5 απαντήσεις
Merlin
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Merlin
Το φαντάζομαι!!! 

Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
- Δημοσίευση Ν°27
Μια απο τις αγαπημενες μου σκηνες ειναι απο το 2χ12 που ο Μερλιν δηλητηριαζει την Μοργκανα δακρυζοντας...
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°28
^Ένα πράγμα έχω να πω εγώ εδώ, άτιμη Μοργκόουζ, αυτή τα φταίει όλα, εκείνη μας κατέστρεψε κι οδήγησε ολόκληρο βασίλειο στην πτώση, την οδύνη και τον πόνο! ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΗ, τελικά μετά θάνατον πέτυχε αυτό που εποθαλμιούσε περισσότερο, την παρακμή του Κάμελοτ,

- Σπόιλερ:
- Αλλά δεν θα της περάσει , Νο, no, no, no
Armory
- Δημοσίευση Ν°29
Εγω την Μοργκοουζ την συμπαθω. Ενδιαφεροταν πραγματικα για την Μοργκανα...
Armory
- Δημοσίευση Ν°30
^Εγώ εδώ θα διαφωνήσω, αλλά δεν θα διαπληκτιστώ μαζί σου επειδή σε λατρεύω!

Armory
- Δημοσίευση Ν°31
Χαχαχα το ξερεις πως τα συναισθηματα ειναι αμοιβαια
Δηλαδη πιστευεις οτι δεν ενδιαφεροταν για την Μοργκανα; Απο οτι εχω δει δεν θα την αφηνε ποτε να πεθανει ή να παθει καποιο αλλο κακο. Και απο προηγουμενο επεισοδιο που την ειχαμε δει φερθηκε πολυ ενταξει απεναντι στον Αρθουρ.

Δηλαδη πιστευεις οτι δεν ενδιαφεροταν για την Μοργκανα; Απο οτι εχω δει δεν θα την αφηνε ποτε να πεθανει ή να παθει καποιο αλλο κακο. Και απο προηγουμενο επεισοδιο που την ειχαμε δει φερθηκε πολυ ενταξει απεναντι στον Αρθουρ.
Armory
- Δημοσίευση Ν°32
^Μπορεί να ενδιαφερόταν για την ετεροθαλή αδελφή της, το ίδιο όμως ενδιαφερόταν κι ο Αρθούρος αλλά κι ο Ούθερ = κηδεμόνας της (κι ας της φερόταν έτσι βάρβαρα) πιο πολύ εκείνος όμως γιατί έχει τους λόγους του, θα δεις /διαπιστώσεις στις αρχές και στο τέλος της 3ης σεζόν.
Μπορεί επίσης να φέρθηκε εντάξει στον Αρθούρο αλλά δεν είχε κανένα λόγο να την στρέψει εναντιόν του, παρακάτω θα δεις, οπότε με συγχωρείς, δεν την ΄'συμπαθώ' , την αποστρέφομαι κι αν δεν την είχαν βγάλει απ'το Κάμελοτ λαθραία όταν ήταν μωρό ίσως να μην γινόταν έτσι, λυπάμαι
Μπορεί επίσης να φέρθηκε εντάξει στον Αρθούρο αλλά δεν είχε κανένα λόγο να την στρέψει εναντιόν του, παρακάτω θα δεις, οπότε με συγχωρείς, δεν την ΄'συμπαθώ' , την αποστρέφομαι κι αν δεν την είχαν βγάλει απ'το Κάμελοτ λαθραία όταν ήταν μωρό ίσως να μην γινόταν έτσι, λυπάμαι

Armory
- Δημοσίευση Ν°33
Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα δεν την βλεπω τερμα σατανικη. Την Νιμουε για παραδειγμα δεν την πηγαινα. Η Μοργκοουζ ειναι ενα κοριτσι που μεγαλωσε χωρις γονεις. Μεγαλωσε απο τις ιερειες της αρχαιας θρησκειας. Εβλεπε το ειδος της να σκοτωνεται και την μεγαλωσαν για να παρει εκδικηση απο το Καμελοτ.
Armory
- Δημοσίευση Ν°34
^Αν δεν την έβγαζαν απ'το Κάμελοτ λαθραία, αυτό σου λέω, ίσως όλα αυτά να μην συνέβαιναν, παρ'όλα αυτά , όπως και την Νίμουε (αν και κουκλάρα) δεν την πήγαινα, καθότι μας κατέστρεψε!

Armory
- Δημοσίευση Ν°35
Παρολα αυτα ομως αγαπας την Κακια Βασιλισσα (OUAT)....
Θα δω βεβαια και τον 3ο κυκλο για να εχω ολοκληρωμενη αποψη
Θα δω βεβαια και τον 3ο κυκλο για να εχω ολοκληρωμενη αποψη

Armory
- Δημοσίευση Ν°36
η evil queen έχει περάσει τα πάνδεινα, την Μοργόουζ δεν την είδα πουθενά να υποφέρει οπότε excuse me κάποιον πρέπει να μισώ, πως αλλιώς θα γράψω με πάθος ούτως ώστε να τον εξοντώσω γραπτώς

Armory
- Δημοσίευση Ν°37
χαχαχαχαχχα
Εν τω μεταξυ στεναχωθηκα για τον Μπελινορ. Θα θελα να κατσει για μερικα επεισοδια τουλαχιστον...
Εν τω μεταξυ στεναχωθηκα για τον Μπελινορ. Θα θελα να κατσει για μερικα επεισοδια τουλαχιστον...
Armory
- Δημοσίευση Ν°38
^κι εγώ, ίσως έτσι αποστήθιζα την γλώσσα των δράκων καλύτερα, τώρα έχω κάποια κενά

Armory
- Δημοσίευση Ν°39
Ειδα το επεισοδιο με τον Gwaine! Ειναι καλος, πολυ καλος. Εγω βεβαια παραμενω πιστη στον Αρθουρ αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω εναν υπεροχο χαρακτηρα οταν τον βλεπω. Επισης εριξα τρομερο γελιο με τις πλακες του γκομπλιν. Μου θυμιζε λιγο το επεισοδιο με τον τρικστερ στο supernatural. Με τον γαιδουρο-αρθουρ γελουσα για κανα 10λεπτο.
btw η Gwen οποιον νεαρο βλεπει πεφτει κατα πανω του. Στην αρχη την ειδαμε να εχει crush στον Αρθουρ, μετα γνωρισε τον Μερλιν αλλα συνεχιζε να της αρεσει ο πριγκιπας αλλα μετα προτιμουσε τον Μερλιν μεχρι που ηρθε ο Λανσελοτ. Ομως μολις εφυγε αφιερωθηκε στον Αρθουρ. Οταν ξαναειδε τον Λανσελοτ ηταν ολο "αχ λανσελοτ και μου ελειψες και και" και εβλεπε οτι ο λανσελοτ την αγαπουσε πραγματικα αλλα αυτη δεν τον αποθαρρυνε οπως θα επρεπε. αν ο λανσελοτ δεν εβλεπε οτι την αγαπαει ο αρθουρ και δεν εφευγε τωρα θα ειχαμε δραματα. Και μολις βλεπει τον Gwaine κανει παλι τα ιδια. Δεν φταιει η ψυχουλα μου (Αρθουρ) που ζηλευει ευκολα! Τα θελουν και αυτηνης τα πισινα της....!! Αντε τωρα!!
btw η Gwen οποιον νεαρο βλεπει πεφτει κατα πανω του. Στην αρχη την ειδαμε να εχει crush στον Αρθουρ, μετα γνωρισε τον Μερλιν αλλα συνεχιζε να της αρεσει ο πριγκιπας αλλα μετα προτιμουσε τον Μερλιν μεχρι που ηρθε ο Λανσελοτ. Ομως μολις εφυγε αφιερωθηκε στον Αρθουρ. Οταν ξαναειδε τον Λανσελοτ ηταν ολο "αχ λανσελοτ και μου ελειψες και και" και εβλεπε οτι ο λανσελοτ την αγαπουσε πραγματικα αλλα αυτη δεν τον αποθαρρυνε οπως θα επρεπε. αν ο λανσελοτ δεν εβλεπε οτι την αγαπαει ο αρθουρ και δεν εφευγε τωρα θα ειχαμε δραματα. Και μολις βλεπει τον Gwaine κανει παλι τα ιδια. Δεν φταιει η ψυχουλα μου (Αρθουρ) που ζηλευει ευκολα! Τα θελουν και αυτηνης τα πισινα της....!! Αντε τωρα!!
Armory
- Δημοσίευση Ν°40
^Χαίρομαι που παραμένεις πιστή, πράγματι το επ. με το goblin ήταν απ'τα πιο αστεία, για να μην μιλήσω για την σκηνή του συμβουλίου
όπως έχω ξαναπεί το θέμα με την Γκουέν είναι ..ας μη χαρακτηρίσω τι είναι , θα το αφήσω ασχολίαστο άντε μην αρχίσω βραδιάτικα. Στην προκειμένη περίπτωση φταίει ο καλός μου, δεν κάνουμε αγόρι μου καμάκι στην Λαϊκή κι όχι σε αυτήν την Γκουίνεβιρ! Έ-Λ-Ε-Ο-Σ! Τλχστν να ήταν η άλλη που πρωταγωνιστεί στο Κάμελοτ, να πω εντάξει, τλχστν να ήμουν Ε-Γ-Ω! Να πω πάλι εντάξει, ΌΧΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ! ΈΛΕΟΣ !!!

όπως έχω ξαναπεί το θέμα με την Γκουέν είναι ..ας μη χαρακτηρίσω τι είναι , θα το αφήσω ασχολίαστο άντε μην αρχίσω βραδιάτικα. Στην προκειμένη περίπτωση φταίει ο καλός μου, δεν κάνουμε αγόρι μου καμάκι στην Λαϊκή κι όχι σε αυτήν την Γκουίνεβιρ! Έ-Λ-Ε-Ο-Σ! Τλχστν να ήταν η άλλη που πρωταγωνιστεί στο Κάμελοτ, να πω εντάξει, τλχστν να ήμουν Ε-Γ-Ω! Να πω πάλι εντάξει, ΌΧΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ! ΈΛΕΟΣ !!!

Armory
- Δημοσίευση Ν°41
Εν τω μεταξυ εχει περασει ολο το game of thrones απο τον μερλιν!
Orell, Lord Commander Jeor Mormont, Maester Luwin, Benjen Stark, Tywin Lannister, Gendry Waters... ειναι τουλαχιστον 6 αυτοι που γνωρισα και θυμαμαι.
Orell, Lord Commander Jeor Mormont, Maester Luwin, Benjen Stark, Tywin Lannister, Gendry Waters... ειναι τουλαχιστον 6 αυτοι που γνωρισα και θυμαμαι.
Armory
- Δημοσίευση Ν°42
^Μην σου πω και περισσότεροι, όσο προχωράς θα βλέπεις κι από έναν
Έχω φτάσει αισίως στο 5χ04 και σε κάθε επ. σε κάθε σκηνή δεν σταματώ να χαίρομαι και να θαυμάζω το καμάρι μου, το καμάρι της Στρογγυλής Τραπέζης που όλο το φαγητό έχει στο μυαλό του ,
αλλά ας μην το κάνουμε θέμα

Έχω φτάσει αισίως στο 5χ04 και σε κάθε επ. σε κάθε σκηνή δεν σταματώ να χαίρομαι και να θαυμάζω το καμάρι μου, το καμάρι της Στρογγυλής Τραπέζης που όλο το φαγητό έχει στο μυαλό του ,
αλλά ας μην το κάνουμε θέμα

Armory
- Δημοσίευση Ν°43
Εγω ειμαι στο 3χ09. Ευελπιστω μεχρι αυριο το απογευμα το αργοτερο να εχω μπει στον 4ο. Κατσε.... εκει που πρεπει να αρχισω να το παω σιγα σιγα;
Armory
- Δημοσίευση Ν°44
^Πήγαινε το γρήγορα κι Άγιος ο Θεός, κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις και το φικ μου, που ελπίζω εκεί να αποζημιωθείς

Armory
- Δημοσίευση Ν°45
χαχαχα αυτο θα κανω!
Armory
- Δημοσίευση Ν°46
- αν θέλετε διαβάστε το, όχι εσύ Μαρία
:
- ΌΧΙ Ο ΑΡΘΟΎΡΟΣ ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ, ΌΧΙ Ο ΣΕΡ ΛΆΝΣΕΛΟΤ ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ, ΌΧΙ Ο ΣΕΡ ΈΛΥΑΝ ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ, ΌΧΙ Ο ΣΕΡ ΓΚΆΓΟΥΈΙΝ ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ !!!
ΌΧΙ Ο ΜΌΡΝΤΡΕΝΤ ΔΕΝ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΡΘΟΎΡΟ, ΌΧΙ Η ΜΟΡΓΚΆΝΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΈΡΛΙΝ, ΌΧΙ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΈΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΈΨΕΙ... ΌΧΙ Ο ΜΈΡΛΙΝ ΔΕΝ ΈΜΕΙΝΕ ΑΘΆΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΦΟΡΤΗΓΌ, ΚΙ ΟΎΤΕ ΈΒΓΑΛΕ ΓΙ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΓΕΝΕΙΆΔΑ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΊΝΕΤΕ ΓΡΙ ΑΠΌ ΌΣΑ ΛΈΩ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΦΙΚ ΠΟΥ ΑΝΕΒΆΖΩ!
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΣ !
κι αυτή είναι η απάντηση μου στο τέλος της 5ης σεζόν,
ΈΛΑ ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΔΥΝΑΜΙΚΆ, ΓΕΡΆ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ!!!

Armory
- Δημοσίευση Ν°47
Ειδες... δεν ειναι ξενερωτο το τελευταιο 2λεπτο της σειρας;