Τωρα της Παναγιας γιορταζουν πολλοι. Εσεις εχετε κανεναν στην οικογενεια;
Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Την θεία μου που την λένε Μαρία!Queen in the North έγραψε:![]()
Τωρα της Παναγιας γιορταζουν πολλοι. Εσεις εχετε κανεναν στην οικογενεια;
Έλεος, τρομερή σύμπτωση!Queen in the North έγραψε:ναι!! χαχαχα
ο καθενας εχει δυο παππουδες και δυο γιαγιαδες ετσι; ο πατερας μου και η αδερφη του ειχαν 2 Γιωργους και 2 Μαριες. Γιωργος και Μαρια οι γονεις του πατερα τους και Γιωργος και Μαρια οι γονεις της μητερας τους.![]()
Thank you!Simon Lewis έγραψε:Σπέραα με για το νικ Γιαννη
Τι , άλλο νικ ή άλλη υπογραφή;;Queen in the North έγραψε:ψαχνω. μπορει να βρω και γω κατι![]()
Θέλω να σπάσω το προσωπικά μου ρεκόρ, 98 στο ΧΓ από ότι θυμάμαι, κι 119 εδώ πέρα!Simon Lewis έγραψε:Γιάννη εχεις ξεσκιστεί στα ποστ παλι . Ηρεμια παιδι μου ηρεμια ..![]()
Πως;;Simon Lewis έγραψε:Ναι αλλα τα πρωσοπικα σου ρεκορ εμεις τα πληρώνουμε ..
Στο χγ έχω ρεκόρ 330Prince of Dragonstone έγραψε:Θέλω να σπάσω το προσωπικά μου ρεκόρ, 98 στο ΧΓ από ότι θυμάμαι, κι 119 εδώ πέρα!Simon Lewis έγραψε:Γιάννη εχεις ξεσκιστεί στα ποστ παλι . Ηρεμια παιδι μου ηρεμια ..![]()
Εγώ τρέμω το ρεκόρ του Μέρλιν δε Γκρέιτ , που είναι κάπου στα 800!Sansa Stark έγραψε:Στο χγ έχω ρεκόρ 330Prince of Dragonstone έγραψε:Θέλω να σπάσω το προσωπικά μου ρεκόρ, 98 στο ΧΓ από ότι θυμάμαι, κι 119 εδώ πέρα!Simon Lewis έγραψε:Γιάννη εχεις ξεσκιστεί στα ποστ παλι . Ηρεμια παιδι μου ηρεμια ..![]()
![]()
|
|