A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

4 απαντήσεις

Sleepy Hollow

Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Αριθμός μηνυμάτων : 1821
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
    Τόπος : Storm's End

Armory
    : Baratheon Baratheon

Sleepy Hollow Empty Sleepy Hollow

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τετ Σεπ 18, 2013 3:08 pm

Sleepy Hollow

Sleepy Hollow Dimo

Sleepy Hollow 3lsm

Sleepy Hollow B7l7

Αφού ο Ichabod Crane "πέθανε" κατά τη διάρκεια μιας αποστολής για τον Στρατηγό George Washington το 1781, ξυπνάει στο Sleepy Hollow του 2013. Το ίδιο όμως παθαίνει και ο Ακέφαλος Καβαλάρης (Headless Horseman), του οποίου το κεφάλι είχε κόψει ο Ichabod πριν τον υποτιθέμενο θάνατο του. Ο Καβαλάρης ξεκινάει να δολοφονεί ανθρώπους, ενώ ο Ichabod πρέπει να συνεργαστεί με την νέα Σερίφη,  Abbie Mills, προκειμένου να τον σταματήσουν.
    Η Abbie έγινε Σερίφης αφού ο παλιός σερίφης σκοτώθηκε από τον Ακέφαλο Καβαλάρη. Καθώς θα κυνηγάνε τον Καβαλάρη, η Abbie θα ρίξει μια ματιά σε αρχεία παλιών υποθέσεων που ερευνούσε ο πρώην σερίφης και μαθαίνει για 2 διαφορετικούς "τύπους" ομάδων,  μία που προορίζεται για καλό, και μία για κακό, οι οποίες έχουν ξανασυναντήσει τον Καβαλάρη. Αν η Abbie και ο Ichabod δεν καταφέρουν να σταματήσουν τον Ακέφαλο Καβαλάρη, τότε σκοτεινές υπερφυσικές δυνάμεις θα πέσουν στη Γη. Τα πράγματα όμως γίνονται πιο δύσκολα, όταν ο Καβαλάρης ανακαλύπτει όπλα της σύγχρονης εποχής και τα εντάσσει στο αρρωστημένο τελετουργικό του κυνήγι. Παράλληλα, θα πρέπει και ο Ichabod να προσαρμοστεί στις κοινωνικές και τεχνολογικές διαφορές του 21ου αιώνα.

- Στο ρόλο του Ichabod Crane συναντάμε τον Tom Mison, ενώ στο ρόλο της Abbie Mills την Nicole Beharie.

- Η σειρά έκανε πρεμιέρα χθες, 16/09/13, στο FOX.

- Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή του "The Legend of Sleepy Hollow" του Washington Irving.

Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Sleepy Hollow Empty Απ: Sleepy Hollow

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Τετ Σεπ 18, 2013 4:51 pm

To είδες Ναταλία; Φαίνεται καλό. Θα το δω και θα γραψω εντυπωσεις! Κάθε Δευτέρα βγαίνει;
    Πρέπει να γραψω κάπου τις ημερομηνίες που αρχίζουν οι σειρές που θα δω φέτος. Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τετ Σεπ 18, 2013 4:55 pm

^Όχι γλυκιά μου δεν το ξεκίνησα, είδα το σποτάκι όμως κι μου φάνηκε ενδιαφέρον, θέλω κι εγώ να το βλέπω, αν και με την δουλειά τώρα κάπως αδύνατον Razz 
    Θα το βλέπω όμως, καθότι κι ο ο εν λόγω πρωταγωνιστής έχει μια προφορά, φαίνεται εντυπωσιακός Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Τετ Σεπ 18, 2013 5:00 pm

Συμφωνώ για τον πρωταγωνιστη. Θα το δω μια απ αυτές τις μέρες. Ελπίζω να ναι καλό.
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : Asshai

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Lady Melisandre Τρι Οκτ 01, 2013 12:51 am

Το πρώτο επεισόδιο ήταν ωραίο, το δεύτερο δεν το έφτανε νομίζω αλλά και πάλι ήταν ενδιαφέρον Razz
    Τα ελληνικά που ακούγονταν ήταν λες κι είχαν βάλει τις φράσεις στο Google Translate κι έβαλαν τους ηθοποιούς να τις πουν lol
    Η προφορά του Κρέιν είναι όλα τα λεφτά <3
    Την Άμπι δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα. Βασικά μου είναι τελείως αδιάφορη. Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Οκτ 01, 2013 1:22 am

^Μήπως επειδή κι αυτή (σαν την Γκουέν στον Μέρλιν ) είναι μαύρη?
    Κατ'άλλα δεν είμαι ρατσίστρια Razz 
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : King's Landing

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Nïx Τρι Οκτ 01, 2013 1:32 am

Lady Melisandre έγραψε:Το πρώτο επεισόδιο ήταν ωραίο, το δεύτερο δεν το έφτανε νομίζω αλλά και πάλι ήταν ενδιαφέρον Razz
    Τα ελληνικά που ακούγονταν ήταν λες κι είχαν βάλει τις φράσεις στο Google Translate κι έβαλαν τους ηθοποιούς να τις πουν lol
    Η προφορά του Κρέιν είναι όλα τα λεφτά <3
    Την Άμπι δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα. Βασικά μου είναι τελείως αδιάφορη. Razz
    Ο Crane είπαμε, είναι class n sass τύπος, τέλος tongue
    Ούτε εγώ την συμπαθώ την άμπι!
    και @νάταλι, θα σου πω γιατί. Δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι είναι μαύρη (αν έχει γίνει πλέον κλισέ πως μια πρωταγωνίστρια πρέπει να είναι λευκή κλπ και όντως είναι ένα είδος ρατσισμού αυτό) αλλά κυρίως με το γεγονός πως είναι η πρωταγωνίστρια. Συνήθως (συνήθως, όχι πάντα) οι πρωταγωνιστές είναι οι relatable characters από όλο το κοινό. Είναι ο χαρακτήρας που είμαστε όλοι μας, αυτός που λέει τα προφανή και πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις κλπ. Είναι ο βαρετός της υπόθεσης, αν ρωτήσεις εμένα. Είναι κλισέ, καρικατούρα. Αυτοί που πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή είναι φτιαγμένοι για να είναι ενδιαφέροντες. Ο Κρέην, για παράδειγμα. Φυσικά είναι και αυτός πρωταγωνιστής, απλώς προσπαθώ να σου δώσω μια εικόνα του all to relatable character. Η Ελένα στο TVD. Η Γκρέη, στο Greys Anatomy. Μέχρι και ο Τζον Σνόου έχει κάποια τέτοια στοιχεία...
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Οκτ 01, 2013 1:36 am

^Αααα ευχαριστώ, τώρα κατάλαβα τι εννοείς! με την Ελένα πιο πολύ γιατί έχω τάσεις αυτοκτονίας μαζί της κι θέλει σφάξιμο η συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια Razz 

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ Μαρ 26, 2023 3:36 pm