A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+4
Queen Khalesi
Queen in the North
Cat Of The Canals
Leonette Fossoway
8 απαντήσεις

Σχόλια για το "Cursed Souls"

Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Σχόλια για το "Cursed Souls" - Σελίδα 17 Empty Απ: Σχόλια για το "Cursed Souls"

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Σαβ Ιουν 28, 2014 3:48 pm

Εμενα ποτε δε με πειραξαν οι διαφορες ηλικιας στα ζευγαρια οποτε μην ανησυχεις. Εκτος κι αν ειναι η γυναικα πολυ μεγαλυτερη, αυτο ομολογω δεν μ αρεσει. Αλλα γιατι εκανες τοσο μεγαλο τον Λανσελοτ; Και αφου η Ελενα ειναι 27 τοτε δεν  πρεπει η Αννα να ειναι 28; Ποσους μηνες εχουν διαφορα; Αλλιως η μανα τους πρεπει να εμεινε εγκυος μεσα σε 2 μηνες απο την πρωτη γεννα. Γινεται κι αυτο φανταζομαι. thinking

Κατα τ αλλα μας βγηκε bastard prince ο ιπποτης σου. Ενδιαφερον!! 
    Ηταν κεφαλαιο με αποκαλυψεις, μου αρεσε δεν μπορω να πω. Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Αριθμός μηνυμάτων : 1821
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
    Τόπος : Storm's End

Armory
    : Baratheon Baratheon

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιουν 28, 2014 7:21 pm

^Για να είμαι ειλικρινής οι ηλικίες αυτές είναι των ηθοποιών ακριβώς, είναι οι ηλικίες που έχουν τώρα!
    Για να το πάρουμε πιο αναλυτικά βέβαια και με βάση τη σειρά πάντα το 492 μ.Χ.(φικ Ναταλίας)/2011 (4ος κύκλος σειράς) ο Sir Gwaine/Eoin είναι 28 χρόνων, ενώ ο Sir Lancelot/Santiago είναι 33 χρόνων,
    Για τους άλλους δυο (επειδή δεν συμβαδίζουν με τη σειρά) νομίζω ισχύουν ότι και για τους άλλους δυο πιο πάνω αν έπαιζαν κι εκείνοι στη σειρά, δλδ Αρθούρος/Chris Hermsworth 27 χρόνων, Merlin/Richard Madden 25 χρόνων! Αυτά όσον αφορά την χρονολογία 492 του φικ μου!
    Όταν τα κορίτσια επιστρέψουν στο 496 θα είναι κάπως μεγαλύτεροι γιατί μην ξεχνάς στη σειρά μεταξύ 4ου κύκλου και 5ου έχουμε διάστημα 3 χρόνων οπότε το 28 γίνεται 31 και το 33 γίνεται 36, το 27/30 και το 25/28 δλδ τα παραπάνω που είχα βάλει εξαρχής.

Όσον αφορά τα κορίτσια τώρα νομίζω εξ απανέκαθεν ίσχυαν αυτές οι ηλικίες εφόσον είναι αυτές ακριβώς των ηθοποιών, Όσον αφορά την Anne/Εmmy Rossum και την Elena/Ashley Green η διαφορά στην γέννηση τους όσον αφορά τις ηθοποιούς πάντα είναι 4 με 5 μήνες διαφορά καθότι η μία είναι γεννημένη Σεπτέμβριο του 86 και η άλλη Φεβρουάριο του 87 αλλά σαφώς και μέσα στο φικ δεν ισχύει αυτό. Οπότε μέσα στην ιστορία μου σίγουρα ισχύει αυτό που είπες εξαρχής , ότι η μητέρα τους έμεινε κατευθείαν έγκυος πράγμα ναι που συμβαίνει.

*Ο Lancelot/Santiago είπαμε αυτή τη στιγμή είναι 36 χρόνων εν έτη 2014 αλλά στο φικ εν έτη 492 είναι 33, στα 496 θα είναι πάλι 36 δεν μπορώ να κάνω κάτι, είναι ανάλογα τον ηθοποιό.  Razz 
    Η αλήθεια είναι ούτε εμένα με ενοχλεί, μ'αρέσει έτσι.  Razz 
    Αχ ναι, δεν είναι υπέροχο, αχ  I love you 
    Και που να δεις παρακάτω τι αποκαλύψεις, το τέλος του 3ου επ. προβλέπεται epic.  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Ιουν 29, 2014 12:27 am

A oι ηλικιες των ηθοποιων εννοεις. Εγω νομιζα των χαρακτηρων. Γιατι να τους βαλεις ομως οσο ειναι στην πραγματικοτητα; Δε νομιζω στη σειρα ο Μερλιν με τον Λανσελοτ να ειχαν τοσα χρονια διαφορα. Οι χαρακτηρες λεω και παλι. 
    Τα αδελφια παντως που γεννιουνται με λιγους μηνες διαφορα τα λενε "irish twins". Yποτιθεται οτι ειναι πιο κοντα και επικοινωνουν καλυτερα απο τα αδερφια που χουν μεγαλυτερη διαφορα. Δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο βεβαια απλα το χω διαβασει.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιουν 29, 2014 1:16 am

^Ω βρήκαμε καινούργιο θέμα συζήτησης, δεν το ήξερα αυτό με τα "irish twins,"
    Αλλά τώρα ίσως να μπορώ να δικαιολογήσω τους συχνούς καυγάδες μεταξύ Μόργκαν/Ελένα
    και έναν καυγά μεταξύ Άννα/Μόργκαν στην αρχή.
    Όσον αφορά Άννα/Ελένα δεν έχουν έρθει στα μαχαίρια ακόμη αν εξαιρέσεις το θέμα του
    Άγκραβέιν, όπου η Άννα στο τέλος συνειδητοποίησε τι ήθελε να πει η αδελφή και δεν έδωσε περισσότερη έκταση στο θέμα στη συνέχεια. Μονάχα έκλαψε επειδή κατάλαβε το θέμα του χρόνου φυσικά.
    Τώρα όσον αφορά τους χαρακτήρες, άντε να τον βάλω κι τον Λάνσελοτ 30 να μην λες πως είναι μεγαλύτερος απ'τους άλλους, αλλά φατσικά δεν του φαίνεται. Πάντως όντος στη σειρά Μέρλιν/Λάνσελοτ έχουν 8 χρόνια διαφορά χεχε  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Ιουν 29, 2014 1:18 am

Δεν του φαινεται οντως.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιουν 29, 2014 1:29 am

^Ε ναι λόγω γλυκιάς φατσούλας,
    Σχόλια για το "Cursed Souls" - Σελίδα 17 Tumblr_inline_mldd6rb1kE1qz4rgp
    ^Εντάξει αυτό το φικ είναι πώρωση.  I love you I love you I love you 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουλ 01, 2014 11:22 am

Queen in the North έγραψε:με αυτο που λες βασικα εγω καταλαβα οτι η μοργκαν με καποιον τροπο καταγεται απο τον γκουειν Razz 

^MARINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 
    Έλα εδώ, έλα αμέσως εδώ, άλλο σχόλιο σου έψαχνα και σε άλλο κόλλησα, !!!
    ΜΑΡΊΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΑΚΟΎΣ, ;;;!!! ΣΒΉΝΩ, ΧΆΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ!!!
     Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Ιουλ 01, 2014 2:14 pm

βοηθησε με λιγο γιατι δεν καταλαβαινω προς τι το κλαμα  blush 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουλ 01, 2014 2:18 pm

^Άσε Μαρινάκι, θυμάσαι που μου το έλεγες, τώρα τώρα το βλέπω καθαρά, όλα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους,
    >ο χαρακτήρας της Μόργκαν στην ταβέρνα στα πρώτα κεφ. ,
    >τα καστανά της μάτια που δεν είναι ίδια με εκείνα της Αρχιέρειας κι ας φέρει την ίδια σχεδόν μορφή με εκείνη,
    >η αλυσίδα της και ας την απέκτησε απ'τον Γκάβιν στο μέλλον...
    Μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι: εφόσον τα κορίτσια συστήνονται ως απόγονοι και αναφέρουν τις προγόνους και κάτι που θα γίνει γνωστό περισσότερο στη συνέχεια μέσω των οραμάτων της Μόργκαν
    Άσε με είμαι να σκάσω, αυτό τώρα αλλάζει τα δεδομένα μέχρι τώρα όσον αφορά τα soulmates, prophecy κτλ...  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Ιουλ 01, 2014 2:23 pm

πω πω ανατροπες στην πλοκη!! βασικα χαιρομαι γιατι το κανει ακομα πιο αληθινο.  Razz οι χαρακτηρες ειχαν πληρη αγνοια και οταν τελικα το συνειδητοποιουν-μαθαινουν ερχονται τα πανω κατω
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουλ 01, 2014 2:26 pm

^Άσε με , πόνος, θρήνος, κι όχι μόνο από μένα που το αντελήφθην χθες και πρέπει να αλλάξουν πολλά στο στόρυ τώρα, σκέψου τους ήρωες μέσα, Άσε με, άσε με...
    Το θέμα είναι το εξής: Αν αυτό που ήθελα δεν μπορεί να γίνει στο παρελθόν με την καμία έτσι όπως φτάσαμε, τλχστν να υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει στο μέλλον αλλά έχω θέμα και με τα bloodlines Μαρινάκι και γι αυτό θα ήθελα την συνδρομή σου/βοήθεια σου σε αυτό το σημείο. Αλλά και πάλι δεν ξέρω...  Crying or Very sad 
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Ιουλ 01, 2014 2:30 pm

θα κανω οτι μπορω. αυριο λοιπον θα διαβασω ενα. απλα πριν μερικες βδομαδες ειχα πει "τωρα θα το διαβασω" στον εαυτο μου και ανοιξα το τοπικ και ψιλοφρικαρα λογω του ογκου  scared 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουλ 01, 2014 2:31 pm

^Μην κοιτάς τον όγκο , μην σε νοιάζει, διάβαζε από ένα μικρό κομμάτι, αλλά και μέχρι εκεί που έχεις φτάσει μπορώ να σου εκφράσω το κρίσιμο ερώτημα μου μέσω πμ, όσον αφορά τα bloodlines να δω τλχστν αν έχουμε ελπίδες.  Crying or Very sad 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Σεπ 06, 2014 3:23 pm

Μετά το καλοκαίρι ήρθε η συνέχεια.
    Καλή σας Ανάγνωση - Απόλαυση Razz
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : Asshai

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Lady Melisandre Τρι Σεπ 09, 2014 12:13 am

Ωραίο κεφαλαιάκι!
    Και πολύ ωραίο ζευγάρι Λάνσελοτ/Άννα. Πετάνε καρδιές γύρω τους ρε παιδί μου. Razz 
    Αυτό με το σύννεφο θα μάθουμε πώς έγινε?
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Σεπ 09, 2014 12:19 am

Aν βοηθάει αυτό προσπάθησα να το περιγράψω μέσα στο στόρυ αλλά δεν μου βγήκε δυστυχώς. anyway...
    Ω ναι πολλές καρδιές στον αέρα δεν λες τίποτε, δεν λες που είναι καλά το κορίτσι. Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Σεπ 30, 2014 7:51 pm

Για τους πιστούς μου αναγνώστες η ιστορία πλέον παύει να ανεβαίνει εδώ γιατί πλέον βρίσκεται εδώ: http://moonlightaless.blogspot.gr/2014/09/cursed-souls.html
    σημαντικά αλλαγμένη από ένα σημείο και πέρα.

Ευχαριστώ. :-p :-)

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Σεπ 23, 2023 4:35 am