http://thevampirediariesgreek-lusifer.blogspot.gr/2013/09/new-spoilers-tvd-originals.html
Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Γιατι δεν σου αρεσει η εξελιξη του Στεφαν;Sarella Sand έγραψε:Το Vampire Diaries αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μου σειρές ever... Την παρακολουθώ ασταμάτητα και πρέπει να ομολογήσω πως αγαπώ αφάνταστα πολύ τον χαρακτήρα του Στέφαν, δεν θα σταθώ στην εξωτερική του εμφάνιση καθώς οκ είναι μοναδικός, πιο πολύ με τράβηξε ο χαρακτήρας του στην σειρά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους άλλους. Στα μάτια μου είναι ένας άνθρωπος/vampire πρότυπο και σε καμία περίπτωση τέλειος καθώς διαθέτει όπως όλοι μας πολλές αδυναμίες αλλά ξέρει να τις διαχειρίζεται. Δεν μου άρεσε η εξέλιξη που του δόθηκε στην σειρά, πιστεύω πως δεν του άξιζε και υποστηρίζω το γεγονός πως ο Στέφαν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την Ελένα!! Επειδή είμαι και fan των βιβλίων η σειρά με άφησε λίγο άφωνη αλλά από την άλλη είναι απόλυτα λογικό και αποδεκτό να μην συμβαδίζουν.... Stefan for the winnnn people!!!!
|
|