+14
Queen in the North
Maniana Stark
leonine
Ser Jorah Mormont
Bronn the Sellsword
Arya Catelyn Stark
Jon Snow
Tyrion Lannister
Nïx
Alyn Frey
Rhaegar Targaryen
Viserion
Daenerys Targaryen
Eddard Stark
18 απαντήσεις
Προτάσεις...
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Προτάσεις...
Νταξει, τα βρηκαμε.

Prince of Dragonstone- Μέιστερ
- Αριθμός μηνυμάτων : 1044
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2013
Τόπος : Παντού και πουθενά...
Armory
:Targaryen
- Δημοσίευση Ν°77
Έχεις δίκιο μωρέ συ, αλλά ήταν εύκολο ποστ, τι να κάνω που πάσχω από ποστομανία;;Daenerys Targaryen έγραψε:Το με τι είχε να κάνει το πμ δεν έχει σχέση. Το οκ δεν ήταν απαραίτητο να ποσταριστεί εδώ μιας και θα το δεις ότι διάβασε το πμ.

Armory
- Δημοσίευση Ν°78
Prince of Dragonstone έγραψε:πάντως αυτό με τις ονομασίες των οίκων είναι μπέρδεμα μεγάλο, και να γιατί: Στην περιγραφή του The Four γράφει για τους Λάννιστερς, τους Μπαράθεονς, τους Σταρκς και τους Ταργκάρυενς . Με λες εσύ το αποτέλεσμα "Λάννιστερ" και μπαίνω κι εγώ στο the Four για να δω τι υπάρχει μέσα στον οίκο μου. Και αντί να δω τα ονόματα των οίκων, βλέπω Dragonstone, Barely Rock etc. και λέω γω τι στο καλό τώρα είναι αυτό;Αναγκάστηκα να πατήσω όλους τους οίκους για να δω σε ποιον θα μου επιτρέψει είσοδο για να καταλάβω πως είναι ο δικός μου! Θα μου πεις τώρα ένα μέλος με γνώσεις στο asoiaf και το got θα ξέρει, ένα μέλος όμως που δεν έχει ιδέα;; Θα μπερδευτεί...
![]()
![]()
Θα δω τι μπορει να γινει. Αν και το φορουμ ειναι κυριως για φαν της σειρας. Γι αυτο δεν το σκεφτηκαμε μεχρι τωρα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°79
Ναι, μόνο που πρέπει να σκεφτείς πως τα μέλη που ίσως προσελκύσουμε δεν ξέρω από asoiaf και got, σαφώς και πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να τα κρατήσουμε. Γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να μαζέψουμε μέλη, δεν μας νοιάζει το είδος των μελών !Queen in the North έγραψε:Θα δω τι μπορει να γινει. Αν και το φορουμ ειναι κυριως για φαν της σειρας. Γι αυτο δεν το σκεφτηκαμε μεχρι τωρα.Prince of Dragonstone έγραψε:πάντως αυτό με τις ονομασίες των οίκων είναι μπέρδεμα μεγάλο, και να γιατί: Στην περιγραφή του The Four γράφει για τους Λάννιστερς, τους Μπαράθεονς, τους Σταρκς και τους Ταργκάρυενς . Με λες εσύ το αποτέλεσμα "Λάννιστερ" και μπαίνω κι εγώ στο the Four για να δω τι υπάρχει μέσα στον οίκο μου. Και αντί να δω τα ονόματα των οίκων, βλέπω Dragonstone, Barely Rock etc. και λέω γω τι στο καλό τώρα είναι αυτό;Αναγκάστηκα να πατήσω όλους τους οίκους για να δω σε ποιον θα μου επιτρέψει είσοδο για να καταλάβω πως είναι ο δικός μου! Θα μου πεις τώρα ένα μέλος με γνώσεις στο asoiaf και το got θα ξέρει, ένα μέλος όμως που δεν έχει ιδέα;; Θα μπερδευτεί...
![]()
![]()

Armory
- Δημοσίευση Ν°80
εβαλα μινι περιγραφες. φανταζομαι ειναι ξεκαθαρα τωρα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°81
ΩΩ ναι, τώρα πια είναι ξεκάθαρα, κι έτσι όπως το έκανες δεν χρειάζεται τίποτε άλλο , μπράβο σου!Queen in the North έγραψε:εβαλα μινι περιγραφες. φανταζομαι ειναι ξεκαθαρα τωρα.

Armory
- Δημοσίευση Ν°82
Ευχαριστω

Armory
- Δημοσίευση Ν°83
Τίποτα!
Άρα τώρα δεν χρειάζεται να μετονομαστούν οι οίκοι, όλα τα μέλη δεν θα δυσκολεύονται σε κάτι τέτοιο!

Daenerys Targaryen- Βασιλική Φρουρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 326
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°84
Βασικά ίσως να μην νοιάζει εσένα αν τα μέλη θα ξέρουν από ασόιαφ γιατί εμάς μας νοιάζει και μας παρανοιάζει!Prince of Dragonstone έγραψε:Ναι, μόνο που πρέπει να σκεφτείς πως τα μέλη που ίσως προσελκύσουμε δεν ξέρω από asoiaf και got, σαφώς και πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να τα κρατήσουμε. Γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να μαζέψουμε μέλη, δεν μας νοιάζει το είδος των μελών !Queen in the North έγραψε:Θα δω τι μπορει να γινει. Αν και το φορουμ ειναι κυριως για φαν της σειρας. Γι αυτο δεν το σκεφτηκαμε μεχρι τωρα.Prince of Dragonstone έγραψε:πάντως αυτό με τις ονομασίες των οίκων είναι μπέρδεμα μεγάλο, και να γιατί: Στην περιγραφή του The Four γράφει για τους Λάννιστερς, τους Μπαράθεονς, τους Σταρκς και τους Ταργκάρυενς . Με λες εσύ το αποτέλεσμα "Λάννιστερ" και μπαίνω κι εγώ στο the Four για να δω τι υπάρχει μέσα στον οίκο μου. Και αντί να δω τα ονόματα των οίκων, βλέπω Dragonstone, Barely Rock etc. και λέω γω τι στο καλό τώρα είναι αυτό;Αναγκάστηκα να πατήσω όλους τους οίκους για να δω σε ποιον θα μου επιτρέψει είσοδο για να καταλάβω πως είναι ο δικός μου! Θα μου πεις τώρα ένα μέλος με γνώσεις στο asoiaf και το got θα ξέρει, ένα μέλος όμως που δεν έχει ιδέα;; Θα μπερδευτεί...
![]()
![]()
Armory
- Δημοσίευση Ν°85
Όπως θες τότε καλή μου, πολλά μέλη θα μαζέψουμε έτσι!Daenerys Targaryen έγραψε:Βασικά ίσως να μην νοιάζει εσένα αν τα μέλη θα ξέρουν από ασόιαφ γιατί εμάς μας νοιάζει και μας παρανοιάζει!Prince of Dragonstone έγραψε:Ναι, μόνο που πρέπει να σκεφτείς πως τα μέλη που ίσως προσελκύσουμε δεν ξέρω από asoiaf και got, σαφώς και πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να τα κρατήσουμε. Γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να μαζέψουμε μέλη, δεν μας νοιάζει το είδος των μελών !Queen in the North έγραψε:Θα δω τι μπορει να γινει. Αν και το φορουμ ειναι κυριως για φαν της σειρας. Γι αυτο δεν το σκεφτηκαμε μεχρι τωρα.Prince of Dragonstone έγραψε:πάντως αυτό με τις ονομασίες των οίκων είναι μπέρδεμα μεγάλο, και να γιατί: Στην περιγραφή του The Four γράφει για τους Λάννιστερς, τους Μπαράθεονς, τους Σταρκς και τους Ταργκάρυενς . Με λες εσύ το αποτέλεσμα "Λάννιστερ" και μπαίνω κι εγώ στο the Four για να δω τι υπάρχει μέσα στον οίκο μου. Και αντί να δω τα ονόματα των οίκων, βλέπω Dragonstone, Barely Rock etc. και λέω γω τι στο καλό τώρα είναι αυτό;Αναγκάστηκα να πατήσω όλους τους οίκους για να δω σε ποιον θα μου επιτρέψει είσοδο για να καταλάβω πως είναι ο δικός μου! Θα μου πεις τώρα ένα μέλος με γνώσεις στο asoiaf και το got θα ξέρει, ένα μέλος όμως που δεν έχει ιδέα;; Θα μπερδευτεί...
![]()
![]()

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°86
"δεν μας νοιάζει το είδος των μελών !"
Ακριβώς για αυτό τον λόγο κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τις προτάσεις σου. Κυρίως γιατί θέλουμε να ασφαλίσουμε το φόρουμ από μέλη σαν και σένα, που δεν έχουν ιδέα από ασόιαφ ή γκοτ. Προτιμώ να είμαστε λίγοι και να ξέρουμε τι μας γίνεται, παρά να γίνουμε σαν ένα πολύ γνωστό φόρουμ που είναι χιλιάδες μέλη και δεν ξέρουν ο ένας τον άλλον, και όλοι είναι άσχετοι με το θέμα του φόρουμ τους.
Παρακαλώ το επόμενο ποστ ας είναι νέα πρόταση.
Ακριβώς για αυτό τον λόγο κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τις προτάσεις σου. Κυρίως γιατί θέλουμε να ασφαλίσουμε το φόρουμ από μέλη σαν και σένα, που δεν έχουν ιδέα από ασόιαφ ή γκοτ. Προτιμώ να είμαστε λίγοι και να ξέρουμε τι μας γίνεται, παρά να γίνουμε σαν ένα πολύ γνωστό φόρουμ που είναι χιλιάδες μέλη και δεν ξέρουν ο ένας τον άλλον, και όλοι είναι άσχετοι με το θέμα του φόρουμ τους.
Παρακαλώ το επόμενο ποστ ας είναι νέα πρόταση.
Viserion- Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2011
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°87
Προτίνω αυτο για ρανκ της Αθανασίας γιατί οπως έχω ξαναπεί το τωρινό της μπλε χτυπάει στο μάτι

Armory
- Δημοσίευση Ν°88

εγω το εβαλα, να το δει και η Αθανασια μας να μας πει...
Visenya Targaryen- Φύλακας της Ανατολής
- Αριθμός μηνυμάτων : 467
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2012
Τόπος : Dragonstone
Armory
- Δημοσίευση Ν°89
Me gusta B)
Armory
- Δημοσίευση Ν°90
Προτείνω την δημιουργία μίας νέας ενότητας. Μιας ενότητες σαν το φαν φίκτιον , μα σε γενικότερα πλαίσια, ώστε τα μέλη να μην περιορίζονται στο ασοιαφικό. Π.χ. εγώ ήθελα να δημοσιεύσω μια μικρή ιστορία ασχέτου θέματος και κάποια ποιήματα, μα το φαν φίκτιον δεν το επιτρέπει αυτό, και βασικά δεν υπάρχει τέτοια ενότητα. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε νέα ενότητα καλό θα κάνει.
Armory
- Δημοσίευση Ν°91
Armory
- Δημοσίευση Ν°92
Δηλαδή εκεί μπορώ να βάλω κανένα ποίημά μου;
Armory
- Δημοσίευση Ν°93
Ναι. Αλλα καλυτερα να το ονομασεις καπως "συλλογη ποιηματων του prince of dragonstone" και να βαζεις ολα τα ποιηματα σου εκει.
Armory
- Δημοσίευση Ν°94
Έχεις δίκιο, πάωωωω! Κι ευχαριστ'ω! 

Armory
- Δημοσίευση Ν°95
Μην ξεχασεις να ανοιξεις και τοπικ για σχολια στην αλλη ενοτητα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°96
Οκ!
|
|