Καταρχήν/Καταρχάς (δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό γιατί υπήρξε και μια αντιπαράθεση στο chat την προηγούμενη φορά,

) υπέροχος σχολιασμός!!!
Κατά δεύτερον και στο θέμα μας, ΠΡΆΓΜΑΤΙ, o Πέρσιβαλ είναι σε θέση (αν και έχοντας διπλάσιο μπόι κι 'ελάχιστο' μυαλό: φράση του Γκάγουέιν απ'την σειρά, την θυμάμαι αλήθεια

) παρ'όλα αυτά μπορεί και ξεχωρίζει τις διαφορές απ'την πρώτη στιγμή , δίνοντας έμφαση
"Στα μάτια της... " καθώς επίσης στην έκφρασή της, στον τρόπο που μιλάει (ακούγεται η φωνή της) και γενικότερα στην συμπεριφορά της, όλα αυτά προσελκύουν τον Πέρσιβαλ ο οποίος φοβάται για άλλη μια φορά ότι πέφτει σε μια συνηθισμένη παγίδα και ότι η ζωή του κινδυνεύει, Δεν είναι όμως έτσι.
Οπότε ναι από δω και πέρα καταλαβαίνουμε όλοι μας πως δημιουργείται σιγά σιγά το τρίγωνο.
Σε ευχαριστώ για την μουσική, ήμουν σίγουρη ότι θα σου άρεσε, κι πιστεύω πως εδώ ταίριαζε απόλυτα με την συγκεκριμένη σκηνή

MY THOUGHTS EXACTLY DEAR, ΑΚΡΙΒΩΣ! Yπάρχει ένας υπερφυσικός δεσμός, κι η Μόργκαν δυστυχώς νιώθει τύψεις, ενοχές, έχει υποστεί ένα ισχυρό ψυχολογικό σοκ το οποίο αυτόματα την οδηγεί στα άκρα, δλδ στην αυτοκτονία. Ευτυχώς σπεύδει εκεί το παλικάρι να την σώσει "για ακόμα μια φορά"
Στο είπα η κοπελιά είναι γρήγορο ξουράφι δεν θα μας ταλαιπωρήσει καθόλου.

ΑΚΡΙΒΏΣ , θα ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ξανά μαζί σου όσον αφορά τον Λεόν/Λάιονελ, αλλά θα διαφωνήσω με την Τζένιφερ, ανησυχεί κι εκείνη κι έχει τα δικά της κι είναι φυσικό να 'εναντιώνεται ' με την ξαδέλφη της λόγω της απόλυτης και της πεισματάρικης συμπεριφοράς της, όχι ότι η Ελένα δεν έχει τα δίκια της αλλά θα δεις και παρακάτω τι εννοώ, ας μην τα ρίχνουμε πάντα στις άλλες, φέρει κι η Ελένα ένα μερίδιο ευθύνης, μικρό βέβαια αλλά το φέρει. Όσον αφορά τον ιππότη σου είπα είσαι μέσα στο μυαλό μου, ο Λεόν βλέπει την Λαίδη Ελέιν , όχι την Ελένα Χέιστινγκς, γι αυτό και με το καιρό θα καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος, όλα είναι μέσα στο μυαλό του , είναι μια ιδέα, οπότε αυτό το ship δεν θα έχει εξέλιξη, η Λαίδη Ελέιν ήταν ένας ευαίσθητος χαρακτήρας, η Ελένα εδώ βλέπουμε ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό κάτι που δεν περνά απαρατήρητο απ'τον Μέρλιν που την αποδέχεται έτσι ακριβώς όπως είναι , παρ'όλο που δεν γνώρισε την Φρέγια με αυτό το στυλάκι συμπεριφοράς.
Εγώ δεν φταίω σε τπτ, εγώ δεν σας έβαλα τπτ, τα τρίγωνα τα δημιουργώ επειδή μου αρέσουν, κι δεν έχω να υποστώ τπτ μάλλον εσύ θα υποφέρεις