Στο τρέιλερ δείχνει κάτι σαν μάχη με τους άγριους και τον Τζον πάνω σε ένα αλογο. Αυτό υπάρχει στα βιβλία;
+2
maria.lulu
Queen in the North
6 απαντήσεις
Season 5
maria.lulu- Χωρικός
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2014
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Season 5
Ούτε εγώ το πιστεύω!
Στο τρέιλερ δείχνει κάτι σαν μάχη με τους άγριους και τον Τζον πάνω σε ένα αλογο. Αυτό υπάρχει στα βιβλία;
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°27
Υπαρχει κατι στα βιβλια αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο που νομιζω. Αν ειναι αυτο που φανταζομαι κανονικα ο Τζον στελνει αλλους να λυσουν το θεμα αλλα στη σειρα ισως στειλουν τον ιδιο για να δειξουν μια επιπλεον μαχη. 
Αυτο εννοω: http://awoiaf.westeros.org/index.php/Hardhome --> προφανως εχει σποιλερς

Αυτο εννοω: http://awoiaf.westeros.org/index.php/Hardhome --> προφανως εχει σποιλερς
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
- Δημοσίευση Ν°28
αχ ενδιαφερον.
- Σπόιλερ:
- mother mole ξερουμε αν εχουν κασταρει;
maria.lulu- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°29
Κάτι που διάβασα στην ελληνική σελίδα το γοτ.
Τι πιστεύετε ότι εννοεί;
- Σπόιλερ:
- [size=48]Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα ο κόκκινος γάμος να μην ήταν ότι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει ως τώρα, διότι σύμφωνα με τον Liam Cunningham , ένα επεισόδιο προς το τέλος της 5ης σεζόν θα χτυπήσει κόκκινο. Ο [/size][size=48]Cunningham εμφανίστηκε πρόσφατα στο Thronecast, του Sky Atlantic, όπου ρωτήθηκε εάν η 5η σεζόν θα έχει στιγμές, ανάλογες του Κόκκινο γάμου. [/size][size=48]Η απάντησή του:[/size]
"Ναι θα ήθελα να σκέφτομαι έτσι. Είναι προς το τέλος της σεζόν, και όταν πήρα τα σενάρια, όταν έφτασα σε αυτό το συγκεκριμένο σημέιο, είπα: Πλάκα μου κάνεις."
[size=48]Θα γίνει κάτι που θα είναι φοβερό όπως λέει ο ηθοποιός. Για να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί.[/size]
Τι πιστεύετε ότι εννοεί;
Armory
- Δημοσίευση Ν°30
ΛΕΤΕ
ΝΑ
ΠΑΕΙ
ΝΑ
ΠΑΕΙ
- Σπόιλερ:
- Η ΝΤΑΝΥ
ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ
ΛΕΥΚΟΥΣ
ΜΕ
ΤΟΥΣ
ΔΡΑΑΑΑΚΟΥΥΥΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
maria.lulu- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°31
Μπορεί!
Αν και νομίζω
Σχετικά με τον Μάνς διάβασα ότι
Αν και νομίζω
- Σπόιλερ:
- ότι θα σκοτώσουν τον Τζον
Σχετικά με τον Μάνς διάβασα ότι
- Σπόιλερ:
- ο ηθοποιό τελείωσε τα γυρίσματα. Δηλαδή έκαψαν τον αληθινό Μανς και όχι τον Κροταλιστη όπως στα βιβλία!
Armory
- Δημοσίευση Ν°32
Για Mother Mole μονο αυτο βρηκα. Αν κι εγω ηθελα αυτη να ναι η Βαλ. Λεει παντως οτι θα δουμε Hardhome αρα σωστη ηταν η σκεψη μου. 
Μαρινακι πιο πιθανο κοβω το παραπανω σποιλερ της Μαριας με τον Ραμσει παρα το δικο σου.
Κι εγω πιστευω θα τελειωσει με το τελευταιο κεφαλαιο του Τζον απο το Dance. Ειναι παραλληλισμος με τον Κοκκινο Γαμο και επειδη δεν ξερουμε τη συνεχεια φαινεται το ιδιο τραγικο.
Αυτο για τον Μανς κι εγω το ακουσα.

Μαρινακι πιο πιθανο κοβω το παραπανω σποιλερ της Μαριας με τον Ραμσει παρα το δικο σου.

Κι εγω πιστευω θα τελειωσει με το τελευταιο κεφαλαιο του Τζον απο το Dance. Ειναι παραλληλισμος με τον Κοκκινο Γαμο και επειδη δεν ξερουμε τη συνεχεια φαινεται το ιδιο τραγικο.
- Σπόιλερ:
- Οπως τον Ρομπ τον εφαγαν ανυποψιαστα οι "συμμαχοι" του ετσι και τον Τζον τον μαχαιρωνουν τα "αδερφια" του. Πιστευω οτι θα ζησει ο Τζον παντως με καποιο τροπο.
Αυτο για τον Μανς κι εγω το ακουσα.
- Σπόιλερ:
- Εκτος κι αν μετα βαλουν αλλο ηθοποιο να τον κανει λογω της διαφορετικης εμφανισης.
Armory
- Δημοσίευση Ν°33
αυτο το χα σιγουρο στο πρωτο σποιλερ Μαρια (lulu), αλλα δεν μου φαινεται οτι αυτο απο μονο του θα ειναι ισαξιο του κοκκινου γαμου.
Armory
- Δημοσίευση Ν°34
Aν το αφησουν στο φλου οπως στο βιβλιο και το παρουσιασουν τοσο σοβαρο οι πιο πολλοι non book readers, που lets be real δεν εχουν και σε μεγαλη εκτιμηση τον Τζον και δικαιως, θα το πιστεψουν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cat Of The Canals στις Παρ Απρ 17, 2015 12:53 am, 2 φορές συνολικά
Armory
- Δημοσίευση Ν°35
ισχυει^
αλλα δεν μου φαινεται οτι ειναι κατι που μπορει να συγκριθει με κοκκινο γαμο.
αλλα δεν μου φαινεται οτι ειναι κατι που μπορει να συγκριθει με κοκκινο γαμο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°36
Α δεν παω καλα αντι να ποσταρω απαντηση εκανα εντιτ.

- για τζον:
- Εξαλλου και στο βιβλιο αν μεινει στο σωμα του θα πεθανει. Αλλα πιστευω θα κανει warg στον Γκοουστ. Mπορουν ανετα να δειξουν το σωμα του κανονικα να πεθαινει, να κλαψουν οσοι δε διαβαζουν τα βιβλια
και στο πρωτο επεισοδιο της επομενης να μας πουν οτι ειχε μπει ενα τσακ πριν στον Γκοουστ. H να αναστηθει σε στυλ Αζορ Αχαι. Δηλαδη να πεθανει εντελως πρωτα.
maria.lulu- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°37
Στη σειρά έχουν αναφερθεί
- Σπόιλερ:
- στον Αζόρες Αχαι;
- Σπόιλερ:
- Σε μια σκηνή στο τέταρτο επεισόδιο, είναι η Σάνσα με τον Λιτλ στις κατακομβες του Γουιντεφελ και της μιλαει για την θεία της και για το τι συνέβη στο Τουρνουά.
- Σπόιλερ:
- Σε αυτό το κύκλο πεθαίνει ο αιμον. Το δείχνει στο τρέιλερ.
Armory
- Δημοσίευση Ν°38
στην αρχη του 2ου νομιζω. η μελισσανδρα και ο σαλαντορ σααν.
Armory
- Δημοσίευση Ν°39
- για τον ΑΑ:
- Ναι εχουν αναφερθει αλλα τοσο οσο ωστε ολοι οσοι δε διαβαζουν τα βιβλια το χουν σιγουρο οτι ειναι η Ντανυ. Οπως ηταν κι ο μειστερ Αιμον οταν το συζηταγε με τον Σαμ. Στους απλους θεατες δεν παει το μυαλο οτι ο Τζον μπορει να ειναι Ταργκ. Δεν τον εχουν σε μεγαλη υποληψη με την εννοια να τον θεωρουν τον πρωταγωνιστη ολου αυτου. Ουτε καν. Και δεν τους αδικω γιατι μας μιλανε για τη Λυανα και τον Ραεγκαρ αλλα δεν εχουν δειξει ας πουμε το οραμα της Ντανυ στον Οικο των Αθανατων με το τραγουδι της φωτιας και του παγου του Ραεγκαρ και το μπλε ροδο στο Τειχος. Εκει οι θεατες θα υποψιαζονταν κατι.
Θελω παντως να δω πως θα χειριστουν τις λεπτομεριες της σκηνης του "θανατου" του για να δω αν φαινεται να εκπληρωνεται το "when the red star bleeds and the darkness gathers, Azor Ahai shall be born again amidst salt and smoke..." αν και το δευτερο σκελος "...to wake dragons out of stone" δε νομιζω να εκπληρωθει ποτε.
Οι δρακοι ειναι και η μονη αμφιβολια μου οτι δεν ειναι ο Τζον ο ΑΑ αλλα οντως η Ντανυ και ολο αυτο ειναι ενα τεραστιο red herring. Aλλα το οραμα της Μελ στις φλογες που εβλεπε τον Τζον ενω ζητουσε τον ΑΑ η το ονειρο του Τζον οτι νικαει τους αλλους με φλεγομενο σπαθι, η το "φωτια και παγος", ολα να ναι παραπλανητικα ρε γαμωτο;
Το καψα παλι.
Armory
- Δημοσίευση Ν°40
γι αυτο λεω οτι
πιστευω οτι ΑΑ ειναι
- Σπόιλερ:
- ισως παει η ντανυ στον βορρα στο φιναλε^
πιστευω οτι ΑΑ ειναι
- Σπόιλερ:
- ο συνδυασμος τους κατα καποιον τροπο. το να ειναι και οι δυο μαζι σαν "ενα"
Armory
- Δημοσίευση Ν°41
Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει καποια στιγμη να παει, το timing μου φαινεται λιγο νωρις.
- Σπόιλερ:
- Ετσι οπως ειναι με τον Ντρογκον στην ερημο τον καβαλαει λεει και φτανουν στο Τειχος, φανταζεσαι;
Ενταξει τι να πω ισως.
Armory
- Δημοσίευση Ν°42
αυτη ειναι η θεωρια μου. ακριβως οτι εγραψες!
Armory
- Δημοσίευση Ν°43

Ενταξει αναδιατυπωνω αυτο ειναι πολυ πιο νορμαλ απο το σποιλερ με τον Ραμσει.

Armory
- Δημοσίευση Ν°44
μισο. πιο σποιλερ;
- Σπόιλερ:
- με σανσα; ή κατι αλλο;
Armory
- Δημοσίευση Ν°45
Ναι οτι
- Σπόιλερ:
- ερωτευτηκε τη Σανσα.
Πιο πιθανο ειναι να διασχησει η Ντανυ το Γουεστερος με τον Ντρογκον και να βρεθει στο Τειχος στο φιναλε παρα αυτο το πλασμα να συμπαθησει καποιον.
Armory
- Δημοσίευση Ν°46
Ισχυει οντως^
maria.lulu- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°47
Τι λέτε ότι θα είναι; Υπάρχει κάτι τέτοιο στα βιβλία;
- Σπόιλερ:
- [size=36]Με το Game of Thrones πρόκειται να σπάσει η καρδιά μου και πάλι αυτή τη σεζόν![/size]
Έχουμε ήδη ακούσει τον Iwan Rheon ότι υπήρχε μια σκηνή αυτή την σεζόν που ήταν τρομερή και πολύ χειρότερη από ό, τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Ramsay Snow , που στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει για γυρίσματα. Τώρα ακούμε τον Alfie Allen ότι δεν είναι μόνο ο Ramsay που θα συμμετάσχει σε αυτή τη φοβερή σκηνή, αλλά και ο Theon / Reek.
"Υπάρχει κάτι που συμβαίνει που πρόκειται να φέρει μεγάλες αντιδράσεις, και οι άνθρωποι δεν πρόκειται να είναι χαρούμενοι γι 'αυτό.Είναι δύσκολο να το παρακολουθήσουν.Ετοιμαστείτε για κάτι σκληρό."
Προσθέτει, επίσης, ότι αυτή η σκηνή θα επηρεάσει πιθανότατα και τον Ramsay που από φρικιό ψυχοπαθής θα νιώσει κάτι ανώτερο.
"Μπορώ να πω ότι ίσως ο Ramsay Bolton είναι ο νέος Joffrey μετά από αυτό που θα παρακολουθήσετε."
Armory
- Δημοσίευση Ν°48
το τρειλερ του 2ου επεισοδιου
Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : Asshai
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°49
^^
- Σπόιλερ:
- Κάτι με τη Σάνσα πιστεύω θα 'ναι. Ίσως η πρώτη νύχτα του γάμου με την Τζέυν στο βιβλίο.
Αλλά αν ο Ράμσεϊ ερωτευτεί τη Σάνσα θα σκίσω τα πτυχία μου.
Μιλάμε για τον πιο ψυχοπαθή χαρακτήρα των βιβλίων και κοντεύουν να τον κάνουν αγαπούλα
Πάντως θα ήθελα να δω Θήον/Σάνσα.
Κι αυτό το "χειρότερο κι από RW" πιστεύω κι εγώ πως θα 'ναι η απόπειρα εναντίον του ΤζονΘα μείνουν μαλάκες όσοι δε διαβάζουν
Κλασικά εκνευρίζομαι με την έλλειψη Αριάν και LS και πιστεύω θα κόψουν και Αίγκον όπως το πάνε.
Το storyline της Μπριέν πάντως δεν έχει κανένα νόημα χωρίς LS. Τι δηλαδή, θα πάει στο Winterfell, και??
Armory
- Δημοσίευση Ν°50
Ραμσει ο αγαπησιαρης!!
Δε ξερω τι ειναι χειροτερο. Να την ερωτευτει η να της κανει τις διαστροφες που εχει συνηθισει;

Δε ξερω τι ειναι χειροτερο. Να την ερωτευτει η να της κανει τις διαστροφες που εχει συνηθισει;

|
|