευμενο καλο, το ινσεστ ομως;εχω μεγαλυτερο αδερφο, γι αυτο δεν θελω να τους σκεφτομαι ετσι...
ούτε για πλάκα, εγώ μισώ τον δικό μου

ρε, η λουκρέτσια το εξηγεί, it feels natural and good

Και στην τελική, άσε με να σε ρωτήσω κάτι. Όταν επιλέγεις μια σειρά, γιατί την επιλέγεις; Γιατί "κάτω από όλες τις δολοπλοκίες και τα φονικά, όλοι μπορούν να συσχετιστούν με τον όρο οικογένεια" ή ΑΚΡΙΒΩΣ λόγω των δολοπλοκιών και των φονικών;
στο οποιοδήποτε πρότζεκτ, είτε είναι θέατρο είτε κινηματογράφος είτε τηλεόραση, θέλουμε στην τελική να δούμε το ordinary ή το extraordinary?
Armory
- Δημοσίευση Ν°43
εγω δεν τον μισω παντως τον δικο μου
φυσικα και θελουμε κατι διαφορετικο, δεν αντιλεγω.
αν ηταν οντως αδερφια υπαρχει περιπτωση να ενιωθαν τετοια ελξη μεταξυ τους; εχω την εντυπωση πως οχι. βεβαια ακομα και αν αποδεικνυοταν με καποιον τροπο οτι ηταν αδερφια παλι θα τους σιπαρα. δεν αλλαζει κατι. απλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι

φυσικα και θελουμε κατι διαφορετικο, δεν αντιλεγω.
αν ηταν οντως αδερφια υπαρχει περιπτωση να ενιωθαν τετοια ελξη μεταξυ τους; εχω την εντυπωση πως οχι. βεβαια ακομα και αν αποδεικνυοταν με καποιον τροπο οτι ηταν αδερφια παλι θα τους σιπαρα. δεν αλλαζει κατι. απλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°44
μα είναι αδέλφια
ιστορικό γεγονός 
Γιατί να μην ένιωθαν; Συμβαίνει γύρω μας, απλά κρύβεται. Η Ήπειρος και η Κρήτη είναι τίγκα στην Μεσογειακή αναιμία, και έχω ακούσει λόγω αυτού... :/
Κοίτα, και μένα μου φαίνεται η σκέψη άρρωστη, μην τρελαθούμε. Μάλλον δεν την αντιλαμβανόμαστε. Απόψεις είναι όλα. Και ο μανιακός δολοφόνος καταλαβαίνει γιατί σκοτώνει, απλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε
Υποθέτω πως είναι η Απόλυτη Αγάπη, αυτό που βλέπουμε συχνά να απεικονίζεται στην λογοτεχνία ανά τους αιώνες. Τα πάντα, ερωτική, αδελφική, συζυγική, φιλική, πατρική αγάπη. Αγάπη σε όλα τα επίπεδα. Μερικές φορές σαν ιδέα μου φαίνεται Θείο.

Γιατί να μην ένιωθαν; Συμβαίνει γύρω μας, απλά κρύβεται. Η Ήπειρος και η Κρήτη είναι τίγκα στην Μεσογειακή αναιμία, και έχω ακούσει λόγω αυτού... :/
Κοίτα, και μένα μου φαίνεται η σκέψη άρρωστη, μην τρελαθούμε. Μάλλον δεν την αντιλαμβανόμαστε. Απόψεις είναι όλα. Και ο μανιακός δολοφόνος καταλαβαίνει γιατί σκοτώνει, απλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε

Υποθέτω πως είναι η Απόλυτη Αγάπη, αυτό που βλέπουμε συχνά να απεικονίζεται στην λογοτεχνία ανά τους αιώνες. Τα πάντα, ερωτική, αδελφική, συζυγική, φιλική, πατρική αγάπη. Αγάπη σε όλα τα επίπεδα. Μερικές φορές σαν ιδέα μου φαίνεται Θείο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°45
αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι παντρευοντουσαν οι κανανε παιδια αδερφια μεταξυ τους. μπορει να σημαινει οτι δευτερο-τριτα ξαδερφια παντρευοντουσαν. αυτο δεν ειναι τοσο τρομερο οσο δυο αδερφια
Το ξερω... το ζηλευω τρομερα αυτο που εχουν μεταξυ τους. Ισως ειναι το τοπ οτπ μου... Αλλα οταν τους βλεπω σαν αντρα και γυναικα οχι σαν αδερφο και αδερφη. Μου φαινεται τρομερα weird οταν τους σκεφτομαι ετσι. Ειδικα τα βραδια
διαβαζοντας φικ

Το ξερω... το ζηλευω τρομερα αυτο που εχουν μεταξυ τους. Ισως ειναι το τοπ οτπ μου... Αλλα οταν τους βλεπω σαν αντρα και γυναικα οχι σαν αδερφο και αδερφη. Μου φαινεται τρομερα weird οταν τους σκεφτομαι ετσι. Ειδικα τα βραδια

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°46
Queen in the North έγραψε:αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι παντρευοντουσαν οι κανανε παιδια αδερφια μεταξυ τους. μπορει να σημαινει οτι δευτερο-τριτα ξαδερφια παντρευοντουσαν. αυτο δεν ειναι τοσο τρομερο οσο δυο αδερφια![]()
Το ξερω... το ζηλευω τρομερα αυτο που εχουν μεταξυ τους. Ισως ειναι το τοπ οτπ μου... Αλλα οταν τους βλεπω σαν αντρα και γυναικα οχι σαν αδερφο και αδερφη. Μου φαινεται τρομερα weird οταν τους σκεφτομαι ετσι. Ειδικα τα βραδιαδιαβαζοντας φικ
![]()
α) μα δεν παντρεύονται, απλά κάνουν σεξ

β) εμένα να δεις. μπορείς να το πιστέψεις πως έχει ξεπεράσει το σέρσεϊ/τζέιμι μου; μάλλον γιατί τους έχουμε δει ως μεγάλους, και διαβάζοντας ασόιαφ βλέπω πως (αν κάποτε σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο και αγαπούσαν ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο) τώρα αυτό δεν ισχύει. Ενώ με τσέζαρε/λουκρέτσια, τους βλέπουμε να εξελίσσονται και συγχαρητήρια στον νιλ τζόρνταν που είχε την ιδέα αυτής της συγκεκριμένης απεικόνισης. τους έδωσε σκηνοθετική οδηγία "δεν θέλω να παίξετε σεξουαλική ένταση" και σε μια συνέντευξη ειπώθηκαν αυτά:
"Basically there was, if you read the history, you find these two, this brother and sister, were utterly fascinated by each other and they regarded each as the ideal spouse. So they got through many relationships, but they never find one that satisfies them as much as the brother and sister do. It’s not a story about incest, but it’s a story about two people who are absolutely enraptured with each other.”
Neil Jordan, creator of The Borgias
"Cesare was to be the evil genius of Lucrezia’s life: their love and loyalty to one another were such that he, like his father, would be accused of incest with her; even that his obsessive love for her led him to murder. [...] Incestuous or not, there is no doubt that Cesare and Lucrezia loved each other above anyone else and remained loyal to each other to the end."
Lucrezia Borgia, Sarah Bradford
Ενώ ο Τζέιμι και η Σέρσει... δεν ξέρουμε τι έγινε. Απλά άρχισαν να κάνουν σεξ, κατάλαβες; Δεν γνωρίζουμε πως αγαπήθηκαν, ακόμα καλά καλά δεν ξέρουμε τι είδους αγάπη, μπορούμε να κάνουμε μόνο σπέκιουλέισον. Καλά, το ίδιο και με τους Βοργίες, αλλά η απεικόνισή τους μου αρέσει περισσότερο. Ωστόσο έχουν και οι 2 κάτι κοινό. Στράφηκαν ο ένας στον άλλο από μοναξιά. Όντας ισχυρές οικογένειες, δεν μπορούσαν να προστατευτούν από τους εχθρούς τους και δεν ήξεραν ποιον να εμπιστευθούν. Κυρίως οι Βοργίες, οι Λάννιστερς... μόνοι στο κάστρο, ποιος ξέρει

Armory
- Δημοσίευση Ν°47
Βασικα η σχεση Σερσι/Τζειμι ειναι διαφορετικη απο Λουκρετζια/Τσεζαρε. Οι πρωτοι πιστευω αγαπιοντουσαν σαν αδερφια και απλως την εβρισκαν κανοντας σεξ, οι δευτεροι ανεπτυξαν με τα χρονια μια βαθια αγαπη. Προσπαθησαν να αγαπησουν αλλους να μεινουν μακρια ο ενας απο τον αλλο αλλα τελικα δεν τα καταφεραν...
Βασικα εχεις αρχισει να με πειθεις με αυτα τα αποσπασματα απο ιστορια βιβλια και του σεναριογραφου.
Ερωτηση: υπαρχει καμια υποθεση οτι καποιο παιδι της λουκρετζια μπορει να ηταν δικο του; Επισης το ινσεστ μεταξυ Λουκρετζια και Ροντριγκο είχε οντως βασεις ή ηταν απλα φημες και κακα κουτσομπολια;
Βασικα εχεις αρχισει να με πειθεις με αυτα τα αποσπασματα απο ιστορια βιβλια και του σεναριογραφου.
Ερωτηση: υπαρχει καμια υποθεση οτι καποιο παιδι της λουκρετζια μπορει να ηταν δικο του; Επισης το ινσεστ μεταξυ Λουκρετζια και Ροντριγκο είχε οντως βασεις ή ηταν απλα φημες και κακα κουτσομπολια;
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°48
http://25.media.tumblr.com/561f650727a3b407e26d8f523611b91b/tumblr_mocj5t8sAN1r4xxvno1_500.png
ΜΛΚΑ ΔΑΚΡΥΣΑ
α) Θα σου πω τι παίζει. Και στις δύο σχέσεις, υπάρχει έρωτας. Νομίζω πως ο έρωτας πάει να πει "μου δημιουργείς εικόνες στο κεφάλι, διαγείρεις την φαντασία μου". Απλά στην τελική, στην σχέση Σέρσεϊ/Τζέιμι ο ένας δεν ήταν αυτό που ήθελε ο άλλος να είναι. Δηλαδή ανακάλυψαν πως η πραγματικότητα μεταξύ τους ήταν διαφορετική από αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Στους Βοργίες δεν συμβαίνει αυτό. Ο ένας είναι αυτό που φαντάζεται ο άλλος. Ίσως επειδή πράγματι είναι, ίσως επειδή η σχέση τους έχει μόλις αρχίσει να μπαίνει στα βαθιά των βοργίων, δηλαδή να έχει αρχίσει να βρωμίζει από τις πράξεις τους. Δεν ξέρω.
β)Πάντως, παρατήρησε δύο πράγματα. Στους Βοργίες (το χεις δει όλο; θα βάλω σε σπόιλερ την τελευταία σκηνή/φινάλε) η οικογένεια αυτή τελικά, το όνομα, είναι πάρα πολλά πράγματα. Είναι full time job το να είσαι βοργίας, και τελικά οι ίδιοι οι χαρακτήρες, μέχρι και η αθώα λουκρέτσια αναλώνεται περισσότερο από το όνομά της, μέχρι να βρωμίσει η ίδια.
όσο για την ερώτησή σου. παίζει να ήταν δικό του, παίζει να είχε παρτίδες σεξουαλικές και με τον πατέρα της. φήμες και κακά κουτσομπολιά;
εμ κάπου θα βασίζονται και οι φήμες 
κοίτα, κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συνέβη. μπορεί να ήταν τόσο έκλυτοι όσο στο κόμικ του μάναρα, που το διάβασα και ήταν μπλιαχ
αλλά όταν απεικονίζουν έναν έρωτα τόσο μεγάλο με τέτοιο τρόπο... ε, τους αγαπάς.
ΜΛΚΑ ΔΑΚΡΥΣΑ
Queen in the North έγραψε:Βασικα η σχεση Σερσι/Τζειμι ειναι διαφορετικη απο Λουκρετζια/Τσεζαρε. Οι πρωτοι πιστευω αγαπιοντουσαν σαν αδερφια και απλως την εβρισκαν κανοντας σεξ, οι δευτεροι ανεπτυξαν με τα χρονια μια βαθια αγαπη. Προσπαθησαν να αγαπησουν αλλους να μεινουν μακρια ο ενας απο τον αλλο αλλα τελικα δεν τα καταφεραν...
α) Θα σου πω τι παίζει. Και στις δύο σχέσεις, υπάρχει έρωτας. Νομίζω πως ο έρωτας πάει να πει "μου δημιουργείς εικόνες στο κεφάλι, διαγείρεις την φαντασία μου". Απλά στην τελική, στην σχέση Σέρσεϊ/Τζέιμι ο ένας δεν ήταν αυτό που ήθελε ο άλλος να είναι. Δηλαδή ανακάλυψαν πως η πραγματικότητα μεταξύ τους ήταν διαφορετική από αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Στους Βοργίες δεν συμβαίνει αυτό. Ο ένας είναι αυτό που φαντάζεται ο άλλος. Ίσως επειδή πράγματι είναι, ίσως επειδή η σχέση τους έχει μόλις αρχίσει να μπαίνει στα βαθιά των βοργίων, δηλαδή να έχει αρχίσει να βρωμίζει από τις πράξεις τους. Δεν ξέρω.
β)Πάντως, παρατήρησε δύο πράγματα. Στους Βοργίες (το χεις δει όλο; θα βάλω σε σπόιλερ την τελευταία σκηνή/φινάλε) η οικογένεια αυτή τελικά, το όνομα, είναι πάρα πολλά πράγματα. Είναι full time job το να είσαι βοργίας, και τελικά οι ίδιοι οι χαρακτήρες, μέχρι και η αθώα λουκρέτσια αναλώνεται περισσότερο από το όνομά της, μέχρι να βρωμίσει η ίδια.
- σπόιλερ 3χ10:
- στο 3χ3 λέει am i so hard to love? πηγαίνει στον τσέζαρε επειδή only a borgia it seems can truly love a borgia. είναι δύσκολο για όλο τον υπόλοιπο κόσμο να τους αγαπήσει. γιατί είναι οι βοργίες, the unholy family. και στο 10 λέει η λουκρέτσια is that all i am now? a borgia. και ο τσέζαρε απαντά a professional (εννοώντας professional στο έγκλημα).
- Σπόιλερ:
- i will never wash this blood off me, λέει η λουκρέτσια.
και μετά ο τσέζαρε της απαντάει: then i must. την καθαρίζει και της λέει you will be naked and clean and bloodless again. and mine.
και σκύβει και την φιλάει στο λαιμό. και δες τους. ακόμα με τα αίματα του φονικού πάνω της, ακόμα και η ίδια η λουκρέτσια... she stirrs. αφού έχουν σκοτώσει πρακτικά μαζί τον σύζυγό της που τον αγαπούσε.. αυτή ανταποκρίνεται στον τσέζαρε. αν αυτό δεν είναι Απόλυτη Αγάπη, δεν ξέρω τι είναι. Μπορεί να είναι διεστραμμένο, μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε... αλλά για αυτό παραμένει το αγαπημένο μου οτπ.
όσο για την ερώτησή σου. παίζει να ήταν δικό του, παίζει να είχε παρτίδες σεξουαλικές και με τον πατέρα της. φήμες και κακά κουτσομπολιά;

κοίτα, κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συνέβη. μπορεί να ήταν τόσο έκλυτοι όσο στο κόμικ του μάναρα, που το διάβασα και ήταν μπλιαχ

Armory
- Δημοσίευση Ν°49
ax και στην δικη μου καρδια θα εχει μια ξεχωριστη θεση
δωσε μου σε παρακαλω και το ποστ για να το reblogαρω
Παρα πολυ μου αρεσει οπως τα λες...
Το θελω πολυ να ειχαν παιδι μαζι. Ειδικα αν το μεγαλωνε η Λουκρετζια και ηταν αγορι...

δωσε μου σε παρακαλω και το ποστ για να το reblogαρω
Παρα πολυ μου αρεσει οπως τα λες...
- Σπόιλερ:
- στο μυαλο μου ηρθε η σκηνη που η Λουκρετζια λεει Ξερεις ποια ειμαι και ομως με αγαπας. Φαινεται πως μονο ενας Μπορζια μπορει να αγαπησεις πραγματικα εναν αλλο. Ενω η Σερσει και ο Τζειμι αγαπουσαν μια εικονα. Οταν μαλιστα ο Τζειμι ανακαλυψε ποια ειναι η Σερσι στην πραγματικοτητα την αγνοησε και λιγο πολυ την αφησε για να πεθανει (στο τράιλ μπαι κομπατ που αρνηθηκε να παει να πολεμησει για χαρη της)
Λολ και διαβαζω παρακατω και βλεπω οτι αυτο ακριβως σκεφτοσουν και συ...
Επισης... και γω λατρεψα την τελευταια σκηνη. Νιωθω οτι σε αυτο το σημειο ειναι πια σαν ενας οργανισμος. Ο ενας συμπληρωνει τον αλλο στα παντα.
Το θελω πολυ να ειχαν παιδι μαζι. Ειδικα αν το μεγαλωνε η Λουκρετζια και ηταν αγορι...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°50
http://fuckyeahcesarelucrezia.tumblr.com/post/52888102799/francoisarnaudpagangod-what-a-man
Πάρε και αγάπα με λίγο, ναι;
Θα ακουστεί πολύ κάπως, αλλά με βοήθησε πολύ αυτό που σπουδάζω, να καταλάβω και να κρίνω καλύτερα
Και να ξέρεις, πάντα, οι σωστοί ηθοποιοί τα δείχνουν όλα. Είναι καθαρός φόβος, ή μπέρδεμα, ή καχυποψία.
για το σπόιλερ σου:
δεν ξέρω αν θα ήθελα να έχουν παιδιά. αλλά αν ναι, να το ξέρει μόνο η λουκρέτσια και ο τσέζαρε να υποψιάζεται (πάντα για την σειρά, όχι για το ιστορικό γεγονός). ή να μην είχαν κανέναν ανάμεσά τους. αχ δεν ξέρω, και τα 2 μου αρέσουν.
Πάρε και αγάπα με λίγο, ναι;
Θα ακουστεί πολύ κάπως, αλλά με βοήθησε πολύ αυτό που σπουδάζω, να καταλάβω και να κρίνω καλύτερα

Και να ξέρεις, πάντα, οι σωστοί ηθοποιοί τα δείχνουν όλα. Είναι καθαρός φόβος, ή μπέρδεμα, ή καχυποψία.
για το σπόιλερ σου:
- Σπόιλερ:
- Ξερεις ποια ειμαι και ομως με αγαπας. Φαινεται πως μονο ενας Μπορζια μπορει να αγαπησεις πραγματικα εναν αλλο.
Την πρώτη πρόταση την λέει εκείνη τη στιγμή; :S δεν το θυμάμαι. Το βοργίας αγαπά βοργία το θυμάμαι.
και ναι, και γω για το trial by combat μιλούσα αλλά και για την sex scene τους. σκέφτονται και μιλάνε διαφορετικά.
όσο για την τελευταία σκηνή βοργίες... ο φρανσουά ο ηθοποιός είπε πως δεν εκείνη την στιγμή δεν είχε μείνει καθόλου αθωώτητα, και συμφωνώ, αλλά μόνο για εκείνη την στιγμή. εκείνη η στιγμή ήταν απόλυτα μη αθώα. σίγουρα σκούραινε τη σχέση τους κατά πολύ και θα ήθελα να δω πως θα συνέχιζαν αλλά δεν μας άφησαν τα βλαχάκια στο σόουταημ. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ γίνομαι πύρ και μανία τώρα.
δεν ξέρω αν θα ήθελα να έχουν παιδιά. αλλά αν ναι, να το ξέρει μόνο η λουκρέτσια και ο τσέζαρε να υποψιάζεται (πάντα για την σειρά, όχι για το ιστορικό γεγονός). ή να μην είχαν κανέναν ανάμεσά τους. αχ δεν ξέρω, και τα 2 μου αρέσουν.
|
|