http://www.imdb.com/title/tt0482473/
+7
Lady Melisandre
Leonette Fossoway
Cat Of The Canals
Valar Morghulis
Daenerys Targaryen
Queen in the North
Nïx
11 απαντήσεις
The Borgias - TV Series (2011)
Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : Asshai
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: The Borgias - TV Series (2011)
Κώνι την ισπανικής παραγωγής αλλά αγγλόφωνη ταινία για τους Βοργίες την έχεις δει?
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : King's Landing
Armory
- Δημοσίευση Ν°127
νοτ. κατεβάζω το Borgia, επίσης αγγλόφωνο, επίσης του 2011, επίσης 3 σίζονς. δεν είμαι καλά.
και το λος μπόρτζια θα το δω
edit: είναι ισπανόφωνη!
και το λος μπόρτζια θα το δω

edit: είναι ισπανόφωνη!
Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Τόπος : Asshai
Armory
- Δημοσίευση Ν°128
Εγώ γιατί θυμάμαι πως μιλούσαν αγγλικά? 
Αν και μπορεί να κάνω και λάθος γιατί πάνε και κανα-δυο χρόνια που την έχω δει

Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°129
Άντε δυο επ. Tudors, και μετά θα πάρω όλες τις σειρές και ταινίες με τους Βοργίες σβάρνα,
μαζί με τον Μέρλιν βεβαίως, βεβαίως...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°130
Lady Melisandre έγραψε:Εγώ γιατί θυμάμαι πως μιλούσαν αγγλικά?
σου λέω ό, τι έγραφε το tpb

Delena Florent έγραψε:Άντε δυο επ. Tudors, και μετά θα πάρω όλες τις σειρές και ταινίες με τους Βοργίες σβάρνα,![]()

Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°131
Τελειο το βιντεο
Κατι γενικο, για να μην το ξεχασω: λατρευω τα χτενισματα, τα φορεματα... πωω.... ειναι τοσο υπεροχα. Θα ηθελα να δουλευω πανω σε ενα τετοιο προτζεκτ.

- season 1 - episode 4:
- Αυτο το ολο "ο κληρικος με τα κοκκινα" ειχα την εντυπωση οτι αναφεροταν στον τσεζαρε στην αρχη οταν το ακουσα. Γιατι επιμενουν οτι ειναι ο ντελαροβαρε; Την πρωτη φορα που εβλεπα την σειρα προσπαθουσα συνεχως να τον δικαιολογω αλλα τωρα που ξερω και τι κανει μετα.... μου την δινει απιστευτα. Ο Μακιαβαλι του την λεει ανοιχτα. God..... του μαχαιρωσε το ματι. Μπλιαχξ.
Ποσο μου αρεσει που ο Τσεζαρε αποκαλει την Λουκρετζια "my love";!Της λεει ψεματα. Και [αυτος] ξερει οτι [αυτη] ξερει οτι της λεει ψεματα. Καταλαβαινει [η 14χρονη Λουκρετσια] οτι ο Τζεμ δηλητηριαστηκε και οτι ο αδερφος της το ηξερε αλλα δεν πιεζει παραπανω γιατι βλεπει οτι το θεμα ειναι δυσκολο και γι αυτον.
Φημες θελουν εναν απο τα αδερφια (χουαν ή τσεζαρε) να ειναι απο αλλο πατερα. Και απο οτι καταλαβα αυτος ο μαλλον αλλος ειναι ο Θιο. Ισως γι αυτο υπαρχει ενταση στο δειπνο.
Γαμος Λουκρετσια
Η Βανοζα... της απαγορευτηκε να παρευρεθει στον γαμο της κορης της. Κατι που τοτε ηταν τοσο σημαντικο... Μου σπαραξε την καρδια αυτην η σκηνη. Και μετα οταν το μαθαινει η Λουκρετσια
Ο Χουαν, μη χεσω, θελει να βαλει στον γαμο της 14χρονης αδερφης τους θεατρικο σχετικα με σεξ και "συνοδους" υψηλης κοινωνιας παρολο που ειναι κοινο μυστικο οτι αυτο ακριβως ηταν το επαγγελμα της μητερας του/τους. Ποσο ηλιθιος παιζει να ειναι; Πειτε μου! Η απογνωση του Τσεζαρε... ο τροπος που σκιζει τα ρουχα του αφου αναγκαστηκε να παντρεψει ο ιδιος την αδερφη του που υπεραγαπα... Και πανω στο εκνευρισμο του βρηκε το παραθυρακι για να κανει την αδερφη του και την μητερα του ευτυχισμενες (και να εκνευρισει τον πατερα του και τους σφορζα). και το θεικο "i see no evidence of sprezzatura"
Για τον βιασμο απλα δεν θα σχολιασω...
Κατι γενικο, για να μην το ξεχασω: λατρευω τα χτενισματα, τα φορεματα... πωω.... ειναι τοσο υπεροχα. Θα ηθελα να δουλευω πανω σε ενα τετοιο προτζεκτ.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°132
Queen in the North έγραψε:Τελειο το βιντεο![]()
- season 1 - episode 4:
Αυτο το ολο "ο κληρικος με τα κοκκινα" ειχα την εντυπωση οτι αναφεροταν στον τσεζαρε στην αρχη οταν το ακουσα. Γιατι επιμενουν οτι ειναι ο ντελαροβαρε; Την πρωτη φορα που εβλεπα την σειρα προσπαθουσα συνεχως να τον δικαιολογω αλλα τωρα που ξερω και τι κανει μετα.... μου την δινει απιστευτα. Ο Μακιαβαλι του την λεει ανοιχτα. God..... του μαχαιρωσε το ματι. Μπλιαχξ.
Ποσο μου αρεσει που ο Τσεζαρε αποκαλει την Λουκρετζια "my love";!Της λεει ψεματα. Και [αυτος] ξερει οτι [αυτη] ξερει οτι της λεει ψεματα. Καταλαβαινει [η 14χρονη Λουκρετσια] οτι ο Τζεμ δηλητηριαστηκε και οτι ο αδερφος της το ηξερε αλλα δεν πιεζει παραπανω γιατι βλεπει οτι το θεμα ειναι δυσκολο και γι αυτον.
Φημες θελουν εναν απο τα αδερφια (χουαν ή τσεζαρε) να ειναι απο αλλο πατερα. Και απο οτι καταλαβα αυτος ο μαλλον αλλος ειναι ο Θιο. Ισως γι αυτο υπαρχει ενταση στο δειπνο.
Γαμος Λουκρετσια
Η Βανοζα... της απαγορευτηκε να παρευρεθει στον γαμο της κορης της. Κατι που τοτε ηταν τοσο σημαντικο... Μου σπαραξε την καρδια αυτην η σκηνη. Και μετα οταν το μαθαινει η Λουκρετσια![]()
![]()
Ο Χουαν, μη χεσω, θελει να βαλει στον γαμο της 14χρονης αδερφης τους θεατρικο σχετικα με σεξ και "συνοδους" υψηλης κοινωνιας παρολο που ειναι κοινο μυστικο οτι αυτο ακριβως ηταν το επαγγελμα της μητερας του/τους. Ποσο ηλιθιος παιζει να ειναι; Πειτε μου! Η απογνωση του Τσεζαρε... ο τροπος που σκιζει τα ρουχα του αφου αναγκαστηκε να παντρεψει ο ιδιος την αδερφη του που υπεραγαπα... Και πανω στο εκνευρισμο του βρηκε το παραθυρακι για να κανει την αδερφη του και την μητερα του ευτυχισμενες (και να εκνευρισει τον πατερα του και τους σφορζα). και το θεικο "i see no evidence of sprezzatura"![]()
Για τον βιασμο απλα δεν θα σχολιασω...
borgiacest feels:

Πάμε στο επισόδιο.
- 1χ4:
Εγώ νόμιζα ο Ντελλαρόβερε ήταν, γιατί ο Νίαλ είχε πει από την αρχή πως θα κάνει 4 σίζονς και μου φάνηκε προφητικό και πως όντως είναι ο ρόβερε επειδή γίνεται πάπας μετά, αλλά ωραία θεωρία για τον τσέζαρε
My love.
Ας είναι ο Χουάν ο μη Βοργίας. Κανείς δεν μου χαλάει το boriacest, ΝΤΑΞ;
Καταπληκτική η σκηνή που η Λουκρέτσια μαθαίνει πως δεν επιτρέπεται να ρθει η Βανότσα στο γάμο. Το ίδιο και η σκηνή του βιασμού μετά, ακριβώς επειδή ήταν καταπληκτικό το παίξιμο. ladies and gentlemen, holliday grainger.-
Εντωμεταξύ, συνειδητοποιείς πως ουρλιάζουμε BORGIACEST στον γάμο της Λουκρέτσια ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ
Και η σκηνή που κοιτιούντουσαν μεταξύ τους στην τελετή, και πιο μετά που ο τσέζαρε τρώγεται κυριολεκτικά με τα ρούχα τουΚαι μετά στον χορό (ρουά-ματ η κίνηση του τσέζαρε να φέρει την βανότσα
) κι ας του την είπε η Λουκρέτσια με το "perhaps i can do with kindness then" :P
Και γω θέλω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μου δώσουν ρόλο τύπου κορσέ στην Παναγία των Παρισίων
Απλά σκέψου ρε, είχαν εσώρουχο που θεωρούταν κομψό να φαίνεται, και τα μανίκια ήταν αποσπώμενα.
Α, και κάτι άλλο. Εξαίσιος ο Σαβοναρόλα. Faith and fear, τελείως.
Επίσης τέλεια η σκηνή Τ/Λ που αρρωσταίνει η Λουκρέτσια. Μόνο εγώ ακούω μουσική στα αυτιά μου όταν ακούω το "a mosquito has killed my moor"? Είναι τόσο μελωδική.γτφ
Και μου άρεσε και η σκηνή με τα φιλιά της Τζούλια/Λουκρέτσια. Υπήρχαν υπόνοιες πως είχε παιχτεί κάτι μεταξύ τους
Τσέζαρε. Αχ καλέ μου Τσέζαρε, always trying to please your father. Και πολύ κύριος με τον Θίο σε σχέση με τον Χουάν.-
(είμαι η μόνη που θεωρεί το κεφάλι του σφόρτσα υπερβολικά μεγάλο για τις αναλογίες του;)
Ούρσουλα: Liberate me. ΨΟΦΑ
Τέλος, λάτρεψα την σκηνή Τζιόφρε/Ροδρίγο. Τζ: I will marry anyone you like if it helps you to sleep. Θεϊκό.
Μακιαβέλλι θεός

δες τι βρήκα!

άσχετος φανγκερλισμός για τον τσέζαρε, δες τι θεός:

Armory
- Δημοσίευση Ν°133
^Άχου το μωλέ 

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°134
Τι κουκλί που είναι!!!
Ναι ναι το είδα όλο. Γαμώτο γιατί να τελειώσει, γιατί;; Δε μπορώ δεν είμαι καλαααα...
Ο άντρας της Λουκρέτσια μου σπασε λίγο τα νεύρα στο τέλος. Και στην αρχή τον συμπαθούσα πολύ. Άντε ρε να πιεις το γάλα σου που θα τα βάλεις με τον Τσέζαρε... βουτυρομπεμπέ! Τα θελε και τα παθε!! Θεική η σκηνή που λέει ο Τσέζαρε στη Λουκρέτσια το μωρό θα χρειαστεί μεγαλύτερη κούνια, όπως κι αυτός...
Η Λουκρέτσια στη Νάπολη που λυποθύμισε ήταν τελικά άρρωστη; Έπαιζε εγκυμοσύνη; Αλλά ξέχασα δε θα μάθουμε ποτέ.
Δε μου άρεσε το φινάλε, θα μπορούσαν έστω να το κλείσουν πιο ολοκληρωμένα για την περίπτωση να μη συνεχιστεί.

Ναι ναι το είδα όλο. Γαμώτο γιατί να τελειώσει, γιατί;; Δε μπορώ δεν είμαι καλαααα...

Ο άντρας της Λουκρέτσια μου σπασε λίγο τα νεύρα στο τέλος. Και στην αρχή τον συμπαθούσα πολύ. Άντε ρε να πιεις το γάλα σου που θα τα βάλεις με τον Τσέζαρε... βουτυρομπεμπέ! Τα θελε και τα παθε!! Θεική η σκηνή που λέει ο Τσέζαρε στη Λουκρέτσια το μωρό θα χρειαστεί μεγαλύτερη κούνια, όπως κι αυτός...

Η Λουκρέτσια στη Νάπολη που λυποθύμισε ήταν τελικά άρρωστη; Έπαιζε εγκυμοσύνη; Αλλά ξέχασα δε θα μάθουμε ποτέ.

Δε μου άρεσε το φινάλε, θα μπορούσαν έστω να το κλείσουν πιο ολοκληρωμένα για την περίπτωση να μη συνεχιστεί.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°135
Γω ποτέ δεν τον συμπαθούσα λόγω του ηθοποιού που είναι άθλιος 
Πότε λιποθύμησε, θύμησέ μου

Πότε λιποθύμησε, θύμησέ μου

Armory
- Δημοσίευση Ν°136
Kαι μένα τώρα που το λες δε μου αρέσει και τόσο ο ηθοποιός...
Λυποθύμισε μπροστά στον νέο βασιλιά της Νάπολης που της είπε θα δειπνείς σε χρυσά και ασημένια πιάτα αλλά ποτέ δε θα μπορέσεις να φύγεις. Και μετά την πήγαν στο κρεβάτι της και ρωτάει ο γιατρός τον άντρα της είναι άρρωστη η γυναίκα σου ή μήπως περιμένει παιδί; Και αυτός λέει αμφιβάλλω πολύ γι αυτό.
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον λυποθύμισε επίτηδες για να συναντήσει τη γυναίκα από το δάσος. Γιατί μόλις ξύπνησε γι αυτήν του είπε, οτι υπάρχει μια γυναίκα που μπορεί να γιατρέψει τα πάντα.
Λυποθύμισε μπροστά στον νέο βασιλιά της Νάπολης που της είπε θα δειπνείς σε χρυσά και ασημένια πιάτα αλλά ποτέ δε θα μπορέσεις να φύγεις. Και μετά την πήγαν στο κρεβάτι της και ρωτάει ο γιατρός τον άντρα της είναι άρρωστη η γυναίκα σου ή μήπως περιμένει παιδί; Και αυτός λέει αμφιβάλλω πολύ γι αυτό.
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον λυποθύμισε επίτηδες για να συναντήσει τη γυναίκα από το δάσος. Γιατί μόλις ξύπνησε γι αυτήν του είπε, οτι υπάρχει μια γυναίκα που μπορεί να γιατρέψει τα πάντα.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°137
^ίσως
ίσως απλά να ήταν συγγραφικό τρικ για να καλέσει τη γυναίκα 

Armory
- Δημοσίευση Ν°138
Εγώ ξεκινώ από τώρα κι όποιον πάρει ο Χάρος /
(Σημείωση για την παρακολούθηση του σίριαλ καθώς και για τον σχολιασμό της σειράς χρειάστηκε πολλές φορές να συμβουλευτώ την wiki παιδεία όσον αφορά την ιστορία της οικογένειας αυτής ) οπότε ξεκινώ.

- 1&2 season 1:
Jeremy Irons as Rodrigo Borgia / Pope Alexander VI: Ποιος είσαι ???!!! όχι πες μου ποιος είσαι ???!!! Πολύ μούτρο , πολύ καλός, πολύ πονηρός , σαγηνευτικός, γοητευτικός ακόμα και σε αυτήν ηλικία, με λίγα λόγια άξιος για τον ρόλο αυτόν. Τι να πρωτοσχολιάσω πια , την εξαγορά ψήφων, τι λύσσα κι αυτή να γίνει πάπας σώνει και καλά, την αδυναμία του/πόθο του για την Τζούλια ( θα επανέλθω και σε αυτήν) τι να πω πια?! απ'τα δυο πρώτα επ. βλέπουμε το μίσος και την επίθεση που γίνεται εναντίον του αλλά βλέπουμε προς το τέλος πως τπτ δεν μπορεί να τον εμποδίσει όσον αφορά να υλοποιήσει τους στόχους και φαίνεται να τα έχει όλα υπό έλεγχο, κι σε ότι αφορά την οικογένεια, τη Ρώμη αλλά και το κρεβάτι τουΈμπαινε Αλέξανδρε παιδί μου!
François Arnaud as Cesare Borgia: & Holliday Grainger as Lucrezia Borgia: Ε δεν μπορώ, δεν μπορώ , δεν μπορώ, θα το βάλω κι εγώ...δεν με νοιάζει αν είναι αδέλφια! δεν με νοιάζει αν είναι ακόμα και δίδυμα , ΤΟΥΣ ΣΙΠΆΡΩ ΤΡΕΛΆ ΛΈΜΕ!!!!!
κι η κοπέλα/ηθοποιός αν και ξανθιά μου φαίνεται πολύ καλή/αθώα , ταιριαστή στο ρόλο οπότε δεν έχω πρόβλημα, είναι πολύ γλυκιά (κι ευτυχώς ένα χρόνο μεγαλύτερη από μένα μουαχαχαχα
)
Καίσαρα (θα μου επιτρέψετε να τον φωνάζω έτσι) Ω Καίσαρα μια αθώα , μελλοθάνατη γλυκιά ύπαρξη απ'την στιγμή που σε αντίκρισε κι είδε σε πρώτο πλάνο τις σεξουαλικές σου δεινότητες και τα προσόντα σου, σε χαιρετά κι είναι έτοιμη για σένα, ω Καίσαρα εδώ είναι ταπεινή σου δούλη, δωσ'της έστω και λίγη σημασία :inlove: :inlove: :inlove: Οκ τον λατρεύω τον παλικαρά τι άλλο να σας πω... Του πάνε τόσο πολύ τα μοβ και τα μαύρα, αν και θλίβομαι που δεν θέλει να ακολουθήσει την εκκλησιαστική του καριέρα και θέλει να γίνει στρατιωτικός αλλά τι να κάνουμε
ή κι εκεί στο δείπνο ευχήθηκα από μέσα μου "Αχ κι να ήμουν μαϊμού"
Joanne Whalley as Vanozza Cattaneo: Δεν την γνωρίζω την κυρία αλλά καλή μου φάνηκε στον συγκεκριμένο ρόλο, σεμνή, κι αγαπάει νοιάζεται για τα παιδιά της όπως θα έκανε κι η οποιαδήποτε μάνα. Εκεί που όρμησε μέσα και διέκοψε τα διαδικαστικά ιερά του πάπα με το έτσι θέλω, έβαλε τις φωνές για την ερωμένη και το πορτρέτο "Να πεις και σε μένα να με ζωγραφίσουν" μιλάμε all the money φίλε , έλιωσα στο γέλιο
Lotte Verbeek as Giulia Farnese: Ωραία η ερωμένη του πάπα και νεότατη παρακαλώ, μόλις 31 ετών, όταν ξεκίνησε στη σειρά ήταν 29! να σημειωθεί αυτό στα πρακτικάτι να κάνει κι αυτή; αγάπησε , ποιον? τον Τζέρεμυ Άιρονς! είναι δυνατόν να αντισταθείς σε τέτοιον πάπα?
Πάντως μ'αρέσει η σχέση της με την Λουκρητία που εξελίσσεται , η μάνα δεν ξέρω τι γνώμη θα σχηματίσει με τις παρέες της κόρης της.
David Oakes as Juan Borgia: Ανάγωγος, αλαζόνας, βουτυρομπεμπές, επιδειξιμανίας, νευρόσπαστος και μπούφος! Πάμε παρακάτω!
Sean Harris as Michelotto Corella: Πρέπει να φουσκώσει λίγο ακόμα, να αποχτήσει ύψος για να τον προσέξω, σα μυσορξιά , σπιρτόκουτο είναι, Κακάσχημος! Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι συνεργάζεται και αποτελεί το δεξί χέρι του Καίσαρα:inlove: Μανάρι μου εσύ:inlove:
Aidan Alexander as Joffre Borgia: Δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα άποψη, ας μεγαλώσει λίγο ακόμα ας παντρευτεί και μετά βλέπουμε
Colm Feore as Giuliano della Rovere: Να καείς στην κόλαση ρε!!! Να χαθείς να χάνεσαι! που θα μου υψώσεις κι ανάστημα και θα μου κατηγορήσεις την κεφαλή της Ρώμης! Βρε ουστ από εδώ! Που μου έχεις κι αποδείξεις οι οποίες στο τέλος τέλος αποτελούσαν πλέον παρελθόν, Ωραία τον έναν τον δηλητηριάσαμε και τον άλλον τον στείλαμε στο τρελάδικο, άλλος με την βάρκα μας?!
Armory
- Δημοσίευση Ν°139
Πραγματικά ο Jeremy Irons ταιριάζει γάντι στο ρόλο του. Εμένα μου αρέσουν οι εκφράσεις του. Και παρά την ηλικία του τον λες αρκετά γοητευτικό όντως.
Τον Χουάν κι εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα. Για να μην σχολιάσω τον Ντελλα Ρόβερε.
Ο Μικελέτο είναι μορφή! Μου θυμίζει λίγο τον Jaqen Ha'ghar.
Valar Morghulis.
Τον Χουάν κι εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα. Για να μην σχολιάσω τον Ντελλα Ρόβερε.
Ο Μικελέτο είναι μορφή! Μου θυμίζει λίγο τον Jaqen Ha'ghar.
Valar Morghulis.

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°140
Σας αγαπώ και τις 2.
Σημείωση: εντωμεταξύ, Νάταλι, ο Ντελλα Ρόβερε ήταν ο καλός της υπόθεσης και ο Βοργίας ο κακός, φαντάσου
Καίσαρ, πλατυμέτωπε
Τον αγαπώ ως τα αστέρια. Και τον Τσέζαρε και τον ίδιο τον ηθοποιό 
Για άλλη μια φορά λατρεύω τις κριτικές σου, ειδικά για τον Χουάν
Αυτό το σιπ είναι αθάνατο.-
Μαρίνα, γράψε για το 5ο.
Σημείωση: εντωμεταξύ, Νάταλι, ο Ντελλα Ρόβερε ήταν ο καλός της υπόθεσης και ο Βοργίας ο κακός, φαντάσου

Καίσαρ, πλατυμέτωπε

Για άλλη μια φορά λατρεύω τις κριτικές σου, ειδικά για τον Χουάν

Αυτό το σιπ είναι αθάνατο.-
Μαρίνα, γράψε για το 5ο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°141
- 1χ03:
- Βρε βρε κι ενώ πατέρας κι υιός παίρνουν το πρωινό τους, ο Ροβέρε εξακολουθεί να ψάχνει να βρει τρόπους να 'ξεκάνει' τον Πάπα
Το 'πα εγώ 'φάε παιδί μου γρήγορα το καρπούζι πριν σου βγει απ'την μύτη και τα αυτιά' , δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω φράση να η τραπεζαρία με τους 'αγαπητούς κύριους -σύμβουλους' Μαμά...
Συρματένιο κολάρο κυρίες και κύριοι, ιδανικό για το κόψιμο των καρπουζιών και πεπονιών άμα λάχει... Κρίμα το καρπούζι αγαπητέ μου κι εμένα που κόντεψα να ξεράσω πάλι... Εντωμεταξύ βλέποντας τους τίτλους αρχής καταλαβαίνεις αμέσως τι επρόκειτο να δεις και τι περιλαμβάνει μέσα αυτή η σειρά, πάντως όχι κάτι που να το αντέχει ο δικός μου οργανισμός
Αχ ας όψεται ο Καίσαρας του οποίου δεν λέω του πάνε και τα πορφυρά αλλά τον προτιμώ με τα μοβ και τα μαύρα, το παιδί μου έγινε Καρδινάλιος παρά την θέληση του... όντως απελπισία γα τέτοιο παλικάρι...
Ο άλλος ο βουτυρομπεμπές μου την είδε μοντέλο , μου φτιάχνει και πορτρέτο και θέλει να φανούν και οι λεπτομέρειες, βρε ουστ !
{Παντού σε κάθε σειρά θα υπάρχει ένας σκατοτενεκές δεν μπορεί
}...Όπα όπα απέκτησε κι η ερωμένη του Πάπα άποψη για τα κρατικά θέματα , όπα εξέλιξη βλέπω... Κι ετοιμάζεται κι η Λουκρητία για γάμους και χαρές, αχ θα σε έπαιρνα εγώ Ντζεμ αλλά ο Αλλάχ σου χάρισε πολλές γυναίκες κι φαίνεται πως ο σκατοτενεκές είχε άλλα σχέδια για σένα , τα 400.000 = την πλήρωσε τελικά την προίκα (νύφη ) ο καημένος ο Τούρκος... η Μοίρα της Λουκρέτσια τώρα... άγνωστη...
Armory
- Δημοσίευση Ν°142
- 1χ04:
Βδέλυγμα ο πάπας, βόθρος η Ρώμη, σε πολύ εκτίμηση την έχουνε ποια αυτήν την Ιταλία απ'την στιγμή που στέφθηκε ο Ροδρίγο , έλεος πια! Κι αυτή η λύσσα του Ρόβερε πια με την εκθρόνιση, ανακάλυψε και τον κατάσκοπο τώρα ποιος μας σώζει...Αχ τι όμορφη η δεύτερη σκηνή, αχ μωρέ το κορίτσι αρρώστησε απ'την στεναχώρια του το κακόμοιρο, κι αδελφός από πάνω της να της λέει "Αγάπη μου" να την φιλάει, να την καθησυχάζει, να θέλει να της πει την αλήθεια αλλά να διστάζει για να μην την τρομάξει, αχ μανάρι μου εσύ... Αχ θέλω κι εγώ έναν τέτοιο brother :inlove: :inlove: :inlove: Μα τι πράγματα αυτά είναι τέλος πάντων, μα να λείπει η μάνα απ'την χαρά του παιδιού της και να το μαθαίνει η κόρη απ'την ερωμένη του Πάπα, κι ο πατέρας να είναι ανένδοτος, κι η ερωμένη να είναι παρούσα και να κάθεται και δίπλα στον Πάπα;;;!!!!
Ε ντροπή κι αίσχος κι όνειδος πια!
Ο κακόμοιρος ο Καίσαρας μου, (μα πως του πάει το μαύρο πια
) λες και τον πήγανε για σφαγή , κηδεία , κόντεψε να το σκίσει το πορφυρό μετά... σιγά καλέ είναι και τα μικρά μπροστά , χάλια ήταν το καμάρι μου... Φωνάξανε κι τον πρώην της Βανότσα, ονόματι Θίο για συμπαράσταση , δεν κατάλαβα
Ευτυχώς που το καμάρι πήρε την πρωτοβουλία και πήγε την μάνα του στο γλέντι και την έβγαλε απ'την στεναχώρια της , αλλιώς θα έτρωγε όλο τον περιστεριόνα
Αυτή η Ούρσουλα , σαν ποια μοιάζει μωρέ, σαν ποια μοιάζει , κάτι μου θυμίζει, κάπου την έξω ξαναματαδεί... που όμως?!
Πάντως όποια κι αν είναι ο άντρας της είναι ένα βόδι, ντουβάρι και μισό...
Γαμπρός Σφόρτσα: άλλο κάρο με πατάτες κι αυτό, πλούσιο λεξιλόγιο δεν έχει, ομιλιτικές δραστηρίοτητες δεν διαθέτει ,,,τι θα κάνει λοιπόν όλη την ώρα;! Θα μουγκανίζει!
Όσο για την σκηνή που ο αδελφός πήρε την αδελφούλα του αγκαλιά και την πήγε για ύπνο... Αχχχχχχχχχχχχχχχχ:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Για την τελευταία σκηνή ένα έχω μόνο να πω... ΚΑΊΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΠΕΎΣΕ ΑΜΈΣΩΣ , ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΉ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΊΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :panikos: :panikos: :panikos: :panikos: :panikos: :panikos: :panikos: :panikos:
Υστ. Νο1 : Άντε βρε σκατοτενεκέ κι εσύ τι άλλο θα σε δω να κάνεις, μέχρι και σκηνοθέτη θεατρικής παράστασης σε διόρισαν
Υστ. Νο2 : Joffrey Borgia: "Θα παντρευόμουν οποιαδήποτε ούτως ώστε να κοιμάσαι πιο εύκολα τις νύχτες". Χέσε μας κι εσύ, ακόμα δεν βγήκες απ'το αυγό, άρχισες τις ανόητες δηλώσεις σου, παντρέψου πρώτα να δεις τι καλά που είναι και τα λέμε...
Armory
- Δημοσίευση Ν°143
Η Ούρσουλα έπαιζε στο Tudors την υπηρέτρια ή δε θυμάμαι τι ακριβώς ήταν που άφησε έγγυο ο Henry και του έκανε τον γιο. Ήταν στα πολύ πρώτα επεισόδια κι εγώ μετά τη θυμήθηκα.
Visenya Targaryen- Φύλακας της Ανατολής
- Αριθμός μηνυμάτων : 467
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2012
Τόπος : Dragonstone
Armory
:Targaryen
- Δημοσίευση Ν°144
Προχωρησα καπως Βοργιες.

- Σπόιλερ:
Πολυ φειλ αυτος ο Παπας, but i have to admit...He's got style.
Αυτη την Τζουλια Φαρνεζε πειραζει που την παω?Ειναι θεαρα.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΛΟΥΚΡΕΤΣΙΑ!Και βασικα που το βρηκαν ρε γαμωτο αυτο το ζωον!
Φαινοταν απτην αρχη μ***. Ηθελα να τον ραπισω που φερθηκε στο κοριτσακι λες και ειναι πατσαβουρα. Ο αγρικος!
Πραγματικα πειτε μου καποιος πως θα πεθανει. Επιπονα.
Επισης αυτη την αλογα την ξανθια που την ξετρυπωσαν? Ετσι και συνεχιστει το ροματζο με τον Τσεζαρε (biatch Cercei) θα ξενερωσω.
ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΖΕΜ!!Ηταν τοσο γαματος.
Επισης προς το παρον μαρεσει καλυτερα ο αδερφος του Τσεζαρε.Εχει ωραιο χαμογελο. *-*
Armory
- Δημοσίευση Ν°145
παραχωρώ εδώ ένα ποστ της Κώννι γιατί ο σχολιασμός του επόμενου επ. έχει γίνει ανάλογα με αυτό
1) Ο Ροδρίγος όντως ήταν τσόλι με την Βανότσα, αλλά τι να κάνουμε
Είναι θεϊκός πάπας, δεν δέχομαι κουβέντα 
2) Γλυκό μου ο Ντελλα Ρόβερε 3 κύκλους αυτό κάνει, προσπαθεί να εκθρονίσει τον πάπα
3) Τσέζαρε. Και η σκηνή με τα ρούχα και η σκηνή που μεταφέρει την Λουκρέτσια στο νυφικό της κρεβάτι
(παρένθεση,
)
Και να του Τσέζαρε του πάει το μαύρο. Και τα δερμάτινα παντελόνια
4) Σου είπα, η Ούρσουλα έπαιξε Lady Blount στους Τυδώρ, την ερωμένη του Ερρίκου, που του έκανε γιο και ο Ερρίκος τον αναγνώρισε;
5) O Σφόρτσα είναι για μπουνιές
6) Ρε ο Τζόφρε το είπε αυτό από αγάπη
Συνέχισε, συνέχισε

1) Ο Ροδρίγος όντως ήταν τσόλι με την Βανότσα, αλλά τι να κάνουμε

2) Γλυκό μου ο Ντελλα Ρόβερε 3 κύκλους αυτό κάνει, προσπαθεί να εκθρονίσει τον πάπα

3) Τσέζαρε. Και η σκηνή με τα ρούχα και η σκηνή που μεταφέρει την Λουκρέτσια στο νυφικό της κρεβάτι

- Σπόιλερ:
- να ξέρεις
η Λουκρέτσια ξαναπαντρεύεται. Θέλω να συγκρίνεις τις σκηνές που δοκιμάζει το νυφικό της η Λουκρέτσια στον τωρινό της γάμο, με τον επόμενο

Και να του Τσέζαρε του πάει το μαύρο. Και τα δερμάτινα παντελόνια

4) Σου είπα, η Ούρσουλα έπαιξε Lady Blount στους Τυδώρ, την ερωμένη του Ερρίκου, που του έκανε γιο και ο Ερρίκος τον αναγνώρισε;

5) O Σφόρτσα είναι για μπουνιές

6) Ρε ο Τζόφρε το είπε αυτό από αγάπη

Συνέχισε, συνέχισε

- 1χ05:
1) Δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου αγαπητή μου , και στις σεξουαλικές δραστηριότητες αλλά και στο πως θα παντρολογήσει όλα του τα κουτσούβελα ούτως ώστε να σπείρει τον σπόρο του σε όλη την Ευρώπη, ε τι να πω κι εγώ... είναι θεϊκός πάπας, έχω εκστασιαστεί
2) Αμ δεν το βλέπω αγαπητή, μέχρι και στο Μιλάνο έφτασε η χάρη του, αυτοί οι Σφόρτσα τελικά, όλοι λυγδάριδιες είναι, όλοι ίδιοι, για τον βόθρο, τα σκουπίδια, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, μπλιαχ... σιχαίνομαι!
3 + 4) Ναι την δεσποσύνη τώρα την ενθυμούμαι, ανέτρεξα στο ανάλογο τόπικ, οπότε... Χριστέ μου πόσο την ζηλεύω, καταραμένη Ούρσουλα, η σκηνή στο εξομολογητήριο Αχ :inlove: η σκηνή στο δάσος καβάλα στο άλογο Αχ :inlove: η σκηνή στο σοκάκι Αχ :inlove: Χριστέ μου αυτός ο Καρδινάλιος είναι φωτιά και λάβρα (με το πορφυρό) πειρασμός με τα δερμάτινα παντελόνια ... Ααααχχχχ :inlove: :inlove: :inlove:
Για να μην αναφέρω τις σκηνές που ξιφομαχούσε , αχ του πουλάκι μου, και στο τέλος σκότωσε και το ντουβάρι, Αχ ήρωα μου εσύ :inlove:
5) μην το ξαναπείς αυτό, το έχουμε ήδη εμπεδώσει , άσε... το άλλο το κακόμοιρο ξεκίνησε να μετράει πρόβατα για να σωθεί απ'το μαρτύριο που τραβάει ολονυχτίς, ευτυχώς ανέπτυξε σχέσεις και με τον σταβλίτη αλλά ξινό θα του βγει κι αυτουνού (σύμφωνα με την wiki παιδεία, ) πάντως ικανοποιήθηκα ως ένα βαθμό με το ατύχημα του ξεμωραμένου
6) Αχ άμα μεγαλώσει λίγο περισσότερο αυτό το παιδί και καταλάβει τι θα πει 'γάμος' τότε πρέπει να ξέρει πως δεν μπορεί να λέει μπούρδες, ακόμα κι αν αυτές είναι από αγάπη
Εντιτ: η φάτσα του σκατοτενεκέ όταν είδε το πορτρέτο της Σίλβια, πήγαινε , γύρνα ξανά πίσω στο πορνείο αγόρι μου, τέτοιες μόνο σου αξίζουν, που θα σου δώσουμε και πριγκίπισσα κιόλας , βρε ουστ ! Κοπρόσκυλο!
Επίσης, μην το ξεχάσω, τι όνειρο ήταν κι αυτό στην αρχή, καρδιακό του ήρθε του Ροδρίγο έτσι όπως σηκώθηκε απ'το στρώμα , πετάχτηκε μάλλον με τα χέρια στην ανάταση
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°146
Μωρή Βιζένια δρακομάνα 
Ναι ρε, έχει στυλ, έτσι!
Ε τι γιατί παντρεύτηκε η Λουκρέτσια, για alliance και στρατό
Να σου πω για την τύχη του Σφόρτσα;
γτ μπιάτς σέρσει;
ρε, ο Ντζεμ, μέχρι το τέλος, to be in the bosom of your family is fortune και τον φάγανε ρε :/
ποιος αδερφός του τσέζαρε; ο ΧΟΥΑΝ;
@Νάταλι καλό μου
Είσαι τόσο γλυκιά 

Ναι ρε, έχει στυλ, έτσι!

γτ μπιάτς σέρσει;

ρε, ο Ντζεμ, μέχρι το τέλος, to be in the bosom of your family is fortune και τον φάγανε ρε :/
ποιος αδερφός του τσέζαρε; ο ΧΟΥΑΝ;

@Νάταλι καλό μου

Armory
- Δημοσίευση Ν°147
Cersei Lannister έγραψε:Μωρή Βιζένια δρακομάνα
Ναι ρε, έχει στυλ, έτσι!![]()
Σκατα στρατο πηρε πρωτον.![]()
γτ μπιάτς σέρσει;
Τλκα τον ξεφορτωθηκαμε συντομα!! ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ!![]()
![]()
![]()
![]()
Biatch γιατι με ειχες κραξει για το ονομα.![]()
ποιος αδερφός του τσέζαρε; ο ΧΟΥΑΝ;![]()
![]()
![]()
Ρε θα γινοταν και χριστιανοοοος, γιατι γκαμωτο.![]()
![]()
Ναι ρε γαμωτο μαρεσει αυτο το bad-boy στυλ.Αλλα ειναι πολυ νωρις, ισως αναθεωρησω.
![]()
Εντωμεταξυ ποσο μουσιτσα αυτος ο Παπας, κοιτα πως τα γυρισε ρε ο μπαγαποντης.

- Σπόιλερ:
- Ποτε θα γινει η ανωμαλια με Τσεζαρε-Λουκρετσια, εχω αγωνια
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°148
2o κ 3ο κύκλο, δίνουν ρέστα σε λέω.
Armory
- Δημοσίευση Ν°149
Καιιιι εντελει αναθεωρω! Ο Χουαν μου τη δινει στα νευρα.

- Σπόιλερ:
- Γιατι δεν τον πετυχε ο πολυελαιος γαμωτο
Να σκοτωσει τον Ναρκισσο.
Ο κοπριτης!!Ενταξει Τσεζαρε ρισπεκτ.- Φοβερο το κολπακι με τα κανονια!! Επισης αυτη την ζωγραφο δε τη παω μια!
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°150
Βιζένια, τα ποστ σου είναι lannister gold.
|
|