μην μπαίνετε στο φόρουμ μετά το φαγητόViserion έγραψε:Βασικά δεν είναι τόσο creepy όσο αηδιαστική.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
μην μπαίνετε στο φόρουμ μετά το φαγητόViserion έγραψε:Βασικά δεν είναι τόσο creepy όσο αηδιαστική.
Ι love bloodQueen in the North έγραψε:do not stare at bloody fairy's signature for too much. things will get bloody
Μπήκα και δεν έπαθα τίποτα, γιατρέ μου είμαι καλά?bloody fairy έγραψε:μην μπαίνετε στο φόρουμ μετά το φαγητόViserion έγραψε:Βασικά δεν είναι τόσο creepy όσο αηδιαστική.
Καλύτερα από ποτέ!!Lady Melisandre έγραψε:Μπήκα και δεν έπαθα τίποτα, γιατρέ μου είμαι καλά?bloody fairy έγραψε:μην μπαίνετε στο φόρουμ μετά το φαγητόViserion έγραψε:Βασικά δεν είναι τόσο creepy όσο αηδιαστική.
Ε;Delena Florent έγραψε:Καλύτερα από ποτέ!!Lady Melisandre έγραψε:Μπήκα και δεν έπαθα τίποτα, γιατρέ μου είμαι καλά?bloody fairy έγραψε:μην μπαίνετε στο φόρουμ μετά το φαγητόViserion έγραψε:Βασικά δεν είναι τόσο creepy όσο αηδιαστική.![]()
Παίζει σε σειρά, αρχίσανε τα γυρίσματα, είναι έτοιμα ήδη 6 επεισόδια
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΈΡΩΣΕ ΚΑΝΕΊΣ????!!!!
ΕΣΕΊΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΣΑΣ???!!!!![]()
![]()
|
|