Η Κακιά Βασίλισσα, την οποία όλοι μας γνωρίζουμε και ως μητριά της Χιονάτης, μην έχοντας καταφέρει να κρατήσει την αντίπαλό της σε αιώνιο ύπνο αφού η τελευταία δάγκωσε το μήλο και σώθηκε τελικά από τον πρίγκιπα Μαγευτικό με ένα φιλί αληθινής αγάπης, αποφασίζει να λάβει πιο δραστικά μέτρα προκειμένου να πετύχει τον αρχικό της στόχο. Να τιμωρήσει τη Χιονάτη, να την κάνει να πονέσει και να την χωρίσει από την πραγματική της αγάπη. Αποφασίζει λοιπόν να καταφύγει στη βοήθεια του Ραμπελστίνσκιν, η οποία δεν δίνεται ποτέ χωρίς αντάλλαγμα, κι εκείνος της προσφέρει το μεγαλύτερο όπλο όλων. Μια σκοτεινή κατάρα που θα κυριεύσει όλο το βασίλειο, εγκλωβίζοντας κάθε ήρωα παραμυθιού που γνωρίσαμε ποτέ σε έναν τόπο χωρίς μαγεία, χωρίς μνήμες και αναμνήσεις, όπου κανένας δεν θα έχει αυτό που θέλει και καθώς δεν θα θυμάται, δεν θα προσπαθήσει ποτέ να αποκτήσει.
Φυσικά, όπως άλλωστε μας δίδαξαν τα παραμύθια που μας διάβαζαν όταν είμαστε μικροί, κάθε κατάρα, όσο σκοτεινή κι αν είναι, κρύβει ένα μικρό παραθυράκι, έναν τρόπο να λυθεί.
Ναι το ξέρω έπρεπε να το ανοίξω δυο σεζόν νωρίτερα αλλά τώρα δεν προλαβαίνω να σχολιάσω κι αυτές οπότε πάω κατευθείαν στο 3χ03!!
Πφφφ!!! Τίποτα δεν πάει σωστά εκεί μέσα, μου φαίνεται πρέπει να χαλαρώσω κι να προσαρμοστώ με τα γεγονότα κι με τα ships, κυρίως με αυτά
3χ03:
Άρε ανόητη Ρετζίνα!! Σε πάω, σε συμπαθώ, σε λατρεύω αλλά δεν λέμε ποτέ όχι στο soulmate! ΠΟΤΈ ΌΜΩΣ!!! Τι είναι η ζωή χωρίς την αγάπη my queen , ? trust me , είναι προτιμότερη απ'τον θυμό Τι γλυκιά που είναι η Τίνκι , έχει τα δίκια της κι αυτή, κρίμα που κατάντησε έτσι, είπε να βοηθήσει κι αυτή έναν 'άνθρωπο' κι την έφαγε ο 'άνθρωπος' Ο Παν πολύ μου την δίνει εκεί μέσα, κι πολύ φοβάμαι ότι θα το παρασύρει το άλλο το μικρό κι ποιος μας σώζει μετά... Καπετάνιε όλο δίνεις στην 'ορφανή' να πίνει κι όλο κοντά της κάθεσαι, τι να σου πω; κουράστηκα κάνε ότι καταλαβαίνεις κι ότι σε φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος, εγώ τα παρατάω πια... μόνο πρόσεχε , ο πατέρας/Νηλ καραδοκεί... Τώρα να πω ότι στεναχωρέθηκα για την Μουλάν , ψέμα θα είναι , απλά χάρηκα για την Κοιμωμένη με τα χαρμόσυνα νέα κι εύχομαι την Κινεζούλα πολεμίστρια καλή σταδιοδρομία με τους άντρες με τα πράσινα Άρε prince charming τι σου'μελε να πάθεις κι εσύ; ζεις το δικό σου δράμα, πες της το βρε χριστιανέ, όσο να πεις μια προετοιμασία για την κηδεία πρέπει να γίνεται από τώρα... Η τελευταία σκηνή ασχολίαστη, κουράστηκα πια! Κι με τα lions κι με τα τατουάζ, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Ρομπέν ήταν με την Μάριαν κι έκαναν ένα παιδί μαζί, ύστερα η Μάριαν μας άφησε. Που φταίει δλδ η Ρετζίνα σε αυτό;;; Με το να μην τον γνωρίσει νωρίτερα απ'την Μάριαν επειδή δεν μπήκε στην ταβέρνα ;;;!!! Δεν λέω ήταν κι αυτή χαζή αλλά όχι ότι κατέστρεψε κι την ζωή του, ο κλέφτης των δασών έκανε κι αυτός τις δικές του επιλογές, ΄μην τα ρίχνουμε όλα στην βασίλισσα επειδή τρόμαξε στην ιδέα του πεπρωμένου/γραμμένου της!! Ανόητη, αχ καλή μου κακίστρω ανόητη!
Eμενα με εκνευριζει που λενε οτι ο Παν ειναι πανισχυρος και κακος αλλα δε μας δειχνουν τι μπορει να κανει. Tον Χενρυ θα τον ξεμυαλισει κι εγω αυτο πιστευω. Παντως μαζι η Ρετζινα και ο Ρουμπλ τον εχουν ανετα. Αν βεβαια ο τελευταιος δεν αρχισει να εχει αλλες σκεψεις για τον Χενρυ.
Delena Florent έγραψε:Τώρα να πω ότι στεναχωρέθηκα για την Μουλάν , ψέμα θα είναι , απλά χάρηκα για την Κοιμωμένη με τα χαρμόσυνα νέα κι εύχομαι την Κινεζούλα πολεμίστρια καλή σταδιοδρομία με τους άντρες με τα πράσινα
Η Μουλαν δεν ηθελε τον Φιλιπ; Απο που κι ως που ερωτευτηκε την Κοιμωμενη; Μα τι κανουν ποια σ αυτο το εργο με τους ερωτες τους... μια ετσι μια αλλιως. Ετοιμη ειναι και η Εμμα με τον Χουκ.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα... (πάντως αυτό είναι ένα σενάριο που το καταλαβαίνεις πάλι καλά ) Κρίμα για τον Ραμπλ που δεν τον εμπιστεύεται ο υιός του, Κρίμα για τον Νιλ που έχασε τον γιο μέσα απ'τα χέρια του, έπρεπε να εμπιστευθεί τον πατέρα του αλλά με τέτοια προφητεία πως θα μπορούσε (αν κι λέει πως αλλαξοπίστησε ) Ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμεύει ως όραμα εκεί η Μπελ , ολίγον σπαστικό είναι αυτό. Κρίμα για το μικρό σκ@τό Χένρυ που φαίνεται να τον έμπλεξε στα δίχτυα του ο νεαρός αδίστακτος Παν (ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σκ@τά συμβαίνει μεταξύ αυτού κι του Ραμπλ, κι καλά γνωρίζονταν από μικροί κι πως κατάφερε ο Πήτερ να παραμείνει τόσο νέος; ήπιε κι αυτός το ελιξήριο αθανασίας όπως ο Σάιλας ;;;!! ) Κι η οικογένεια συνεχίζει το δικό της 'βιολί' ψάχνοντας τρόπο διαφυγής, (μωρέ την παραδέχομαι την Τίνκι που τους παράτησε ) Άλλο ένα συμπέρασμα: έρε κλάμα που θα ρίξουμε όταν μας αφήσει χρόνους ο charming επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω τι τον κόφτει τόσο πολύ τον Παν κι κρατάει τον μικρό;;;!!! θέλει να τον κάνει κι αυτόν χαμένο, να μην έχει στον ήλιο μοίρα χωρίς οικογένεια;;!!! Αλήθεια τον πατέρα που να τον πήγαν άραγε;;!! Χαμός στο ίσωμα...
Μαρία που είσαι ;;; σε πέρασα σε σχολιασμό νομίζω.
3x05 Προσοχή Έπος!! :
Τελικά το μισώ αυτό το παιδί , το ΜΙΣΏ!!! (τον Π.Π. εννοώ για να μην το λέω κι ολόκληρο) Που είναι αυτός ο Ηρώδης όταν τον χρειάζεσαι;;!!! Αυτός έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρός όσο κι οι Μαγευτικές! Άσε που τηλεμεταφέρεται κι είναι τόσο γρήγορος σαν τους βρικόλακες ένα πράγμα, το ΣΚΑΤΌ!! ΆΙ ΣΙΧΤΉΡ ΑΠΌ ΕΚΕΊ, ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΚΙ ΆΛΛΟ ΤΡΊΓΩΝΟ ΚΑΚΌ ΧΡΌΝΟ ΝΑ'ΧΕΙ!!!#%: #%: #%: #%: την κατάρα μου να'χεις κολόπαιδό!!! #%: #%: #%: #%: #%: που να σε απλώσουν σε αναμένα κάρβουνα, να σκίσουν τις σάρκες απ'το σώμα, να σου ξεριζώσουν τα νύχια κι στο τέλος να σε αποκεφαλίσουν!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ειλικρινά η evil queen από εδώ θα χαρεί να το κάνει. :evil: :evil: :evil: :evil: Δώσε γλυκιά μου, δώσε!!! Πραγματικά σε αυτό το σημείο χάρηκα με αυτήν την μέθοδο!! Χτύπα αλύπητα, που σε πονεί κι που σε σφάζει, έτσι δώσ'του!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Εντάξει σε ορισμένα σημεία ξεκαρδίστηκα/πέθανα στο γέλιο κυρίως εδώ... ... πήγα κι ήρθα... ή στο σημείο που παραφυλάνε, κι είναι έτοιμες κι οι τρεις να επιτεθούν στην πιθανή απειλή, η μία το τόξο, η άλλη με την φλόγα, κι η τρίτη με το σπαθί, ούτε η Ζήνα κι η Γαβριέλλα, με τον Ηρακλή σε τέτοια ετοιμότητα... Αλλά εντάξει σε κάποιες στιγμές είχαμε κι τα σορόπια γεμίσαμε... δλδ... δεν μπορώ να πω... Έλα τώρα κι εσύ που παραπονιέσαι... λες κι δεν θες... Εσύ μάλλον δεν θα έπρεπε να παραπονιέσαι καθόλου καθότι... Nα κι το αποκορύφωμα.... κι ως συνήθως, κλασικά, ... Αφήνουμε τον πειρατή του γλυκού νερού σύξηλο, ταπωμένο, να μην ξέρει από που του ήρθε... Έρε γλέντια... κι μέσα σ'όλα... Όχι προσέξτε αντίδραση, προσέξτε... Διότι... Ρε παιδιά, αργούμε να επανέλθουμε στο soulmate??? Ξέρετε εκείνον τον κλέφτη των Δασών, νομίζω της κυρίας της έλειψε το ρομάντζο... Εντάξει σε όλο το άλλο επ. ήμουν έτσι... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ...Ή κάπως έτσι... ... and then again... ... ποιος είσαι τέλος πάντων , ποιος είσαι;;;!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ...μην μου κλείνεις το μάτι όμως αγαπητέ μου γιατί έχω ένα θέμα, προηγούμενο... Και ναι νομίζω πως μου πάει το όνομα Killian, ακούγεται τόσο hot, ξεμπερδέψαμε σήμερα με τον no1 ,σειρά έχει ο no2 tomorrow όμως... εν κατακλείδι σε όλο το επ. (που παίζει να είναι the best episode μέχρι στιγμής απ'όλη τη σεζόν κι το αγαπημένο μου) ήμουν έτσι.... (Ναι το ξέρω τρελάθηκα αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο πιο κοντινό στο θέμα ) Επίσης...
Αχ μη μου τα κάνεις αυτά, μη μου τα κάνεις αυτά...:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Κι τέλος για να μην ξεχνιόμαστε... Θα σε σκοτώσω!!! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΏΣΩ ΡΕ!!! ΑΧ ΦΈΡΤΕ ΜΟΥ ΈΝΑ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΆΡΩ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ!!!#%: #%: #%: #%: and one more thing ... when he said "next to the other, " what did he mean? who is the other???
Bλεπω πολλες σειρες και με εχει πιασει μια βαρεμαρα για σχολιασμους. Το 4ο ηταν λιγο βαρετο αλλα το 5ο ηταν καλυτερο.
3χ05:
Θεα Ρετζινα!!! Παλι εδωσες τη λυση. Κι ας τις αλλες να ψαχνονται. Μου αρεσε που μαθαμε την ιστορια του Χουκ, κριμα για τον αδερφο του. Το φιλι ασχολιαστο. Που το βρηκε τοσο παθος αυτη η Εμμα; Δεν της το χα. Και παλι ομως δεν προβλεπω συνεχεια μεταξυ τους λογω Νιλ. Ισως ο αλλος ειναι ο Ραμπλ. Δεν τον εδειξε καθολου στο επεισοδιο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cat Of The Canals στις Πεμ Οκτ 31, 2013 11:35 pm, 1 φορά
^Για να σε διορθώσω 3χ05, να πω ότι δεν έχεις κι άδικο, είναι πολλές πανάθεμα τες, μετά εγώ να δω τι θα κάνω, που θα προστεθεί σε αυτές κι ο γιατρός, Αααχχ...
Σπόιλερ:
Ναι συμφωνώ Θεά σε όλα, αχ εμένα να δεις πως μ'άρεσε, με την μπλε την στολή του, με την κοτσιδούλα από πίσω, αχ πως του πήγαινε, σαν να έβλεπα Εoin κάποια στιγμή, καλέ αυτοί θα μπορούσαν να είναι αδέλφια , μιάζουνε απίστευτα, Kοτζάμ φιλί ασχολίαστο θα το αφήσεις, εδώ μας προκαλεί εμάς πάθος, αυτήν δεν θα προκαλούσε;;; Ναι, όντως ούτε κι εγώ, να πασάρουν τον Χουκ στην evil από εκεί, αλλά έχουμε κι τον άλλον τον Πράσινο ρε γμτ... Έχεις κάποιο δίκιο τον Σκοτεινότατο όντως δεν τον είδαμε.
^Nαι αυτόν λέω, κι έχω αυτήν την εντύπωση πως θα τον ξαναδούμε για να δημιουργηθεί το ειδύλλιο με το soulmate, αλλά κάπου διάβασα ότι θα έχει τραγική κατάληξη... είδωμεν...
Αχ ναι, ξέχασα να σχολιάσω κι εδώ... Tι επισοδειάρα, αλλά έλεος, πόσο ακόμα να φάω τις τρίχες μου, τις κοτσίδες μου, τα μαλλιά μου όλα! ΠΌΣΟ;;!!! ΌΧΙ ΠΈΣΤΕ ΜΟΥ ΠΌΣΟ!!!#%:
3χ06:
Μ'αρέσει ρε μάνα (Snow) που θα το κρατούσες κι μυστικό, κι έχουν δίκιο οι περισσότεροι, έχεις αρχίσει να μου την σπας πολύ άγρια, δηλαδή έλεος, έχω φτάσει στο σημείο να λέω "πότε θα την σκοτώσουνε/ πνίξουνε" κι δεν ξέρω κι εγώ τι!! Πολύ καλά έκανε η άλλη , που έφυγε κι τους παράτησε σύξυλους, όχι ότι δεν έπρεπε να πάνε να σώσουν τον βιολογικό πατέρα, άλλα γιατί να κάθεται να τρώει τον χρόνο της κι αυτή;! Έτσι κάνει μια σωστή κιουρία... Έτσι γλυκιά μου δώσε, ποοο πρώτη φορά γουστάρω να βλέπω κακίστρω να σκοτώνει, κι να εξολοθρεύει κάθε τι καλό στο διάβα της ανελέητα, κι εκείνη η γκαρνταρόμπα της τέλος πάντων, ΤΗ ΘΈΛΩ!!! Πςςςςςςςς, τι να λέμε τώρα, μεγαλεία, ακόμα κι στον ρόλο της Ούρσουλας αξεπέραστη, μόνο που εμφανίστηκε κι η real προς το τέλος κι κόντεψε να την φάει, αλλά it's ok! τόσους αιώνες χαμένη, εμείς να μα'στε καλά. Τον Παν γίνεται να τον πετάξουν σε ένα βραστό καζάνι να καεί, να ησυχάσουμε, ειλικρινά δεν το αντέχω άλλο όταν μιλάει αυτό το βρωμόπαιδο, έλεος!!! #%: Πάλι καλά δηλαδή που βρέθηκε κι η Ρετζίνα να σώσει απ'την πλάνη τον Σκοτεινότατο, είχε αρχίσει να μου την δίνει η Σκιά του Σκ@τόπαιδου, αμ το'ξερα εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά με την "Μπελ" εδώ πέρα... Τώρα όσον αφορά τα confessions κι τις αποκαλύψεις... Κι σε αυτό το σημείο είναι που πέφτεις κάτω απ'τα γέλια Άρε κακομοίρα μάνα τι τραβάς κι εσύ... έχεις τα δίκια σου δεν μπορώ να πω. Έλα τώρα μην γίνεσαι τόσο μελοδραματικός κι εσύ, μείνετε εκεί στη Χώρα του Ποτέ κι κάντε εκεί το baby, μην μας σκοτώνεις κι εσύ. Γιατί βρε ματάκια μου όμορφα, ;;;!!! Γιατί ρίχνεις τόσο πολύ τον εαυτό σου;;;!!! Πως έγινε κι ξεστραβώθηκες με δαύτην;;;!!! Πάλι με τα τρίγωνα θα με βάλατε να χτυπιέμαι ρε παιδία, ;;;!!! κι όχι τπτ άλλο, να το βάζετε το μανάρι μου εδώ να υποφέρει... κοίτα βλέμμα , έτοιμο να ξεσπάσει σε κλάματα... Αχ αγορίνα μου όμορφη, δεν σου αξίζει όλο αυτό, σήκω φύγε από εκεί, μην πέφτεις τόσο χαμηλά, τι περιμένεις από μια γυναίκα που παίζει να μην νιώθει όπως εσύ, να μην σ'αγαπά... Αααααα :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη γειτονιά, έτσι γίνεται συνέχεια σε κάθε σειρά Χέι, !!! Τρίγωνα κάλαντα σκόρπισαν παντού, κάθε φορά πρέπει να γίνεται του χαμού !!! Ντάξει φίλε, κι εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει, πάλι καλά που ήσουν 100 μέτρα μακριά για να μην ακούσεις τα όργια... Οπότε με όλα αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα μας είναι αδιάφορη κι η όλη ιστορία της little mermaid, η οποία για να φτάσει κι αυτή στο happy ending πρέπει να περάσει από 40 κύματα...
Τλχστν εδώ καταλαβαίνω τα πάντα, δεν έχω απορίες πάλι καλά.
3χ07:
Well done princesses, you did it, you are heroes, both of them! Βρε, βρε πως μεγάλωσαν αυτά, (καλά το μεσαίο δεν μεγάλωσε, έχει μείνει αναλύωτο στο χρόνο, δεν σάπισε με τίποτα) αλλά κρίμα τα άλλα δυο τα χρησιμοποιούσαν. Πάντως well done to you to brothers/boys you do the right thing! Θα το σκοτώσουμε το σκασμένο. Επίσης αυτές εδώ οι εξομολογήσεις πολύ μου άρεσαν... :inlove: :inlove: :inlove: Πετάξτε τον Πήτερ Παν κι αυτόν απ'το Έβερεστ γιατί μου την δίνει κι αυτός, τον σιχάθηκα, δεν τον αντέχει πια ο οργανισμός μου. Καημένε Χένρυ, Καημένη Γουέντι... καθώς επίσης, καημένε Χουκ, καημένε βιολογικέ πατέρα Νηλ... σας τάπωσε μια χαρά ο "αναπτήρας", ανάμεσα σε σας διαλέγει το πιο μικρό τεκνό... Η Ρετζίνα ζήλια ψώρα όλη την ώρα, που βολοδέρνει κι αυτός ο Πράσινος ήθελα να'ξερα?
Κοιτάξτε εδώ ένα πρότυπο πατέρα!:evil: Φτού σου ...!!! Ου να μου χαθείς να χάνεσαι!:evil: :evil: Εντάξει δεν έχω να πω κι πολλά γι αυτό το επ. καθότι κι το κύριο ενδιαφέρον μου δεν έδωσε κι πολύ το παρόν οπότε... :lol!: Καημένε Ραμπλ, καημένε Χένρυ, (αντίο δεν χάρηκα καθόλου που σε γνώρισα:lol!: ) καημένο μου σόι της Χιονάτης, του charm, της Ρεγγίνας , του Σωτήρα κι του Πήτερ Παν το κάγκελο κι γενικότερα ...Φασκελοκουκούλωστα κι Άγιος ο Θεός, Κύριε Ελέησων κι σώσον ημάς κτλ. κλτ. .... :lol!: