Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Γιατί ρε μανούλα μου βάζεις τέτοια, ξέρεις πόσο με ξενερώνουν?«Τότε αναγκαστικά θα ήσουν αιχμάλωτη μου, θα μάθαινες να με αγαπάς με τον καιρό.»
«Γνωρίζοντας όμως πλέον τι σου επιφυλάσσει η μοίρα, το πεπρωμένο σου, πως είσαι δέσμια μιας κατάρας απ’την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις, - απ’την στιγμή που γεννήθηκες. Πως η ψυχή και η καρδιά σου ανήκει αλλού, είναι συνυφασμένες με την ψυχή και την καρδιά κάποιου άλλου…» «Θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σε κατακτήσω ολοκληρωτικά, πόσο μάλλον να σε ελευθερώσω απ’αυτά τα δεσμά.»
Θα συμφωνησω με τη Γιαννα. Κι εγω οταν το διαβασα μου φανηκε καπως. Η Αννα ισως δεν ενοχληθηκε γιατι ηξερε πως δε θα μπορουσε να τη κρατησει παρα τη θεληση της. Ειναι πολυ πιο δυνατη απο αυτον και ισως δεν ηθελε να δωσει συνεχεια σε κατι που ετσι κι αλλιως δεν προκειτε να γινει ποτε. Αλλα ναι εμενα θα μου αρεσε εστω ενα σχολιο απο τη μερια της. Πιστευω η Ελενα κατι τετοιο δε θα το αφηνε με τιποτα ασχολιαστο. Ετσι ισως βλεπουμε και τις διαφορες στο χαρακτηρα της καθε κοπελας.Lady Melisandre έγραψε:Δε σου μιλάω ούτε για το αν ήταν κοινή θνητή ούτε αν ήταν ερωτευμένη με άλλον. Υπάρχει η πιθανότητα πολύ απλά να μην τον ήθελε. Σε αυτή την περίπτωση το δήλωσε ξεκάθαρα πως θα την ανάγκαζε να τον παντρευτεί/αγαπήσει κλπ. Αυτό με ενόχλησε. Το ότι στην ουσία της είπε πως θα την έχει όμηρό του και θα την κάνει ό,τι θέλει κι αυτή δεν ενοχλήθηκε. Εγώ πάντως θα ενοχλούμουν απίστευτα στη θέση της. Razz
Πιστευω η Ελενα κατι τετοιο δε θα το αφηνε με τιποτα ασχολιαστο. Ετσι ισως βλεπουμε και τις διαφορες στο χαρακτηρα της καθε κοπελας.
^Ναι συμφωνώ είναι ευαίσθητη, ναι συμφωνώ πως έχει κι εκείνη νεύρα, και θα δούμε παρακάτω πως θα εξελιχθούν, εκδηλωθούν, σπάσουν, αλλά αυτός είναι κυρίως ο χαρακτήρας της , ο ευαίσθητος και ο εύθραυστος, δεν ξέρω κατά πόσο δυναμική θα γίνει στη συνέχεια (θα δείξει) αλλά μην περιμένεις να σηκώσει μπαιράκι, να κάνει επανάσταση όπως οι άλλες, είναι κάτι που δεν την χαρακτηρίζει και δεν την αντιπροσωπεύει δυστυχώς καθόλου.Τώρα για το αν αυτός ο χαρακτήρας καταντήσει κουραστικός παρακάτω αυτό θα το δούμε μέσα απ'τις σκηνές (συγκεκριμένες που θα ακολουθήσουν οπότε αναμείνατε καλέ μου αναγνώστη)Επίσης θεωρώ ότι ο χαρακτήρας της Άννα πρέπει να ένα λίγο πιο μεγάλο βάθος.
Arianne Martell έγραψε:Kοίτα ενθουσιασμό![]()
Με κολακεύετε δεσποσύνη![]()
Δε το πα καλά αυτό με την Άννα και σε μπέρδεψα.Δε με ενοχλεί ο τρόπος που είναι.Το αντίθετο,την συμπαθώ πάρα πολύ.Το είπα πιο πολύ σαν whishful thinking,ότι ακριβώς επειδή είναι η πιο ασυνήθιστη όσον αφορά τον χαρακτήρα προσφέρεται για τεράστιο emotional plot twist και ότι θα μου άρεσε να την δω να αλλάζει.Και γενικά είμαι εθισμένη στα plot twists όσον αφορά τους χαρακτήρες των χαρακτήρων.Είμαι μεγάλη φαν του "τα γεγονότα είναι αυτά που πλάθουν τον χαρακτήρα" στην λογοτεχνία και θα μου άρεσε να τους δω να αλλάζουν όλοι.
Συνήθως το χω αυτό το κακό να τα λέω συνοπτικά και να νομίζω ότι ο άλλος με καταλαβαίνει,αλλά στην πραγματικότητα μυρίζει τα νύχια του![]()
Α,και ξέχασα να πω πριν πόσο αγαπώ το πως πλακώνονται.Ειδικά αυτή η Τζέιν πως τα πετάει έτσι![]()
Το τελείωσα![]()
Αγαπημένοι της δεύτερης σελίδας ο Κέι και η Τζέιν τους οποίους σιππάρω άγρια.Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιλογή των stills του.Το παλικάρι είναι το κάτι άλλο![]()
Επίσης,τα τα κομμάτια συνεχίζουν να είναι κορυφαία.Μπορούμε να κάνουμε και παραγγελιές?![]()
Δύο πράγματα:
1.Ο Σερ Λεόν και ο Λάιονελ είναι διαφορετικοί έτσι?
2.Δεν σε ρώτησα ΓΙΑΤΙ ψόφησες εσύ την Γκουίνεβιρ αλλά ΑΝ πέθανε στη γέννα η Γκουέν του Μέρλιν σύμφωνα με την σειρά.
Ανυπομονώ για την συνέχεια.Write like the wind,dear
Arianne Martell έγραψε:Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα,μέχρι εκεί που τα κανόνισαν να πάνε να βρουν τους ιππότες.Πολύ ωραίο το tribute στους πεσόντες και γενικά τα κομμάτια.Εν τω μεταξύ,εμένα πλέον με ελκύουν όλες.Η καθεμιά κουβαλά την δικιά της τρέλα.Αγαπημένο otp είναι Μέρλιν-Ελένα.Οι παραλληλισμοί με Φοίβη -Κόουλ απλά με πέθαναν.Τους αγαπούσα![]()
Τα σημεία που με έκαναν να λιώσω είναι ο καπηλιο-καβγάς της Μόργκαν(Τόλμησε να απλώσεις τα κουλά σου πάνω μου και θα σου βγάλω τα μάτια και θα στα δώσω να τα φας" και "ωραία γεύση,τι μάρκα είναι?") καθώς και τα αλλεπάλληλα "σκάσε Μέρλιν" της Ελένα.
![]()
Δε μ'αρέσει καθόλου ο Πέρσιβαλ με την Μόργκαν σαν ζευγάρι,πέρα ότι είναι τελείως αταίριαστοι θεωρώ ότι θα πρέπει να κρατήσεις την Μόργκαν αφοσιωμένη στον Γκάβιν/Γκαουέην.Θα είναι πιο λυρικό.Μη βιάζεσαι να κάνεις ρομάντζο για το ρομάντζο.Άσε οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων σου να έχουν ένα κάποιο βάθος και να φαίνονται πιο αβίαστες και φυσικές.Επίσης θεωρώ ότι ο χαρακτήρας της Άννα πρέπει να ένα λίγο πιο μεγάλο βάθος.Το ότι είναι ευαίσθητη ή ευγενική,δε πα να πει ότι δεν έχει νεύρα ή ότι δε μπορεί να γίνει ζόρικη.Μην την κάνεις τελείως το γλυκό,βαρετό,άκακο κορίτσι.Αυτή είναι η γνώμη μου εμένα.Πάντως μ' 'άρεσε πολύ ο διαχωρισμός των δυνάμεων και ο Αγκραβέην φαίνεται πολλά υποσχόμενος χαρακτήρας.Ανυπομονώ για το παρακάτω![]()
Άσχετη ερώτηση-σπόιλερ:Η Γκουέν στον Μέρλιν πέθανε στη γέννα?
|
|