Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
αχαχαχαDelena Florent έγραψε:^γι αυτό σου λέω συγχωρείσαιείναι θέμα τουαλέτας επίσης.
![]()
επισης σκεφτηκα κακια για την τζενιφερ αλλα σου ειχα υποσχεθει οτι θα της δωσω μια ευκαιρια plus δεν με παιρνει να πω κακια γιατι την εχω λερωμενη τη φωλια μου...Έγειρα το κεφάλι μου στον αέρα, όχι μόνο το όνομα του αλλά κι η κατάληξη του μου θύμιζε τόσο το άδικο τέλος του δικού μου αδελφού στο μέλλον.
"Τζέιν;"η φωνή της Μόργκαν ξαφνικά ακουγόταν από τόσο μακριά.
τι επαθε αυτη τωρα^"Είπα ΌΧΙ! Και δεν το διαπραγματεύομαι."γρύλισε εκείνη γυρίζοντας μας την πλάτη και σταυρώνοντας τα χέρια της.
Στάθηκα μπροστά της σε απόσταση αναπνοής κι έφερα τα χέρια μου στους ώμους της αγγίζοντας την απαλά.
"Εδώ είμαι."της αποκρίθηκα. "Είμαι καλά, πες μου τι συνέβη." Το βλέμμα μου είχε πέσει κατευθείαν στο πρόσωπο της χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία να εστιάσω αλλού. Όταν συνειδητοποίησα την παρουσία της στο χώρο, τα μάτια μου άρχισαν να την επεξεργάζονται καλύτερα. Έφερα το χέρι μου στο μάγουλό της κι την χάιδεψα τρυφερά.
Για καποιον λογο αισθανομαι λες και το πεπρωμενο της στο καμελοτ εκτος απο το να σωσει τους ιπποτες με τις αδερφες της ηταν να βρισκεται στο κρεβατι του μερλιν. Λες και... δεν ξερω βασικα πως να το θεσω ωραια, ελπιζω να καταλαβες τι εννοω. Και μπορει το που βρεθηκαν η καθε μια τους να παιζει ρολο στο τι ρολο εχουν να παιξουν στο καμελοτ"Ξέρεις, όταν εμφανίστηκα στο Κάμελοτ για πρώτη φορά έπεσα σε αυτό εδώ το σημείο."
^Εμένα να δεις πόσο μ'άρεσαν οι μελωδίες, όταν τις άκουσα λέω αυτές είναι για τους ιππότες μου, έναν έναν τον καθένα,Δυστυχως δεν ειχα "previously on natalia's fic" αλλα κουτσα στραβα τα περισσοτερα τα θυμαμαι οποτε νιωθω και γω μια ψυχικη ηρεμια που επιτελους τα κοριτσια βρηκαν χρονο να ηρεμησουν, να χαλαρωσουν και να ξεκουραστουν.
Μου αρεσαν πολυ τα κομματια για τον Λανσελοτ και τον Ελυαν. Κανανε κατα καποιον τροπο brainstrorming και προσπαθουσαν να βρουν τροπο για να τους σωσουν. Για τον Ελυαν δεν θα λεγα οχι εαν υπηρχε ενα φλας-μπακ γιατι αυτην την εντυπωση μου εδωσες με αυτο
επισης σκεφτηκα κακια για την τζενιφερ αλλα σου ειχα υποσχεθει οτι θα της δωσω μια ευκαιρια plus δεν με παιρνει να πω κακια γιατι την εχω λερωμενη τη φωλια μου...
^Σου το είπα ότι θα μετανιώσεις, /μετανοήσεις πικράΔυνατη η σκηνη με την Τζενιφερ να ποναει για τον νεκρο της αδερφο. Πραγματικα δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση της. Επισης πρεπει να το ξεκαθαρισει με τον εαυτο της οτι ο Ελυαν δεν ειναι ο Ελλιοτ. Οταν σωθει δεν γινεται να του συμπεριφερεται και να του μιλαει οπως στον Ελλιοτ. Και το φλας-μπακ τελικα ηταν η αιτια που για αλλη μια φορα με εκανες να χρησιμοποιησω σοφτεξ!!
^Δεν μπορώ να πω κι πολλά εδώ, μονάχα να πω ότι έχει τους λόγους της που δεν θέλει να ανακατέψει σε αυτό τις άλλες, τι να κάνουμε τώρα; δεν μπορούμε να τις πάμε κόντραειναι και πολυ drama queen ομως lol
Ειναι λογικο τωρα να πηγαινει μοναχη της να σωσει τον Γκουειν; Κατσε ρε Αλεκα... η Μοργκανα δεν ειναι μια οποιαδηποτε μαγισσα.
^Για να το λες εσύ παιδί μου κάτι θα ξέρεις,My Merlena feels, my poor shipper heart. Δεν ειμαι καλα... ξυπναει και το πρωτο πραγμα σχεδον που αναγνωριζει ειναι η φωνη της. Και η αναγκη που ειχε να την δει οσο πιο γρηγορα γινεται, η αναγκη να βρισκεται κοντα της... σαν ενας μαγνητης που τον τραβαει. Και αυτη ενδιαφερεται εαν ειναι καλα, εαν ειναι ασφαλης. Λες και ειναι η πρωτη της εγνοια οταν ξυπναει και η τελευταια πριν κοιμηθει. Λες και πηγε εκει για να σιγουρευτει οτι ολα ειναι ενταξει.
Κοίταξε τα φορέματα τα φαντάζομαι στο μυαλουδάκι μου οπότε δεν έχω να παραθέσω/εμφανίσω κάτι.σημειωση-παρενθεση-γουατεβερ: το φορεμα μου αρεσε ετσι οπως το φανταστηκα. αν της περιγραφες τις στηριζεις σε φωτογραφιες φορεματων βαζε τες να τις βλεπουμε και μεις
^Είπαμε είναι τρελοί κι παλαβοί ο ένας για τον άλλον πως να το κάνουμε, ω ναι ο "γιατρός" κατάλαβε τι παίζει είπε να τους αφήσει μόνους αλλά δεν... τελικά χρειάστηκε η παρουσία του.Ηταν προθυμος λεει να παρεχει βοηθεια. lol ηταν προθυμος να παρεχει βοηθεια. Ετσι οπως το βλεπω εγω, για χαρη της Ελενα θα ηταν προθυμος να πεσει κατω απο τρενο ή να πολεμησει με καρχαριες ή, ή... Νομιζω πως ο Γαιος πηγαινε να φυγει για να τους αφησει μονους -χωρια που ενιωσε το σεξουαλ τενσιον
^Καταλαβαίνω τι εννοείς κι θα σε παρακαλούσα να μην προτρέχεις, μουαχαχαΓια καποιον λογο αισθανομαι λες και το πεπρωμενο της στο καμελοτ εκτος απο το να σωσει τους ιπποτες με τις αδερφες της ηταν να βρισκεται στο κρεβατι του μερλιν. Λες και... δεν ξερω βασικα πως να το θεσω ωραια, ελπιζω να καταλαβες τι εννοω. Και μπορει το που βρεθηκαν η καθε μια τους να παιζει ρολο στο τι ρολο εχουν να παιξουν στο καμελοτ
^Να'σαι καλά παιδί μου, σ'ευχαριστώΕπισης.... κεφαλαια υπερπαραγωγες με gifακια και μαγευτικες μελωδιες συνεχεια...
Θελω να μαθω τι εστι Philip Burns!!! Aπ οτι θυμαμαι δε μας εχεις πει κατι γι αυτον στο μελλον.Delena Florent έγραψε:Sir Percival/ Philip Burns: Τοm Hooper
|
|