Λίγο τεράστιο κεφάλαιο ! Αλλα ταυτόχρονα τόσο γμτ Μπράβο και πάλι μπράβο στην Κόρρα που βρήκε το θάρος και το έκανε και του άξιζε του κυρίου για του λόγου το αληθές Πόσο χαίρομαι που το σιπ που υποστηρίζω ίσως να βγει πραγματικότητα !!! Και τι καλός που είναι και της έδωσε τόσο πολύ χρόνο .. ελπίζω να έχουμε συνέχεια στο λαβ στόρυ !
Αχου τα γλυκα μου!!! She said yes!!! Αλεξ, Μπραουν, Μπρεντ, ο υποκοσμος δεν τους αφηνει σε ησυχια. Αντε να δουμε τι θα γινει στη συνεχεια... Το τελος ασχολιαστο!!!
Στον ουρανό?! ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ?! ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ?! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΌΒΩ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ???!!! θα τιμωρηθείς, θα σε χτυπήσω εκεί που πονάει!!! το'ορκίζομαι στους Μπαράθηον, στον ιππότη μου! Δεν ξέρω κι εγώ, που... θα τιμωρηθείς... who cares about the underworld?! εδώ αγάπη μου είχαμε φορέματα-ροδακινί, βυσσινιές γραβάτες, υφάσματα σομόν (σόρρυ αυτό είναι από αλλού ) μονόπετρα με δράκους, πρόταση γάμου, κι εσύ μου μιλάς για το μετρό... άσε με απ'κει! Αααααααααχχχχχχχ το φιλί στην αρχή, το φιλί στο τέλος!!!! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΏΣΩ ΩΡΉ!!!!!!! ΘΈΛΩ BONUS!!!!!!!!!!!!! ΤΏΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κεφαλαιο 8 - σχολια Το ειχα διαβασει πριν μηνες. Εκτιμω παρα πολυ την Κορρα για το ποια ειναι. Για το οτι παρα τα οσα εχει περασει προσπαθει να ζησει τη ζωη της. Ναι μεν ζει με τον Ρευ και τον αφηνει να την στηριζει και να την βοηθα αλλα θελει να ειναι και ανεξαρτητη, να μην του ειναι βαρος.
Κεφαλαιο 9 - σχολια Νομιζω πως τελικα το ολο θεμα της εγκυμοσυνης το χειριστηκες πολυ καλα. Ημουν κατα απο την αρχη και μια αποβολη οπως μας εδειξες ποτε δεν ειναι κατι "ελαφρυ" για μια γυναικα. Οτι και να της εχει κανει ο πατερας του παιδιου. Απλα χαιρομαι που δεν θα χρειαστει να μεγαλωσει το παιδι ενος αντρα που την κακομεταχειριστικε και την βιασε αλλα θα μπορεσει να κανει αλλα παιδια με εναν αντρα που αγαπα και την αγαπα.
Κεφαλαιο 10 - σχολια Οταν μια γυναικα βλεπει αντρα με κοστουμι ειναι σαν να βλεπει ενας αντρας γυναικα με εσωρουχα. Εχω θεμα στους αντρες με κοστουμια -προφανως- και μπορω να φανταστω ποσο τελεια δειχνει ο Ρευ εκει... Αν και θα τον προτιμουσα σε αποχρωσεις του μπλε-γαλανου για να πηγαινει με τα ματια του Το δαχτυλιδι πολυ πρωτοτυπο Μου αρεσε που δεν ειναι απλα ενα μονοπετρο. Plus η κοκκινη μετρα συμβολιζει την δυναμη της Κορρα και την φωτια μεσα της. Και το bonus smut μου αρεσε παρα παρα παρα πολυ οπως σου ειχα πει
Δυστυχώς περνάω φάση μπλοκαρίσματος με τη συγκεκριμένη ιστορία, ξέρω τι θα γίνει παρακάτω αλλά δεν ξέρω πώς και τι να πρωτογράψω Πιστεύω μετά το τέλος της πρακτικής να μου ξανάρθει η όρεξη
Χαίρομαι που σ' άρεσε Καλά το θέμα με τους άντρες με κοστούμια το 'χουμε όλες νομίζω
^Να σου πω εγώ: μας χαλάνε την διάθεση, κι εκεί που θες να γράψεις δυστυχώς δεν σου βγαίνει, ! Άτιμη εργασία, να έχεις τις πιο τέλειες, ονειρεμένες φαντασιώσεις κι να μην μπορείς να τις περάσεις στο χαρτί εξαιτίας ..μερικών εκνευριστικά ανεγκέφαλων ατόμων.
Το ξανά διάβασα τώρα με την ησυχία μου, γιατί κι το πρωί που το πέρασα στα γρήγορα δεν μπορούσα να σχολιάσω μέσω κινητού. Καλά, καλά, ωραία κι ο γάμος, κι η σεμνή μικρή τελετή, αλλά ούτε ένα ταξίδι του μέλιτος βρε αναίσθητη;! Κι όταν λες... Έτσι εκείνος κι η Κόρρα μένουν σπίτι και αξιοποιούν… ποιοτικά τον καιρό τους. ^Ξηγήσου Ωρή! Επίσης τι πάει να πει, 'δεν μπορώ να είμαι ήσυχη'! Να μπορέσεις μανδάμ, εδώ παίζεται η ζωή σου κορόνα γράμματα με τη κοιλιά στο στόμα και εσύ μου κάνεις κόνξες;! Α ντιπ για ντιπ αναισθησία πια!
Πολυ χαρηκα με τη συνεχεια. Nα μας ζησουν!!! Με το καλο τα γεννητουρια!!! Αυτο το καθαρμα πρεπει να το πιασουν. Πολυ με εκνευριζει. Δεν γινεται συνεχεια να ξεφευγει. Περιμενουμε συνεχεια!!!
πειραζει που τον θελω νεκρο τον ρικ; γιατι ξερω την ταινια. και ο ρευ ειναι μιζερος, δυστυχισμενος. αρα ξερω οτι η ιστορια δεν θα εχει χαρουμενο τελος και ο λογος ειναι αυτος ο ρικ; φοβαμαι πως κατι θα γινει και θα σκοτωσει την κορρα αφηνοντας πισω τον ρευ μονο χωρις τον ερωτα της ζωης του