A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+4
Queen Khalesi
Queen in the North
Cat Of The Canals
Leonette Fossoway
8 απαντήσεις

Σχόλια για το "Cursed Souls"

Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Αριθμός μηνυμάτων : 1821
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
    Τόπος : Storm's End

Armory
    : Baratheon Baratheon

Σχόλια για το "Cursed Souls" - Σελίδα 16 Empty Απ: Σχόλια για το "Cursed Souls"

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουν 03, 2014 11:31 pm

E ναι, ήταν κάπως σοκαριστικό για αυτόν αν και κατά βάθος το περίμενε πως κάπως έτσι θα εξαφανιστούν περίπου, αλλά στο τέλος ο κακομοίρης δεν άντεξε και παρ'τον κάτω, φυσικό.
    Εμ .. νομίζω ο αρσενικός κένταυρος αντιπροσωπεύει και τις θηλυκές κενταυρίνες έχω μια εντύπωση.  lol Razz
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : Asshai

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Lady Melisandre Τρι Ιουν 03, 2014 11:39 pm

Κοίτα έχω δει άπειρο art σε κενταυρίνες οπότε αν μιλάμε για γυναίκα θα 'βαζα τέτοια κι όχι αρσενικόν, όπως και στον μονόκερο θα 'βαζα θηλυκό, αλλά ένιγουεϊ, εσύ το γράφεις Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουν 03, 2014 11:51 pm

^Δεν το σκέφτηκα η αλήθεια είναι, αλλά μπορεί παρακάτω - γιατί όχι - να δούμε και καμία θηλυκιά.  Razz 
    Αν και θα μ'άρεσε συνάντηση με αρσενικόν πιο πολύ.  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Ιουν 15, 2014 12:39 am

Επιτελους!! Ηρθε η ωρα της διασωσης. Να μπουν τα πραγματα στη θεση τους. Razz
    Νομιζω μια χαρα τα καταφεραν τα κοριτσια μας. Τι ωραιο που ηταν εκει που η Τζειν συνανταει τον Ελυαν.
    Καλα κι η Μοργκαν με τον Γκουειν δεν το συζητω... φοβερη σκηνη. Και πολυ ωραια γραμμενη.
    Η Ελενα ειναι πολυ badass και ατρομητη. Πραγματικα τη λατρευω!!
    Τι θα δουμε στη συνεχεια αραγε αναρωτιεμαι... Απο δω και περα θα χει πολυ ενδιαφερον γιατι δε ξερεις τι να περιμενεις.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιουν 15, 2014 12:52 am

^Άσχετο αλλά πριν ξεκινήσει ο σωστός σχολιασμός να ανοίξω θέμα για τον γιατρό,?
    ή να περιμένω να πάρεις καινούργιο υπολογιστή?  Razz 
    Λοιπόν αυτό το κεφάλαιο είναι Μerlena & Morwaine τελείωσε, έχω λιώσει σαν καραμέλα,  I love you 
    Επιτέλους οι αδελφές ψυχές συναντήθηκαν λέω εγώ, αχ έρως  I love you 
    Καλέ δεν τον συναντάει, απλώς άκουσε την φωνή του κι ψιθύρισε το όνομα του αδελφού της,
    καμία σχέση δλδ.  Razz Την σκηνή Morwaine την έχω διαβάσει ίσα με 100 χιλιάδες φορές,
    το'χω ξαναπεί τα μουσικά κομμάτια είναι που ξεσηκώνουν, τα λατρεύω,
    Σκεφτόμουν να αφήσω το μανάρι μου αναίσθητο καθόλη την διάρκεια της σκηνής αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά, ήθελα τλχστν να αρθρώσει κάποιες λεξούλες , είναι σημαντικό αυτό για την συνέχεια.
    Η Ελένα ω ναι προς το παρόν είναι και πολύ μάλιστα, να δούμε πως θα είναι η συνέχεια τώρα.
    Ω να είσαι σίγουρη για αυτό. Μουαχαχαχαχα !!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
    Έχω να κάνω επίσης δυο ανακοινώσεις,: το επ. με την διάσωση θα έχει δεύτερο παρτ, τώρα όσον αφορά την επεξεργασία τα γκιφάκια θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξαφανίζονται στη συνέχεια γιατί κουράζομαι πολύ έτσι και μου τρώει πολύτιμο χρόνο, θα βάζω μόνο μελωδίες από δω και πέρα.
    Τους ηθοποιούς τους ξέρουμε πάνω κάτω, αν κι για να είμαι ειλικρινής αυτό ορισμένους δεν τους νοιάζει. Επίσης σκέφτομαι σοβαρά αυτό το φικ να ανέβει στο fan fiction net.  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Ιουν 15, 2014 1:11 am

Για το Night Shift δε ξερω, αν θες φτιαξε αλλα δε ξερω ποτε θα το συνεχισω. Εχω κι αλλα που περιμενουν να δω. Παντως μου αρεσε θα το συνεχισω καποια στιγμη.
    Ναι μωρε αυτο εννοω με τον Ελυαν. Οχι καλυτερα που μιλησε λιγο ο Γκουειν ετσι ηταν πιο δραματικο.
    Οπως σε βολευει, ετσι κι αλλιως τους εχουμε στο μυαλο μας τους ηθοποιους οταν το διαβαζουμε. Εγω τουλαχιστον.
    Εκει δεν ανεβαινουν μονο αγγλικα φικ; Αν οχι τοτε να το ανεβασεις why not?
    Παω να φαω και να δω σειρα, τα υπολοιπα αυριο. blow kiss
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιουν 15, 2014 1:15 am

Ok προς το αφήνω δεν ανοίγω ακόμα αλλά θα ανοίξω για κάτι άλλο, χεχε...
    Πολλά μου άρεσαν απ'αυτό το κεφ. όπως π.χ. ο διάλογος Μέρλιν/Μόργκαν προς το τέλος. Αχ, παίζει κι αυτό ρόλο στη συνέχεια.
    Ε ναι ρε δεν μπορώ κουράζομαι, αλήθεια, ενώ με τις μελωδίες δεν έχω θέμα οπότε μια χαρά.
    όχι πιστεύω ανεβαίνω κι ελληνικά αλλά θα ρωτήσω και το Μαρινάκι για επιβεβαίωση.
    Καληνύχτα, τα λέμε φιλάκια  blow kiss 
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Κυρ Ιουν 15, 2014 5:51 pm

Ρε θα 'ταν ωραίο να τις πέταγες στο Στόουνχετζ, ή έστω βάλτες να περάσουν από κει κάποια στιγμή tongue
    Ευχαριστώ Ελένα που είσαι η φωνή της λογικής γιατί μ' αυτές εδώ δεν θα κάνατε βήμα αλλιώς.
    Ωραίο το κεφαλαιάκι κατά τ' άλλα. Παίρνουν γρήγορα μπρος τα πράγματα και μ' αρέσει. Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιουν 15, 2014 8:25 pm

^Αδελφή όταν αναφέρεις Στόουνχετζ εννοείς αυτό με τις πέτρες γύρω γύρω έ?Razz 
    Χμ, κάτι θα κάνω αλλά θα δείξει. Εμφανίζεται κι ο Μέρλιν με τον Αρθούρο σε εκείνο το μέρος
    σε ένα απ'τα επ. νομίζω του 5ου κύκλου οπότε κάτι θα κάνω , γιατί όχι? Razz 
    Έχετε αρχίσει και συμπαθείτε όλες την Ελένα ή είναι ιδέα μου, πάντως συμφωνώ πολύ badass η κοπέλα, μιλάμε έχει πάρει όλη την αποστολή στα χέρια της, για να την δούμε όμως στη συνέχεια, χεχε  Razz 
    Όσον αφορά την τελευταία σου φράση αδελφή θα συμφωνήσω και θα μείνω σε αυτό που έλεγε το Μαράκι χθες από εδώ και πέρα δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Καθότι μέσα στο κεφάλι της συγγραφέως υπάρχουν πολλά και διάφορα , indeed, όμως ναι μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζουν και κάποια άλλα, πόσο γουστάρω όμως που change the story , καταλαβαίνεις.  Razz 
    Αλήθεια αυτό με το fiction net το εγκρίνεις ?
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουν 20, 2014 4:45 pm

Εχουν τοσο πλακα οι αδελφες οταν μαλωνουν. Ο καημενος ο Λανσελοτ, τον ζαλισανε.
    Και με την Αννα γελασα ομως. "Ουτε καμια τρελη ειμαι, ουτε παραλογη, ουτε ανωμαλη". Δεν υπαρχει!!! lol
    Ειναι ολοφανερο πως της αρεσει της Αννουλας ο Λανσελοτ. Προβλεπω μαλλιοτραβηγμα με τη Τζειν. Razz

Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Παρ Ιουν 20, 2014 5:34 pm

^Καλά έχεις να δεις μαλλιοτραβήγματα και τσακωμούς παρακάτω με τις αδελφές, άλλο πράγμα,lol 
    Αλλά όσον αφορά την Τζειν, μπααα... είναι σε άλλο κόσμο, θα το διαπιστώσεις και παρακάτω.  Razz 
    Ω ναι ο κακομοίρης πρέπει να έπαθε μια μικρή κρίση πανικού αλλά εντάξει μωρέ θα συνέλθει.
    Η Anne ήθελε να ξεκαθαρίσει την θέση της, κι όσον αφορά αυτά τα μαλλιοτραβήγματα δεν τα έχει βάλει με την ξαδέλφη της, που στο κάτω κάτω δεν την νοιάζει αλλά με τον Λανς που δεν ξεκολλάει ακόμα και τώρα, κι ας λέει πως δεν νιώθει κάτι, -που σύμφωνα με την Μόργκαν δεν νιώθει.
    Ουυυ είναι δυνατόν να μην της αρέσει, ; όχι πρόσεξε εδώ πόζα...

Razz :
    ^E μα με συγχωρείς τέτοιον άντρα για σκότωμα δεν τον έχω, και πως να μην του αντισταθείς έλεος... Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουν 20, 2014 5:41 pm

Ναι αλλα για να το λεει η Μοργκαν ετσι θα ναι. Απλα του κανει εντυπωση η Τζειν πιστευω και λογικο ειναι. Κι εγω πιστευω ομως πως η Τζειν ειναι στον κοσμο της.  Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Παρ Ιουν 20, 2014 5:44 pm

^Μην το πιστεύεις Μαρία, να είσαι σίγουρη, απ'την αρχή μωρέ φαινόταν το πράγμα,
    Λέω να βάλω την συνέχεια απόψε, μικρή είναι, είναι η ίδια η σκηνή , η συνέχεια της... χεχε...
    Το'χω έτοιμο εξάλλου.  Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Παρ Ιουν 20, 2014 5:53 pm

Να βαλεις, γιατι να μη βαλεις; Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Παρ Ιουν 20, 2014 5:54 pm

Θα βάλω γιατί πάλι θέλω να δω αντιδράσεις μουαχαχαχα  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Σαβ Ιουν 21, 2014 7:09 pm

Ωραια κι η συνεχεια!! Ανυπομονω για τη διασωση του Ελυαν. Καιρος να τον συναντησουμε κι αυτον. Razz
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Ιουν 21, 2014 11:21 pm

^Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά κοντεύουμε στο τέλος του 3ου επ. Ξεκινάει το 4ο σε λίγο, Razz 
    Κι η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι βοήθεια για πολλά "debates" και "ψηφοφορίες" που θα μπορούσαν
    να συζητηθούν μέσω skype αλλά αυτό είναι δικό σας θέμα, όποτε θέλετε εσείς... κι έχετε χρόνο.
    Είναι πολλά πράγματα που θέλω να κάνω στη συνέχεια και φοβάμαι μην σας σοκάρω γι αυτό θα
    ήθελα συμβουλή. hoho 
    Προς το παρόν τον Έλυαν θα τον δούμε στο επόμενο επ. -το οποίο θα έχει τον ίδιο τίτλο-επίσης κάποια spoilers του 2ου επ. στο τέλος θα αλλάξουν γιατί δεν περίμενα να έχει αυτή την έκβαση το 3ο επ. στο τέλος,hoho 
    Καθώς επίσης και τα γκιφάκια θα αρχίσουν όλο και να ελαττώνονται καθότι με κουράζουν, μένουν μόνο οι μελωδίες πλέον. :/ 
    Εμένα Μαρινάκι με συγχωρείς, αλλά με νοιάζει προς το παρόν η υγεία της Άννας, για αυτήν αγωνιώ panic  Ο Έλυαν ας περιμένει κανά επ. ακόμα,Razz  Εν τω μεταξύ βγήκε το sountrack Got της 4η σεζόν κι έχω ενθουσιαστεί.  Very Happy 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Ιουν 22, 2014 2:29 am

Μας εχεις για ατομα που σοκαριζομαστε ευκολα; Γιατι εγω δεν μας εχω. Razz
    Γνωμη μου ειναι να κανεις οτι εσυ νομιζεις οσον αφορα τα debates που εχεις. Εξαλλου δεν εχει νοημα αμα ξερεις απο πριν τη γνωμη μας. Και δεν ειναι κακο και να μη συμφωνουμε σε κατι. Ετσι κι αλλιως δε γινεται να αρεσουν ολα σε ολους. Surprise us!!!
    Δεν ανησυχω για την Αννα γιατι γιατρευεται μονη της απ οτι καταλαβα. thinking
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Ιουν 22, 2014 2:48 am

^Mωρέ ναι, απλά γνωρίζω τι πρέπει να κάνω, αλλά έχω ένα δύσκολο δίλημμα στο κεφάλι μου που με βασανίσει και δεν ξέρω τι να κάνω; Ας πούμε η αποκάλυψη μιας αλήθειας, να την βάλω να μην την βάλω, εφόσον κάποιος δεν θυμάται κι έχει γυρίσει ο χρόνος πίσω κτλ. Με τρώει αυτό δεν ξέρω τι να κάνω; Απ'τη μια λέω βάλ'το , έτσι είναι το σωστό, αλλά θα γίνει χαμός, Απ'την άλλη λέω άστο, αλλά είναι κρίμα, να μείνει ο άλλος στην άγνοια και να μη μάθει ποτέ, δεν ξέρω,... Με βασανίζει το θέμα αυτό και τι έκβαση θα έχει, μου σπάει τα νεύρα... Mad :/ 
    Επίσης υπάρχει κι κάτι άλλο όσον αφορά το μέλλον των κοριτσιών εκεί αλλά αυτό είναι πιο μικρό,
    Δεν ξέρω όμως... Αν κι το έχω στο κεφάλι μου υλοποιημένο αλλά... αλλά...:/ 
    Ναι θεραπεύεται μόνη της, αλλά θα της πάρει κάποιο χρόνο, μέχρι τότε τρώμε τα νύχια μας.  Razz 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουν 24, 2014 2:05 pm

*Aλλαγή, ολίγον τι μεγάλη στα spoilers στο τέλος του 2ου επ. , όποιος θέλει ας ανατρέξει.
    **Τέλος και το 3ο επ. , θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες σιγά σιγά.
    Προχωράμε στο 4ο που θα έχει τον ίδιο τίτλο μιας και αποτελεί συνέχεια του 3ου, ως part 2!
    And ...the adventure continues!  Razz 

***Όσο για τα spoilers του 3ου επ. στο τέλος για το 4ο , μάλλον δεν θα υπάρξουν καν, έχω στο μυαλό μου τι θα γίνει στη συνέχεια αλλά καλύτερα να τα παραλείψω προς το παρόν, καθότι δεν ξέρω μπορεί να υπάρξει διαφορετική εξέλιξη, όπως έγινε και στο τέλος του 2ου για το 3ο  Razz 
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Τρι Ιουν 24, 2014 3:17 pm

Poor Lancelot, σε πήρε μονότερμα lol
    Η Μοργκόζ για μένα ήταν πάντα μια γαμάτη αντιηρωίδα Razz
    Αυτό το πράγμα που τις περνάνε μονίμως για τις άλλες πρέπει να σταματήσει Razz
    Επίσης τι έκανες γονατιστή τόση ώρα πάνω απ’τον ιππότη;
    Τι θες να πεις Ελένα tehe 
    Αποτελώ την προηγούμενη ζωή
    Μου φαίνεται αν έλεγες "την επόμενη ζωή" θα ήταν πιο σωστό, η Ελένα είναι μεταγενέστερη της Ελέιν άρα η Ελέιν είναι η προηγούμενη ζωή της Ελένα κι όχι το αντίστροφο.
    Μην ξεχνάμε κυκλοφορούν και ιώσεις, μολύνσεις
    ΤΙ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙ lol
    Το κλουβί με τις τρελές είναι αυτό το κεφάλαιο, μα τω Ρ'λλορ tongue 
    Τι είχε μωρέ η πανοπλία για να την τραυματίσει, καρφιά?
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουν 24, 2014 3:26 pm

^Ναι όντως, εννοείς ή όλη κατάσταση τον πήρε μονότερμα, ή η Lady Jane?  lol Razz 
    H Μοργκόουζ απ'τον Μέρλιν κυρίως ή γενικά sis? γιατί για να πω την αλήθεια η ξανθιά στον
    Μέρλιν με ξενερώνει αφάνταστα. Ενώ την Emmy Rossum aka Beautiful Creatures την προτιμώ.  Razz 
    Μην ανησυχείς και θα σταματήσει, σιγά σιγά, παρακάτω εξηγώ τον λόγο Μουαχαχα  Razz Twisted Evil 
    Η Ελένα, η Ελένα... άντε μην πω τίποτα για την Ελένα, και δεν με ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης, κατάφερα να δημιουργήσω κι εγώ μια μισητή αδελφή, πολύ μου την δίνει τούτη anyway  Razz 
    Aχ μπράβο βρε αδελφή και λέω κάτι δεν μου πάει καλά εδώ, πάω να το διορθώσω άμεσα, αν βρεις παρακάτω τίποτα ανάλογο διόρθωσε το, πες το μου, έχεις το ελεύθερο.
    Το συγκεκριμένο σημείο με το ξέπασμα της Jane μπήκε ηθελημένα οπότε λογικό να διαβάσεις πολλά κουφά σε αυτό το σημείο. Όντως πολύ κουφό το κεφ. αλλά δεν είναι υπέροχο? Δείχνει το χάσμα μεταξύ των εποχών u know  Razz 
    Δεν ξέρω βρε sis πάντως με κάποιον τρόπο η Αnne έπρεπε να τραυματιστεί, ήταν κανονισμένο.  Razz 
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Τρι Ιουν 24, 2014 3:30 pm

Η Τζέιν tongue 
    Όχι ρε αφού δεν έχω δει Μέρλιν, γενικά για τη Μοργκόζ σαν χαρακτήρα μιλάω.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τρι Ιουν 24, 2014 3:35 pm

Ω ναι, τον πήρε μονότερμα, αλλά να σου πω κάτι, καλά του έκανε, ήταν έτοιμος κι αυτός.  Razz 
    Χμ τι να σου πω διίστανται οι απόψεις, εγώ την Μοργκάνα γουστάρω πιο πολύ, σε δυο εκδοχές κυρίως.
    Δεν πειράζει αδελφή. Αν κι θα έπρεπε κάαααααποια στιγμή να του ρίξεις μια ματιά, δεν βλάπτει αν κι του bbc βέβαια.  hoho 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Πεμ Ιουν 26, 2014 2:21 pm

*Άσχετο αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ηλικιακά πάντα:

Morgan Hastings ---> 23 years old
    Jane Hastings ---> 25 years old
    Elena Hastings ---> 27 years old
    Anne Hastings ---> 27-28 years old

Sir Gwaine ---> 31 years old
    King Arthur ---> 30 years old
    Merlin ---> 28 years old
    Sir Lancelot ---> 36 years old

i'm so excited, εν τω μεταξύ βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ AnneXLancelot, & MorganXGwaine και δεν ξέρω πως να αντιδράσω.  Razz next chapter το ΠΣΚ  Razz 

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Σεπ 23, 2023 4:32 am