Ohhh my God! στην αρχή ήμουν κάπως what the hell?! από τώρα τους έπιασε στα πράσα αυτός;!

Αλλά ευτυχώς έβλεπαν κι οι 3 ένα ανατριχιαστικό όνειρο,
Τι ωραία που στην αρχή η θεία τις μάθαινε κι τις τέσσερις πως να ελέγχουν τις δυνάμεις τους, όντως η Τζο μου την έσπαγε που στην αρχή ήταν τόσο αρνητική αλλά στο τέλος έφτιαξε, πάλι καλά αφού έδωσε κι την άδεια

Έπρεπε να της επιτεθεί ο/η αλλόμορφος για να πάρει μπρος...!
Όπως ανέφερα η Γουέντι είναι ΘΕΆ! την πάω με 1000 το'χω ξαναπεί, πάλι καλά που έσωσε την ανιψιά της, τι τής ήρθε κι αυτηνής κι έκανε την μλκ της, αλλά πολύ χάρηκα που τα βρήκε με τον ντεντέκτιβ/μπάτσο , (δεν είναι κι η μόνη

), άντε βρε κι καλούς απογόνους.
Κι ερχόμαστε κυρίες κι κύριοι στο γνωστό
Τρίγωνο των Βερμούδων:
"Τώρα το λέμε έπιασες εκεί δουλειά επειδή δεν έχεις λεφτά, " σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε;!

Έπιασες εκεί δουλειά για να της σπας τα νεύρα, (κι όχι μόνο , τα ράφια, τα μπουκάλια, θα γκρεμίσει όλο το μαγαζί με την παρουσία σου κι την αναστάτωση που της προκαλείς mr nice guy τρόμαρά σου κι εσύ

)κάτι ξέρουμε κι εμείς,

κι βεβαίως για το ότι
"there is a connection here and we both know it"...

Ναι , κι άντε να σε πιστέψει η άλλη τώρα, με την εκδοχή του αδελφού σου , εσύ την δική σου εκδοχή/βιολί, ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΣΑΣ;;;!!!:=/: ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ;;;!!! Κι γιατί εγώ σε κάθε σειρά πρέπει να βλέπω συνέχεια 2 αδέλφια να σφάζονται για μια γυναίκα;;;!!! :=/: ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΜΌΔΑ ΠΙΑ, ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΊΑ, !!!
Σαν το Fame Story ένα πράμα, συνάφι πια, ΦΤΆΝΕΙ!!! Αί σιχρτήρ, συγχίστηκα πάλι

#%: