Λοιπόν παιδιά, υπάρχει τόπικ με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του 1ου κύκλου, υπάρχει όμως αντίστοιχο τόπικ για τους πιο μισητούς μας χαρακτήρες της 1ης σεζόν;;; Όχι!! Γι' αυτό και σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να υπάρχει ένα τόπικ όπου θα μπορούμε ελεύθερα να αδειάζουμε την χοληδόχο κύστη μας και μόνο στην σκέψη των χαρακτήρων αυτών που μας γυρίζουν τα άντερα!!
Ξεκινώ εγώ!!
Αυτός που πραγματικά σιχαίνομαι είναι ο Τζόφρευ Μπαράθεον και ο ανωμαλιάρης πατέρας του (όχι ο Ρόμπερτ, ο άλλος ο αδερφός της Τσέρσει του οποίου το όνομα μου διαφεύγει!
) Ο Τζόφρευ είναι πολύ βλάκας, πήρε ο ποπός του αέρα με το στέμμα και θαρρώ θα καταλήξει χειρότερος και από τον παράφρωνα βασιλιά έτσι όπως πάει!! Ο άλλος τώρα είναι τόσο αλαζόνας, έχει ένα ηλίθιο υφάκι και το παίζει και ο μεγαλύτερος γ*μιάς του Γουέστερος!! Εντάξει και η Τσέρσει έχει ένα στιλάκι συγκεκριμένο αλλά αυτή την πας , τον άλλον δεν τον χωνεύω!!
Επεξεργασία από Cersei Lannister (για τελευταία φορά όμως.): Τα 3 διαφορετικά σου τόπικ για μισητούς χαρακτήρες συγχωνεύθηκαν σε ένα και μεταφέρθηκαν στην γενική συζήτηση για την σειρά.

Ξεκινώ εγώ!!

Αυτός που πραγματικά σιχαίνομαι είναι ο Τζόφρευ Μπαράθεον και ο ανωμαλιάρης πατέρας του (όχι ο Ρόμπερτ, ο άλλος ο αδερφός της Τσέρσει του οποίου το όνομα μου διαφεύγει!

Επεξεργασία από Cersei Lannister (για τελευταία φορά όμως.): Τα 3 διαφορετικά σου τόπικ για μισητούς χαρακτήρες συγχωνεύθηκαν σε ένα και μεταφέρθηκαν στην γενική συζήτηση για την σειρά.