δεν φταις εσύ.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Cat Of The Canals έγραψε:Αχ... Cesare Borgia!!! I'm in love!!!
H πλάκα είναι ότι στην αρχή μου άρεσε η εμφάνιση του δε λέω αλλά ήμουν οκ ένας ακόμα ωραίος. Τώρα με τραβάει περισσότερο ο χαρακτήρας του. Πολύ παθιασμένος τύπος. Και φυσικά μου φαίνεται τόσο ξεχωριστός! Σε μαγεύει ρε παιδί μου, ότι κάνει το κάνει να φαίνεται τόσο σωστό.
Cersei Lannister έγραψε:Με κατέστρεψε το βίντεο.
Αχ Μαρίνα τι θα κάνουμε; Πως θα προχωρήσουμε με τη ζωή μας μετά από αυτό το σιπ;
Cat Of The Canals έγραψε:H πλάκα είναι ότι στην αρχή μου άρεσε η εμφάνιση του δε λέω αλλά ήμουν οκ ένας ακόμα ωραίος. Τώρα με τραβάει περισσότερο ο χαρακτήρας του. Πολύ παθιασμένος τύπος. Και φυσικά μου φαίνεται τόσο ξεχωριστός! Σε μαγεύει ρε παιδί μου, ότι κάνει το κάνει να φαίνεται τόσο σωστό.
Queen in the North έγραψε:
εχω την εντυπωση πως οποιοδηποτε σιπ μετα απο αυτο θα εχει "κατι" που θα του λειπει.
Delena Florent έγραψε:^Κώννι σημείωσε ημερομηνία , Δευτέρα 8/7/2014, η Delena Florent ξεκινά Βοργίες τους οποίους θα παρακολουθεί παράλληλα με τον Μέρλιν, τι να κάνω η δόλια?
Cersei Lannister έγραψε:Queen in the North έγραψε:Οταν κανω το re-watch θα βαζω σχολια για το καθε επεισοδιο.
Το ορκίζομαι, θα το κάνω και γω και θα συγκρίνουμε σημειώσεις!!![]()
![]()
![]()
Queen in the North έγραψε:Cersei Lannister έγραψε:Queen in the North έγραψε:Οταν κανω το re-watch θα βαζω σχολια για το καθε επεισοδιο.
Το ορκίζομαι, θα το κάνω και γω και θα συγκρίνουμε σημειώσεις!!![]()
![]()
![]()
Αχ ναι!!! Ποτε λες να το ξεκινησεις;![]()
|
|