Με απογοήτευσε πολύ η εμφάνιση του σκ@τόλυκου ή αλλιώς Τάιλερ, καθώς επίσης κι η συνεργασία του με τον άλλον τον μαύρο μην πω τίποτα κι είναι κι βράδυ ώρα.. κι συμφωνώ καλύτερα να πέθαινε, αφού τα έχει χάσει όλα, χαμένη υπόθεση είναι κι αυτός...
Τα συναισθήματα μου για τον Κλάους είναι ανάμεικτα, ειλικρινά έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο που να μην ξέρω τι να νιώσω με αυτό το υπερφυσικό ον/υβρίδιο, η επιστήμη εδώ σηκώνει τα χέρια ψηλά

ποιες οι αληθινές του προθέσεις ... άγνωστες απ'το κοινό, πάντως μυαλό δεν βάζει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο ...
Λάτρεψα γι άλλη μια φορά Ελάιζα, συνεχίζεται το ενδιαφέρον για την αθώα - λύκαινα έγγειο , είναι τόσο γλυκός κι ευγενής όταν τον θέλει, αλλά η δαγκωνιά περιττή, αμάν έλεος, πρώτα τον καρφώνει μετά τον δαγκώνει, αμάν βρε αδελφέ κι εσύ, καταστρέφεις τον λαιμουδάκο του ευγενή μας , έλεος... με τι προφίλ θα κυκλοφορεί μετά?
Αχ κακομοίρα Ρεμπέκα, (όπως κι ο Στέφαν στο άλλο σίριαλ) έτσι κι εσύ πρέπει να δώσεις μια μούτζα σε όλους να τους παρατήσεις κι να σηκωθείς να φύγεις... μην τους αφήσεις να σε κάνουν το σκυλάκι τους/φερέφωνο των πράξεων τους, αλλά να μην πω πως τα θες κι τα παθαίνεις , θα'ναι ψέμα
Πολύ μ'άρεσαν επίσης οι σκηνές Νταβίνα/Τζος αλλά ο παλικαράς μας βγήκε gay, άλλη απελπισία κι από εκεί...