Εγώ είμαι πρόθυμος πάντως!Delena Florent έγραψε:^έλεος, ποιος θα με μαζέψει εμένα που έχω λιώσει με αυτά που βάζετε και λέτε ποιος;![]()

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Εγώ είμαι πρόθυμος πάντως!Delena Florent έγραψε:^έλεος, ποιος θα με μαζέψει εμένα που έχω λιώσει με αυτά που βάζετε και λέτε ποιος;![]()
Delena Florent έγραψε:^έλεος, ποιος θα με μαζέψει εμένα που έχω λιώσει με αυτά που βάζετε και λέτε ποιος;![]()
Queen in the North έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σιγά την φωτό, χάλια είναι!Queen in the North έγραψε:Delena Florent έγραψε:^έλεος, ποιος θα με μαζέψει εμένα που έχω λιώσει με αυτά που βάζετε και λέτε ποιος;![]()
Εγλυφαεεεμ ετρωγα, ηθελα να πω, παγωτο κοιτωντας αυτην την φωτο:Queen in the North έγραψε:
- Σπόιλερ:
Α τόσο απλό;; Θα ανεβάσω κι εγώ λοιπόν φωτογραφίες μετά!Queen in the North έγραψε:Σιγα καλε... μια απλη αναζητηση στο google εκανα. Ειχα διαβασει και κατι για σταχτοπουτα πριν λιγο καιρο αλλα δεν ημουν σιγουρη.
ουδέν σχόλιον ξανά...Prince of Dragonstone έγραψε:Εγώ είμαι καλύτερος!![]()
![]()
Queen in the North έγραψε:
γιατί ρε κούκλα μου. γιατί.Queen in the North έγραψε:i can't hear you over my otp![]()
- Σπόιλερ:
|
|