Να σου πω την αλήθεια μην ρωτάς εμένα, δεν ξέρω γρι!Queen in the North έγραψε:![]()
Βασικα θα κανω μια ερωτηση... στα βιβλια πως ειναι η Γροθια των Πρωτων Ανθρωπων; Η περιγραφη μου φανηκε πολυ διαφορετικη απο οτι εδειξαν στην σειρα και μπερδευτηκα.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Να σου πω την αλήθεια μην ρωτάς εμένα, δεν ξέρω γρι!Queen in the North έγραψε:![]()
Βασικα θα κανω μια ερωτηση... στα βιβλια πως ειναι η Γροθια των Πρωτων Ανθρωπων; Η περιγραφη μου φανηκε πολυ διαφορετικη απο οτι εδειξαν στην σειρα και μπερδευτηκα.
Έχεις δίκιο, θα ξεκινήσω από την σειρά! Δηλαδή είναι λίγες σχετικά οι ώρες εεε;; ΟΚ, ακόμα καλύτερα, θα τα δω από το online filmer !Queen in the North έγραψε:δεν σου ειπα να μπεις για την ερωτηση μου....
Ηθελα να σου πω να δεις την σειρα. Ειναι μολις 30 ωρες συνολικα. Ξεκινας απο τις 10 ωρες του 1ου κυκλου και τον βλεπεις το πολυ μεσα σε 2 μερες. Να ξερεις τουλαχιστον τι σου γινεται. Γιατι εδω και τοσες μερες περπατας στα τυφλα στο φορουμ. Τα βιβλια για να τα αγορασεις και να τα διαβασεις θα σου παρει και πολυ χρονο και πολυ χρημα οποτε μην περιμενεις να τα διαβασεις πρωτα.
Α κατάλαβα, άρα είναι σχετικά λίγη η ώρα και με βολεύει εμένα τώρα που δεν έχω φροντιστήρια όλη την υπόλοιπη βδομάδα!Queen in the North έγραψε:10 επεισοδια ο καθε κυκλος απο 50-59 λεπτα το καθενα. Αν υπολογισεις το μεγιστο 1 ωρα, ειναι συνολικα 10 ωρες ο καθε κυκλος.
Ξεκινάω, αλλά μόλις φτάσω πρώτα τα 4000 ποστς στο ΧΓ, έπειτα θα αφοσιωθώ στο GoT!!!Queen in the North έγραψε:Ακριβως! Ελα, τι περιμενεις; Ξεκινα!!![]()
Πεστα ρε Μαρινα !Queen in the North έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Τιποτα δεν ειναι πιο σημαντικο απο το Game of Thrones!![]()
Το ξεκίνησα, είδα μόλις πριν από λίγο το 1ο επεισόδιο!
To 1o βιβλιο ακολουθει πολυ τον 1ο κυκλο. Το 2ο βιβλιο όμως εχει αρκετες διαφορες απο τον 2ο κυκλο. Θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο εκει.Sansa Stark έγραψε:Να ρωτήσω, να ρωτήσω. Κατά πόσο ακολουθεί το βιβλίο η σειρά; Έχω δει και τους 3 κύκλους και έχω πάρει το πρώτο βιβλίο αλλά δεν το τελείωσα γιατί ήξερα ακριβώς τι θα γίνει. Από ποιο βιβλίο μπορώ να ξεκινήσω για να έχει καινούρια πράγματα, αλλά χωρίς να χάσω κάτι που μπορεί να αναφέρεται στο βιβλίο και όχι στην σειρά;
Και πως σου φανηκε; Τι σου εκανε εντυπωση;Prince of Dragonstone έγραψε:Το ξεκίνησα, είδα μόλις πριν από λίγο το 1ο επεισόδιο!
Τα πόσταρα εδώ !Queen in the North έγραψε:To 1o βιβλιο ακολουθει πολυ τον 1ο κυκλο. Το 2ο βιβλιο όμως εχει αρκετες διαφορες απο τον 2ο κυκλο. Θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο εκει.Sansa Stark έγραψε:Να ρωτήσω, να ρωτήσω. Κατά πόσο ακολουθεί το βιβλίο η σειρά; Έχω δει και τους 3 κύκλους και έχω πάρει το πρώτο βιβλίο αλλά δεν το τελείωσα γιατί ήξερα ακριβώς τι θα γίνει. Από ποιο βιβλίο μπορώ να ξεκινήσω για να έχει καινούρια πράγματα, αλλά χωρίς να χάσω κάτι που μπορεί να αναφέρεται στο βιβλίο και όχι στην σειρά;Και πως σου φανηκε; Τι σου εκανε εντυπωση;Prince of Dragonstone έγραψε:Το ξεκίνησα, είδα μόλις πριν από λίγο το 1ο επεισόδιο!
Ναι καλά, αλήθεια τώρα;;Queen in the North έγραψε:εκανε ο αδερφος μου ενα re-watch και ειδα μαζι του το 2χ10. ηξερα ολα τα λογια... τα ελεγα απο μεσα μου...
Έλεος, εσύ πρέπει να έχεις μάθει απέξω όλα τα επεισόδια, λογικά θα τα έχεις δει πάνω από 5 φορές για να τα θυμάσαι!Queen in the North έγραψε:ισως εκανα μερικα λαθη αλλα ναι, τουλαχιστον το 90% του επεισοδιου.
Εγώ στο τέλος κάθε επεισοδίου θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα από το ότι έγινε στην αρχή!Simon Lewis έγραψε:Και εγώ πρεπεί να κπάνω επιγόντος rewatch για να σχολιάσω και στα τοπικς
|
|