Έλα ρε έφτασε το κορίτσι, και το'δα'με κι μια χαρά στην υγεία του είναι.Στην αρχή λέω τζάμπα ο
κόπος ...πέταξε κι το φλουρί στη θάλασσα κρίμα, τόση ταλαιπωρία ταξίδι. Αλλά μετά ο μαύρος που δεν ήταν μαύρος , αλλά ο Τζάκεν που δεν ήταν ο Τζάκεν αλλά ο Κανένας, της φανερώθηκε και την
έμπασε μέσα στο σπίτι. Αναρωτιέμαι αν η πόρτα της εισόδου έχει μπλε μαύρο απέξω, πως να είναι η διακόσμηση από μέσα ? Έχω απορία... Πάντως ο ηθοποιός που κάνει τον Κανέναν, Τζάκεν whatever... τι καλός. :inlove:
Απ'ότι βλέπω ο Τύριον μέχρι να φτάσει στην ηγέτη στο Μηρίν θα'τα'χει τσούξει κατά πολύ περισσότερο μέχρι τότε σε σημείο να διαφεντεύει για την ματαιότητα ασύστολα,ας τον σταματήσει κάποιος τέλος πάντων, όχι τίποτα άλλο να γλυτώσουμε και την βόλτα που τόσο επιθυμεί, γιατί βλέπω η άλλη να πέρνα το κεφάλι και της Χιονάτης , όχι μόνο των 7 νάνων (τώρα αν θέλετε την γνώμη μου ας κάνει κι καμιά βόλτα στο ouat δεν βλάπτει

)
Μπριέν χρυσή μου, χαρά στο κουράγιο σου, το κορίτσι ήρθε στο καπηλειό, είδε , πρόσφερε τις υπηρεσίες του και απήλθε , κάνοντας όλα γυαλιά καρφιά, νιώθοντας προσβεβλημένη αλλά όχι... δεν καταθέτουμε τα όπλα τόσο εύκολα , θα την προστατέψουμε. Μεταξύ μας χρυσή μου, τι σε νοιάζει?
Αφού αυτός το θέλει το πήδημα, τι κόφτεσαι? Ένας όρκος δόθηκε εκεί, ξέχνα τον, αφού η άλλη είναι μακαρίτισσα και μεταξύ της δεν την βλέπω να ανασταίνεται σύντομα,
(ποτέ)
Σερ Μπρον ψώνισες από σβέρκο βλέπω, σε έφαγε με την πολυλογία της η άλλη, αλλά στο τέλος έφτασε ο Βασιλοσφαγέας να σώσει την κατάσταση. Τι σκας ωρέ? είπαμε καλύτερη γυναίκα και κάστρο όταν γυρίσεις απ' το μέτωπο του Νερόκηπου, αν γυρίσεις και ποτέ... ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :evil: :evil: :evil:
Αωωωω η Γκίλι μαθαίνει ανάγνωση, Αωωω, και την μαθαίνει η κόρη του Στάννις , Αωωωωω... της οποίας η μάνα είναι μια κάκιστη μουλάρα. Αωωωω

Κι ο Σαμ της κάνει ναζάκια, όχι της μουλάρας της Γκίλι καλέ...
ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 998ο ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, 2 ακόμα κι φτάσανε στον 1000ο , κι ο Μέιστερ Αίμον? (δεν θυμάμαι κιόλας, τόσα ονόματα εκεί μέσα έλεος) έχει πατήσει τα 200 χρόνια ή ακόμα, ρε ο κακομοίρης είναι για απόσυρση , ας τον αντικαταστήσει κάποιος πραγματικά τώρα.

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΤΖΟΝΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΖΟΝΙ! υπό την υποστήριξη πάντα του Σάμμυ... ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΟΝΗΣ ΦΟΡΕΒΕΡ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΡΟΥΡΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Πάλι καλά δεν λες αν έβγαινε το άλλο το γουρούνι ο Άλισερ θα ξέρναγα την μαγειρίτσα που έφαγα την προηγούμενη βδομάδα, έλεος δλδ, μας τα'πριξε ο κύριος , γενναίος γενναίος αλλά η γλώσσα του δεν παλεύεται , τύφλα να'χει η άλλη η σουρλουλού που με παίρνει και τηλ. (Αδελφή u know)
Tέλος.. στο Μηρίν τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα, λυπάμαι που το λέω αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, την κοπέλα την λυπάμαι, το μωρό μου το λυπάμαι, πόσους αποκεφαλισμούς θα κάνει ακόμα, πόσες πέτρες θα φάει η άλλη στη μάπα... Μιάχ... μόνο η τελευταία σκηνή μ'άρεσε με τον
Smaug Ντρόγκον να έρχεται να πετάει και οδεύει προς το άπειρο... κι ακόμα παρά πέρα , κάτι σαν τον BuzLightyear? καμία σχέση.