Το μανάρι μου ΓΥΡΙΣΕ !!!!:inlove: ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ !!!!:inlove: μας έφερε και δώρα, έναν μαύρο πάνθηρα (χρυσέ μου δεν χρειαζόταν , γύρισε το πίσω , θα μας φάει κανά δάχτυλο εδώ πέρα), ένα κουτάκι με κουράδες, εεεμμμ σόρρυ πουράκια (αχ το χρυσό μου μας μύησε στην τέχνη/απόλαυση του καπνίσματος, αγαπητέ μου ούτε κι αυτό χρειαζόταν, βλάπτει σοβαρά την υγεία ), παντρεύτηκε κι έσπειρε και τα σπερματοζωάρια του, (οοhh my beloved warior , dyke of gandia i'm so proud of you), την αγαπητικιά σου όμως πότε θα την δούμε κι εμείς;!... Αυτήν Ενθικέτα Λουίς πως την είπαμε?...

Τι φάση Θεέ μου ο Άιρονς την στιγμή του καπνίσματος , είχα πέσει κάτω απ'τα γέλια, αυτός ο άνθρωπος είναι φοβερός στην υποκριτική, τα σπάει, "we are burn indeed "

Τι έχει το μωλό μου? τι του έκανε ο γιατρός? αρρώστησε? έχει κάποια νόσο , τι έχει?

Τον άλλαξε τόσο πια η Ισπανία, φάνηκε απ'τα δραστικά μέτρα που πήρε για την άλλη την σκύλα απ'εκει.. που καλά της έκανε εδώ που τα λέμε, μας τα 'χει πρίξει κι αυτή, ανένδοτη μέχρι το τέλος, μα να αφήνει τώρα το σπλάχνο της , να μας δείχνει τα απ'αυτά της και να μας δυσφημίζει έτσι?! Ε Ό-Χ-Ι αγάπη μου δεν το δέχομαι έλεος,,... που να καεί να καίγεται στην κόλαση κι αυτή...

Αχ Χριστούλη μου, σε προηγούμενα επ. έλεγα "αχ Καίσαρα" και τώρα λέω "Αχ Χουάν" , μα είναι δυνατόν κάθε φορά που τελειώνει ένα επ. να τρέμω για ένα γιο απ'την οικογένεια , δεν μου'χει μείνει καρδιά πια... έλεος!

Εν τω μεταξύ έχουμε τον Καίσαρα στην Φλωρεντία να περνάει το δικό του δράμα με το άλλο το ζωάδιον που δεν έχει να σφαλίσει/βουλώσει τέλος πάντων τον οχετό του και την δεσποινίδα Λουκρέτσια η οποία δέχεται να βάλει κουλούρα Ό-Χ-Ι με τον πρωτότοκο όμως, αλλά με τον δευτερότοκο! Αγαπητή μου εγώ μαζί σου αλλά ο πάπας... είναι ο πάπας ο γνωστός όπως και να το κάνουμε δυστυχώς...

Αχ τι ωραία η σκηνή εκεί με τον Ραφαέλο, με το φιλί... "Αχ κάποιος θα μας θυμηθεί κι εμάς σε κάποια άλλη εποχή, " σε κάποια άλλη όμως γιατί σε αυτή,... χλωμό, πάρα πολύ χλωμό σου λέω...

Βέβαια μπορεί και να μας θυμήθηκε σε προηγούμενη τώρα που το σκέφτομαι...

Α ναι ξεχάστηκα , ο Ρόβερε το βιολί βιολάκι, πάμε για την 7η, εε? δεν την βλέπω να την βγάζει καθαρή την 8η ο νεαρός, ο άλλος ο κουζουλός δεν θα σταματήσει μέχρι να πετύχει το πείραμα της ανθεκτικότητας, το μέγα έλεος σου Θεέ !!!