Δεν κατάλαβα πως ακριβώς το εννοείς αυτό με τον Ντέιβος,αλλά δεν τον θεωρώ παρεξηγημένο.Δεν έχω ακούσει κανέναν να τον κακολογεί
Εγώ δε νομίζω ότι είναι παρεξηγημένος ο Μπραν.Το βρίσκω λογικό να βαριούνται κάποια παιδιά τα κεφάλαιά του,εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θες να πας και πόση υπομονή έχεις με τους καθαρά εγκεφαλικούς χαρακτήρες.Αλλά από κει και πέρα δε μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα.
Συμφωνώ για τον Τζέιμι και για τον λόγο που τον μισούν όλοι.Αλλά όλοι τον συμπαθούν στο 3ο.Ελάχιστοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να τον μισούν
Την Σάνσα την αντιπαθούν για τον ίδιο λόγο που αντιπαθούν και τον Βισέρυς.Ταυτίζονται υπερβολικά με την Άρυα και την θεωρούν χαζοκόριτσο επειδή είναι χαζορομαντική και πετάει στα σύννεφα.Και γω είχα πέσει στην ίδια παγίδα γιατί όλοι μου έλεγαν πόσο χαζή είναι η Σάνσα και πόσο πολύ θα την αντιπαθήσεις και τώρα το μετανιώνω.Η μόνη πραγματική βλακεία που έκανε ήταν που κάρφωσε τον Νεντ στην Σέρσει. και το πλήρωσε.Πολύ ακριβά.Αθώα!
Για τον Θήον θα συμφωνήσω επίσης με την Γιάννα και θα προσθέσω σχολιάκι όταν διαβάσω το 5,αν και πιστεύω ότι με κάλυψε απόλυτα.Και να προσθέσω ότι εγώ τον συμπαθώ.Πολύ.Θα επιστρέψω για Στάννις,Μελισάνδρα και Σαμ,όταν επίσης τελειώσω το 5.(Κόννι απάντα όποτε θες για τον Θήον

)
Βισέρυς.Ο Βισέρυς είναι ότι είναι και δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τις πράξεις του εδω πέρα.Απλά θέλω να πω ότι εγώ έχω λάβει υπόψιν όλο το παρελθόν του και την βεβαρυμένη ψυχολογική υγεία του και τον θεωρώ τον πιο παρεξηγημένο χαρακτήρα του Γκοτ μαζί με τον Νεντ,την Σάνσα και την Μίρρι Μααζ Ντουούρ.Ο αρχικός λόγος που τον αντιπαθούν όλοι είναι γιατί ταυτίζονται με την Νταινέρυς.Εντάξει όλοι την λυπόμασταν όταν έτρωγε ξύλο χωρίς λόγο,αλλά ας καταλάβουμε λίγο κι αυτόν τον φουκαρά.Μεγάλωσε στα πούπουλα και ξαφνικά τα χασε όλα μένοντας στους 5 δρόμους μ' ένα μωρό στην αγκαλιά να παρακαλάει για να ζήσει.Σ' όλους θα στριβε.Και δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί τον θεωρούν τόσο διαφορετικό από την μικρή τέλεια Νταινέρυς.Κι αυτή τις ίδιες εμμονές έχει και δε θα καταλάβω επίσης ποτέ γιατί στην περίπτωσή της όλα είναι αποδεκτά.Προσωπικά θεωρώ ότι θα γίνει πολύ χειρότερη.
Ο Νεντ.Ο άνθρωπος-πρότυπο αυτών των βιβλίων θεωρείται ηλίθιος γιατί έκανε πάντα αυτό που θεωρούσε σωστό και δεν πρόδωσε ποτέ τον κώδικα τιμής του.Εγώ θα πω μόνο ότι η στάση αυτή είναι πολύ άδικη και ότι μου λείπει
Μίρρι.Γιατί κακιά,στραβή κι ανάποδη;Επειδή πήρε την εκδίκησή της από τα βλαμμένα που της καταστρέψανε το σπίτι και τη ζωή;Κι αυτό το αχαρακτήριστο η Νταινέρυς είχε το θράσος να της πει σου σωσα τη ζωή!Μωρ' τι μας λες!Η ατάκα της"κοίτα τον Καλ σου και θα καταλάβεις τι είναι η ζωή χωρίς τίποτ' άλλο"με χει στοιχειώσει
Ρόμπερτ.Ο τύπος είναι καταθλιπτικός με στυλ

Άμα είχα κατάθλιψη θα θελα να μουν σαν κι αυτόν.Να πίνω,να τρώω και να βαμάω

Ο κύριος λόγος που τον μίσουν όλοι είναι γιατί απατάει την γυναίκα του.Καλά να τα πάθει η κρυόκ*λη

Ας του καθόταν για να μην την κεράτωνε
Κον,είδα το σχόλιό σου για τον Τζόφρυ και χασα στιγμιαία το φως μου
Το σκατό είναι χειρότερο απ' όλους τους χαζούς,τρελούς κι άχρηστους των Ταργκέρυεν μαζί

Κι όπως είπε κι ο Τιτανομέγιστος Χαφμαν Τύριον:"There's no cure for being a c*nt"
Θα επανέλθω και γι' άλλους χαρακτήρες