+3
Cat Of The Canals
Nïx
Queen in the North
7 απαντήσεις
Season 4 (episodes)
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Season 4 (episodes)
^Ρε τον Σκύλο εννοούσα χαλάρωσε, εμένα δεν με χάλασε, ότι θέλουν κάνουν εκεί μέσα, συνήθισα, εδώ προσπέρασα τα όργια όμπερυν/ελλάρια...

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°52
Α νταξει τοτε.
Εμενα με νοιαζει γιατι αγαπω Τζειμι αλλα θα τους δωσω περιθωριο ενα επεισοδιο μηπως το σωσουν πριν αρχισω το βρισιμο.

Εμενα με νοιαζει γιατι αγαπω Τζειμι αλλα θα τους δωσω περιθωριο ενα επεισοδιο μηπως το σωσουν πριν αρχισω το βρισιμο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°53
^Όχι ρε ξεκίνα να βρίσεις, έχει ενδιαφέρον το πράγμα, ήδη έχω ξεκινήσει εγώ. Από τώρα.

Armory
- Δημοσίευση Ν°54
Τωρα βαριεμαι. Το ΣΚ. 

Armory
- Δημοσίευση Ν°55
οκ

maria.lulu- Χωρικός
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2014
Armory
- Δημοσίευση Ν°56
Είδατε το καινούργιο επεισόδιο;
Armory
- Δημοσίευση Ν°57
Ναι εγω το ειδα. Παντως για οσους εχουν διαβασει τα βιβλια αυτο ηταν σιγουρα ενα "παραξενο" επεισοδιο. Δε εχω καταληξει αν μου αρεσε τελικα η οχι.
- 4x04:
- First things first, μου αρεσε που επιτελους βαζουν τον Τζειμι στο σωστο δρομο και οσον αφορα τη Μπριεν και τον Τυριον. Δειχνει να νοιαζεται. Με τη Σερσει τελικα ηταν αυτο που ειπα εξαρχης. Ηθελαν να το παρουσιασουν ως συναινετικο αλλα ηταν φοβερα κακογραμμενο και τους ξεφυγε. Ακομα κι ετσι, μονο ετσι δεν ειναι οι βιασμοι. Λες και αν δεν τον ηθελε η Σερσει δε θα του εριχνε καμια κλωτσια, δε θα ξεφευγε με καποιο τροπο, απο αυτες που τα υπομενουν ειναι. Την ξερει πολυ καλα ο Τζειμι γι αυτο και δε σταματησε. Αλλα θα μπορουσαν οντως να το παρουσιασουν λιγο καλυτερα. Πολυς ντορος ομως για το τιποτα.
Η συζητηση Μαργκαιρυ - Ολεννα σχετικα με τον παππου της ηταν too much information!!! H Oλεννα στη σειρα οσο κι αν την παω ειναι λιγο εκτος τοπου και χρονου νομιζω. Και τη Μαργκαιρυ μια την παρουσιαζουν αθωα, μια προχωρημενη. Αποφασιστε ομως.
Η σκηνη Σανσα - Μικροδαχτυλος με εκανε να νιωσω λιγο αβολα και προβλεπεται να χουμε κι αλλες τετοιες.
Kαι για μια φορα δεν εκανε φιναλε η Ντανυ. Η οποια μου αρεσε πολυ σ αυτο το επεισοδιο παρεπιπτοντως. Ηταν απ τα καλα σημεια του επεισοδιου.
Αλλαξαν πολυ την ιστορια του Τζον και του Μπραν. Βασικα τιποτα απο ολα αυτα δεν γινεται στα βιβλια. Ο Τζον δε μαθαινει ποτε οτι ο Μπραν ζει. Μολις το ακουσα εμεινα καγκελο!!!
Στα βιβλια εχω την εντυπωση οτι αν το μαθαινε ποτε θα προσπαθουσε να τον βρει, θα εκανε καποια κινηση. Δε θα ειχε το στυλ της σειρας, α ωραια ζει ας παει στο καλο. Θελω πολυ να δω πως θα γλυτωσουν ο Μπραν και οι φιλοι του απο αυτους τους προδοτες στου Κραστερ. Κατευθυνεται ο Τζον με τους εθελοντες προς τα κει αλλα δε νομιζω να συναντηθουν. Προβλεπω να γλυτωσουν παρατριχα τη συναντηση. Αλλα και παλι εχει σημασια για τη συνεχεια οτι ξερει πως ο αδερφος του ειναι ζωντανος.
Και τελος δε γινεται να μην αναφερθω στη τελευταια σκηνη. Το κανανε whitewalker το μωρακι. Φτιαχνουν στρατο.
Τι ηταν ομως αυτο στο τελος;
Eιδαμε οντως τον Night's King η απλα εναν αρχηγο των whitewalker or something??? Γιατι φοραγαν μαυρα και γιατι η φατσα του τελευταιου ηταν διαφορετικη; Φαινοταν πιο νεος απ οτι συνηθως. Εσεις τι λετε; Παντως στην περιγραφη του επεισοδιου στο σαιτ του ΗΒΟ στην αρχη τον ειχαν ως Night's King και μετα το αλλαξανε σε ενα απλο Walker. Τωρα τι να συμπερανουμε απ αυτο;
Δειτε εδω και εδω.
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
- Δημοσίευση Ν°58
ξετρελαθηκα με το τελος.
συμφωνω με τις αποψεις σου σχετικα με τον τζειμι.
και ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει με τον Λοκ.
επισης στεναχωρηθηκα που το στορυλαιν της Μπριεν τελικα ακολουθει του βιβλιου.
θα επιστρεψω με περισσοτερα σχολια.
α και... μου ελειψε ο ομπερυν!
συμφωνω με τις αποψεις σου σχετικα με τον τζειμι.
και ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει με τον Λοκ.
επισης στεναχωρηθηκα που το στορυλαιν της Μπριεν τελικα ακολουθει του βιβλιου.
θα επιστρεψω με περισσοτερα σχολια.
α και... μου ελειψε ο ομπερυν!
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°59
Κατ, σε λατρεύω. για όσα είπες για τον τζέιμι και την σέρσει.
φάηναλι
Παιδιά, η σκηνή της Ντεναίρυς. Επιτέλους. Πόσο γαμάτη.
σπόιλερ, που δεν είναι σπόιλερ. εμπεριστατωμένα και οφίσιαλι, σε αυτό το επισόδιο υπήρχαν σκηνές του 6ου κ 7ου βιβλίου.
φάηναλι

σπόιλερ, που δεν είναι σπόιλερ. εμπεριστατωμένα και οφίσιαλι, σε αυτό το επισόδιο υπήρχαν σκηνές του 6ου κ 7ου βιβλίου.
Armory
- Δημοσίευση Ν°60
οι τελευταιες σκηνες εννοεις; *fangirling mode*
η ντανυ νταξει μου αρεσε. αλλα νομιζω πως με ξενερωσαν τα γραφικα.
η ντανυ νταξει μου αρεσε. αλλα νομιζω πως με ξενερωσαν τα γραφικα.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°61
δεν ξέρω. φαντάζομαι πως ναι βασικά, αν κ δεν νομίζω πως έτσι γίνονται οι others. οι wights ίσως 

Armory
- Δημοσίευση Ν°62
τα wights ειχα την εντυπωση πως γινονται απλα εαν ενας λευκος σκοτωσει εναν ανθρωπο ή καπως ετσι τελος παντων. αυτο φανηκε διαφορετικο...
Armory
- Δημοσίευση Ν°63
Queen in the North έγραψε:και ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει με τον Λοκ.
Kι εγω!!! Εχει πολυ ενδιαφερον.
Nïx έγραψε:Κατ, σε λατρεύω. για όσα είπες για τον τζέιμι και την σέρσει.
φάηναλι
Ε μα!!! Συγκρινε τη σκηνη Τζειμι Σερσει με τις σκηνες στου Κραστερ και μετα πες μου οτι ηταν το ιδιο. Σιγουρα το εγραψαν λαθος, το τονιζω αυτο, αλλα μεχρι εκει. Αυτοι οι δυο ειναι μαζι χρονια, ξερει ο ενας τα ορια του αλλου. Δε μπορω να πιστεψω πως ο Τζειμι δε ξερει ποτε το "μη" και το "σταματα" το εννοει η Σερσει και ποτε οχι. Επισης αν ηταν βιασμος οπως λενε ολοι, σ αυτο το επεισοδιο η Σερσει δε θα τον τιμωρουσε καπως; Δηλαδη οσοι το πιστευουν πραγματικα την εχουν για τοσο ηλιθια; Για τη Σερσει μιλαμε οχι τη Σανσα.

Απο τις πιο ωραιες σκηνες του επεισοδιου η σκηνη με το λαβαρο των Ταργκαρυεν.

Και ναι πιστευω κι εγω ηταν spoilery το τελος. Ολοι πανω κατω φανταζομασταν τι τα κανουν τα παιδια αλλα το να το βλεπεις μπροστα σου, να βλεπεις οτι φτιαχνουν εναν στρατο, ειναι αλλο πραγμα. Plus πηραμε μια ιδεα για την οργανωση τους και οτι οντως εχουν καποια μορφη διοικησης, ενα ανωτερο συμβουλιο. Εμενα αυτη η σκηνη με εχει βαλει σε τρελες ικασιες και θεωριες αλλα δε θα επεκταθω σ αυτες.

Queen in the North έγραψε:τα wights ειχα την εντυπωση πως γινονται απλα εαν ενας λευκος σκοτωσει εναν ανθρωπο ή καπως ετσι τελος παντων. αυτο φανηκε διαφορετικο...
Κι εγω πιστευω οτι ειναι διαφορετικο. Μαλλον white walkers τα κανουν.
Armory
- Δημοσίευση Ν°64
Έλα καλέ, το είδα.
Όπως πάντα ένα κάρο...

- 4χ04:
- Καλέ ο μαύρος φαίνεται να την έχω δαγκώσει γερά την λαμαρίνα, τώρα που
αρχίσανε και τα δωρεάν μθμ ποιος την χάρη του. Ωραία η σκηνή με το λάβαρο να αιωρείται
στα τείχη της πόλη αλλά οι σταυρώσεις ολίγον σκληρές... Ούτε απ'την Ρώμη να ήταν η Καλήσι.
Μητέρα της ξανθιάς κατσαρίδας κόψε το πιοτό σε χαλάει, ακόμα ασυναρτησίες λες (τις έκοψες και
ποτέ) σιγά μην βάλουμε και ολόκληρο στρατό απέξω να προσέχει το βλαστάρι σου έλεος.
Άτσα ο Μικροδάχτυλος και γιαγιά Ολένα ομολόγησαν συνεργασία, ουάου, αλλά δεν κατάλαβα
ποιο απ'τα δυο κολίε χρησιμοποιήθηκε για δηλητήριο;;!! οέο;;!
Η Μαργαρίτα ξεκίνησε νυχτερινές βόλτες, και στο σημείο που την ρώτησε ο Τόμμεν πως κατάφερε
και μπήκε μέσα μου θύμισε λίγο Ιουλίετα απ'το αντίστοιχο έργο. Εγκρίνει πάντως τον γάτο δεν μπορείς να πεις,. Μετά ο Τόμυ σαν πουλάκι κοιμήθηκα, τ'άρεσε κιόλα.
ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΤΆΑΡΙΟ;;;!!!! Αλλά είχε Τζον, και είχε και εξάσκηση, κι ο Θορν να πάει να μαμηθεί
γιατί δεν μ'αρέσει το στυλάκι μου, α καινούριος, Λοκ, όπως λέμε Λοτ ή Λοθ ...αχ παντού με κυνηγάει η γενιά Gwaine...
Oathkeeper... Χριστέ μου, τι συγκινητική στιγμή, μου'ρθε να κλάψω, όλο ήμουν Just walk away, just say goodbye,don't turn around now you may see me cry... αλλά οκ μετά πήγαινα πίσω έβλεπα τη φάτσα του Πόντ και ξεραινόμουν στο γέλιο...
Καλέ;! ποια ήταν αυτή η γελοιόφατσα που έπινε απ'το κρανίο, Μπλιαξ μου'ρθε να ξεράσω, πιάσανε και τα παιδάκια τώρα, ποιος στη χάρη τους... κρίμα ο Χόντορ, δεν τον βλέπω να του την χαρίζει ο Μάρτιν...
Στην τελευταία σκηνή ομολογώ πως έμεινα στον τόπο!!!
Σημ. Τώρα που έφυγε η Μπριέν θέλω Hyle Hunt!!! Tον θέλω, αλλά με την όρεξη θα μείνω!
Όπως πάντα ένα κάρο...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°65
θύμησέ μου λίγο hyle hunt? από την ταρθ;
Armory
- Δημοσίευση Ν°66
^M'αρέσει που ρωτάς τον άνθρωπο που δεν έχει ανοίξει βιβλίο , η Μαρία τα ξέρει καλύτερα, θα έρθει εδώ και θα απαντήσει, αλλά προς το παρόν ρίξε μια ματιά εδώ... http://awoiaf.westeros.org/index.php/Hyle_Hunt
^καμία σχέση με την εμφάνιση μου στο hw, αχ...
^καμία σχέση με την εμφάνιση μου στο hw, αχ...
- Σπόιλερ:
- Να σου πω ρε μανάρι πότε θα πας να διαβάσεις επιτέλους;! Θέλω να στείλω ένα δέμα με πμ
κι να ανεβάσω συνέχεια, δεν μπορώ να περιμένω εσένα, και μετά θα μαζευτεί ένα κάρο και δεν θα διαβάσεις ποτέ, έλεος!
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°67
ρε νάταλι. έλεος. ξεκόλλα και φέρσου λίγο πιο ευγενικά.
τα βιβλία τα έχω διαβάσει. έχει περάσει όμως καιρός. διάβασέ τα εσύ, στα αγγλικά, να δούμε τι θα θυμάσει 2 μήνες μετά, πόσο μάλλον 2 χρόνια. ούτε τον τζόν σνόου δεν θα θυμόσουν αν δεν τον είχες για γκομέναρο από την σειρά.
τα βιβλία τα έχω διαβάσει. έχει περάσει όμως καιρός. διάβασέ τα εσύ, στα αγγλικά, να δούμε τι θα θυμάσει 2 μήνες μετά, πόσο μάλλον 2 χρόνια. ούτε τον τζόν σνόου δεν θα θυμόσουν αν δεν τον είχες για γκομέναρο από την σειρά.
Armory
- Δημοσίευση Ν°68
όσον αφορά το σπόιλερ, απαντώ, ευτυχισμένο το 3164!
Και όσον αφορά τα βιβλία, δεν μπορώ να διαβάσω στα αγγλικά, ακόμα κι αν καταλαβαίνω
3-4 σελ, μετά απ'τις 5-10 σελ. ζαλίζομαι, ΖΑΛΊΖΟΜΑΙ, το καταλαβαίνεις;!
Κι ο λόγος που δεν θυμάμαι είναι επειδή μέσα στα βιβλία υπάρχουν ένα κάρο χαρακτήρες,
(για το συγκεκριμένο στορυ μιλάω, ) ευτυχώς που στη σειρά τους έχουν περιορίσει
αλλά και πάλι αντιμετωπίζω ένα θέμα/πρόβλημα που ξετρυπώνει κάθε τρεις και λίγο αλλά
οκ την παλεύω,.. δεν είμαι υποχρεωμένη να θυμάμαι τον κάθε έναν και από που προέρχεται
ποιος είναι, τι κάνει κτλ κτλ, ας είναι καλά η wiki γι αυτό. Ορίστε μας!
Και όσον αφορά τα βιβλία, δεν μπορώ να διαβάσω στα αγγλικά, ακόμα κι αν καταλαβαίνω
3-4 σελ, μετά απ'τις 5-10 σελ. ζαλίζομαι, ΖΑΛΊΖΟΜΑΙ, το καταλαβαίνεις;!
Κι ο λόγος που δεν θυμάμαι είναι επειδή μέσα στα βιβλία υπάρχουν ένα κάρο χαρακτήρες,
(για το συγκεκριμένο στορυ μιλάω, ) ευτυχώς που στη σειρά τους έχουν περιορίσει
αλλά και πάλι αντιμετωπίζω ένα θέμα/πρόβλημα που ξετρυπώνει κάθε τρεις και λίγο αλλά
οκ την παλεύω,.. δεν είμαι υποχρεωμένη να θυμάμαι τον κάθε έναν και από που προέρχεται
ποιος είναι, τι κάνει κτλ κτλ, ας είναι καλά η wiki γι αυτό. Ορίστε μας!

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°69
Όσον αφορά το σπόιλερ, θα διαβάσω (ότ)αν θέλω να διαβάσω, ευχαριστώ πολύ.Leonette Fossoway έγραψε:όσον αφορά το σπόιλερ, απαντώ, ευτυχισμένο το 3164!
Μα κανείς δεν σου ζήτησε να το κάνεις. Σου ζήτησα να μπεις στην θέση μου.Leonette Fossoway έγραψε:Και όσον αφορά τα βιβλία, δεν μπορώ να διαβάσω στα αγγλικά, ακόμα κι αν καταλαβαίνω 3-4 σελ, μετά απ'τις 5-10 σελ. ζαλίζομαι, ΖΑΛΊΖΟΜΑΙ, το καταλαβαίνεις;!
άρα λοιπόν γιατί απαιτείς από εμένα να θυμάμαι;Leonette Fossoway έγραψε:Κι ο λόγος που δεν θυμάμαι είναι επειδή μέσα στα βιβλία υπάρχουν ένα κάρο χαρακτήρες
δεν είμαι υποχρεωμένη να θυμάμαι τον κάθε έναν και από που προέρχεται
Armory
- Δημοσίευση Ν°70
^Αφού εσύ έχεις διαβάσει τα βιβλία,
και συγγνώμη, ξαναδιάβασα το ποστ που και το είδα κάπως ΠΑΡΑτραβηγμένο,
Συγγνώμη, με συγχωρείς...
*Κι αυτός ο Χαιλ Χαντ, είναι ένας ιππότης που θα ακολουθήσει μετά την Μπριέν
και στον Πόντ στην αναζήτηση τους, αλλά δεν απατώμαι θα έχουν άσχημο τέλος
λόγω Stoneheart? νομίζω με βάση τα βιβλία, δεν ξέρω αν θα την δείξει στη σειρά.
και συγγνώμη, ξαναδιάβασα το ποστ που και το είδα κάπως ΠΑΡΑτραβηγμένο,
Συγγνώμη, με συγχωρείς...
*Κι αυτός ο Χαιλ Χαντ, είναι ένας ιππότης που θα ακολουθήσει μετά την Μπριέν
και στον Πόντ στην αναζήτηση τους, αλλά δεν απατώμαι θα έχουν άσχημο τέλος
λόγω Stoneheart? νομίζω με βάση τα βιβλία, δεν ξέρω αν θα την δείξει στη σειρά.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°71
Ούτε γω ξέρω αν θα την δείξει, είτε αυτή, είτε τον Hunt.
- Σπόιλερ:
- η γραμμή μεταξύ χιούμορ και προσβολής είναι λεπτή, αλλά υπάρχει. τουλάχιστον καλύτερα να τ'ακούσεις από μένα παρά από άλλον
Armory
- Δημοσίευση Ν°72
- Σπόιλερ:
- Όχι εντάξει το πρόσεξα κι εγώ, και το σκεφτόμουν μετά, γι αυτό και σου ζήτησα συγγνώμη
Δεν θα τον δείξει Κώννι, είμαι σίγουρη δεν θα τον δείξει...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°73
θα δούμε μωρέ. τώρα πια με το χρονικό θέμα ούτε γω ξέρω να σου πω αν θα τον δείξει τώρα, σε μία σίζον ή ποτέ 

Armory
- Δημοσίευση Ν°74
^Εγώ είμαι της άποψης ποτέ, στο εγγυώμαι.

Armory
- Δημοσίευση Ν°75
Bασικα κι εγω δε νομιζω να εμφανιστει. Αν ηταν θα τον δειχνανε απο τοτε που τη συναντησε πρωτη φορα στο Highgarden. Νομιζω ηταν τοτε που ειχε παει εκει η Μπριεν για να γινει ιπποτης του Ρενλυ.
Παντως σαν χαρακτηρας δεν εχει ιδιαιτερη σημασια στην πλοκη. Αλλα ποτε δε ξερεις γιατι πρεπει να δειξει και μερικα απο τα ατομα που συναντανε με τον Ποντ. Γιατι καποιον αλλο και οχι αυτον;

Παντως σαν χαρακτηρας δεν εχει ιδιαιτερη σημασια στην πλοκη. Αλλα ποτε δε ξερεις γιατι πρεπει να δειξει και μερικα απο τα ατομα που συναντανε με τον Ποντ. Γιατι καποιον αλλο και οχι αυτον;
|
|