A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+4
Nïx
Arya Stark
Jon Snow
Eddard Stark
8 απαντήσεις

Παράπονα...

Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory
    : Stark Stark

Παράπονα... - Σελίδα 2 Empty Απ: Παράπονα...

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Φεβ 10, 2013 6:05 pm

Εγω θα ηθελα σε παρακαλω να δεις ολοκληρη την συζητηση στο τοπικ και να προσπαθησεις να καταλαβεις τι σου λεμε. Νομιζεις οτι εχουμε προβλημα με την αποψη σου αλλα οπως σου ειπαμε ειχαμε προβλημα με τον τροπο και τις λεξεις που την διατυπωνες.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Αριθμός μηνυμάτων : 1044
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2013
    Τόπος : Παντού και πουθενά...

Armory
    : Targaryen Targaryen

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Σεπ 03, 2013 6:41 pm

Λοιπόν, το τόπικ μου με τίτλο Ποια λόγια ή ποιοι στίχοι και τραγούδια σας εκφράζουν αυτήν την στιγμή;;; κλειδώθηκε, γιατί καλύπτεται από τα τόπικς Lyrics και Τι ακούτε τώρα; . Και λέμε λοιπόν.....:

Cersei Lannister έγραψε:
    Καλησπέρα! Το τόπικ σου καλύπτεται από τόπικς όπως Lyrics και Τι ακούτε τώρα.
    Κάδος! lock 
    Λοιπόν, το τόπικ Lyrics λέει να ποστάρουμε στίχους που μας έκαναν εντύπωση, εγώ λέω να ποστάρουμε στίχους που μας εκφράζουν συναισθηματικά, δεν βλέπω μεγάλη ομοιότητα, αλλά δεν θα μείνω εκεί καθώς θα θεωρήσω πως η διατύπωση του αρχικού ποστ του συγκεκριμένου τόπικ (Lyrics) είναι λανθασμένη και καλύπτει κουτσά στραβά το δικό μου τόπικ , κάτι που δεν νομίζω αλλά τέλος πάντων. Και πάμε στο δεύτερο, πρώτο ποστ του τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" : Ποστάρετε εδώ τι ακούτε αυτή τη στιγμή . Εγώ πάλι λέω να ποστάρουμε τραγούδια που μας εκφράζουν μέσα από τα λόγια τους συναισθηματικά, αν έλεγα απλώς να ποστάρουμε τραγούδια δεν θα το δημιουργούσα καν. Έτσι, νομίζω ότι ούτε κι από κει δεν καλύπτεται το τόπικ μου. Εφόσον λοιπόν το κλείνετε, ας γίνει μια επεξεργασία στο πρώτο ποστ του τόπικ "Lyrics"  κι ας προστεθεί μια σημαντική παράμετρος στο τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" !Smile
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Κυρ Σεπ 08, 2013 4:08 pm

Ο Μικρός Πρίγκιπας έγραψε:Λοιπόν, το τόπικ μου με τίτλο Ποια λόγια ή ποιοι στίχοι και τραγούδια σας εκφράζουν αυτήν την στιγμή;;;  κλειδώθηκε, γιατί καλύπτεται από τα τόπικς Lyrics και Τι ακούτε τώρα; . Και λέμε λοιπόν.....:

Cersei Lannister έγραψε:
    Καλησπέρα! Το τόπικ σου καλύπτεται από τόπικς όπως Lyrics και Τι ακούτε τώρα.
    Κάδος! lock 
    Λοιπόν, το τόπικ Lyrics λέει να ποστάρουμε στίχους που μας έκαναν εντύπωση, εγώ λέω να ποστάρουμε στίχους που μας εκφράζουν συναισθηματικά, δεν βλέπω μεγάλη ομοιότητα, αλλά δεν θα μείνω εκεί καθώς θα θεωρήσω πως η διατύπωση του αρχικού ποστ του συγκεκριμένου τόπικ (Lyrics) είναι λανθασμένη και καλύπτει κουτσά στραβά το δικό μου τόπικ , κάτι που δεν νομίζω αλλά τέλος πάντων. Και πάμε στο δεύτερο, πρώτο ποστ του τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" : Ποστάρετε εδώ τι ακούτε αυτή τη στιγμή . Εγώ πάλι λέω να ποστάρουμε τραγούδια που μας εκφράζουν μέσα από τα λόγια τους συναισθηματικά, αν έλεγα απλώς να ποστάρουμε τραγούδια δεν θα το δημιουργούσα καν. Έτσι, νομίζω ότι ούτε κι από κει δεν καλύπτεται το τόπικ μου. Εφόσον λοιπόν το κλείνετε, ας γίνει μια επεξεργασία στο πρώτο ποστ του τόπικ "Lyrics"  κι ας προστεθεί μια σημαντική παράμετρος στο τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" !Smile
    Επειδή βλέπω ότι περνάει απαρατήρητο, ξαναποστάρω το παράπονό μου!Smile
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : King's Landing

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Nïx Δευ Σεπ 09, 2013 5:58 pm

Δεν πέρασε απαρατήρητο, απλώς άσκοπο. Όπως σου εξήγησα, το τόπικ σου υπερκαλύπτεται από τα άλλα δύο.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Δευ Σεπ 09, 2013 6:44 pm

Cersei Lannister έγραψε:Δεν πέρασε απαρατήρητο, απλώς άσκοπο. Όπως σου εξήγησα, το τόπικ σου υπερκαλύπτεται από τα άλλα δύο.
    Μα το θέμα είναι ότι καλύπτεται αν μέρει!Razz  Το τόπικ τι ακούτε τώρα λέει απλώς να ποστάρουμε τι ακούμε, όχι ποιος συναισθηματικός λόγος μας έκανε να το ακούσουμε!! Εντάξει το τόπικ στίχοι ίσως το καλύπτει , δεν αμφιβάλω, αλλά το τόπικ τι ακούτε τώρα όχι!! Πάλι και είσαι τελείως σίγουρη ότι υπερκαλύπτεται τότε εντάξει, μια χαρά, εγώ πάω πάσο!tongue Smile
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Δευ Σεπ 09, 2013 6:53 pm

Οι περισσοτεροι ακουνε τραγουδια με στιχους πους τους εκφραζουν. Οποτε τα δυο αυτα τοπικ ειναι αρκετα.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Πεμ Σεπ 12, 2013 8:50 pm

Και γιατί παρακαλώ 3 μέρες μπαν;; Γιατί έκανα κάποια στάνταρ τόπικς στην σειρά στα βιβλία του asoiaf;; Γιατί κάποια στάνταρ τόπικς όπως αυτά του αγαπημένου χαρακτήρα/ σκηνής/επεισοδίου κ.λ.π. να υπάρχουν στον πρώτο κύκλο και όταν δημιουργούνται στις επόμενους κύκλους να διαγράφονται και να συγχωνεύονται;; Δηλαδή μπορώ να λέω τον αγαπημένο μου χαρακτήρα στον πρώτο κύκλο αλλά όχι στον 2ο ή στον 3ο ;; Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε αυτό το τόπικ, αλλά σε οποιοδήποτε τέτοιο παρόμοιο τόπικ. Επίσης, γιατί το τόπικ "Soundtrack" υπάρχει 3 φορές ξεχωριστά σε κάθε κύκλο (έτσι είναι το σωστό) και το τόπικ "Μισητοί χαρακτήρες" όταν δημοσιεύτηκε 3 πάλι φορές ξεχωριστά σε κάθε κύκλο συγχωνεύτηκε;; Γιατί δεν το συγχωνεύετε κι αυτό να το κάνετε ένα τόπικ και να το βάλετε στην γενική συζήτηση για την σειρά;; Επειδή ίσως το συγκεκριμένο δεν το έκανε ένα απλό μέλος αλλά διαχειριστής;; Αυτό αποτελεί και ερώτηση και παράπονο, γι' αυτό δημοσιεύεται και στα 2 τόπικς. Αποτελεί ερώτηση, άρα αν κάποιος θέλει να ονομάζεται αλλά και να είναι σωστός διαχειριστής, είναι αναγκασμένος να απαντήσει, είναι μέρος της δουλειάς του.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Πεμ Σεπ 12, 2013 8:53 pm

Σε καθε κυκλο υπαρχει διαφορετικο soundtrack. Κανενα "τραγουδι" δεν ειναι το ιδιο εκτος βεβαια απο αυτο των τιτλων αρχης. Σε αντιθεση με τους χαρακτηρες που οι περισσοτεροι ειναι οι ιδιοι και γι αυτο δεν χρειαζεται καθε κυκλος να εχει ξεχωριστα τοπικ για αυτα τα θεματα. Αν μας ρωτουσες πρωτα θα στο λεγαμε αλλωστε winking
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Πεμ Σεπ 12, 2013 8:58 pm

Καλά καλά!! Τέλος πάντων, μπορώ να έχω την διαγραφή μου;;; Γιατί Cersei Lannister, εμένα κανείς δεν με διώχνει/μπανάρει ισόβια από ένα φόρουμ, φεύγω μόνος μου, πάντα με το κεφάλι ψηλά, πάντα ως ένα μικρός πρίγκιπας, κι ας μην ήταν αυτό το όνομά μου από την αρχή. Αφού δεν σας αρέσει το "υφάκι" μου και δεν με θέλετε (οι περισσότεροι αν όχι όλοι) , αποχωρώ. Ξαναλέω ότι θέλω την διαγραφή του λογαριασμού μου.
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : King's Landing

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Nïx Πεμ Σεπ 12, 2013 9:14 pm

Ποσώς ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε το "κεφάλι ψηλά" σου. Σου εξήγησα μία, στο χγ. Σου εξήγησα 2 στο χγ. Σου εξήγησα τρεις. Σου εξήγησα πέντε. Σου το εξήγησα και εδώ. Προφανώς δεν καταλαβαίνεις.

Διαγραφή δεν κάνουμε σε κανέναν, άλλωστε αυτό είναι μη αναστρέψιμο και είναι μονόδρομο, επιβάλλεται.
    Είσαι ελεύθερος να μείνεις μακριά από αυτό το φόρουμ.
    Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Πεμ Σεπ 12, 2013 10:05 pm

Α καλά τότε, πάντως θα μείνω εννοείται μακριά από αυτό το φόρουμ. Αλλά καλύτερο τελικά να μην εφαρμοστεί η διαγραφή, για να μπορώ να επιστρέψω όταν με το καλό αποσυρθείς και αφήσεις την θέση σε άλλον, είναι τέτοιο γεγονός να μην μπορείς να μπεις στο φόρουμ και να το γιορτάσεις;;;

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιουν 03, 2023 9:23 pm