A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+4
Queen Khalesi
Queen in the North
Cat Of The Canals
Leonette Fossoway
8 απαντήσεις

Σχόλια για το "Cursed Souls"

Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : Asshai

Armory
    : Lannister Lannister

Σχόλια για το "Cursed Souls" - Σελίδα 10 Empty Απ: Σχόλια για το "Cursed Souls"

Δημοσίευση από Lady Melisandre Σαβ Ιαν 04, 2014 4:37 am

ΑΜΗΝ
    Πολύ όμορφο, πολύ συγκινητικό, μπράβο Crying or Very sad 
    Μην κάνεις πάλι 3 μήνες για τη συνέχεια Razz
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Σαβ Ιαν 04, 2014 12:45 pm

Σερ Κει... τι να πεις τωρα γι αυτον; ΕΡΩΤΑΣ!!! I love youI love you 
    Πολυ ομορφο το φορεμα της Ανελιζ!! Της εκατσε και εκδρομουλα!  winking 
    Τι να εχει ομως αραγε; Να ειναι αρρωστη;  thinking 
    Θα συμφωνησω με τη Γιαννα, οχι σε 3 μηνες παλι.  tehe
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Αριθμός μηνυμάτων : 1821
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
    Τόπος : Storm's End

Armory
    : Baratheon Baratheon

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιαν 04, 2014 3:41 pm

Έλα ρε, τρεις μήνες έκανα να σηκώσω, ποπο!! Razz 
    Εγώ πάλι κορίτσια νομίζω ότι μετά από τρεις μήνες έχασα την φόρμα μου,
    εχω την εντύπωση πως έκανα πολλά ορθογραφικά κι εκφραστικά λάθη.
    Αλλά αν άρεσε σε σας , πάω πάσο, anyway όταν πει κι η beta
    θα δώσει κι αυτή τα σχόλια κι τις διορθώσεις της.
    Ελπίζω οι εικόνες σε σας να φαίνονται γιατί σε μένα τίποτα... το απόλυτο τίποτα όμως!!! :/ 

Όσον αφορά την Ανελίζ δεν μπορώ να πω περισσότερα, απλώς αισθάνεται μια ανακούφιση
    όταν βρίσκεται κοντά στον Άγκραβέιν, δυστυχώς δεν μπορεί να ερωτευθεί κανέναν άλλον
    πέραν αυτού που της επιφυλλάσει το πεπρωμένο της.  Razz 
    Δεν θα το έλεγα εκδρομή, μια συνάντηση απελπισίας θα το έλεγα κι εκμυστήρευση όσων
    έχει ανάγκη να πει η Ανελίζ σε κάποιον.  Crying or Very sad Razz 
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Τόπος : Asshai

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Σαβ Ιαν 04, 2014 3:47 pm

Εκφραστικά λάθη δεν είδα, εκτός από ένα γραμματικό. Το "πρόκειται" στο παρελθόν γίνεται "επρόκειτο" tongue 
    Ντάξει μπορεί να μη γίνει τίποτα με τον Αγκραβέιν αλλά ταιριάζουν tongue
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Σαβ Ιαν 04, 2014 3:48 pm

Μια χαρα εισαι και εφραστικα και ορθογραφικα. Μην το πολυ αναλυεις κι εσυ. tongue 
    Τι εννοεις, δηλαδη ο Αγκραβειν δεν ειναι το πεπρωμενο της;  Shocked
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιαν 04, 2014 4:25 pm

^Ευχαριστώ πολύ Γιάννα! winking 
    Αν ταιριάζουν λέει, μωρέ ταιριάζουν κι παράταιριάζουν αλλά...αλλά...δεν..δυστυχώς!
    Όχι Μαράκι μου δεν είναι το γραμμένο της εκείνος κι δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι.  Sad 
    Τι να πω κορίτσια, θα γίνουν κι θυσίες εδώ τι να κάνουμε? Εγώ γράφω σωστά? Razz 
    Λοιπόν ας περάσουμε στην ανακοίνωση:

η Delena Florent productions παρουσιάζει:

Percival ~ I just make love to you... ---> Coming SoonRazz  I love you  I love you  σήντομα στις 'κινηματογραφικές' αίθουσες, κι στα τόπικ του ασοφιάφ, θα κυκλοφορήσει σε pm κι email, σύντομαι κοντά σας.  tongue  tongue
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Ιαν 11, 2014 2:47 pm

6η σκηνη - συνεχεια σχολιων απο λιποθυμια και μετα

Αλλο ενα πραγμα που θεωρω οτι κανεις ασυναισθητα ειναι το οτι ο ενας νοιαζεται για τον αλλο παραπανω απο τον εαυτο του. Ο Μερλιν παρα την κουραση του ξυπναει διαρκως γιατι ανησυχει για την Ελενα και οταν επιτελους η Ελενα ξυπναει δεν ενδιαφερεται για τα πρακτικα θεματα (για τα οποια και την ξερουμε να προσεχει) αλλα τον ρωταει εαν αυτος ειναι καλα. Εαν το δουμε απο μια εντελως αντικειμενικη πλευρα γνωριζονται μερες μονο. Γι αυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μου οταν λεω οτι αυτοι οι δυο ειναι αδερφες ψυχες.

Τι να πιασω; Την απογνωση με την οποια της ζηταει να μην του το ξανακανει; Ειναι πολυ απλα σαν να της λεει "δεν θα αντεξω να σε χασω, πεθαινω για παρτι σου". Αλλα κι αυτη δεν απανταει με τον κλασσικο Ελενα τροπο, με την μασκα που φοραει μπροστα σε ολους για να προστατευτει. Τον καθησυχαζει δειχνοντας και η ιδια τα συναισθηματα που εχει γι αυτον. Plus ξερει οτι ο Μερλιν βλεπει περα απο την μασκα της οποτε δεν υπηρχε νοημα. Ξερει οτι με αυτον μπορει να ειναι ο πραγματικος της εαυτος. Και περα απο το οτι μπορει, ειναι και το οτι... θελει να ειναι ο εαυτος της. Η παρουσια του Μερλιν στην ζωη της ηταν που της εδωσε παλι αυτην την θεληση.

Η λεξη "χατιρι" ειναι με "ι"  blase 

btw τι κινηση ηταν αυτη που ελυσε την πλεξουσα και αφησε κατευθειαν τα μαλλια κατω;  Razz δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικο αλλα ζηλευω. και αμα οντως υπαρχει και την ξερεις, να μου πεις.

Άφησε τα γένια σου να μακρύνουν, είσαι ακόμα πιο όμορφος κι πολύ γοητευτικός τότε.

thats my girl  Τσσσς 

Σκηνη 7 - σχολια

Γιατι εισαι τοσο σατανικη, ε;; Μου λες; Γιατι μας παρουσιαζεις τον σερ Κευ μονο και μονο για να μας πεταξεις καταμουτρα εναν σερ Περσιβαλ που ποναει οσο πονουσε οταν ειδε τους γονεις του να δολοφονουνται και οσο πονουσα οταν ο φιλος και βασιλιας του, ο αρθουρος, πεθανε. Γιατι;
    Αλλα ενταξει μου αρεσε η πλευρα του Σερ Κευ. Εχει χιουμορακι και ειναι αναλαφρος χαρακτηρας.

Σκηνή 8 - σχόλια

Ειχα ξεχασει εντελως οτι ο Γκουειν ειναι αδερφος του Αγκραβειν! Παντως το οτι ειναι βασιλιας και οτι εχει τοσες υποχρεωσεις ειναι μερος του χαρακτηρα του, της προσωπικοτητας του. Εγω προσωπικα δεν θα τον ερωτευομουν για την δυναμη-εξουσια ή τον πλουτο που κατεχει αλλα για το οτι βαζει το καθηκον ψηλα και τιμα την οικογενεια του. Για το ότι τα παντα ολα που κανει ειναι για το οφελος των ιπποτων και γενικα του λαου του. Δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προσωπικο οφελος. Ισα ισα αν ερθουν πισω ο Αρθουρος και οι ιπποτες αυτος θα παψε να ειναι βασιλιας του Καμελοτ. Δεν ειναι φιλοδοξος, ειναι απιστευτα τιμιος και καλος. Βεβαια ελπιζω να μην φαει το κεφαλι του σαν τον Νεντ Σταρκ.  Razz Και να προσθεσω οτι το γεγονος οτι ποτε δεν θελησε τοση εξουσια και δυναμη ειναι και ο λογος που αξιζει και πρεπει να έχει.

Γενικα ειναι πολυ ενδιαφερον το κεφαλαιο του Αγκραβειν και ολος αυτος ο εσωτερικος μονολογος. Ετσι δεν λεγεται αυτο; Σχωρεστε με αν κανω λαθος, παντα το μπερδευα.

---

δεν τελειωσα το ξερω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω και να σχολιασω παρακατω. το βραδακι παλι.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιαν 11, 2014 5:08 pm

^^Shit , shit, shit, πόσο μου'χαν λείψει όλες αυτές οι αναλύσεις/σεντόνια, πόσο;;;!!!ΠΌΣΟ;;!!!
    you are so good, thank you, thank you  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

6η σκηνή

~Σταμάτα να λες συνέχεια ότι είναι αδελφές ψυχές, μου σπαράζεις περισσότερο την καρδία, είναι,..
    όπως κι κάποιοι άλλοι εκεί μέσα αλλά μην το λες συνέχεια, έλεος... μπορεί κάποιοι να έχουν βρει την αδελφή ψυχή τους εκεί μέσα ταξιδεύοντας στο χρόνο, επειδή την έχασαν σε κάποια άλλη εποχή κι χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ζήσουν κι αιώνια... Ο καθένας θα υποφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.  Crying or Very sad Crying or Very sad Μην τα σκαλίζεις σε παρακαλώ, κλαίω...  Crying or Very sad 

~Η αλήθεια είναι πως μπροστά στο νεαρό μάγο γίνεται 'χαλί να την πατήσεις', καταλαβαίνεις αμέσως την αγάπη της κι πόσο νοίαζεται για εκείνον, αλλά με μέτρο πάντα, όπως σε εκείνο το σημείο δηλαδή που της λέει 'πως θέλει να γυρίσει πίσω μαζί της' κι εκείνη δεν θέλει να το διαπραγματευθεί, ούτε κι εκείνος βέβαια. Όπως έχουμε ξαναπεί είναι κι οι δυο πεισματάρηδες.  Razz Razz 

~Εννοείς που βρήκα την σκηνή κι την πρόσθεσα; δική μου είναι ματάκια μου.  Razz 
    btw ευχαριστώ για την διόρθωση των ορθογραφικών.  hoho 
    Είπαμε λατρεύω τα γένια  I love you I love you I love you Razz 

7η σκηνή

~Γιατί μπορώ, κι γιατί έτσι πρέπει. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση εδώ, ο Σερ Πέρσιβαλ απ'την στιγμή που ερωτεύεται παράφορα (αλλά κι από πριν λόγω της απώλειας της οικογένειας κι των φίλων του) θα υποφέρει πολύ αλλά στο τέλος θα έχει το τέλος που του αρμόζει. Το ευτυχισμένο τέλος του. Δεν τον αφήνω έτσι.  I love you Όσο για τον Σερ Κέυ... that's another story...  Twisted Evil Twisted Evil 

8η Σκηνή

~Aχ εγώ θα έλεγα πως είναι ο ιδανικός σύζυγος για μια γυναίκα, τι κι αν είναι βασιλιάς, το θέμα είναι ότι όσο καλός κι αν είναι όπως λες κι συμφωνώ μαζί σου, ο Άγκραβέιν είναι ένας απ'τους χαρακτήρες που με δυσκολεύει περισσότερο μέσα στο έργο μου, αλλά θα δω πως θα καταφέρω κι τι θα κάνω με αυτόν. Ω ναι είναι αδέλφια, οι δυο τους, κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των γεγονότων απ'την πλευρά του Γκάγουέιν. Από ένα σημείο κι μετά θα πάψουμε να τον βλέπουμε τον 'μπεκροκανάτα γοητευτικό knight' σαν ιππότη αλλά κάτι σαν prince. Καθότι τα δικαιώματα του σαν ιππότη θα του αποσυρθούν, αυτός ο τίτλος δλδ. Κι αυτό σημαίνει πως ο Άγκραβέιν κι όλη η σχετική ομίγυρη των αντρών που βλέπουμε τώρα, θα είναι παρών κι την στιγμή που τα κορίτσια θα έχουν φέρει σε πέρας την αποστολή τους.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil tehe 

_ Επιβάλλεται να τελειώσεις τον σχολιασμό σου απόψε.  sweet tehe
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Ιαν 12, 2014 4:57 pm

Queen in the North έγραψε:Σκηνή 8 - σχόλια

Ειχα ξεχασει εντελως οτι ο Γκουειν ειναι αδερφος του Αγκραβειν! Παντως το οτι ειναι βασιλιας και οτι εχει τοσες υποχρεωσεις ειναι μερος του χαρακτηρα του, της προσωπικοτητας του. Εγω προσωπικα δεν θα τον ερωτευομουν για την δυναμη-εξουσια ή τον πλουτο που κατεχει αλλα για το οτι βαζει το καθηκον ψηλα και τιμα την οικογενεια του. Για το ότι τα παντα ολα που κανει ειναι για το οφελος των ιπποτων και γενικα του λαου του. Δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προσωπικο οφελος. Ισα ισα αν ερθουν πισω ο Αρθουρος και οι ιπποτες αυτος θα παψε να ειναι βασιλιας του Καμελοτ. Δεν ειναι φιλοδοξος, ειναι απιστευτα τιμιος και καλος. Βεβαια ελπιζω να μην φαει το κεφαλι του σαν τον Νεντ Σταρκ.  Razz Και να προσθεσω οτι το γεγονος οτι ποτε δεν θελησε τοση εξουσια και δυναμη ειναι και ο λογος που αξιζει και πρεπει να έχει.

Γενικα ειναι πολυ ενδιαφερον το κεφαλαιο του Αγκραβειν και ολος αυτος ο εσωτερικος μονολογος. Ετσι δεν λεγεται αυτο; Σχωρεστε με αν κανω λαθος, παντα το μπερδευα.

Αυτο εδω μου εκανε εντυπωση:
    Ήταν ντυμένη έτσι όπως άρμοζε με την εποχή. Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα, αλλά τώρα που φορούσε τα ρούχα μας, τα χαρακτηριστηκά της αναδεικνύονταν περισσότερο, ήταν πιο γλυκιά.
    Το οτι τον ελκυει εμφανισιακα με οτι ρουχα και να φοραει αλλα την προτιμα με τα ρουχα της εποχης του. Ισως να φτιαει το οτι του ειναι πιο γνωρισμα. Ισως ομως και αντικειμενικα τα ρουχα εκεινης της εποχης να ειναι πιο απαλα και να τονιζουν την θηλυκοτητα μιας γυναικας.  thinking Θα το σκεφτω για να το πω αλλη φορα, τωρα μου βιαζεσαι.

Ειπες πως οι 3 μηνες που δεν εγραφες σε αφησαν "out of practice". Εμενα παντως μου φανηκε οτι το γραψιμο σου βελτιωθηκε κι αλλο  give up Ειδικα η περιγραφη της Ανελιζ ηταν παρα πολυ ποιητικη. Και οχι μονο το πως ηταν αντικειμενικα (φορεμα, μαλλια) αλλα και το πως εβαλες τον Αγκραβειν να την βλεπει και να την σχολιαζει ("μια οπτασία", "άγγιζε τις χορδές του έρωτα καθώς βημάτιζε προς το μέρος μου").

Έγειρα το κεφάλι μου στο έδαφος, αισθανόμουν ντροπιασμένος για κάποιον ανεξήγητο λόγο.
    Αισθανοταν ντροπιασμενος επειδη ηξερε οτι στο προσωπο του ειχαν αποτυπωθει ολα αυτα που σκεφτοταν για την Ανελιζ. Γιατι πολύ απλα οταν βρισκεται κοντα της δεν μπορει να της κρυψει τιποτα, ποσο μαλλον το πώς αισθανεται γι αυτην και ποσο την αγαπαει. Παρολο που ακομα δεν το εχει αποδεχτει εντελως στο μυαλο του. Οπως εχουμε δει παμπολες φορες μυαλο και καρδια δεν συμβαδιζουν παντα παρολο που ειναι μερη του ιδιου ατομου.

Τι καλη η Ανελιζ παντως;! Παρα πολυ την συμπαθησα. Μεχρι και τα προηγουμενα κεφαλαια ηταν σχετικα ουδετερη νομιζω. Τωρα ομως εχω αρχισει να την αγαπω και μαλιστα σχεδον οσο την Ελενα.

Λάτρευα τον ήχο της φωνής της να λέει το όνομα μου.
    Αυτο βασικα το εχω συναντησει και σε διαφορες αλλες ιστοριες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται. Και καλα οταν το ατομο που αγαπας και σε αγαπαει, λεει το ονομα σου εσυ το ακους διαφορετικα απο οτι αν το λεει καποιος αλλος; Ειμαι προβληματισμενη πανω σε αυτο και θελω αναλυση  Razz 

Αυτη η τοσο μικρη και αγνη πραξη... μια μικρη επαφη και οπως εχει την δυναμη να καθυσηχασει τον αλλον. Γιατι αυτες οι μικρες κινησεις, οι μικρες λεπτομερειες ειναι που μετρανε σε μια σχεση αλλα και στην ζωη γενικα. Να αναφερω το οτι η σχεση τους, το δεσιμο τους ειναι τοσο δυνατο που ειναι σαν να επικοινωνουν τηλεπαθητικα οταν τα αισθηματα τους ειναι πολυ ισχυρα; My shipper heart  I love you 

--Πηγανε και το πρωτο τους ραντεβου  Cool --

Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιαν 12, 2014 11:50 pm

^Όποτε θες περιμένω την ανάλυση περί του ντυσίματος της εποχής εκείνης, η αλήθεια είναι πως κι μένα έτσι μου έβγαινε να το βάλω, δλδ να του αρέσει, να την βλέπει με άλλο μάτι "πιο εκθαμβωτική" ας πούμε φορώντας ρούχα της εποχής εκείνης, όπως κι να τον κάνουμε κολλακεύουν μια γυναίκα.
    Τι να σου πω βρε Μαρινάκι, νιώθω πως "μπαγιάτευσα" αλλά άλλη η γνώμη του συγγραφέα, άλλη του αναγνώστη δεν λένε;
    Συμφωνώ, αισθάνεται κάτι πολύ δυνατό για εκείνη παρόλο που δεν μπορεί να το εξηγήσει, πόσο μάλλον δεν το έχει σηνειδητοποιήσει. Εγώ το είπα, θα τις αγαπήσεις όλες εκεί μέσα, καθώς κυλάει η ιστορία.
    Εγώ ανάλυση σε αυτό δεν μπορώ να δώσω, γιατί δεν ξέρω τι να πω; Όπως κι να'χει χωρίς να ξέρω κι εγώ, να δώσω μια εξήγηση ας πούμε , το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να αρέσει στον άλλον να λέει το όνομα του η φωνή εκείνου που λατρεύει/αγαπάει. Κι στη δική μου περίπτωση αν το καλοσκεφτείς θα μ'άρεσε, το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό οπότε δεν ξέρω αν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
    Ναι όντως, ξανά θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου, τη στιγμή που γίνεται ο σεισμός εκείνος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μονάχα εκείνη κι τρέχει να δει αν είναι καλά. Ενώ εκείνη με τη σειρά της εμφανίζεται μπροστά του θέλοντας (όχι μόνο να δει αν είναι εντάξει) αλλά κι να τον καθησυχάσει - κάτι που προσπαθεί να κάνει εκείνος τελικά σε εκείνη - αλλά κι να του μιλήσει. Επειδή πιστεύει πως θα είναι η τελευταία τους φορά, πριν η Αννελίζ γυρίσει πίσω στο χρόνο.

--Αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι πρώτο ραντεβού δυστυχώς.--
    *Μου ανέφερες στο skype κάτι περί 'κατάρας' κι θα συμφωνήσω σε αυτό μέχρι ενός σημείου. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την Άννα απ'αυτήν την 'κατάρα' παρά μονάχα η ίδια η 'κατάρα' ή αλλιώς το πεπρωμένο/γραμμένο της, κι πίστεψε η έκβαση της δεν θα είναι κι η καλύτερή, Απλώς η Αννελίζ κι η 'κατάρα' θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνυπάρξουν αλλιώς φοβάμαι πως οι συνέπειες θα είναι μοιραίες.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Πεμ Ιαν 16, 2014 2:26 am

Μωρε δεν θα μεινει ανθρωπος που δεν θα αγαπησω... ετσι ομως γινεται τοσο δυσκολο...

Δεν ειναι πρωτο ραντεβου;  give up Να εχουμε συντομα παρακαλω  cheers 

Ωχ μη μου λες τετοια για την καταρα.... πραγματικα.  Mad Mad
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιαν 18, 2014 2:01 am

^Eννοείς όσον αφορά την κατάρα γίνεται πιο δύσκολο?
    Σου είπα δεν έχουμε ραντεβού. Εδώ, tongue  
    Νομίζω πως οι απορίες σου λύθηκαν στο skype  Razz
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Ιαν 18, 2014 5:56 pm

Δυσκολο γενικα. Πχ στο game of thrones αν αγαπας και σερσι και νεντ, με ποιανου το μερος εισαι; στο once upon a time αν αγαπας και rumple και regina με ποιανου το μερος εισαι;  give up 
    Αμα τους αγαπησω ολους θα ειναι δυσκολο να διαλεξω πλευρες και τελικα να τους αποχωριστω.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιαν 18, 2014 6:20 pm

^Nαι αλλά αυτό είναι αναγκαίο κακό, δεν νομίζεις, πρέπει να γίνονται κάτι τέτοια γενικά
    κι σε σειρές κι σε γραπτά, δεν μπορούν όλα να είναι ρόδινα κι με happy endings.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Ιαν 18, 2014 6:35 pm

μα γιατι;  Crying or Very sad Crying or Very sad 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιαν 18, 2014 11:31 pm

^Γιατί δεν μπορούν να έχουν όλοι οι ήρωες happy endings.  Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Πεμ Απρ 10, 2014 2:41 am

*Ανανεώθηκε το ποστ με το casting στην 2η σελ. ξανά κι αυτή τη φορά είναι το τελεσίδικο!
    Δεν έχει άλλες αλλαγές, άρε Πάολα σου έγινε το χατίρι τελικά.  tongue Razz 
    *Επίσης συνέχεια μέσα στο Πάσχα, για να μην ξεχνιόμαστε,
    Γιάννα, Μαρία, Κώννι, Πάολα, Μαρίνα, Έμμυ, θα σας επικηρύξω όλες στην ανάγνωση όπως πάντα,
    Θα σας αλλάξω τα φώτα, στο τέλος θα σχολιάσετε δεν μπορεί.  Razz Razz Razz 
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Τόπος : King's Landing

Armory

Δημοσίευση από Nïx Πεμ Απρ 10, 2014 3:16 pm

άντε να δώ κίνηση!!
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Πεμ Απρ 10, 2014 4:36 pm

^Kοιτάχτε ποιος μιλάει, εκείνη που δεν ολοκλήρωσε ποτέ το φικ.  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Πεμ Απρ 10, 2014 10:29 pm

Καλα ενταξει.  respect 
    Ολος ο καλος ο κοσμος σ αυτο το φικ!!!  Awesome
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Πεμ Απρ 10, 2014 11:02 pm

^Eσύ τώρα τι περίμενες;;!! όχι πες μου...  Razz Razz 
    Σημείωση: Δεν ταυτίζω καμία με τις ηρωίδες, γιατί θέλω να γράφω ανενόχλητα και χωρίς πίεση.  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Απρ 11, 2014 12:22 am

Fine by me. Kαλα κανεις. Πες οπως θες παιδι μου την ιστορια σου.  Razz
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Παρ Απρ 11, 2014 3:00 am

Delena Florent έγραψε:^Kοιτάχτε ποιος μιλάει, εκείνη που δεν ολοκλήρωσε ποτέ το φικ.  Razz 
    εσύ να το βουλώσεις γιατί είμαι η νούμερο ένα φαν σου tongue και θα το ολοκληρώσω, το ερώτημα είναι αν εσύ καν θα αρχίσεις cole tongue
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Παρ Απρ 11, 2014 2:34 pm

^ποιος cole καλέ, ??
    Είπαμε μέσα στο Πάσχα θα έχουμε συνέχεια, προς το παρόν εσύ ολοκλήρωσε!  Razz Razz 
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Armory

Δημοσίευση από Nïx Παρ Απρ 11, 2014 11:59 pm

ΚΡΕΣΛΕΥ ΚΟΛΕ, η τύπισσα που σου στειλα μωρέ με τα βιβλία, σύνελθε :P;

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Σεπ 25, 2023 7:06 am