Δημιουργώ το thread, μιας και δεν βλέπω κάποιο άλλο.
Λοιπόν, εδώ μπορούμε να σχολιάζουμε τα επεισόδια του 6ου κύκλου, ο οποίος άρχισε πριν περίπου 1 μέρα.
Λίγα λόγια για το 6x1:
Αυτά τα λίγα για τώρα, περιμένω τις απόψεις σας!
Υ.Γ: Αν είναι εύκολο για κάποιον mod, ας μετακινήσει το θέμα στην κατάλληλη ενότητα.
Λοιπόν, εδώ μπορούμε να σχολιάζουμε τα επεισόδια του 6ου κύκλου, ο οποίος άρχισε πριν περίπου 1 μέρα.
Λίγα λόγια για το 6x1:
- Σπόιλερ:
Μόλις το τελείωσα. Πρόκειται σίγουρα για την, αν όχι καλύτερη, σίγουρα στις κορυφαίες εισαγωγές σε σεζόν της σειράς ως τώρα. Θάνατοι, αίματα, χαμός πραγματικά. Πιο συγκεκριμένα, μου άρεσε που ξεκίνησαν από το σημείο που μας άφησαν πέρσι, ωστόσο το πράγμα δείχνει να πηγαίνει αργά(καλύτερα νομίζω), οπότε θέλω να πιστεύω θα δούμε πράγματα και θαύματα στο Castle Black.
Στα άλλα μέτωπα, ξεχωρίζω την Brienne(αγαπάμε), αλλά και την ξαφνική αλλαγή του Theon, που άρχισε να φαίνεται και στο 5x10. Αυτός ο Theon, μάλιστα!
Από την πλευρά της Arya, λίγα πράγματα προς το παρόν, ενώ και τα γεγονότα με την Danny προμηνύουν μπόλικη δράση και εκπλήξεις. Ίδωμεν...
Το τέλος, πραγματικά WTF?!
Αυτά τα λίγα για τώρα, περιμένω τις απόψεις σας!

Υ.Γ: Αν είναι εύκολο για κάποιον mod, ας μετακινήσει το θέμα στην κατάλληλη ενότητα.