Ο Μικρός Πρίγκιπας έγραψε:
Επειδή σε κάτι τέτοια είμαι κι εγώ ίδιος με σένα, πιστεύω πως β)μόνο αν η ειρωνία τύπου: Νοημοσύνη 101, ευχαριστούμε την Μαρίνα, κοπεί, ίσως πάμε μπροστά. Ξέρω κι εγώ τα περιθώρια μου, και απλά γ)προσπαθώ να μην ανεβάζω αίματα, κάτι που εύκολα μπορεί να συμβεί σε άτομα που συνομιλούν μαζί μου. δ) Αυτό το "κομμένο" μόνο ωραίο δεν είναι.
Εγώ βασικά για αρκετούς μήνες δεν έμπαινα καθόλου, ε)ξέρουμε τον λόγο ας μην επεκταθούμε, δεν θέλω πάλι τσακωμούς. Τώρα πάλι που άρχισα να μπαίνω χρόνο έχω άπλετο, απλά μπαίνω όποτε θέλω.Και να είσαι σίγουρη πως μια συμπεριφορά σαν τις δικές μας και ένας πιθανός καβγάς και εδώ, δεν θα φέρει την καλύτερη εντύπωση για ένα πιθανό μέλος.
στ)Νοημοσύνη 102:
Γω δεν μπορώ, συ δεν μπορείς, κανείς δεν μπορεί. Είμαι μονάδα, είσαι μονάδα, είναι μονάδα, πως να γίνει. Μα μαζί είμαστε 2, 3, 1013, μαζί μπορούμε. Γιατί λοιπόν με την συμπεριφορά μας να προσπαθούμε συνεχώς να κοιτάξουμε το εγώ μας και όχι το εμείς μας; Δεν νομίζεις πως είναι καιρός να σταματήσουμε κάτι τέτοιο;
α) επειδή κάτι δεν είναι επιθυμητό, δεν είναι αυτόματα βλαβερό. τυχαίνει να πιστεύω στην σύγκρουση. βγάζει ειλικρίνεια, κι ας είναι ωμή κι ανεπεξέργαστη.
β) κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις την διαφορά του "έχω τουπέ και υφάκι" με το "θέτω όρια στο τι ανέχομαι από άλλους". δεν είμαστε φίλοι, θέτω λοιπόν τα όριά μου. πόσο δυσάρεστο είναι πια να σου απαγορεύει κάποιος κάτι; δεν μιλώ μόνο για σένα, μην το παίρνεις προσωπικά.
γ) γιατί νιώθω πως μόνο αυτό επιδιώκεις;
δ) επιστρέφω σε αυτό που είπα πριν. θέτω όρια.
ε) όχι, δεν ξέρουμε, δεν είμαστε υποχρεωμένοι, και προσωπικά δεν θέλω κιόλας να ξέρω. επαναλαμβάνω ωστόσο. αν θέλεις να γίνεις υπεύθυνος της διαφήμισης, του να φέρνεις κόσμο κλπ, είσαι ευπρόσδεκτος.
στ) χμ. πολύ ανεπιθύμητος λοιπόν είναι ο τρόπος μου, για να τον κατακρίνεις και να τον ενστερνίζεσαι στο ίδιο ποστ.
δεν θέλω να απαντήσεις. θέλω να σκεφτείς. ας πάει αυτό το τόπικ στον κάδο και ας αφήσουμε καθαρή αυτή την ενότητα. ίσως, αν το έδαφος δεν είναι τόσο τοξικό, να δούμε νέα μέλη.