A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

5 απαντήσεις

Merlin

Viserion
    Viserion
    Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς

Αριθμός μηνυμάτων : 2011
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
    Τόπος : King's Landing

Armory
    : Baratheon Baratheon

Merlin Empty Merlin

Δημοσίευση από Viserion Σαβ Αυγ 17, 2013 11:42 pm

Merlin 7487861_f520

Στο μυθικό Κάμελοτ, ένα φανταστικό βασίλειο γεμάτο μυστηριώδη, τρομακτικά και επικίνδυνα πλάσματα, ο αδίστακτος τύραννος Ούθερ Πεντράγκον, πατέρας του Αρθούρου, έχει απαγορεύσει τη μαγεία. Την ίδια εποχή ο Μέρλιν, ένας νεαρός με θαυμαστές υπερφυσικές δυνάμεις, φτάνει στο βασίλειο και γρήγορα αποκτά εχθρούς, ανάμεσά τους και τον γιο του Ούθερ, τον νεαρό και ξεροκέφαλο πρίγκιπα Αρθούρο. Ο Μέρλιν σύντομα αρχίζει να χρησιμοποιεί το χάρισμά του, όχι μόνο για να επιβιώσει, αλλά και για να φέρει στο φως τα μυστικά του Κάμελοτ. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι το πεπρωμένο του είναι δεμένο με το πεπρωμένο του Αρθούρου… 

Το βλέπετε ;; Να βλέπω σχόλια .. 

Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Αριθμός μηνυμάτων : 1821
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
    Τόπος : Storm's End

Armory

Merlin Empty Απ: Merlin

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Αυγ 18, 2013 1:17 am

'Aρε να μην είσαι λίγα χρόνια μεγαλύτερος θα σε παντρευόμουν... Razz 
    Ναι εδώ μιλάμε έχω κόλλημα τρελό έχω πωρωθεί τρελά αλλά δεν έχω κάνει τρελούς σχολιασμούς , μόνο να πω πως βρίσκομαι στο 5χ02 μέχρι στιγμής, ναι ναι το πάω αργά, αργά καθότι δεν έχω το κουράγιο να το τελειώσω... γιατί γιατί έχω και μια καρδιά αλλά... 

Σπόιλερ:

Και να μαι πάλι εδώ, όχι μόνο για να κάνω τα σχολιανά μου, αλλά για τον συνηθισμένο μου εξάψαλμο/λογύδριο γιατί μπορεί το σίριαλ να είναι καλό, οκ, όμως ΜΠΆΖΕΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ! θα μου 
    πεις δικό τους σίριαλ, σεναριογράφοι είναι ότι τους κατεβαίνει σε αυτό το μυλό που αλλιώς λέγεται κι άχυρο, γράφουν και παρουσιάζουν, αλλά ας κοιτάξουν και καμιά wiki pedia, κανά Αρθουριανό κύκλο γιατί εγώ σε λίγο θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου. Ας το πάρουμε όμως το εργάκι απ'την αρχή του μέχρι εκεί που το έχω φτάσει... Razz 

Σπόιλερ:

Θα επανέλθω, ο επίλογος του θρήνου, δεν έχει γραφτεί ακόμα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Aς σχολιάσει όμως και κάποιος άλλος , μη μιλάω στους 4 τοίχους ολομόναχη... Razz Αυτά...
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Δευ Αυγ 19, 2013 11:34 am

Με περιμένει η 4η. Ξεκινάω σε λίγο! 
    Ωραίος ο ιππότης σου Ναταλίτσα, τους ξελάσπωσε πολλές φορές είναι η αλήθεια. Βλέπω έψαξες και το γενεαλογικό του δέντρο.. μπράβο μπράβο! Εγώ βέβαια παραμένω πιστή στον Άρθουρ μου, αλλά το σωστό να λέγεται!
    Δεν το έχω ψάξει (ακόμα) για να καταλάβω τα κενά της ιστορίας αλλά για να το λες εσύ έτσι θα είναι.
    Καλά υπάρχει τέτοιο ship? Ωρέ τι με περιμένει... lol 
    Ρε σεις στο 3χ12 και 3χ13 τι χαμός ήταν αυτός; Νομίζω απ τα καλύτερα σίζον φινάλε από άποψη δράσης! Μοργκάνα σε πάω κι ας θες το κακό του αγοριού μου! Θα πάθω κρίση προσωπικότητας στο μέλλον με βλέπω. Δεν θα ξέρω ποιον θα υποστηρίξω στο τέλος! wihu 
    Έχω ένα θέμα με τις κακές χρόνια τώρα, να φανταστείτε στο tvd αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι η Κάθριν! tehe
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Δευ Αυγ 19, 2013 4:58 pm

^^^Καλή μου Μαρία, κοριτσάκι μου γλυκό κι όμορφο που ήσουν τόσο καιρό και βολοδέρνω μονάχη εδώ μέσα;;;!!! (εμείς οι δυο πρέπει να συναντηθούμε από κοντά να μιλήσουμε για τους πόνους μας , άκου με που σου λέω, μένουμε κι οι δυο Αθήνα, κάποια στιγμή θα σου στείλω pm δεν γίνεται)
    Αχ τόσα πολλά που θέλω να σου πω, καταρχήν καλή επιτυχία με την 4η, (μην ξεχνάς να περνάς από εδώ να γράφεις ) εγώ έχω να δηλώσω πως είμαι στις αρχές της 5ης και δεν βρίσκω το κουράγιο να το τελειώσω, τέτοιος πόνος , οδυρμός που με έχει πιάσει... μάλλον θα σε περιμένω μέχρι να με φτάσεις...
    Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω...
    Αχ, αχ... άστα Μαράκι μου, άστα... Έχω γίνει έξω φρενών με την πλοκή της ιστορίας, έτσι είναι όπως τα γράφω και δεν δέχομαι κουβέντα,! Εμ το μανάρι μου ότι και να πεις είναι ένα και μοναδικό μαζί με τον Αρθούρο βέβαια, μην ξεχνάς Courage + Strength = PERFECTION!!! I love you 
    Όχι καμάρωσε εδώ τα μωρά μας να δεις κορμοστασιά, Αχ... I love you 
    Σπόιλερ:
    Aχ και βαχ... I love you I love you I love you Κι εγώ την πάω την αναθεματισμένη κι ας είναι έτσι κακίστρω, ίσως αυτός να είναι ο λόγος που μας αρέσει κιόλας, (ομολογώ η Κέιτι μ'αρέσει περισσότερο απ'την Εύα, τι να κάνωwinking Αχ ναι τι τέλος, το μωρό μου μονομαχεί, το μωρό μου γίνεται ιππότης, το μωρό μου καβάλα πάνω στο λευκό άλογο ως σαν ιππότης του Κάμελοτ, κι όχι μόνο, ο Πρίγκιψ του Όρκνευ που του άρεσε να πίνει μπύρες και να κάνει τα καπηλειά-ταβέρνες σωρός στο πέρασμα του I love you I love you I love you ο ένας κι μοναδικός ...(καλά σκάω αφήνω το βίντεο να μιλήσει από μόνο του Razz )...
    Σπόιλερ:
    Aαχχχχχ.... I love you I love you I love you I love you 
    Άσε δεν είσαι η μόνη, καλέ μην κάνεις έτσι , εμένα ο αγαπημένος μου στο vd είναι ο Κλάους Razz 
    Τώρα όσον αφορά αυτό το ship δεν ξέρω, έχω αρχίσει να φρικάρω, σοκάρομαι , με τις αντιδράσεις μου... Surprised Shocked Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Δευ Αυγ 19, 2013 9:30 pm

^Καλέ ναι να πάμε για καφεδάκι καμιά μέρα να πούμε τα “δικά μας”. Razz
    Aν και δεν ασχολούμαι πολύ σου στέλνω pm με το fb μου! Όποιος άλλος θέλει ας μου πει. sweet 

4x01 και 4x02:

4x03:

4x04:
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Δευ Αυγ 19, 2013 11:52 pm

^Eννοείται αγαπητή μου δεν το συζητώ, το pm, το κοιτώ και σου στέλνω απάντηση αν είναι!winking 
    'Εχουμε να πούμε αγαπητή μου, την ιστορία της ζωής μας, ... Razz winking 

4χ01&4χ02:

4x03:

4χ04:
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τετ Αυγ 21, 2013 4:03 am

ΣτΜ*:

Το ξεκινησα σημερα (Τριτη) και ειμαι στο 1χ11. Ειναι πολυ καλο απο πλευρας πλοκης, κοστουμιων, χαρακτηρων, ηθοποιων αλλα τα γραφικα ειναι τερμα τραγικα.

5ος κυκλος:

Με εντυπωσιασε τρομερα που σε ενα επεισοδιο ηπιε ο Μερλιν απο το δηλητηριασμενο ποτηρι και πηγε ο Αρθουρ να βρει το αντιδοτο και ενω ο Μερλιν ηταν εξασθενημενος λογω του δηλητηριου ειχε σχηματισει αυτον τον δεσμο με τον Αρθουρ και τον βοηθησε στελνοντας του μια μπαλα φωτος. Τοτε συνειδητοποιησα το μεγεθος της δυναμης του. Το εκανε ασυναισθητα και ενω δεν ηταν και στην καλυτερη φυσικη κατασταση.

Η Μοργκανα ειναι αδυναμια μου. Και η Γκουεν μ αρεσει αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιον θελει. Μια τον Μερλιν, μια τον Αρθουρ, μια τον Λανσελοτ, μια τον Αρθουρ, μια τον Μερλιν.... ελεος. Ας αποφασισει.

Τωρα για τους αντρες... τον Βασιλια Ουθερ στην αρχη τον αντιπαθουσα πολυ αλλα τελικα τον συνηθησα και μπορω να πω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικος. Ο Λανσελοτ: υπεροχος. Πραγματικα. Αλλα δυστυχως εμφανιστηκε μονο σε ενα επεισοδιο -εκεινο με τον ιππογρυπα απο τον χαρι ποττερ. Στο 1χ10 (αυτο δεν ηταν με το χωριο που μεγαλωσε ο Μερλιν; ) εμφανιζεται και η αγαπη μου ο Joe Dempsie!! Στην πρωτη σκηνη που εμφανιζεται, τον σταμπαρα αλλα η καμερα τον ψιλοπροσπερασε. Μετα οταν πηγε ο Μερλιν στο χωριο σιγουρευτηκα!! Η φωνουλα του μου ειχε λειψει I love you 

And last but not least... βασικα ειναι εντελως far from it... τον αφησα για το τελος γιατι γι αυτον εχω σκοπο να φλυαρησω περισσοτερο απο τους υπολοιπους.
    Arthur. Ο ερωτας μου. Στην αρχη μας τον παρουσιασαν σαν αλλο εναν bully αλλα σιγα σιγα εβλεπα και πιο βαθια στον χαρακτηρα του. Η αναγκη να αποδειξει τον εαυτο του και να αποδειχθει ανταξιος του τιτλου του. Η αναγκη που ειχε για την πατρικη αγαπη. Οπως τελικα ολοι οι νταηδες ετσι και αυτος οτι εκανε ηταν μια μασκα, ενα προσωπειο για να κρυψει απο πισω τις ανασφαλειες του και τις φοβιες του. Τελικα όμως βλεπουμε οτι παρολο που τις περισσοτερες φορες ειναι λιγο ανασφαλης και φοβισμενος, καταφερνει να νικησει τον ιδιο του τον εαυτο και να θριαμβευσει. Καπου εδω θελω να παραθεσω κατι απο το GoT:

-Can a man still be brave if he's afraid?
    -That's the only time a man can be brave.

Θα γινει πολυ καλυτερος βασιλιας απο τον πατερα του αλλα δεν ειναι ακομα ετοιμος. Ειναι νεος και πολλες φορες αφελης. Σιγα σιγα ομως το αλλαζει. Ολα αυτα που περναει, ολες αυτες οι "περιπετειες" θα σφυρηλατησουν τον θρυλικο Βασιλια Αρθουρο....

Αααα και μια που το θυμηθηκα..... εμφανιστηκε και η Λουκρετσια! Μ αρεσαν και ετσι τα μαλλια της! Αυτο το ανοιχτο καστανουλι-σκουρο ξανθουλι πρεπει να ειναι το φυσικο της Χολιντευ.
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Τετ Αυγ 21, 2013 2:49 pm

Ο Άρθουρ είναι λατρεία. Ναι παίζει και ο Τζέντρυ και η Λουκρέτσια και να δεις και πόσοι ακόμα από το got. Θα λες μα κι άλλος;; lol 
    Αυτό με τον Μέρλιν και την μη αποκάλυψη του με εκνευρίζει αφάνταστα και μένα.
    Κι εγώ έχω προχωρήσει λίγο αλλά θα γράψω τις εντυπώσεις μου όταν μαζευτούν μερικά επεισόδια. Βλέπω και Pretty Little Liars ενδιάμεσα και το πάω πιο αργά. Εν τω μεταξύ εγώ σχολιάζω μόνο του τέταρτου που βλέπω τώρα γιατί αν είναι να τα πάρω από την αρχή θα γράφω κανα μήνα. tongue
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τετ Αυγ 21, 2013 3:06 pm

Συνεχιζω ακαθεκτη. Μπαινω στον 2ο κυκλο...
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τετ Αυγ 21, 2013 6:55 pm

^Επιτέλους αυτό το τόπικ άρχισε να σφύζει από ζωή σιγά, σιγά, Δόξα τον Θεό, αλλά όπως είπα κι αλλού ο Μέρλιν τελικά δεν άντεξε, τον έφαγε τελικά το Vampire Academy, Razz 

@Μαρίνα είμαι περίεργη να δω αν η 'αγάπη' σου εξακολουθήσει να είναι ο Άρθουρ όταν εμφανιστούν κι άλλα αρσενικά εκεί μέσα, η Μοργκάνα το έχουμε πει είναι μια απίστευτη κακίστρω Razz το θέμα με την Γκουέν δεν θα το αναλύσω μου προκαλεί αηδία , τον Ούθερ τον αφήνω ασχολίαστο, τον Άρθουρ τον λατρεύω για το χουμουράκι του κυρίως όταν πετάει το 'shut up Merlin' εκπληκτικός, θα γίνει σπουδαίος βασιλιάς το πιστεύω κι εγώ, τον Λάνσελοτ (αν δεν τον έχεις δει ακόμα ) θα τον ξαναδείς πολύ σύντομα, όντως είναι υπέροχος, ένας άντρας με τιμιότητα, αλλά είπαμε εμείς προτιμήσαμε την δύναμη/ισχύ και δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτήν. Razz I love you και μένα με στεναχωρεί που εμφανίζεται τόσο λίγο στη σειρά , αλλά έχει λόγο το παιδί, θα τον αποκαλύψω σε άλλο τόπικ όμως ... Razz 

Σπόιλερ:

@ Μαρία μου, με σένα τα έχουμε πει, εμείς πάμε μαζί παιδί μου, με ρέγουλα κορίτσι μου, με ρέγουλα, ξέρεις μην μας έρθει ξαφνικό... Razz Πάντως σε νιώθω απόλυτα, ... στο'χω πει άλλωστε... Razz 
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τετ Αυγ 21, 2013 6:59 pm

χαχαχα αν ειναι να μου στεναχωρηθεις να το επαναφερω...

φυσικα και η αγαπη μου για τον Αρθουρ θα αντεξει.

edit: βασικα θελω εμφανιση merthur ή mergana. αν μου κανεις δεν θα την αλλαξω για πολυ καιρο.
    βγαινω τωρα και θα ξαναμπω κατα τις 11-12.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Τετ Αυγ 21, 2013 7:04 pm

^Για να σε δω , για να σε δω μουαχαχαχα Razz 

Χμ ίσως σου στείλω κάτι το βραδάκι, έχω έμπνευση αυτές τις μέρες , ως προς το θέμα Μέρλιν φυσικά, θα στείλω κάτι, να περιμένεις δουλειά μου winking 
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Παρ Αυγ 23, 2013 4:48 pm

θεός αυτός που το έφτιαξε, Συγχαρητήρια !!! μόνο αυτό έχω να του πω! cheers cheers 
    Viserion
    Viserion

Armory

Δημοσίευση από Viserion Παρ Αυγ 23, 2013 5:15 pm

Είναι όντως εντυπωσιακό .. cheers
    Viserion
    Viserion

Armory

Δημοσίευση από Viserion Σαβ Αυγ 24, 2013 1:25 pm

Nταξει το ότι είδα το 1ο επεισόδιο και πωρώθηκα ..
    Κάτι λίγα :
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Αυγ 24, 2013 1:38 pm

Εγω εχω να πω πως το τρολ-Κατρινα ειναι αηδιαστικο... δυο επεισοδια ηταν και σιχαθηκα...
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Αυγ 24, 2013 2:45 pm

^Παντελή σε συμβουλεύω να αρχίσεις το φικ μου όταν τελειώσεις την σειρά Razz 
    Καθότι αυτό διαδραματίζεται μετά την 5η σεζόν.

^^Μαρίνα έχεις απόλυτο δίκιο
    Σπόιλερ:
    Viserion
    Viserion

Armory

Δημοσίευση από Viserion Σαβ Αυγ 24, 2013 3:01 pm

Οπως θες Λατρεία ..
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Σαβ Αυγ 24, 2013 8:29 pm

Queen in the North έγραψε:Εγω εχω να πω πως το τρολ-Κατρινα ειναι αηδιαστικο... δυο επεισοδια ηταν και σιχαθηκα...
    Και τη φάγαμε και στη μάπα για 2 επεισόδια. Λες και ένα δεν ήταν αρκετό για να θαυμάσουμε τα κάλλη της.
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Σαβ Αυγ 24, 2013 11:18 pm

^Eμ έπρεπε κάπως να καλύψουμε την 2η σεζόν με κάτι λιγότερο σημαντικό, καλά είναι
    το Μαρινάκι ακόμα στη 2η , απ'το τέλος της 3ης και πέρα να την δω. Razz 
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Nïx Κυρ Αυγ 25, 2013 12:25 am

Cat Of The Canals έγραψε:
    Queen in the North έγραψε:Εγω εχω να πω πως το τρολ-Κατρινα ειναι αηδιαστικο... δυο επεισοδια ηταν και σιχαθηκα...
    Και τη φάγαμε και στη μάπα για 2 επεισόδια. Λες και ένα δεν ήταν αρκετό για να θαυμάσουμε τα κάλλη της.
    ελάτε ρε, ωραίο ήταν το τρολ tongue
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Αυγ 25, 2013 1:44 am

Το τέλος της τρίτης μου άρεσε τόσο πολύ! Ανάβουν τα αίματα! Ο τρελός χαμός! lol 
    Καλέ ναι τρολ για υιοθέτηση!! Καλέ!
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Αυγ 25, 2013 1:47 am

^Νομίζω ότι για το τέλος της 3ης σεζόν είχες αναφερθεί και στην πίσω σελ. μήπως εννοούσες την 4η;
    Αααα επίσης κάτι άσχετο που θέλω να σε ρωτήσω , να σου στείλω πμ; Razz 
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Αυγ 25, 2013 2:06 am

Όχι βρε δεν έχω δει τέλος 4ης. Απλά φαντάσου μου άρεσε τόσο που το ξαναλέω. tongue 
    PM ελεύθερα!
    Leonette Fossoway
    Leonette Fossoway
    Κόκκινη Ιέρεια
    Κόκκινη Ιέρεια

Armory

Δημοσίευση από Leonette Fossoway Κυρ Αυγ 25, 2013 2:11 am

Το έστειλα!
    Αχ ναι, έχεις δίκιο αλλά εμένα μόνο μια φράση μου μείνε απ'όλο το τέλος...
    "Gwaine?... you still alive?.... ~ 2,3 seconds pass my heart is killing me waiting for his respond... "What do you think..." here comes the laugh
    "And that's Sir Gwaine to you!"
    I love you I love you I love you I love you 

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Μάης 31, 2023 8:24 pm