+3
Queen in the North
Leonette Fossoway
Viserion
7 απαντήσεις
The Vampire Diaries
Viserion- Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2011
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: The Vampire Diaries
Eμένα μου τι σπάει που η Καθριν δεν είναι πλέον δυνατή .. αλλά ντάξει τώρα είναι τόσο bitch την αγαπώ. 

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°177
Πραγματικα και μενα μου την εδωσε ο Ταιλερ. Ελεος ρε φιλε, υποτιθεται δε μπορουσατε τοσο καιρο να ειστε μαζι και τωρα που μπορειτε τη παρατας; Δε μας τα λες καλα κι εσυ λυκακι. 

Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
- Δημοσίευση Ν°178
Φανταζεστε ο σαιλας να την θελει για να την κανει αθανατη;

Armory
- Δημοσίευση Ν°179
Mακαρι αλλα που τετοια τυχη.
Ο Σαιλας δεν ηθελε στη προηγουμενη σιζον να πεθανει; Για να ειναι μαζι με την αγαπημενη του; Μπορει αυτο να θελει ακομα. Ισως θελει να πιει το αιμα της Καθριν για να παρει τη θεραπεια;
Δε θελω να πεθανει. Ακομα δεν τον ειδαμε να τον ξεχασουμε; Ειναι πολυ badass.

Ο Σαιλας δεν ηθελε στη προηγουμενη σιζον να πεθανει; Για να ειναι μαζι με την αγαπημενη του; Μπορει αυτο να θελει ακομα. Ισως θελει να πιει το αιμα της Καθριν για να παρει τη θεραπεια;
Δε θελω να πεθανει. Ακομα δεν τον ειδαμε να τον ξεχασουμε; Ειναι πολυ badass.

Armory
- Δημοσίευση Ν°180
Ναι, ναι! ουτε εγω θελω να πεθανει! Μπορει να θελει να επαναφερει στην ζωη την αγαπημενη του που στο παρουσιαστικο ειναι σαν καθριν και ελενα. και να την βαλει και καλα μεσα στο σωμα της καθριν.
δεν ξερω τι μπορει να γινει παντως δεν θελω να πεθανει ο σαιλας.
δεν ξερω τι μπορει να γινει παντως δεν θελω να πεθανει ο σαιλας.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°181
διάολε, πόσες νέες ιδέες βγάζει κανείς; την έχουμε κάνει κόσκινο της οικογένεια της ελένας, ολονών βασικά. φτου.
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
- Δημοσίευση Ν°182
^Μαρινάκι αν μιλάς γι αυτόν τον Τζέσι ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι
Καλά κι εγώ θα'θελα να μείνει αυτός ο γεροξεκούτης των 2.000 κι βάλε χρόνων αλλά θα ήθελα να ξεχάσει την αγαπημένη του κι να την πατήσει με καμία άλλη
Καλά το λυκάκι θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί η όλη στάση με αηδίασε

Καλά κι εγώ θα'θελα να μείνει αυτός ο γεροξεκούτης των 2.000 κι βάλε χρόνων αλλά θα ήθελα να ξεχάσει την αγαπημένη του κι να την πατήσει με καμία άλλη

Καλά το λυκάκι θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί η όλη στάση με αηδίασε

Armory
- Δημοσίευση Ν°183
EΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!Delena Florent έγραψε:Καλά κι εγώ θα'θελα να μείνει αυτός ο γεροξεκούτης των 2.000 κι βάλε χρόνων αλλά θα ήθελα να ξεχάσει την αγαπημένη του κι να την πατήσει με καμία άλλη
Θελω τοσο Καθριν με Σαιλα. Αν δε τη φαει λαχανο πρωτα δηλαδη.

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°184
λυκάκι;Delena Florent έγραψε:^Μαρινάκι αν μιλάς γι αυτόν τον Τζέσι ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι![]()
Καλά κι εγώ θα'θελα να μείνει αυτός ο γεροξεκούτης των 2.000 κι βάλε χρόνων αλλά θα ήθελα να ξεχάσει την αγαπημένη του κι να την πατήσει με καμία άλλη![]()
Καλά το λυκάκι θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί η όλη στάση με αηδίασε![]()
Armory
- Δημοσίευση Ν°185
^Έλα μωρέ αυτόν τον Τάιλερ εννοούσα

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°186
τον σιχαίνομαι και χαίρομαι τόσο που δεν θα τον δούμε σύντομα. ας χώρισαν, πλιζ.
Armory
- Δημοσίευση Ν°187
^η αλήθεια είναι ότι με αυτά που κάνει είναι να τον σιχαίνεσαι...

Armory
- Δημοσίευση Ν°188
ναι, αυτον τον τζεσι λεω.
και αυτος ο ταιλερ ελεος. και στην αρχη μου αρεσε τοσο πολυ. τωρα ουτε να τον βλεπω δεν θελω..
και αυτος ο ταιλερ ελεος. και στην αρχη μου αρεσε τοσο πολυ. τωρα ουτε να τον βλεπω δεν θελω..
Armory
- Δημοσίευση Ν°189
- 5χ02:
- Τρόμαξα ολίγον τι με αυτήν την εξέλιξη. :affraid:
Στην αρχή κλάμα, να θες να αγκαλιάσεις κάποιον τόσο πολύ κι να μην μπορείς...πόνος! Άτιμοι σεναριογράφοι μου καταστρέψατε το ship μου!
Τελικά για άλλη μια φορά ο Σάιλας τα έκανε μπάχαλο, μπαίνοντας στο μυαλό της άλλης της κακιασμένης κι κάνοντας το κολοχανίο, πάλι καλά που το μανάρι την γλύτωσε, τι τραβάει κι αυτό για να βρει τον αδελφό του, ο οποίος κι αυτός είναι για λύπηση.
Αμ κι αυτό το Κατερινάκι , μια ζωή κυνηγημένο πια(φοβερή η στιγμή που πυροβολείκαιρός να μπει στον ίσιο δρόμο κι αυτή, :lol!: ) , πολύ γλυκιά η σκηνή που ο Τζερεμάκος την σκεπάζει με την κουβέρτα and also πολύ σπαραχτική η σκηνή με τον Ματ κι την Μπόνυ, ανησυχώ κάπως για τον θνητό μας, το δαχτυλίδι δεν υπάρχει περίπτωση να τον τρελάνει με τόσες φορές που έχει πεθάνει, όπως κι με τον Αλάρικ?!
Όσον αφορά τον new teacher...αδιάφορος...:lol!:
Το ship Jesse/Carolaine αδιάφορο κι αυτό, τρυφερή σκηνή όμως.
Αυτοί οι 'ταξιδευτές' εκεί που πήγαιναν να κάνουν κάτι καλό στην ανθρωπότητα μας τα γύρισαν τελικά, αυτήν την Νάντια είναι να την τρέμεις, τι να ετοιμάζει κι αυτή, μάλλον να φάει όλον τον πληθυσμό του πλανήτη σαν τον Σάιλας.:lol!:
Προς τον παρόν τρώει άλλος, the Ripeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr, το 'καμάρι' μας βγήκε απ'το 'κλουβί' του κι τρέφεται, κι κάτι μου λέει ότι έχασε κι την ανθρωπιά του... κρίμα...
Armory
- Δημοσίευση Ν°190
ο αλαρικ τρελαθηκε γιατι του εκανε πλυση εγκεφαλου η εστερ.
στον ματτ δεν ειδαμε κατι τετοιο...
το 5χ03 το ειδατε; σχολια;
εγω εκνευριστηκα αλλα δεν εχασα τις ελπιδες μου.
στον ματτ δεν ειδαμε κατι τετοιο...
το 5χ03 το ειδατε; σχολια;
εγω εκνευριστηκα αλλα δεν εχασα τις ελπιδες μου.
Armory
- Δημοσίευση Ν°191
Αν καταφέρω να το δω απόψε κι αυτό θα σχολιάσω γιατί προηγούνται άλλα ακόμη...
Οκ ανακουφίστηκα για τον κοινό θνητό ευχαριστώ

Οκ ανακουφίστηκα για τον κοινό θνητό ευχαριστώ

Armory
- Δημοσίευση Ν°192
θα περιμενω λοιπον για να μην σε σποιλεριασω
Armory
- Δημοσίευση Ν°193
Το δευτερο δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο γι αυτο δεν το σχολιαζω. Περναω κατευθειαν στο τριτο.
- 5x03:
Ωραια η Κετσια αλλα ειναι και λιγο τρελη, δεν ειναι να την εμπιστευομαστε.
Αρχαια Eλλαδαααα!!!
Ενταξει ο Paul Wesley με το αρχαιοελληνικο ενδυμα ολα τα λεφτα! Ελατε κι απο εδω παιδια να γυρισετε επεισοδιο και σας φιλοξενω εγω!
Αναρωτιεμαι τι θα κανει τωρα ο Σαιλας. Αυτος θελει λογικα να σπασει το υπερφυσικο φραγμα ετσι ωστε οταν πεθανει να ειναι με την αγαπημενη του. Πως θα το κανει ομως χωρις μαγισσα;
Παντως η ιστορια με την αγαπημενη του που ειναι σωσιας της Ελενα δεν κολλαει καθολου με την ιστορια δημιουργιας των Οριτζιναλς. Δηλαδη δεν δημιουργηθηκαν τοτε οι σωσιες αλλα πιο πριν; Και ετυχε να ειναι εκει τριγυρω μια σωσιας και τη χρησιμοποιησαν; ΚΟΤΣΑΝΑ!!!
Εχω την εντυπωση οτι η Ναντια δε θελει την Καθριν αλλα θελει κατι απο τον Σαιλας και τη χρησιμοποιει για να τον αναγκασει να το κανει.
Ο Στεφαν τελικα δεν εχασε την ανθρωπια του αλλα τη μνημη του. Ισως να ναι και καλυτερα να μη θυμαται.
Αρχισαν παλι με Στεφαν Ελενα οτι ειναι epic love. Αναμασανε παλι τα ιδια και τα ιδια. Πως ειναι δυνατον να ειναι epic love οταν η κοπελα παει με τον αδερφο του και δηλωνει και τρελα ερωτευμενη, πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω. Μα σε ποια καρμικη αγαπη γινονται αυτα; Μη τρελαθουμε τωρα.
Και στη τελικη γιατι η καρμικη αγαπη του Στεφαν να μην ειναι η Καθριν; Σωνει και ντε η Ελενα.
Που να της δωσει το αιμα της η Καθριν, να την κανει ανθρωπο, να εχει και ενα μαχαιρι εκει διπλα να ησυχασουμε.
Armory
- Δημοσίευση Ν°194
Αυτο ειπα και γω!!!
- σποιλερ 5χ03:
- Γιατι αν η Καθριν ειχε γνωρισει καποιον οσο ηταν ανθρωπος με την μορφη του Στεφαν δεν θα επαιζε καν με τον Ντειμον. Θα θεωρουσε πολυ πιο ενδιαφερον τον Στεφαν. Ειδικα ξερω γω αν ηταν ο πατερας του παιδιου της. Και μετα... η Ελενα και ο Ντειμον νικησαν ολες τις πιθανοτητες των σωσιων τα τελευταια 2000 χρονια και ερωτευτηκαν.
Armory
- Δημοσίευση Ν°195
- ^ 5x03:
- Mα ετσι κι αλλιως η Καθριν παντα τον Στεφαν αγαπουσε. Με τον Ντειμον περισσοτερο επαιζε. Να ειχε γνωρισει σωσια του Στεφαν στο παρελθον δε νομιζω γιατι τοτε θα ηξερε οτι υπαρχουν και σωσιες του Στεφαν. Δε θα λεγε κατι; Αλλα με τη Καθριν και τα μυστικα της ποτε δε ξερεις.
Μα δε γινεται να καταληξουν η Καθριν με τον Στεφαν και ο Ντειμον με την Ελενα; Τοσα πολλα ζηταμε πια;

Να σας πω την αληθεια πιστευω στο τελος θα μας απογοητευσουν ολους και θα σκοτωσουν τον Ντειμον σε στυλ αυτοθυσια για την Ελενα κι ετσι και θα εχουμε Στεφαν και Ελενα μαζι σε στυλ και οι δυο τον αγαπαγαμε ας συμβιβαστουμε μαζι ξερω γω. Και το χειροτερο ειναι οτι ο Στεφαν θα προτιμησει να ειναι με την Ελενα και να υπαρχει παντα μεταξυ τους το φαντασμα του Ντειμον παρα να παει με την Καθριν που θα ειναι 100% ερωτευμενη μαζι του. Ποσο βλακας θεε μου;

Mark my words αυτο θελουν να κανουν στο τελος.

Armory
- Δημοσίευση Ν°196
Απο 2ο κυκλο ηθελα στεφαν/καθριν αλλα μετα μπηκαν και αλλα στη μεση. Δεν ξερω...
Μην τυχον και κανουν και κανουν κατι τετοιο
αν γινει, μετα η julie plec θα πρεπει να βρει αλεξισφερα γιλεκα στο μεγεθος της να φοραει και να βγαινει με συνοδεια σωματοφυλακων 
Μην τυχον και κανουν και κανουν κατι τετοιο

Armory
- Δημοσίευση Ν°197
Εγω τους εχω καταλαβει απο καιρο οτι ετσι θελουν να το τελειωσουν. Μακαρι να βγω λαθος γιατι πραγματικα οτιδηποτε αλλο θα ειναι καλυτερο. Αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες. Τζουλι τρεξε να κρυφτεις...
Καλα το Στεφαν/Καθριν ουτε που της περναει της Τζουλι απο το μυαλο.
Καλα το Στεφαν/Καθριν ουτε που της περναει της Τζουλι απο το μυαλο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°198
θα γινει χαμος αν παθει τιποτα ο ντειμον...
Armory
- Δημοσίευση Ν°199
- 5χ03 τι ήταν αυτό;;;!!!
- Excuse me my ladies, but WHAT THE HELL IS THAT ???!!!
Το ορκίζομαι, στο Θεό, ότι έχω μπλέξει τα μπούτια μου με δ'αύτους!!
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι γίνεται εκεί μέσα η κακομοίρα...
Καταρχήν ας ξεκινήσω απ'τα πιο εύκολα, το επ. μέσα δεν είχε την γλυκιά, σπαστικιά blondie, ούτε Τζερεμάκο, ούτε Μπόνι... οκ!
What the hell is going wrong with Matt, ?!τι τραβάει κι αυτό το κακόμοιρο θνητό παιδί, δεν φτάνει που έχει πεθάνει τόσες κι τόσες φορές κι έχει ξαναγυρίσει λόγω δαχτυλιδιού, τώρα μέσα του υπάρχει κι ένας "Ταξιδευτής" , του οποίου το σώμα κι ξέθαψε απ'ότι είδα το στο τέλος χωρίς να θυμάται τίποτα κλασσικά, το οποίο είναι κι το αγόρι αυτής της παράξενης Νάντια, που δεν ξέρουμε τι ρόλο 'βαράει' κι αυτή κι τι την θέλει την άλλη την κακομοίρα την Κάθριν , που έχω αρχίσει πραγματικά να την λυπάμαι! Απ'την στιγμή που έγινε άνθρωπος -κυριολεκτικά κι μεταφορικά (λίγο τλχστν) έχει φάει το τρέξιμο κι το κυνήγι της ζωής της , Κρίμα τι να πω;!
:scratch: Τώρα τι θα την κάνει η άλλη αν όχι να την σκοτώσει, κι αν δεν συνεργάζεται με τον Σάιλας... ένας Θεός μονάχα ξέρει...
Και περνάμε στο πιο δύσκολο παρτ του επ. Κέτσι-Τέσσα:
Οκ κατέω είναι πιο δυνατή απ'την Μπόνι, οκ κατέω θέλει να καταστρέψει τον Σάιλας καθότι της έκανε την ζωή 'μαύρη' όπως είπε κι η ίδια... Αλλά τα μπέρδεψα Θεούλη μου με τους σωσίες κι τις αγάπες κι τα πεπρωμένα, μοίρες κι τις παντοτινές αγάπες / έρωτες έχασα τον μπούσουλα η κακομοίρα
κι το μόνο που συμπέρανα στο τέλος είναι μπούρδες : Ακούς εκεί εμπόδιο ο Νταίμον, λόγω Στέφαν γιατί η Αμάρα, (ακά Ελένα &Κάθριν) κι ο Σάιλας (ακά Στέφαν) ξεκίνησαν τις μλκς τους 2.000 χιλιάδες χρόνια πριν στο ancient Greece (του πάει πάντως το ελληνικό λουκ του Πωλ , να το καθιερώσει
) Αλλά κι αυτή η Τέσσα μωρέ αδελφάκι μου όντως πολύ τρελή κι παλαβή, για να 'εξοντώσει' ας πούμε τον άλλον τον μανιακό , που έχει λυσσάξει με το ανθρώπινο αίμα της Κατερινούλας, έκανε τον άλλον τον καημένο να χάσει την μνήμη του! Φτου ξανά μανά απ΄την αρχή, έρε τι έχουμε να τραβήξουμε, πολύ Στελένα έχει αρχίσει να βρωμάει η υπόθεση...
Νταίμον μανάρι μου , τι ωραία εξομολόγηση,αλλά σήκω φύγε καλέ μου, δεν σου αξίσει να παιδεύεσαι κι να υποφέρεις έτσι, θα μου πεις τα ίδια περνάει κι το αδελφάκι σου με αυτήν την μουρλή που μπλέξατε (ακά Ελένα) αλλά νυσάφι πια έλεος! Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση!
Κι εν κατακλείδη,: τι ετοιμάζει άραγε αυτή η Τέσσα, κι εκτός απ'αυτήν, αυτοί οι "Ταξιδευτές" θέλουν κι αυτοί όντως να αφανίσουν των 2.000 χιλιάδες χρόνια πετρωμένο;! Κι αν ναι το Κατερινάκι τι στο διάτανο το θέλουν;;;!!!
Στέφαν παιδί μου περαστικά, τα λέμε στο ίδρυμα, πάσχεις κι εσύ από κάποιο είδος άνοιας τώρα,
Armory
- Δημοσίευση Ν°200
Δεν είχα σχολιάσει το 4ο; Πως μου διέφυγε;
- 5χ04:
Στο τέταρτο επεισόδιο κατάλαβα πόσο πολύ αγαπώ τον Stefan. Νομίζω συνειδητοποίησα μαζί του κι εγώ την αλήθεια. Εγώ στην αδερφή μου δεν θα φερόμουν έτσι για κανένα άντρα. Θα προτιμούσα να είναι αυτή ευτυχισμένη παρά εγώ. Αυτό δεν είναι εξάλλου η αδερφική αγάπη; Καταλαβαίνω όμως ότι δε σκέφτονται όλοι έτσι. Μη ξεχνάμε όμως και την Εlena. Μου έρχεται στο μυαλό μια φράση της Ντένυς Μαρκορά αλλά θα συγκρατηθώ.
Μπράβο Stefan!! Δείξε χαρακτήρα. Ακόμα και με αμνησία έκανε ότι και στο φινάλε της 4ης. Τους παράτησε. Θεϊκή η ατάκα: “My brother, at least who was my brother for one hundred and something years, stole my girlfriend. And my girlfriend let him". Ας ελπίσουμε μόνο να μην ξανακυλήσει προς την Elena.
Πολλοί λένε ότι αυτό ήταν επεισόδιο Stelena. Εγώ λέω εντελώς το αντίθετο. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός. O Stefan δεν θα γίνει το παιχνίδι καμιάς Elena!!!
- 5χ05:
Takes a licking and keeps on ticking!
YES!! YESSS!! DID I MENTION YES?!!!
That’s my girl!!! Και ξανά προς τη δόξα τραβά!!!
Ναι στην Katherine αναφέρομαι!!! Τώρα που βρήκε και την κόρη της ποιος τη πιάνει. Πω πω συγκινήθηκα πολύ με την αποκάλυψη.
Eσείς τι λέτε τώρα είναι άνθρωπος ή vampire; Και γιατί δεν πέθανε; Αφου ο Silas της ήπιε όλο το αίμα.
Μακαρι να ξαναγίνει vampire!!! Πάντως από τον Silas γλύτωσε!!!
O Silas έγινε και πάλι θνητός μάγος. Κάτι τους κρύβει. Δε νομίζω να χρειάζεται μόνο η πυξίδα για να ρίξει το πέπλο. Όπως είχε πει παλιότερα η Katherine: “Witches are crafty with their spells. So many ingredients, so many people to sacrifice.”
Βασικά δε με νοιάζει και τόσο να φέρουν πίσω τη Bonnie αλλά εντάξει όσο να πεις μια μάγισσα είναι πάντα χρήσιμη.
Επίσης, αν και τώρα τελευταία με είχε εκνευρίσει ο Tyler, δεν έχει και πολύ άδικο. Αν δεις το θέμα από τη μεριά του, η Caroline είναι πολύ στον κόσμο της. Λες και δεν έχει χρόνια μπροστά της να πάει στο κολλέγιο. Like seriously. Και γκρινιάζει κιόλας που την άφησε. Θέλει τον Tyler δίπλα της σ’ αυτή της την απόφαση αντί να είναι αυτή δίπλα του. Δεν του έκανε και λίγα ο Κλάους, να λέμε την αλήθεια. Έχει κάθε δίκιο να θέλει να τον εκδικηθεί. Και στη τελική, καλή χρυσή η Caroline αλλά έχει υποστεί τα λιγότερα απ’ όλους. Δεν την παίρνει να τον κρίνει.
Ήταν ωραίο κι αυτό το επεισόδιο!
|
|