Εγώ επειδή βαριέμαι να γράφω για πριν (θα γράψω άλλη στιγμή) θα πω για το σημερινό, το έκτο.
- Σπόιλερ:
- ΜΙΛΑΜΕ. Πρώτον, στο σημερινό επισόδιο έχω να ρίξω λάσπη για το γεγονός πως βάλαν 2 βλακείες σκηνές με Τζον/Υγκρίτ και Ντενέρυς/Απουσία Δράκων-ΚΑΙ-ΚΑΛΑ. Δηλαδή, πόσο δύσκολο σας είναι να τα βάλετε όπως είναι ρε παιδιά, έλεος
Μας φάγατε το Vaes Tolorrho, που το ήθελα και άσχημα, και μάλιστα την σκηνή που συνομιλεί η Ντενέρυς με τον Τζόρα στην Τολόρο, την φανταζόμουν τελείως σε φάση άσπρη γάζα να την κουνάει ο αέρας με μπλε ουρανό και να ακούγεται από πίσω το Nights in white satin κιόλας. Γιάννα, Εκάτη, παρακαλώ πείτε μου πως κάτι τέτοιο σας έβγαλε και σας όταν διαβάζατε το Clash.
Τώρα για Τζον Υγκρίτ, το μαμήσατε, πολύ βλακεία το κάνατε, αλλά κάπως έπρεπε να βιαστείτε, φτάσατε 6ο επισόδιο και τώρα τους βάλατε να γνωριστούν, άχρηστοι.
Επίσης απογοητεύτηκα από την μεταφορά του Κουόριν στην σειρά. Τον είχα τελείως διαφορετικά στο μυαλό μου (βασικά τον είχα να λέει τα πράματα που έλεγε στο βιβλίο ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που τα έλεγε στο βιβλίο). Στην σειρά τον παρουσίασαν ως έναν ακόμα αδερφό της σκοπιάς. Τέλος πάντων, παραβλέπω όλα αυτά για να πάω στην μεγαλύτερη βλακεία, που και καλά πήραν τους δράκους της Ντάνυ. Άλλο κίνητρο δεν είχατε να της δώσετε να πάει στους Undying ones? Αφού ο Pyat την είχε προσκαλέσει κιόλας, αρκούσε μία σύντομη σκηνή πως η Ντενέρυς αγανάκτησε που κανείς δεν της έδινε πλοία, λεφτά, στρατό για να στραφεί στον επόμενο πιθανό σύμμαχο και να δοκιμάσει τον πύργο.
Παραβλέπω ΚΑΙ αυτό. Αμ τον Ρομπ με την γκόμενα; Από την 2η σίζον; Να κρατηθείτε δεν μπορείτε; Πφφ, λες και χρειάζεται ένα ρομαντζάκι η σειρά για να πουλήσει, εδώ γίνονται σόδομα και γόμορρα, η μαυρομάλλα θα μας σώσει.
Κι όμως, μετά από τόσα, εξακολουθώ να λέω, το απόλαυσα το επισόδιο
Αυτάααα!

Δεν μπορώ να περιμένω για το BB. Απλά δεν μπορώ.
Α! Επίσης μου άρεσε
- Σπόιλερ:
- ο δημόσιος κυριολεκτικά λιθοβολισμός του Μπάσταρδου των Μπαστάρδων, η σκηνή μετά από αυτό ακόμα περισσότερο. Έγινε μόδα πια να τον βαράμε τον Τζόφρεϊ, δώσε πόνο τύριον μέγιστε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cersei Lannister στις Τρι Μάης 08, 2012 12:26 am, 1 φορά