A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+7
Lady Melisandre
Leonette Fossoway
Cat Of The Canals
Valar Morghulis
Daenerys Targaryen
Queen in the North
Nïx
11 απαντήσεις

The Borgias - TV Series (2011)

Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

The Borgias - TV Series (2011) - Σελίδα 5 Empty Απ: The Borgias - TV Series (2011)

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Πεμ Ιουλ 04, 2013 7:59 pm

Εγώ δε ξέρω δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά νομίζω παίζει ρόλο και η ηθοποιός. Δε μ αρέσει ορισμένες φορές το παραπαίζει δραματικά. Κι απ' την αρχή δεν κατάλαβα το κόλλημα της με τον μπαμπά Βοργία. Λες και οι υπόλοιποι καρδινάλιοι ή υποψήφιοι τέλος πάντων για τη θέση είναι καλύτεροι. Όλοι ίδιοι ήτανε...
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : King's Landing

Armory
    : Lannister Lannister

The Borgias - TV Series (2011) - Σελίδα 5 Empty Απ: The Borgias - TV Series (2011)

Δημοσίευση από Nïx Παρ Ιουλ 05, 2013 4:49 am

Visenya Targaryen έγραψε:Εγω θελω να πω πως η εμφανιση της Κωννυ στο ΧΓ με κατασποιλεριασε! tongue Σε μισω. Razz 

Σπόιλερ:

The Borgias - TV Series (2011) - Σελίδα 5 Tumblr_inline_mm8v5a8WFC1qd9r3c
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΈΖΑΡΕ, όχι σεζάρ, χωριάτα βιζένια. The Borgias - TV Series (2011) - Σελίδα 5 Tumblr_mm6c0xE2nj1rfothzo2_r2_250

Cat Of The Canals έγραψε:Nαι ναι να κάνετε rewatch να συμμετέχω κι εγώ που τα έχω σχετικά φρέσκα.
    Τελειωσα τη 2η. Αυτή η Κατερίνα Σφόρτσα τι αχώνευτη βρε παιδάκι μου; Αφήστε που είδα στο wikipedia ότι ο πρώτος της άντρας ήταν
    πιθανό μελλοντικό σποιλερ για Da Vinci's Demons:
    Εντάξει τωρα μπορώ να πω τη μισώ! tongue
    Την Σφόρτσα την λατρεύω σαν χαρακτήρα, και θα την υποστήριζα, αν δεν ήταν εχθρός των πολύτιμων Βοργίων μου tongue
    Ναι, Κατ, και γω τον Ριάριο σκέφτηκα lol 
    Για πες εντυπώσεις, και μίλα μας για το επικότερο σιπ της ιστορίας tongue
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Παρ Ιουλ 05, 2013 11:39 am

Λιγο ασχετο με αυτα που λεμε τωρα αλλα μετα τον θανατο του ροντρικο-αλεξαντερ παπας εγινε ο καρδιναλιος ντελα ροβερε

Σπόιλερ:
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουλ 05, 2013 11:56 am

Πραγματικά είναι τόσο τέλειοι μαζί αλλά μέχρι το τέλος του 2ου δεν γίνεται τίποτα. Ελπίζω μετά να έχει καμιά εξέλιξη το πράγμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά το μισό έργο έχει εξελιχθεί στη φαντασία μου. Μιλάμε σενάρια ολόκληρα έχω γράψει. lol Πιστεύω όλο αυτό ξεκίνησε από τη μεγάλη αδερφική αρχικά αγάπη που είχαν και αργότερα εξελίχθηκε αλλιώς ίσως γιατί ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από τις αγάπες στη ζωή τους που έρχονταν και έφευγαν και ήθελαν να ζήσουν κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Το απόλυτο, το τέλειο. Ίσως και να συνειδητοποίησαν ότι όταν όλα άλλαζαν μόνο αυτοί οι δύο παρέμεναν ίδιοι, τα αισθήματα του ενός για τον άλλο δεν έφευγαν ποτέ. Και φυσικά μεταξύ τους δεν υπήρχε το είσαι μια Βοργία, είσαι μια μπάσταρδη κτλ. Ήταν ίδιοι, ίσοι.
    Μου αρέσουν πολύ πιο πολύ από Σέρσει Τζέιμι. Δε μπορώ να το συγκρίνω και τόσο βέβαια γιατί είναι διαφορετικό. Κατά τη γνώμη μου πάντα, ο Τζέιμι και η Σέρσει ήταν μαζί από επιλογή. Πιστεύω ότι για τον Τσεζάρε και τη Λουκρέτσια όπως μας τους έχουν παρουσιάσει τουλάχιστον, ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να ερωτευτούν.

Διάβασα στο wikipedia (my new friend εντελώς μ αυτή τη σειρά) ότι το πρώτο παιδί της Λουκρέτσια (του Πάολο στη σειρά) το είχαν αναγνωρίσει και ο πατέρας της και ο Τσεζάρε και υπήρχαν φήμες ότι δεν ήταν καν δικό της. Ίσως ήταν ένα ακόμα παιδί του πατέρα της ή του Τσεζάρε. Εγώ νομιζω δε θα ήθελα να έχουν παιδί μαζί η Λουκρέτσια και ο Τσεζάρε. Πάντως όταν είχα πρωτοακούσει για τη σειρά περισσότερο είχα ακούσει τη φήμη για Ροντρίγκο και Λουκρέτσια παρά για Τσεζάρε. 
    Μάλλον θα συνεχίσω στη 3η season από Δευτέρα γιατί αυτές τις μέρες έχω πολλά να κάνω και δε θέλω να το δω βιαστικά. Μετά δε θα έχει άλλο. Sad

Πω πω Μαρίνα δηλαδή του πέρασε τελικά; Τι λύσσα πια αυτός ο άνθρωπος να γίνει Πάπας; Αχώνευτος κι αυτός.
    By the way, έχω την αίσθηση ότι όλους στο τέλος αχώνευτους θα τους βγάλω γιατί βλέπω αυτούς σε τόσα επεισόδια και το οτπ μας με το σταγονόμετρο. Mad
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Παρ Ιουλ 05, 2013 3:08 pm

εχει γενεθλια σημερα!! I love you 
    Γεννηθηκε 5 Ιουλιου του 1985!

The Borgias - TV Series (2011) - Σελίδα 5 92382_original

Σπόιλερ:
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουλ 05, 2013 4:06 pm

Λεπτομέρειες... διαφορά τώρα! Μια χαρά είναι! Καλέ! 
    Άχου το! Να τον χαιρόμαστε! Razz
    Kαρκινάκι!!
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Αριθμός μηνυμάτων : 1821
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
    Τόπος : Storm's End

Armory
    : Baratheon Baratheon

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Παρ Ιουλ 05, 2013 4:29 pm

Αχ τι ωραία φατσούλα, τι ωραίο καρκινάκι, το θέλω, θέλω να το φάω! Razz 
    Να το χαιρόμαστε!!!
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Παρ Ιουλ 05, 2013 5:29 pm

Μαρίνα τώρα διαβάζω τον ηγεμόνα και το έμαθα και γω πως μετά πάπας έγινε ο Ντελλα Ρόβερε tongue
    Και ο Τσέζαρε έπρεπε να τα χει καλά μαζί του και έκανε μια λάθος κίνηση και τον φάγαν Sad

Σημείωση: Ανάμεσα στον Βοργία και τον Ντελλαρόβερε, έγινε πάπας για 26 μέρεςετούτοςSurprised 
    Κατ, πόσο συμφωνώ μαζί σου. Και γω είχα ακούσει για την φήμη Λουκρέτσια/Ροδρίγο αλλά όταν βλέπεις τόσο ωραίο οτπ με τσέζαρε, ε δεν πάει στα κομμάτια.
    Διάβασε τι λέει ο δημιουργός της σειράς:

"Basically there was, if you read the history, you find these two, this brother and sister, were utterly fascinated by each other and they regarded each as the ideal spouse. So they got through many relationships, but they never find one that satisfies them as much as the brother and sister do. It’s not a story about incest, but it’s a story about two people who are absolutely enraptured with each other.
    Neil Jordan, creator of The Borgias

Νομίζω πως αυτό τα συνοψίζει όλα.

Queen in the North έγραψε:εχει γενεθλια σημερα!! I love you 

Σπόιλερ:
    Καλά δεν το χωνεύω πως είναι 28. Δεν πειράζει μωρέ, 20 εγώ, μια χαρά θα τα πάμε I love you niania
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Παρ Ιουλ 05, 2013 7:20 pm

tongue tongue tongue tongue 

και γω αυτο διαβασα παντως. οτι ο ντελα ροβερε ειχε υποσχεθει στον τσεζαρε οτι θα "προστατεψει" την οικογενεια μπορζια και ολα τα σχετικα. ηταν την εποχη που ο τσεζαρε αρρωστησε. αναρωτιεμαι... πως εγινε αυτο; καμια ιδεα; naughty naughty 
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Παρ Ιουλ 05, 2013 8:46 pm

από τι να αρρώστησε, από έρωτα; tongue
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Παρ Ιουλ 05, 2013 9:05 pm

κοιτα εγω φανταστηκα οτι τον δηλητηριασε ο ντελα ροβερε...
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Παρ Ιουλ 05, 2013 9:36 pm

εγώ ξέρω πως πέθανε από μάχη :S
    ντάξει, θα δούμε στην wikipedia tongue
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Τόπος : Asshai

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Παρ Ιουλ 05, 2013 10:03 pm

Από μένα είναι μόνο 3 χρόνια μεγαλύτερος, κάντε πίσω όλες tongue

Έρχομαι να γράψω κι εδώ πως τελείωσα τον πρώτο κύκλο κι από Τρίτη ξεκινάω τον δεύτερο.

Η Σάντσια είναι τόσο γαμάτη, τη συμπαθώ πολύ Cool 
    Κι εκείνο το τραπέζι με τα πτώματα στο παλάτι του πατέρα της είναι τόσο Κόκκινος Γάμος Razz 
    Εξακολουθώ να συμπαθώ τη Φαρνέζε. Ο Ντέλα Ρόβερε μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι.
    Ήθελα η Λουκρέτσια να το ρίξει το παιδί, άκου να κρατάει το παιδί του χωριάτη να πούμε whateva 
    Η Ούρσουλα έγινε καλόγρια κι ησυχάσαμε. Μας είχε πρήξει, απ' τη μια "ελευθέρωσέ με" κι απ' την άλλη "μη, δεν πρέπει". Άσε μας κουκλίτσα μου. give up

Την Κατερίνα την στήριζα πολύ στο Assassin's Creed, εδώ δεν είμαι ακόμα σίγουρη. Αλλά γενικά παρουσιάζουν τους Σφόρτσα ως τους κακούς και με χαλάει λίγο Razz
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουλ 05, 2013 10:20 pm

Δεν άντεξα και ξεκίνησα 3ο. give up 
    Κι εγώ συμπαθώ τη Φαρνέζε και τη Σάντσια. Η Ούρσουλα πραγματικά ότι να ναι η κοπέλα. 
    Εμένα ο αδερφός της Σάντσια μου θυμίζει λίγο από τη βλακεία του Τζόφρευ. Χαζούλι κι αυτό. lol
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Παρ Ιουλ 05, 2013 10:44 pm

και ο τζιοφρε μπορζια παντρευεται την σαντσια. θυμιζει κατι αυτο; λιγουλακι; Τσσσς 

Lady Melisandre έγραψε:Η Ούρσουλα έγινε καλόγρια κι ησυχάσαμε. Μας είχε πρήξει, απ' τη μια "ελευθέρωσέ με" κι απ' την άλλη "μη, δεν πρέπει". Άσε μας κουκλίτσα μου. give up

Αυτο ακριβως πρεπει να ειχα πει και γω γι αυτην. αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν ησυχαζουμε εντελως απο αυτην, οχι ακομα...
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουλ 05, 2013 10:53 pm

Τζιόφρε και Σάντσια ναι!!! lol 
    Βρε Ούρσουλα αφού το βλέπεις το αγόρι μας είναι παρορμητικό και ευέξαπτο γιατί του βάζεις ιδέες κι εσύ; thumbs down
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Παρ Ιουλ 05, 2013 11:10 pm

Lady Melisandre έγραψε:Από μένα είναι μόνο 3 χρόνια μεγαλύτερος, κάντε πίσω όλες tongue

Έρχομαι να γράψω κι εδώ πως τελείωσα τον πρώτο κύκλο κι από Τρίτη ξεκινάω τον δεύτερο.

Η Σάντσια είναι τόσο γαμάτη, τη συμπαθώ πολύ Cool 
    Κι εκείνο το τραπέζι με τα πτώματα στο παλάτι του πατέρα της είναι τόσο Κόκκινος Γάμος Razz 
    Εξακολουθώ να συμπαθώ τη Φαρνέζε. Ο Ντέλα Ρόβερε μου είναι μια έτσι μια γιουβέτσι.
    Ήθελα η Λουκρέτσια να το ρίξει το παιδί, άκου να κρατάει το παιδί του χωριάτη να πούμε whateva 
    Η Ούρσουλα έγινε καλόγρια κι ησυχάσαμε. Μας είχε πρήξει, απ' τη μια "ελευθέρωσέ με" κι απ' την άλλη "μη, δεν πρέπει". Άσε μας κουκλίτσα μου. give up

Την Κατερίνα την στήριζα πολύ στο Assassin's Creed, εδώ δεν είμαι ακόμα σίγουρη. Αλλά γενικά παρουσιάζουν τους Σφόρτσα ως τους κακούς και με χαλάει λίγο Razz

Καταρχάς, εσύ έχεις γκόμενο και τον αγαπάς. Άσε τον Φρανσουά λοιπόν και πάνε φτιάξε κανένα κοτόπουλο με βότκα για τον αντρούλη σου και για μας που μας άρεσε tongue
    Αα, είδες πρώτο κύκλο;
    Σιγά την Σάντσια ρε που εμφανίζεται σε 2 επισόδια, ΑΝΤΕΓΕΙΑ scared 
    Να σου πω και γω ήθελα να το ρίξει το παιδί αλλά δεν υπήρχε περίπτωση, θρήσκα οικογένεια tongue λες και θα τους ένοιαζε τι θα λεγαν για το μπάσταρδο, κι αυτή μπάσταρδη ήταν και ο τσέζαρε και ο χουάν Razz
    Για την ούρσουλα, συμφωνώ. αν και θα την ανεχτείς λίγο ακόμα, τίποτα το σημαντικό.
    δεν παρουσιάζει τους σφόρτσα ως κακούς ρε, απλά ως αντιπάλους tongue

Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Ιουλ 06, 2013 10:13 pm

Breaking news: when asked about his children being NAUGHTY, Rodrigo had this to say.

Σπόιλερ:

πηγή
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Κυρ Ιουλ 07, 2013 2:25 am

IT'S GOT PAPAL APPROVAL Πορεία 

Ξεκίνησα επανάληψη. Είδα το πρώτο διπλό επισόδιο από την πρώτη σίζον.

1x01-02:

ΥΓ2: Κατεβάζω κι άλλους Βοργίες, αυτούς. Δεν είμαι καλά.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Ιουλ 07, 2013 5:06 pm

Το ξεκινησα και γω σημερα.

Αρχικα θα πω οτι οι τιτλοι αρχης ειναι υπεροχοι. Χρησιμοποιουν λιγο πινακες ζωγραφικης της εποχης και λιγο σκηνες απο την σειρα. Η μουσικη ειναι μαγικη και το ιδιο και τα γραφικα.

Season 1 - Episodes 1 & 2:

Cersei Lannister έγραψε:
    1x01-02:

το παρατηρησα και γω! respect 
    και μετα... "in brief, we pray" lol 
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Κυρ Ιουλ 07, 2013 5:24 pm

Queen in the North έγραψε:

Αρχικα θα πω οτι οι τιτλοι αρχης ειναι υπεροχοι. Χρησιμοποιουν λιγο πινακες ζωγραφικης της εποχης και λιγο σκηνες απο την σειρα. Η μουσικη ειναι μαγικη και το ιδιο και τα γραφικα.

Season 1 - Episodes 1 & 2:

σχόλια για τα σχόλιά σου για το 2πλο επισόδιο :

Πάω να δω τα επόμενα!cheers
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Ιουλ 07, 2013 6:44 pm

(γ) σιγουρα; δεν μου φανηκε ερωτηση.

οσο για την εξεταση θα το ψαξω πιο μετα. ειμαι στο 3ο επ. αφηνω σχολια ενω το βλεπω (το σταματαω βεβαια αλλα ναι....)

season 1 - episode 3:

να δω το 4ο επεισοδιο σημερα ή αυριο; thinking

Cersei Lannister: Έκανα συγχώνευση Razz
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Ιουλ 07, 2013 7:19 pm

Αγαπώ τίτλους αρχής!!
    Πάντως εμένα στους υπότιτλους του επεισοδίου έλεγε σημείωση ότι την εξέταση την κάνουν λόγω της Πάπισσας Ιωάννας. Οπότε φαντάζομαι πως ναι.
    Έχω να δηλώσω ότι μόλις είδα το 3χ03 Siblings. Τι να πεις τώρα γι αυτό το επεισόδιο; tongue 
    Μέχρι αύριο που και καλά θα άρχιζα τον 3ο κύκλο θα έχω ήδη δει τον μισό. I can't help it. give up
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Ιουλ 07, 2013 7:32 pm

wiki έγραψε:After two or five years of reign, 'Pope Joan' became pregnant, and during an Easter procession, she gave birth to the child on the streets when she fell off a horse. She was publicly stoned to death by the astonished crowd, and according to the legend, removed from the Vatican archives.

As a consequence, certain traditions stated that popes throughout the medieval period were required to undergo a procedure wherein they sat on a special chair with a hole in the seat. A cardinal would have the task of putting his hand up the hole to check whether the pope had testicles, or doing a visual examination. This procedure is not taken seriously by most historians, and there is no documented instance. It is probably a scurrilous legend based on the existence of two ancient stone chairs with holes in the seats that probably dated from Roman times and may have been used because of their ancient imperial origins. Their original purpose is obscure.

Groping the Pope:
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Κυρ Ιουλ 07, 2013 10:59 pm

Queen in the North έγραψε:(γ) σιγουρα; δεν μου φανηκε ερωτηση.

Ρητορική ερώτηση, έστω RazzΑλλά αν το σκεφτείς, όντως αγαπάει τη Λουκρέτσια πιο πάνω από το Θεό tongue

Queen in the North έγραψε:να δω το 4ο επεισοδιο σημερα ή αυριο; thinking

Καταρχάς, συνέχισε, έφτασα στο 6 σήμερα με την μάνα μου.
    Πάμε όμως στα σχόλια σου:

1χ3:

Cat Of The Canals έγραψε:
    Έχω να δηλώσω ότι μόλις είδα το 3χ03 Siblings. Τι να πεις τώρα γι αυτό το επεισόδιο; tongue 
    Μέχρι αύριο που και καλά θα άρχιζα τον 3ο κύκλο θα έχω ήδη δει τον μισό. I can't help it. give up

Έλα να τσιρίξουμε μαζί. wihu wihu wihu 

wiki έγραψε:After two or five years of reign, 'Pope Joan' became pregnant, and during an Easter procession, she gave birth to the child on the streets when she fell off a horse. She was publicly stoned to death by the astonished crowd, and according to the legend, removed from the Vatican archives.

Μάϊστα. Τώρα ξέρουμε.

1χ3:

εντίτ: Δες τι βρήκα!
    Μου δημιουργεί νέες εικόνες!

(γράψε για το 4ο για να γράψω και γω Razz)

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Μάης 31, 2023 7:58 pm