Eμ, ΚΏΝΝΙ;! Φέρε καμιά ντουζίνα βεντάλιες, 20 ανεμιστήρες, α κι καμιά δεκαριά air contitions, έβαλε ζέστη ξαφνικά sis, η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη

- 3χ03:
- Οκ ο Βερσούτσι την έκανε με ελαφρά βάζοντας φωτιά στο Βατικανό, θέλετε να με αφορίσετε, να κι εγώ
δίκαιη αποχώρηση δεν μπορείς να πεις. Ο Ρούφιο ακόμα προσπαθεί να συγκεντρώσει το κοπάδι των λύκων που θα υποταχθεί στην άλλη την σκύλα κι ο Καίσαρας ταξιδεύει στην Νάπολη με την άλλη την χαμηλοβλεπούσα για να τα δει τα σόγια της και να διαπραγματευτεί την νομιμότητα του Τζιοβάννι, που και που ρίχνει και μια ματιά στα αποθέματα του στρατού
How do you dare to speak to Mike like that?! you idiot! που θα μου πεις τον faithful servant&serial killer και κλέφτη κιόλας έλεος!
Πολλή γκρίνια σε αυτό το επ. η Λουκρέτσια, αν συνεχίσει έτσι δεν νομίζω να την αντέξω και πολύ, κρίμα στον Αλφόνσο , ένα πιόνι έχει καταντήσει κι αυτός... Τι έγινε καλέ , καλέσαμε την φοράδα στη Ρώμη, κι υποκλίθηκε/γονάτισε μπροστά στον Πάπα κιόλας, κάποιον λάκο έχει η φάβα ... Υπάρχουν γυναίκες που πρέπει να τους βάζεις κουκούλα αλλά και γυναίκες όπου πρέπει να βάζεις εσύ κουκούλα σε περίπτωση που πέσει η δικιά τους ~ Ohhh holy mother of God, Πάπα ακύρωσε τον γάμο πάραυτα δεν βλέπεις εδώ ο king of france υποφέρει το παιδί
Ευτυχώς τον γλιτώσαμε τον σκάνδαλο με τον σουγιά στο γάμο, πρώτη νύχτα γάμου δυστυχώς δεν είχαμε , φρόντισε ο 'πίνακας γάμου ' γι αυτό... Αλλά οι σκηνές με τα siblings, αυτό το σκάνδαλο όχι δεν έλειψε ... ΚΑΤ ! ~ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΩ ΆΛΛΟ , ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ !