+7
Leonette Fossoway
Nightsguard
Cat Of The Canals
Sansa Stark
Arianne Martell
Nïx
Eddard Stark
11 απαντήσεις
Ranks
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°31
Απ: Ranks
αν μου βρεις καλό εικονίδιο, βάλτο.Visenya Targaryen έγραψε:Ρε ισχυει:/Queen in the North έγραψε:Βασικα κακως δεν εχουμε ρανκ "Lord/Lady"
επίσης, ωραίο άβαταρ.-
Eddard Stark- Το Χέρι του Βασιλιά
- Αριθμός μηνυμάτων : 2419
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°33
Γεια σας, δυστυχώς lord και ladies θα λέγονται οι αρχηγοί των οίκων όταν χρειαστούμε την ύπαρξη αυτών οπότε δεν γίνεται να προστεθεί στα ρανκς <3
Prince of Dragonstone- Μέιστερ
- Αριθμός μηνυμάτων : 1044
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2013
Τόπος : Παντού και πουθενά...
Armory
:Targaryen
- Δημοσίευση Ν°34
Εννοείς ότι θα λέγονται π.χ. Lady of Dragonstone, Lady of Targaryen ή lady σκέτο;;Eddard Stark έγραψε:Γεια σας, δυστυχώς lord και ladies θα λέγονται οι αρχηγοί των οίκων όταν χρειαστούμε την ύπαρξη αυτών οπότε δεν γίνεται να προστεθεί στα ρανκς <3
Armory
- Δημοσίευση Ν°36
ΟΚ Thank you,πάντως αυτό με τις ονομασίες των οίκων είναι μπέρδεμα μεγάλο, και να γιατί: Στην περιγραφή του The Four γράφει για τους Λάννιστερς, τους Μπαράθεονς, τους Σταρκς και τους Ταργκάρυενς . Με λες εσύ το αποτέλεσμα "Λάννιστερ" και μπαίνω κι εγώ στο the Four για να δω τι υπάρχει μέσα στον οίκο μου. Και αντί να δω τα ονόματα των οίκων, βλέπω Dragonstone, Barely Rock etc. και λέω γω τι στο καλό τώρα είναι αυτό;Queen in the North έγραψε:Θα δουμε οταν θα ερθει η ωρα![]()

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°38
says who? σιγά το πράμα, αφού είμαστε γουόντενς. λαίδη οφ γουίντερφελ, κάντο, αν κάνεις αυτη την ιδεα αλλα σκετο λορντ; τι προβλημα υπάρχει με αυτο;Eddard Stark έγραψε:Γεια σας, δυστυχώς lord και ladies θα λέγονται οι αρχηγοί των οίκων όταν χρειαστούμε την ύπαρξη αυτών οπότε δεν γίνεται να προστεθεί στα ρανκς <3
Armory
- Δημοσίευση Ν°42
Καλά καλά εντάξει, δεν θα ξαναγίνει!Queen in the North έγραψε:Μονο για αυτην την φορα ομως. Δεν ειχες ουτε μια βδομαδα που ζητησες Maester.

Armory
- Δημοσίευση Ν°43
Συγνώμη για την ενόχληση, αλλά θέλω το προηγούμενο ρανκ μου! Σόρρυ, καταλαβαίνω ότι είναι λίγος καιρός που ζήτησα να αλλάξω αλλά θέλω πάλι να γίνω Μέεστερ όπως και πριν!
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να γίνω Knabe, παρόλο που έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα 300. Αν γίνεται πάντως, κάντε με Βαλέ, αλλιώς Μέεστερ!

|
|