- 5χ04:
- Προσπερνώ τις βαρετές σκηνές Στελένα , καθώς επίσης κι την ακατάσχετη επιθυμία του γνωστού Ripeeeeeeeeeeeeeeer
(που ακόμα κι με την αμνησία ξαναγυρίζει πάλι στα παλιά
που είναι η Λέξι να μας σώσει;
) κι στέκομαι στις καλές γλυκιές κι θλιβερές στιγμές, όπως...
Η σκηνή της προσπάθειας του Ντέιμον να κάνει τον μπουρτζόβλαχο μικρό αδελφό του να θυμηθεί.
Η στιγμή που ο Τζερεμάκος κάνει κοιλιακούς, με τους σφριγηλούς του μυς εκτεθειμένους σε όλους τους το μεγαλείο και να σταματά μόνο στην αίσθηση της παρουσίας της αγαπημένης του μαγισσούλας.:inlove:
Τη στιγμή που ο Ματ συνειδητοποιεί μέσα απ'την τεχνολογία πως μέσα του υπάρχει κι ένας another self που του τον έβαλαν άλλοι κι αν δεν κάνει αυτό που του λένε, πάει χαμένος, κακόμοιρε Ματ.
Αδιάφορες οι σκηνές μεταξύ Τζέσι/Κάρολάιν , αδιάφορο κι το πεταχτό φιλί κατ'εμέ.
Η σκηνή που η sweet blondie προσπαθεί να συνετίσει τον Στέφαν αλλά κι ύστερα όταν εκείνος της συμπαραστέκεται κι της λέει πως ακόμα κι με αμνησία θα είναι στο πλευρό της. ΆΝΤΕ ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΛΧΣΤΝ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΣ ΚΙ ΗΣΥΧΆΣΟΥΜΕ.
Η σκηνή όπου ο Ντέιμον είναι συντετριμμένος μαθαίνοντας τον θάνατο της Μπόνι, στη συνέχεια αγκαλιάζει τον Τζερεμάκος, (αγόρι μου κι εσύ, μαναράκι μου, πόσο σφυγμένος ήσουν, πόσο δύσκολο ήταν για σένα να τους το πεις)
Οι σκηνές με τις Ντελένα hugs, κι τις δυο, κι τέλος, το ΣΤΕΡΝΌ ΑΝΤΊΟ στην beloved witch, τι υπέροχη σκηνή έκλαψα κι εγώ,σε ένα σημείο, κατά την γνώμη μου παρών έπρεπε να είναι κι ο Στέφαν ακόμα κι με απώλεια μνήμης. Είχαμε και την επανεμφάνιση του λύκου αλλά μου είναι αδιάφορο κι αυτό. Να τον δω εγώ τώρα που μου θέλει κι βόλτες στo New Orleans, τρομάρα του!
Η σκηνή με το 'άγγιγμα' των χεριών του Τζερεμάκου κι της Μπόνι, πόσο κλάμα πια.
Η στιγμή με τον σπαστικό μικροβιολόγο καθηγητή, αδιάφορη αλλά... -----> τι παιχνίδι παίζει, άγνωστον.
*Υστ. "Ρε βρείτε καμιά καλή κοπελιά για τον Ματ, είχαμε hug Delena, hug Tyroline, μέχρι κι Jernnie!!! κι ο Ματ μπουκάλα;;;!!! Αμαρτία απ'το Θεό πια!
+3
Queen in the North
Leonette Fossoway
Viserion
7 απαντήσεις
The Vampire Diaries
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: The Vampire Diaries
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°202
^ Δε μ αρεσει ο Στεφαν με την Καρολαιν. Μονο σαν φιλους τους θελω.
Εγω τον θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την Καθριν αλλα θα συμβιβαζομουν και με τη Ρεμπεκα.
Εγω τον θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την Καθριν αλλα θα συμβιβαζομουν και με τη Ρεμπεκα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°203
^Κάθριν δεν είδα στο 4ο. επ, κι τώρα πια η Ρεμπέκα είναι πολύ μακριά για κάτι τέτοιο, οπότε είτε με την Κάθριν είτε με την Κάρολαιν , εγώ πάντως πρόβλημα δεν έχω... ή ακόμα καλύτερα να επιμείνει στην στάση του αυτή, παρατώντας τους σύξυλους κι κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, δεν ξέρω...
θα δω κι το 5ο κι κάποια στιγμή θα επανέλθω.
θα δω κι το 5ο κι κάποια στιγμή θα επανέλθω.

Armory
- Δημοσίευση Ν°204
Καλα ναι η Ρεμπεκα πολυ δυσκολο τωρα με τους Originals. Αλλα ας μας κανει τη χαρη η Τζουλι με την Καθριν. Τι παει να πει ο Στεφαν δεν τη θελει; Ποιος τον ρωτησε;
Τη θελει αλλα δεν το χει καταλαβει...

Τη θελει αλλα δεν το χει καταλαβει...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°205
- μεγα σποιλερ:
- μλκες τι γίνεται, όλοι αμνησία θα πάθουν; πρώτα ο στέφαν μετά η κάθριν;
και ΕΝΤΑΞΕΙ, ντέημον γτφ; την κάθριν ρε; την κάθριν για την μπόνι; ΟΧΙ.
και εν τέλει, ελένα, σε μισώ. έχεις τον ντέημον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μου τρίβεσαι στον στέφαν; τζίζους.
Armory
- Δημοσίευση Ν°206
^
- Σπόιλερ:
- Θα παθει αμνησια το Κατερινακι μου;
Μη μου λετε τετοια...
Σιγα μη νοιαζεται ο Ντειμον για τη Μπονι. Απο ποτε; Για την Ελενα το εκανε. Everything for Elena!
Aσε μας μωρε νομιζεις ξερει τι της γινεται η Ελενα...
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°207
αυτό σου λέω ρε, κατ, δεν ξέρει τι της γίνεται 
δεν είδες 5x5? Η κάθριν ήταν...
ε ναι, αυτό εννοούσα για τον ντέημον.

δεν είδες 5x5? Η κάθριν ήταν...

ε ναι, αυτό εννοούσα για τον ντέημον.

Armory
- Δημοσίευση Ν°208
- Καθριν:
Δεν εχω καταλαβει πολυ τι εγινε με την Καθριν. Το μονο που ξερω ειναι οτι κανονικα επρεπε να πεθανει αφου ο Σαιλας της ηπιε ολο το αιμα αλλα για καποιο λογο επεζησε. Τhank God δηλαδη!!
Πρεπει να μας το εξηγησουν οπωσδηποτε στο επομενο επεισοδιο.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°209
Νταξ, δεν ειναι γκλι η ουατ π κανουν δραματουργικες βλακειες και ανεξηγητα κενα 

Armory
- Δημοσίευση Ν°210
- 5χ05:
- Kαλέ τι λέτε, βρέθηκε τρόπος για comeback from the dead για την Μπόνι? ο οποίος όμως απέτυχε παταγωδώς ή για να πω καλύτερα βρίσκεται σε εξέλιξη? πάντως ο Τζερεμάκος τι ωραία που της τα είπε στην αρχή, ότι δεν μπορεί μόνο να την βλέπει κι να την ακούει, αλλά κι να την νιώθει, τι γλυκός...
Δεν λέω κι ο ξανθός Άαρον γλυκός (θυμίζει κάπως Ματ) αλλά μακριά Ελένα κορίτσι μου, άντε μην έχουμε κι άλλα καινούργια κι δεν αντέχω, βαριέμαι...
Αυτός ο Βιολόγος καθηγητής συνεχίζει να μου την δίνει/σπάει πολύ άγρια ειλικρινά, τον μαύρο λυπάμαι στην αρχή, δεν του άξιζε όλο αυτό ...and what the hell , κηδεμόνας του γλυκού ξανθού, από που κι ως που? κι αρχίσαμε κι τις απειλές τώρα?! ποιος είσαι εσύ ρε που θα μας διώξεις απ'την σχολή ο πρύτανης?
Έλα ρε?! βρέθηκε η κόρη της Katerina Petrova, με το όνομα Nadia Petrova?! :oO: Σώωωπα!
Αυτή η Τέσσα/Κέτσια όντως παρανοΐκή, αλλά κι να συνεργαστεί κι ο Ντέιμον με τον Σάιλας με αποτέλεσμα να φάει τα μούτρα του ο δεύτερος στο τέλος, κι να τρελάνουν τον κακόμοιρο τον Στέφαν που έχει δεχτεί τόσες σπαζοκεφαλιές, ε δεν το περίμενα.
Τι έγινε τελικά στο τέλος με την Κάθριν γιατί δεν κατάλαβα, πέθανε δεν πέθανε? ξανάγινε vampire, lost her memory, what? τέλος πάντων...
Κι όσον αφορά το Tyroline, Car, my sweet girl, you deserve better, άσε εκεί να φάει τα μούτρα του το λυκάκι, θα τον κανονίσουν τα αδέλφια Μικαέλσον , είναι ειδήμονες σε αυτό, κι θα το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει.
Armory
- Δημοσίευση Ν°211
Αλλο ενα υπεροχο επεισοδιο. Aυτη η σεζον εξελισσεται στην αγαπημενη μου και δεν το περιμενα. Η περσινη δε μου αρεσε ιδιαιτερα.
Τωρα ανυπομονω να δω το επομενο οσο δεν παει. Σε καθε επεισοδιο μαθαινουμε και κατι. Και οταν βλεπω επεισοδιο δε θελω με τιποτα να τελειωσει. Οκ ειμαι εθισμενη κανονικα.
Τωρα ανυπομονω να δω το επομενο οσο δεν παει. Σε καθε επεισοδιο μαθαινουμε και κατι. Και οταν βλεπω επεισοδιο δε θελω με τιποτα να τελειωσει. Οκ ειμαι εθισμενη κανονικα.

- 5x06:
Δεν μας εξηγησαν τι παιζει με την Καθριν. Γερναει αλλα γιατι; Μπορει να ξαναγινει βαμπιρ η οχι;
Παντως δε γινεται να πεθανει!!! Θα σταματησω να το βλεπω.
Ελπιζω ο καθηγητης να βοηθησει αν και ξερω πως αυτο που θα της πει δε θα ειναι ευχαριστο.
Ο Σαιλας ειναι τοσο θεος!! Τι ατακες, τι χιουμορ, τι τυπας!!! Τον αγαπω!!
Απ την αρχη του επεισοδιου ειχα καταλαβει πως η αγκυρα ειναι η Αμαρα. Πηρε αυτη τη θεραπεια τωρα και ο Σαιλας εγινε θνητος. Την καταλαβαινω απολυτα να μη μπορει να ζησει ουτε μια μερα παραπανω. 2000 χρονια ειναι αυτα. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει με τους ταξιδευτες παντως. Ο Ντειμον και η Ελενα θα συνεργαστουν με την Κετσια για να φερουν πισω την Μπονι απ οτι διαβασα. Οποτε το σχεδιο με τον Σαιλα δε θα συνεχιστει.
Η Κετσια θα τον τρελανει στο τελος τον Στεφαν να μου το θυμηθειτε. Μια ξεχναει, μια θυμαται. Πολυ τον βασανιζουν σ αυτη τη σεζον και δεν του αξιζει.
Εχω την εντυπωση πως το βαμπιρ Αγκουστιν η οπως τον λενε ειναι ο πατερας της Ελενα. Πιστευω πως σε λιγο θα αρχιζει να επικεντρωνεται στο κολλεγιο η ιστορια.
Armory
- Δημοσίευση Ν°212
Eντάξει κορίτσια, η σειρά δεν παλεύεται, τλχστν εγώ δεν καταλαβαίνω Χριστό εκεί μέσα κι την παρακολουθώ για την πλάκα, κι για τα όμορφα μάτια του Ντέιμον, αυτό έχω καταλάβει.

- 5χ06:
- Καταρχήν, τρίτωσε το κακό όπως έχω ξαναπεί. Είχαμε την Κάθριν, μετά την Ελένα, τώρα η Αμάρα.
Ο Σάιλας εξαφανίστηκε, αν δεν έχει πάει ήδη στα θυμαράκια δηλαδή.
Η Τέσσα αποτρελάθηκε τελείως, ας την πνίξει κάποιος να την πετάξει απ'το Έβερεστ γιατί μου την δίνει τελείως.
Η Κάθριν ούτε που ξέρω τι ακριβώς της συμβαίνει κι γερνάει τόσο γρήγορα, με κίνδυνο να μας αφήσει κι εκείνη στο τέλος, με άσπρες τρίχες κι βγαλμένα δόντια γι αυτό όποιος μπορεί να μου λύσει απορίες, καλοδεχούμενες.
Ο Dr. κι αυτός στον κόσμο του με τα πειράματα του, τι περίμενες όμως από έναν τρελοεπιστήμονα μες στην εμμονή.Πάντως ευχαρίστηθηκα συνεργασία Καρ με Κάθριν.
Ταξιδευτές κι αυτοί το βιολί τους, Ντέιμον κι αυτός απελπισμένος, ζορισμένος... Μαζί με τον Τζερεμάκο που απογοητεύτηκε κι αυτός, κρίμα η μαγισσούλα δεν βλέπω να γυρίζει πίσω, πολύ κρίμα μου κατέστρεψαν το ship οι βλάκες,#%: κι τέλος ο Στέφαν περισσότερο κι αυτός για λύπηση λόγω αμνησίας.
Αλλά κάντε κάτι ρε παιδιά, βαρέθηκα να βλέπω Nina&Paul σχεδόν παντού, έλεος
Armory
- Δημοσίευση Ν°213
Ωραία, ωραία, πολύ ωραία...

- 5χ07:
- Τώρα που τελικά πέθανε ο Ρωμαίος/Σάιλας, κι η Ιουλιέτα του/Αμάρα του, τώρα που τελικά τα τίναξε κι η Τέσα (καιρός ήταν παράκρουση είχαμε πάθει εκεί μέσα
) τώρα που τελικά επέστρεψε απ'τον κόσμο των νεκρών η μαγισσούλα (πόσο πόνο άραγε έχει να νιώσει κι αυτή ακόμα; την λυπάμαι... Πάλι καλά σώθηκε το ship μου
) , τώρα που είμαι αναγκασμένη να βλέπω την Κάθριν να πεθαίνει, κι η κόρη να μην έχει ευκαιρία να γνωρίσει ποτέ τη μάνα της, τώρα που τελικά η σπασίκλω κι η sweet blondie πήραν πίσω την φίλη τους κι συγκάτοικο τους στη σχολή ... Εγώ τι πρέπει να κάνω? τι άλλο μου μένει να περιμένω απ'αυτό το σίριαλ εκτός απ'την πολύ όμορφη παρουσία του Ντέιμον που παριστάνει τον κασκαντέρ εκεί μέσα? Χμ πείτε μου... Γιατί να βλέπω συνέχεια τον Στεφανάκο κι τους δαίμονες του σε στυλ "Όχι, όχι, τελείωσε , υποτίθεται ότι τελείωσε" ειλικρινά δεν το αντέχω...
Armory
- Δημοσίευση Ν°214
Aντε να σχολιασω, μην το αφησω ετσι. Οχι οτι εχω και πολλα να πω γι αυτο το επεισοδιο.

- 5x07:
- Eιμαι να πεθανω!!!
Αν πεθανει η Καθριν σταματαω να το βλεπω. Θελω Καθριν με Στεφαν, ζηταω πολλα;
Την κορη της σιγουρα την εδιωξε για να μην δεθει μαζι της και τη δει να πεθαινει. Εχει και το Κατερινακι μου τις ευαισθησιες του. Απλα ειναι φοβερη ηθοποιος και η κορη τσιμπησε.
Παει ο Σαιλας, παει η Αμαρα, παει κι η Κετσια. Να ζησουμε να τους θυμομαστε.
Η Μπονι επεστρεψε αλλα θα τα βρει δυσκολα. Οχι οτι με απασχολησε ποτε ιδιαιτερα το θεμα Μπονι.
Μην ανησυχεις βρε Μπονι θα τη βρουν τη λυση οι φιλοι σου. Το πολυ πολυ να κανετε την Καθριν αγκυρα και ξεμπερδεψες. Για κατι τετοια την κρατανε εξαλλου.
Ενα γαματο χαρακτηρα εχουν κι αυτον θελουν να τον ξεπαστρεψουν.
Η ιστορια με το κολλεγιο δεν ξερω αν θα μου αρεσει και τοσο. Λογικα πρεπει να κανουν κατι περισσοτερο για να κρατησουν το κοινο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°215
- 5x08:
Highlight του επεισοδιου για μενα ολες οι σκηνες Καθριν/Στεφαν!! Obviously!!! Ειδικα εκει που την εσωσε I almosted died!!! Eπρεπε ομως να πεσει κι ενα φιλακι!!
My otp!!! Ποσο τελειο ζευγαρι!!!Εκει που το πηρα αποφαση οτι δεν υπαρχει ελπιδα γι αυτο το σιπ (λεμε τωρα
) μου δειχνουν κατι τετοια και με στελνουν!
Julie κατω τα χερια σου απο τη θεα μου γιατι θα γινουμε απο δυο χωρια χωριατες!!!
Κι αυτος ο καθηγητης τι ιδεες ειναι αυτες που εχει ρε παιδακι μου; Ελεος. Τρελος κι αυτος.
Γιατι ο Ντειμον που ηταν κι αυτος πειραματοζωο στο παρελθον; Αλλο παλι και τουτο. Και θα τον βασανισει και στο επομενο. Και τον Ντειμον και την Ελενα. Λετε να τους κανει "augustine" vampires; Θα γινει χαμος παλι...
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°216
cat, γαμάτη εμφάνιση 

Armory
- Δημοσίευση Ν°217
^ Βοηθησε και το Ναταλακι! Nαι ειναι!!
Πολυ μου λειπει που δεν εχουμε επεισοδιο this week. Παντως θα ειναι πολυ αναμενομενο

Πολυ μου λειπει που δεν εχουμε επεισοδιο this week. Παντως θα ειναι πολυ αναμενομενο
- Σπόιλερ:
- αν πεθανει η Καθριν.
- Σπόιλερ:
- Αυτο και μονο με κανει να ελπιζω οτι οποιος παιρνει τη θεραπεια δε πεθαινει. Δε θα πεθαινε ποτε ο Ντειμον. Τουλαχιστον οχι οσο το εργο συνεχιζεται. Αρα καποιο πλαν β θα υπαρχει. Διαβασα οτι μπορει να τη βοηθησει η Ναντια με καποιο τροπο.

Armory
- Δημοσίευση Ν°218
Eιπα να σχολιασω τα ερημα επεισοδια που τα χω αφησει ασχολιαστα. Ειδικα για τα τελευταια εχω αρκετουτσικα να πω. Φανς του Ντειμον πεστε να με φατε!!!
Τον αγαπω γιατι κατα βαθος δεν ειναι κακος, απλα δε μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεται. Κατηγορει παντα τους αλλους και δεν αποδεχεται το βαρος των επιλογων του. Ασε που με τις λαθος επιλογες του, σαμποταρει μονος του τον εαυτο του.

Τον αγαπω γιατι κατα βαθος δεν ειναι κακος, απλα δε μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεται. Κατηγορει παντα τους αλλους και δεν αποδεχεται το βαρος των επιλογων του. Ασε που με τις λαθος επιλογες του, σαμποταρει μονος του τον εαυτο του.
- 5χ09:
- Mετριο επεισοδιο, το μονο που αξιζε κατα τη γνωμη μου ειναι η σκηνες Καθριν-Στεφαν.
Τον Ντειμον στη φαση με τον Ενζο δεν τον αδικω. Απο το να καουν και οι δυο, καλυτερα να σωθει ο ενας. Εγω αν ημουν Ενζο αυτο θα ηθελα απο τον φιλο μου οχι να τον παρω μαζι μου στον ταφο, ποιο το νοημα σ αυτο; Ενζο get over it.
- 5χ10:
- Ο Ντειμον μετα απ ολα αυτα τωρα καταλαβε οτι δεν κανει για την Ελενα; Ενταξει και μετα μου λενε δεν ειναι ανωριμος. Δεν θελει να αλλαξει. Τον καταλαβαινω. Μεχρι τωρα ηταν πιο ευκολο ετσι. Απλα με την αρνηση του να αλλαξει πληγωσε στο τελος και τον Στεφαν και την Ελενα και τον ιδιο.
- 5χ11:
- Eπισης μετριο επεισοδιο σε σχεση μ αυτο που περιμενα. Φανταζομουν πως θα βλεπαμε καινουρια φλας μπακ της Καθριν και οχι αυτα που εχουμε ξαναδει. Κι εκει εκπτωσεις δηλαδη, ελεος.
Η συμπεριφορα του Ντειμον την ωρα που πεθαινε η Καθριν ηταν απαραδεκτη εως υπεροπτικη. Μες την υποκρισια, λες κι αυτος ειναι καλυτερος. Φιλε μισησε τη οσο θες δε με νοιαζει αυτο, αλλα μην το παιζεις καλυτερος της. Guess what, δεν εισαι. Και ξεκολα το τροπαριο η Καθριν φταιει για ολα τα κακα που χεις κανει. Εσυ φταις και ο τροπος που αντιμετωπιζεις τις καταστασεις. Η μαλλον ο τροπος που δεν τις αντιμετωπιζεις. Στα τελευταια επεισοδια με εχει απογοητευσει παρα πολυ ο Ντειμον, νομιζα πως μεσα απο ολη την σχεση του με την Ελενα ειχε ωριμασει αλλα μαλλον το ιδιο ανωριμο παιδι εχει παραμεινει και απλα κρυβει τον πραγματικο του εαυτο. Θα του αρεσε την ωρα που πεθαινει τα θυματα του να του κανουν τα ιδια; Εντελως περιττη η συμπεριφορα του αυτη.
Εγω εχω ξαναπει πως το κολλημα του με τη Καθριν και αυτη την κακια προς το μερος της δεν θα την καταλαβω ποτε αλλα μαλλον ειναι γιατι διαφερει πολυ ο χαρακτηρας μου με του Ντειμον και βλεπουμε τα πραγματα και τις σχεσεις αλλιως. Περισσοτερα γι αυτο στο επομενο επεισοδιο.
Κλαρολαιν επιτελους!! Εγινε!!! Επρεπε.Αν και μου αρεσε που η μπλοντι παραδεχτηκε τα αισθηματα της για τον Κλαους (και ειδικα ο τροπος που το το εξηγησε, που δηλαδη παραδεχτηκε οτι τον γουσταρει αλλα ξερει πολυ καλα ποιος ειναι και τι εχει κανει), μου φανηκε οτι οι παραγωγοι το εκαναν μονο κ μονο για τους φανς και δε θα συνεχιστει η ιστορια τους.
Στεφαν κυριος! Τι να πεις τωρα γι αυτον; Και να θες να πεις κακο δε βρισκεις.
Και ναι η θεα Καθριν ζει!!!
Αν πω οτι στεναχωρηθηκα για την Ελενα θα πω ψεματα. Ναι ειναι η πρωταγωνιστρια αλλα ολοι εχουμε το δικαιωμα να βλεπουμε το tvd για οποιο λογο θελουμε. Εγω και χωρις αυτη μια χαρα το βλεπω.
- 5χ12:
- Ο Ντειμον και η λεξη χωρισμος δεν τα πανε καλα. Και εδω επανερχομαι σ αυτο που ελεγα πριν οτι δεν αντιμετωπιζει τις καταστασεις. Απλα γυριζει το διακοπτη και τα αφηνει να μαζευονται μεσα του. Γιατι; Δεν εισαι μωρο οποτε σταματα να συμπεριφερεσαι σαν μωρο. Δεν σε αδικουν οι αλλοι, μονος σου αδικεις τον εαυτο σου. Νομιζω δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του γι αυτο γραπωνεται τοσο απο τους αλλους. Στην ουσια στηριζει την ευτυχια του εντελως στους αλλους. Παλιοτερα στην Καθριν, τωρα στην Ελενα και μολις τις χανει, τα χανει ολα. Οι ανθρωποι ερχονται και φευγουν απ τη ζωη μας. Αν δεν αγαπησει τον εαυτο του πρωτα ο ιδιος κι αν δε παραδεχτει τα λαθη του ωστε να μην τα ξανακανει, με καμια γυναικα δε θα βρει την ευτυχια.
Τοτε με την Καθριν πολλοι ξεχνανε οτι ηξερε πολυ καλα οτι η Καθριν ηταν και με τον αδερφο του. Ποτε δεν του ειπε οτι θα ναι αποκλειστικα οι δυο τους για παντα. Ποιος ο λογος να επενδυσει τοσο πολυ σε μια γυναικα που δεν την ειχε καν κατ αποκλειστικοτητα;! ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ. Και μετα της λεει οτι τον κατεστρεψε. Αυτη εξηγημενη ηταν απο τοτε, αυτος δεν το βλεπε. Δικη του επιλογη ηταν να επενδυσει τοσο σ αυτη. Δικο του το λαθος. Να δεχτει το βαρος της αποφασης του. Φυσικα και δεν ειναι η Καθριν αθωα. Αλλα δεν απαιτησε ποτε ολα αυτα απο αυτον. Δεν απαιτησε να καταστρεψει τη ζωη του για χαρη της. Ναι τον χρησιμοποιησε για να περασει την ωρα της. Ναι ειναι η αιτια που πεθανε. Ναι μολις επεστρεψε τους εκανε ανω κατω. Αλλα του χαρισε αιωνιοτητα. Και χωρις αυτη δε θα γνωριζε ποτε την Ελενα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Ειναι και θεμα χαρακτηρα.
Σε ποσα κοριτσακια εχει φερθει ακριβως με τον ιδιο τροπο που του φερθηκε η Καθριν; Ποσες εχει χρησιμοποιησει και σκοτωσει αυτος απο τοτε; Μην το παιζει καλυτερος. Κακο στον ιδιο κανει. Ετσι δε θα τα βρει ποτε με τον εαυτο του.
Και καπως ετσι η συνεδρια του Ντειμον με τη ψυχολογο Μαρια εφτασε στο τελος της.
|
|