Επίσης, πρόσεξε το λεξιλόγιό σου. Λίγο χαμήλωσε τόνους 

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Cersei Lannister έγραψε:@Leonine o τρόπος που εκφράζεσαι είναι κακόβουλος. Και γω λέω μαλάκα την Lady Melisandre ή την Arianne Martell εδώ μέσα αλλά είναι φιλαράκια μου. Δεν κρίνω επιφανειακά ένα βιβλίο και χαρακτηρίζω τον άνθρωπο χωρίς να εμβαθύνω στην πράξη του. Άραξε, δεν χρειάζεται να μας την πεις κιόλας. Απλά χαμήλωσε τόνους.
Συνεχίστε παρακαλώ![]()
Cersei Lannister έγραψε:Εμένα προσβάλλει να γράφω να γράφω να γράφω την άποψή μου και να αναιρείς όλη την συζήτηση γράφοντας πως ο ένας είναι μ@λ@κας, η άλλη τσο*λα και ο τρίτος @ρχίδι.
Αντί λοιπόν να χαρακτηρίζεις χωρίς παραπάνω εξέλιξη συζήτησης, γιατί δεν μου εξηγείς γιατί αυτόν δεν τον συμπαθείς, η άλλη στο λαιμό σου κάθεται και ο τρίτος σου είναι αδιάφορος. Νομίζω πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερο λεξιλόγιο. "Απαγορεύεται όμως αυστήρως, να χρησιμοποιεί υβριστικά, άσεμνα και κακόβουλα σχόλια." Δεν νομίζω πως έχεις κακό σκοπό, είσαι όμως άσεμνος και βρίζεις, ξεκάθαρα. Για αυτό σε παρακαλώ μείωσέ το λίγο αυτό. Άνθρωποι είμαστε, μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας κόσμια.
εντίτ: είναι αδύνατο να μην ασχοληθώ μαζί σου. Είναι δουλειά μου να κυλά ομαλά η συζήτηση στο φόρουμ.
leonine έγραψε:Cersei Lannister έγραψε:Εμένα προσβάλλει να γράφω να γράφω να γράφω την άποψή μου και να αναιρείς όλη την συζήτηση γράφοντας πως ο ένας είναι μ@λ@κας, η άλλη τσο*λα και ο τρίτος @ρχίδι.
Αντί λοιπόν να χαρακτηρίζεις χωρίς παραπάνω εξέλιξη συζήτησης, γιατί δεν μου εξηγείς γιατί αυτόν δεν τον συμπαθείς, η άλλη στο λαιμό σου κάθεται και ο τρίτος σου είναι αδιάφορος. Νομίζω πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερο λεξιλόγιο. "Απαγορεύεται όμως αυστήρως, να χρησιμοποιεί υβριστικά, άσεμνα και κακόβουλα σχόλια." Δεν νομίζω πως έχεις κακό σκοπό, είσαι όμως άσεμνος και βρίζεις, ξεκάθαρα. Για αυτό σε παρακαλώ μείωσέ το λίγο αυτό. Άνθρωποι είμαστε, μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας κόσμια.
εντίτ: είναι αδύνατο να μην ασχοληθώ μαζί σου. Είναι δουλειά μου να κυλά ομαλά η συζήτηση στο φόρουμ.
α)κοίτα το ποστ Ν81. λεει ξεκαθαρα την αποψη μου επι του θέματος.απλα εσυ επιλέγεις να μην το πάρεις υποψιν.
β)νομίζω κ αισθάνομαι πως χρησιμοποιεις προς όφελος σου την θέση σου στο φόρουμ. δεν είσαι αντικειμενική προ τον εαυτό μου γιατι δεν συμφωνουν οι αποψεις μας. μάλλον πρεπει να μπει κανόνας η mod να μην εκφερουν την αποψη τους γιατι τότε δεν ελέγχουν τους εαυτους τους σωστα.
|
|