A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

2 απαντήσεις

  Κανόνες Λειτουργίας του AFOIAF Φόρουμ

  Eddard Stark
  Eddard Stark
  Το Χέρι του Βασιλιά
  Το Χέρι του Βασιλιά


  Αριθμός μηνυμάτων : 2419
  Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
  Ηλικία : 27
  Τόπος : Winterfell

  Armory
  : Stark Stark

  Κανόνες Λειτουργίας του AFOIAF Φόρουμ Empty Κανόνες Λειτουργίας του AFOIAF Φόρουμ

  Δημοσίευση από Eddard Stark Παρ Μάης 04, 2012 5:02 pm

  Κανόνες Λειτουργίας: Αυτοί οι κανόνες δημιουργήθηκαν για την ομαλή συνύπαρξη όλων των μελών της κοινότητας. Ισχύουν για κάθε νέο post, topic, για οτιδήποτε γράφεται και αναρτάται δημόσια ή σε προσωπικό PM, προφίλ χρήστη, ενότητα, χρήστη ανεξαιρέτως.

  Περί κανόνων:
  1. Με την εγγραφή ενός ατόμου στο φόρουμ, το πρόσωπο οφείλει να διαβάσει και να δεχτεί τους όρους χρήσης που προβλέπει η διαχειριστική ομάδα.

  2. Όλα τα μέλη οφείλουν να αποδεχτούν την αλλαγή των κανόνων, η οποία πάντα θα ανακοινώνεται με μαζικό προσωπικό μήνυμα προς ενημέρωση των μελών, και πάντα με σκοπό την βελτίωση των κανόνων, ώστε να λειτουργεί ομαλά και φιλικά η κοινότητα.

  3. Σε περίπτωση καταπάτησης κάποιου από τους κανόνες, υπάρχουν οι ανάλογες ποινές που προσδιορίζονται σε κάθε κανόνα. Ονομαστικά είναι: α) η ειδοποίηση παραβίασης κανόνα, β) ο αποκλεισμός από το φόρουμ για μικρό χρονικό διάστημα ή για πάντα και γ) διαγραφή λογαριασμού από την κοινότητα. (Στα νέα μέλη υπάρχει επιείκεια καθώς μπορεί να συγχρωτίζονται με το site μας.) Υπεύθυνοι για την διαχείριση παραβάσεων οποιασδήποτε φύσης είναι οι διαχειριστές (administrators) και οι συντονιστές (moderators) ανάλογα με την φύση και το βάρος της παράβασης.


  Περί λογαριασμού:
  4.
  Κάθε άτομο δικαιούται να έχει έναν και μόνο λογαριασμό χρήστη. Εαν διαπιστωθεί πως το ίδιο πρόσωπο έχει εγγραφεί στο φόρουμ με παραπάνω από έναν λογαριασμό, ο πρώτος θα αποκλείεται από την κοινότητα του φόρουμ για 5 μέρες και οι υπόλοιποι λογαριασμοί θα αποκλείονται οριστικά.

  5. Το όνομα χρήστη του προσώπου που εγγράφεται, απαγορεύεται να περιέχει υβριστικό, άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο σε οποιοδήποτε επίπεδο. Σε αυτή την περίπτωση κάποιος διαχειριστής αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τον χρήστη ώστε να γίνει αλλαγή ψευδώνυμου. Αν δεν συνεργαστεί, το μέλος αποκλείεται από την κοινότητα για 7 ημέρες και το ψευδώνυμο αλλάζει.

  Περί γραπτού λόγου:
  6.
  Σε οτιδήποτε αναρτάτε ως post, νέο topic, μήνυμα σε χρήστη (ΠΜ PM) ή σε προφίλ, απαγορεύεται η άσεμνη ή προσβλητική συμπεριφορά προς: τα υπόλοιπα μέλη, τα χριστά ήθη, τα έθιμα, την θρησκεία, το σεξ, την οποιαδήποτε διαφορετική επιλογή ή προτίμηση άλλου μέλους, δημόσια πρόσωπα, κλπ. Επίσης απαγορεύεται οποιοδήποτε υλικό ή εξωτερικός σύνδεσμος που να σχετίζεται με: Εμπορική διαφήμιση, πορνογραφία, απάτη, βία, εμπρησμό, προκλητικό ενήλικο περιεχόμενο. Το φόρουμ αυτό, ως ελεύθερο και ανοιχτό φόρουμ της forumgreek είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες άνω των 13.

  7. Ο υβρισμός προς άλλο πρόσωπο είναι επιτρεπτός πάντα μέσα στα όρια της ευγένειας και φιλικής διάθεσης και μόνο εφόσον γνωρίζετε προσωπικά το μέλος.*
  *Γενικά, επιδιώξτε φιλική συνύπαρξη. Κανείς δεν σας ανάγκασε να γίνεται φίλος με κάποιον, είμαστε εδώ ωστόσο για συζήτηση, και η πολιτισμένη συζήτηση απαιτεί το λιγότερο τυπική συμπεριφορά και καλή βούληση. Η κακή βούληση φαίνεται κι ας εμφανίζεται με τα πιο ευγενικά λόγια.

  8. Σε οτιδήποτε αναρτάται, το σπαμ αποφεύγεται.
  Ορισμός σπαμ:
  -Μηνύματα-posts άσχετα με το θέμα (topic) στο οποίο αναρτώνται.
  -Θέματα-topics εκτός θεματολογίας της ενότητας (category) στην οποία έχουν ανοιχτεί, ή θέματα που υπάρχουν ήδη.
  -Υπερβολική χρήση emoticons (εικονίδων smileys), κεφαλαίων γραμμάτων, έντονων χρωμάτων, υπογραμμισμών κλπ.
  -Διαδοχικά ποστς εντός των 24ων ωρών.
  -Μονολεκτικά ποστς (που δεν προσφέρουν τίποτα στην συζήτηση) ή ποστς που περιέχουν μόνο εμότικονς.
  Σε αυτές τις περιπτώσεις οι αναρτήσεις και τα μηνύματα επεξεργάζονται, διαγράφονται, μετακινούνται ή κλειδώνονται ανάλογα με την σοβαρότητα του παραπτώματος.

  Copyrights και αναδημοσίευση:
  9.
  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε ξένου πνευματικού δικαιώματος χωρίς την παράθεση πηγών. Επίσης απαγορεύονται οι σύνδεσμοι οποιουδήποτε πειρατικού αρχείου.

  10. Γενική σημείωση περί συμπεριφοράς
  Σε γενικές γραμμές επιζητάμε κόσμια συμπεριφορά και πολιτισμένο διάλογο. Αν θέλετε να γράψετε κάτι που περιέχει γεγονότα από κάποιο βιβλίο, βάλτε την ένδειξη σπόιλερ, καθώς όλα τα μέλη μπορεί να μην έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία. Αλληλοσεβασμός πάνω από όλα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει οποιαδήποτε διένεξη μεταξύ μελών αν τηρηθούν οι κανόνες. Αν υπάρξει, μην το συνεχίζετε, αλλά στείλτε πμ σε κάποιον διαχειριστή.

  Με εκτίμιση, η διαχείριση του φόρουμ.


  Τέλος, αν έχετε οποιαδήποτε απορία χρειάζεστε διευκρίνιση πάνω στους Κανόνες Λειτουργίας, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε με προσωπικό μήνυμα κάποιον διαχειριστή, ή ακόμα καλύτερα, να κάνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.
  Nïx
  Nïx
  Φύλακας της Δύσης
  Φύλακας της Δύσης


  Αριθμός μηνυμάτων : 3003
  Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
  Ηλικία : 29
  Τόπος : King's Landing

  Armory
  : Lannister Lannister

  Κανόνες Λειτουργίας του AFOIAF Φόρουμ Empty Απ: Κανόνες Λειτουργίας του AFOIAF Φόρουμ

  Δημοσίευση από Nïx Σαβ Φεβ 23, 2013 4:31 pm

  Οι Κανόνες Λειτουργίας ανανεώθηκαν στις 23/2/2013.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Μάης 29, 2023 11:59 am