Πολύ όμορφο, πολύ συγκινητικό, μπράβο

Μην κάνεις πάλι 3 μήνες για τη συνέχεια

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Άφησε τα γένια σου να μακρύνουν, είσαι ακόμα πιο όμορφος κι πολύ γοητευτικός τότε.
Queen in the North έγραψε:Σκηνή 8 - σχόλια
Ειχα ξεχασει εντελως οτι ο Γκουειν ειναι αδερφος του Αγκραβειν! Παντως το οτι ειναι βασιλιας και οτι εχει τοσες υποχρεωσεις ειναι μερος του χαρακτηρα του, της προσωπικοτητας του. Εγω προσωπικα δεν θα τον ερωτευομουν για την δυναμη-εξουσια ή τον πλουτο που κατεχει αλλα για το οτι βαζει το καθηκον ψηλα και τιμα την οικογενεια του. Για το ότι τα παντα ολα που κανει ειναι για το οφελος των ιπποτων και γενικα του λαου του. Δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προσωπικο οφελος. Ισα ισα αν ερθουν πισω ο Αρθουρος και οι ιπποτες αυτος θα παψε να ειναι βασιλιας του Καμελοτ. Δεν ειναι φιλοδοξος, ειναι απιστευτα τιμιος και καλος. Βεβαια ελπιζω να μην φαει το κεφαλι του σαν τον Νεντ Σταρκ.Και να προσθεσω οτι το γεγονος οτι ποτε δεν θελησε τοση εξουσια και δυναμη ειναι και ο λογος που αξιζει και πρεπει να έχει.
Γενικα ειναι πολυ ενδιαφερον το κεφαλαιο του Αγκραβειν και ολος αυτος ο εσωτερικος μονολογος. Ετσι δεν λεγεται αυτο; Σχωρεστε με αν κανω λαθος, παντα το μπερδευα.
Το οτι τον ελκυει εμφανισιακα με οτι ρουχα και να φοραει αλλα την προτιμα με τα ρουχα της εποχης του. Ισως να φτιαει το οτι του ειναι πιο γνωρισμα. Ισως ομως και αντικειμενικα τα ρουχα εκεινης της εποχης να ειναι πιο απαλα και να τονιζουν την θηλυκοτητα μιας γυναικας.Ήταν ντυμένη έτσι όπως άρμοζε με την εποχή. Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα, αλλά τώρα που φορούσε τα ρούχα μας, τα χαρακτηριστηκά της αναδεικνύονταν περισσότερο, ήταν πιο γλυκιά.
Αισθανοταν ντροπιασμενος επειδη ηξερε οτι στο προσωπο του ειχαν αποτυπωθει ολα αυτα που σκεφτοταν για την Ανελιζ. Γιατι πολύ απλα οταν βρισκεται κοντα της δεν μπορει να της κρυψει τιποτα, ποσο μαλλον το πώς αισθανεται γι αυτην και ποσο την αγαπαει. Παρολο που ακομα δεν το εχει αποδεχτει εντελως στο μυαλο του. Οπως εχουμε δει παμπολες φορες μυαλο και καρδια δεν συμβαδιζουν παντα παρολο που ειναι μερη του ιδιου ατομου.Έγειρα το κεφάλι μου στο έδαφος, αισθανόμουν ντροπιασμένος για κάποιον ανεξήγητο λόγο.
Αυτο βασικα το εχω συναντησει και σε διαφορες αλλες ιστοριες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται. Και καλα οταν το ατομο που αγαπας και σε αγαπαει, λεει το ονομα σου εσυ το ακους διαφορετικα απο οτι αν το λεει καποιος αλλος; Ειμαι προβληματισμενη πανω σε αυτο και θελω αναλυσηΛάτρευα τον ήχο της φωνής της να λέει το όνομα μου.
εσύ να το βουλώσεις γιατί είμαι η νούμερο ένα φαν σουDelena Florent έγραψε:^Kοιτάχτε ποιος μιλάει, εκείνη που δεν ολοκλήρωσε ποτέ το φικ.![]()
|
|