Εγω θα ηθελα σε παρακαλω να δεις ολοκληρη την συζητηση στο τοπικ και να προσπαθησεις να καταλαβεις τι σου λεμε. Νομιζεις οτι εχουμε προβλημα με την αποψη σου αλλα οπως σου ειπαμε ειχαμε προβλημα με τον τροπο και τις λεξεις που την διατυπωνες.
+4
Nïx
Arya Stark
Jon Snow
Eddard Stark
8 απαντήσεις
Παράπονα...
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Παράπονα...
Prince of Dragonstone- Μέιστερ
- Αριθμός μηνυμάτων : 1044
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2013
Τόπος : Παντού και πουθενά...
Armory
:Targaryen
- Δημοσίευση Ν°27
Λοιπόν, το τόπικ μου με τίτλο Ποια λόγια ή ποιοι στίχοι και τραγούδια σας εκφράζουν αυτήν την στιγμή;;; κλειδώθηκε, γιατί καλύπτεται από τα τόπικς Lyrics και Τι ακούτε τώρα; . Και λέμε λοιπόν.....:

Λοιπόν, το τόπικ Lyrics λέει να ποστάρουμε στίχους που μας έκαναν εντύπωση, εγώ λέω να ποστάρουμε στίχους που μας εκφράζουν συναισθηματικά, δεν βλέπω μεγάλη ομοιότητα, αλλά δεν θα μείνω εκεί καθώς θα θεωρήσω πως η διατύπωση του αρχικού ποστ του συγκεκριμένου τόπικ (Lyrics) είναι λανθασμένη και καλύπτει κουτσά στραβά το δικό μου τόπικ , κάτι που δεν νομίζω αλλά τέλος πάντων. Και πάμε στο δεύτερο, πρώτο ποστ του τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" : Ποστάρετε εδώ τι ακούτε αυτή τη στιγμή . Εγώ πάλι λέω να ποστάρουμε τραγούδια που μας εκφράζουν μέσα από τα λόγια τους συναισθηματικά, αν έλεγα απλώς να ποστάρουμε τραγούδια δεν θα το δημιουργούσα καν. Έτσι, νομίζω ότι ούτε κι από κει δεν καλύπτεται το τόπικ μου. Εφόσον λοιπόν το κλείνετε, ας γίνει μια επεξεργασία στο πρώτο ποστ του τόπικ "Lyrics" κι ας προστεθεί μια σημαντική παράμετρος στο τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" !Cersei Lannister έγραψε:
Καλησπέρα! Το τόπικ σου καλύπτεται από τόπικς όπως Lyrics και Τι ακούτε τώρα.
Κάδος!![]()

Armory
- Δημοσίευση Ν°28
Επειδή βλέπω ότι περνάει απαρατήρητο, ξαναποστάρω το παράπονό μου!Ο Μικρός Πρίγκιπας έγραψε:Λοιπόν, το τόπικ μου με τίτλο Ποια λόγια ή ποιοι στίχοι και τραγούδια σας εκφράζουν αυτήν την στιγμή;;; κλειδώθηκε, γιατί καλύπτεται από τα τόπικς Lyrics και Τι ακούτε τώρα; . Και λέμε λοιπόν.....:Λοιπόν, το τόπικ Lyrics λέει να ποστάρουμε στίχους που μας έκαναν εντύπωση, εγώ λέω να ποστάρουμε στίχους που μας εκφράζουν συναισθηματικά, δεν βλέπω μεγάλη ομοιότητα, αλλά δεν θα μείνω εκεί καθώς θα θεωρήσω πως η διατύπωση του αρχικού ποστ του συγκεκριμένου τόπικ (Lyrics) είναι λανθασμένη και καλύπτει κουτσά στραβά το δικό μου τόπικ , κάτι που δεν νομίζω αλλά τέλος πάντων. Και πάμε στο δεύτερο, πρώτο ποστ του τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" : Ποστάρετε εδώ τι ακούτε αυτή τη στιγμή . Εγώ πάλι λέω να ποστάρουμε τραγούδια που μας εκφράζουν μέσα από τα λόγια τους συναισθηματικά, αν έλεγα απλώς να ποστάρουμε τραγούδια δεν θα το δημιουργούσα καν. Έτσι, νομίζω ότι ούτε κι από κει δεν καλύπτεται το τόπικ μου. Εφόσον λοιπόν το κλείνετε, ας γίνει μια επεξεργασία στο πρώτο ποστ του τόπικ "Lyrics" κι ας προστεθεί μια σημαντική παράμετρος στο τόπικ "Τι ακούτε τώρα;" !Cersei Lannister έγραψε:
Καλησπέρα! Το τόπικ σου καλύπτεται από τόπικς όπως Lyrics και Τι ακούτε τώρα.
Κάδος!![]()

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°29
Δεν πέρασε απαρατήρητο, απλώς άσκοπο. Όπως σου εξήγησα, το τόπικ σου υπερκαλύπτεται από τα άλλα δύο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°30
Μα το θέμα είναι ότι καλύπτεται αν μέρει!Cersei Lannister έγραψε:Δεν πέρασε απαρατήρητο, απλώς άσκοπο. Όπως σου εξήγησα, το τόπικ σου υπερκαλύπτεται από τα άλλα δύο.

Armory
- Δημοσίευση Ν°31
Οι περισσοτεροι ακουνε τραγουδια με στιχους πους τους εκφραζουν. Οποτε τα δυο αυτα τοπικ ειναι αρκετα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°32
Και γιατί παρακαλώ 3 μέρες μπαν;; Γιατί έκανα κάποια στάνταρ τόπικς στην σειρά στα βιβλία του asoiaf;; Γιατί κάποια στάνταρ τόπικς όπως αυτά του αγαπημένου χαρακτήρα/ σκηνής/επεισοδίου κ.λ.π. να υπάρχουν στον πρώτο κύκλο και όταν δημιουργούνται στις επόμενους κύκλους να διαγράφονται και να συγχωνεύονται;; Δηλαδή μπορώ να λέω τον αγαπημένο μου χαρακτήρα στον πρώτο κύκλο αλλά όχι στον 2ο ή στον 3ο ;; Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε αυτό το τόπικ, αλλά σε οποιοδήποτε τέτοιο παρόμοιο τόπικ. Επίσης, γιατί το τόπικ "Soundtrack" υπάρχει 3 φορές ξεχωριστά σε κάθε κύκλο (έτσι είναι το σωστό) και το τόπικ "Μισητοί χαρακτήρες" όταν δημοσιεύτηκε 3 πάλι φορές ξεχωριστά σε κάθε κύκλο συγχωνεύτηκε;; Γιατί δεν το συγχωνεύετε κι αυτό να το κάνετε ένα τόπικ και να το βάλετε στην γενική συζήτηση για την σειρά;; Επειδή ίσως το συγκεκριμένο δεν το έκανε ένα απλό μέλος αλλά διαχειριστής;; Αυτό αποτελεί και ερώτηση και παράπονο, γι' αυτό δημοσιεύεται και στα 2 τόπικς. Αποτελεί ερώτηση, άρα αν κάποιος θέλει να ονομάζεται αλλά και να είναι σωστός διαχειριστής, είναι αναγκασμένος να απαντήσει, είναι μέρος της δουλειάς του.
Armory
- Δημοσίευση Ν°33
Σε καθε κυκλο υπαρχει διαφορετικο soundtrack. Κανενα "τραγουδι" δεν ειναι το ιδιο εκτος βεβαια απο αυτο των τιτλων αρχης. Σε αντιθεση με τους χαρακτηρες που οι περισσοτεροι ειναι οι ιδιοι και γι αυτο δεν χρειαζεται καθε κυκλος να εχει ξεχωριστα τοπικ για αυτα τα θεματα. Αν μας ρωτουσες πρωτα θα στο λεγαμε αλλωστε 

Armory
- Δημοσίευση Ν°34
Καλά καλά!! Τέλος πάντων, μπορώ να έχω την διαγραφή μου;;; Γιατί Cersei Lannister, εμένα κανείς δεν με διώχνει/μπανάρει ισόβια από ένα φόρουμ, φεύγω μόνος μου, πάντα με το κεφάλι ψηλά, πάντα ως ένα μικρός πρίγκιπας, κι ας μην ήταν αυτό το όνομά μου από την αρχή. Αφού δεν σας αρέσει το "υφάκι" μου και δεν με θέλετε (οι περισσότεροι αν όχι όλοι) , αποχωρώ. Ξαναλέω ότι θέλω την διαγραφή του λογαριασμού μου.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°35
Ποσώς ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε το "κεφάλι ψηλά" σου. Σου εξήγησα μία, στο χγ. Σου εξήγησα 2 στο χγ. Σου εξήγησα τρεις. Σου εξήγησα πέντε. Σου το εξήγησα και εδώ. Προφανώς δεν καταλαβαίνεις.
Διαγραφή δεν κάνουμε σε κανέναν, άλλωστε αυτό είναι μη αναστρέψιμο και είναι μονόδρομο, επιβάλλεται.
Είσαι ελεύθερος να μείνεις μακριά από αυτό το φόρουμ.
Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Διαγραφή δεν κάνουμε σε κανέναν, άλλωστε αυτό είναι μη αναστρέψιμο και είναι μονόδρομο, επιβάλλεται.
Είσαι ελεύθερος να μείνεις μακριά από αυτό το φόρουμ.
Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Armory
- Δημοσίευση Ν°36
Α καλά τότε, πάντως θα μείνω εννοείται μακριά από αυτό το φόρουμ. Αλλά καλύτερο τελικά να μην εφαρμοστεί η διαγραφή, για να μπορώ να επιστρέψω όταν με το καλό αποσυρθείς και αφήσεις την θέση σε άλλον, είναι τέτοιο γεγονός να μην μπορείς να μπεις στο φόρουμ και να το γιορτάσεις;;;
|
|