από Leonette Fossoway Σαβ Ιουν 28, 2014 7:21 pm
^Για να είμαι ειλικρινής οι ηλικίες αυτές είναι των ηθοποιών ακριβώς, είναι οι ηλικίες που έχουν τώρα!
Για να το πάρουμε πιο αναλυτικά βέβαια και με βάση τη σειρά πάντα το 492 μ.Χ.(φικ Ναταλίας)/2011 (4ος κύκλος σειράς) ο Sir Gwaine/Eoin είναι 28 χρόνων, ενώ ο Sir Lancelot/Santiago είναι 33 χρόνων,
Για τους άλλους δυο (επειδή δεν συμβαδίζουν με τη σειρά) νομίζω ισχύουν ότι και για τους άλλους δυο πιο πάνω αν έπαιζαν κι εκείνοι στη σειρά, δλδ Αρθούρος/Chris Hermsworth 27 χρόνων, Merlin/Richard Madden 25 χρόνων! Αυτά όσον αφορά την χρονολογία 492 του φικ μου!
Όταν τα κορίτσια επιστρέψουν στο 496 θα είναι κάπως μεγαλύτεροι γιατί μην ξεχνάς στη σειρά μεταξύ 4ου κύκλου και 5ου έχουμε διάστημα 3 χρόνων οπότε το 28 γίνεται 31 και το 33 γίνεται 36, το 27/30 και το 25/28 δλδ τα παραπάνω που είχα βάλει εξαρχής.
Όσον αφορά τα κορίτσια τώρα νομίζω εξ απανέκαθεν ίσχυαν αυτές οι ηλικίες εφόσον είναι αυτές ακριβώς των ηθοποιών, Όσον αφορά την Anne/Εmmy Rossum και την Elena/Ashley Green η διαφορά στην γέννηση τους όσον αφορά τις ηθοποιούς πάντα είναι 4 με 5 μήνες διαφορά καθότι η μία είναι γεννημένη Σεπτέμβριο του 86 και η άλλη Φεβρουάριο του 87 αλλά σαφώς και μέσα στο φικ δεν ισχύει αυτό. Οπότε μέσα στην ιστορία μου σίγουρα ισχύει αυτό που είπες εξαρχής , ότι η μητέρα τους έμεινε κατευθείαν έγκυος πράγμα ναι που συμβαίνει.
*Ο Lancelot/Santiago είπαμε αυτή τη στιγμή είναι 36 χρόνων εν έτη 2014 αλλά στο φικ εν έτη 492 είναι 33, στα 496 θα είναι πάλι 36 δεν μπορώ να κάνω κάτι, είναι ανάλογα τον ηθοποιό.
Η αλήθεια είναι ούτε εμένα με ενοχλεί, μ'αρέσει έτσι.
Αχ ναι, δεν είναι υπέροχο, αχ
Και που να δεις παρακάτω τι αποκαλύψεις, το τέλος του 3ου επ. προβλέπεται epic.