Arianne Martell έγραψε:H Iσαβέλλα του Γκλόστερ ρε συ?Μα τι ιδέα.Αγαπώ
Νάταλι,μπορεί να μην έχει θνητό τύπου Ντέιμον αλλά είχε Βασιλιά Ιωάννη
Ρε Κόννι,σχετικά με αυτό που είπες ότι είναι ο βρικόλακας σου βασισμένος σε βαμπίρ κλασικής λογοτεχνίας αλλά με παρελθόν δικής σου έμπνευσης εγώ θα λεγα Καρμίλλα
Α,και μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις

Μπα, ήρθες; Θα φάω έξω
Ναι μλκα, του Γλόστερ. Άκου να δεις: Αρχικά απλά έψαχνα όνομα. Μετά λέω, δεν την κάνω και english royalty? Οπότε πήγε εκεί το πράμα. Στην αρχή σκέφτηκα την Ελεονόρα της Άκουητεην, την μάνα του Λεοντόκαρδου, αλλά είναι τόσο πολυσυζητημένη και iconic που δεν θα τολμούσα να την αγγίξω, από φόβο μην κάνω κάποια ιστορική ατασθαλία/ανακρίβεια

Ήθελα ο βρικόλακάς μου να έχει μεγάλη ηλικία και η Ισαβέλλα αυτή έζησε το 1100-1200 οπότε μου έκανε. Την διάλεξα τελείως τυχαία αλλά μετά είδα πως έχει τόσα ιστορικά στοιχεία και τόσο ενδιαφέρουσα ζωή. Και αυτή είχε κάνει 3 γάμους, από τους οποίους σκοπεύω να πάρω στοιχεία, όπως και από την δική της οικογένεια κλπ. She's starting to grow on me και δεν το περίμενα, αρχίζω να πλέκω σενάρια για το παρελθόν της
Και φυσικά έχει ζήσει παντού, έχει ταξιδέψει, σκοπεύω να βάλω πολλά από αυτά στην ιστορία μου.
Ο βρικόλακάς μου δεν είναι βασισμένος σε κάποιο συγκεκριμένο βαμπίρ κλασσικής λογοτεχνίας, σίγουρα όμως έχει κάποια κλασσικά στοιχεία, δεν θέλω να τον κάνω emo και sparkly, αν εννοείς αυτό. Οι δυνατότητες των βρικολάκων μου οξύνονται όταν τρέφονται κ μειώνονται όταν χάνουν αίμα. Σίγουρα ο ήλιος είναι αποδυναμωτικός αλλά όχι θανάσιμος. Δεν ξέρω ακόμα τι άλλο θα βάλω αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει να εμβαθύνω στις αισθήσεις τους, μου είναι πολύ ενδιαφέρον όταν γράφω για αυτές.
Καρμίλλα. Ναι, όλο μου λένε να το διαβάσω, αλλά που εγώ

Ξέρω πως είναι λεσβία η Καρμίλλα, πάντως δεν σου αποκαλύπτω ακόμα την σεξουαλικότητα της Ισαβέλλας, να διαβάσεις να μάθεις

Α σ'αρέσει ο τρόπος που γράφω; Α σ'αγαπώ
@Νάταλι, ο Βασιλιάς Ιωάννης, ήταν ένα κυνικό καθίκι, άθεος, έτρωγε/έπινε (φαντάσου, πέθανε από δυσεντερία τρώγοντας βερύκοκα και πίνοντας κρασί

) και κεράτωνε τις 2 Ισαβέλλες που παντρεύτηκε με αριστοκράτισσες της εποχής, ο τύπος ήταν σκανδαλώδης το λιγότερο

Και πολύ κακός κυβερνήτης, πριν ακόμα γίνει μονάρχης να φανταστείς
Δεν ξέρω αν θα κάνει εμφάνιση. Σίγουρα όμως σκοπεύω να έχω το παρελθόν της Ισαβέλλας να την κυνηγά, απλά με άλλη μορφή