A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+3
Nïx
Queen in the North
Prince of Dragonstone
7 απαντήσεις

Ομοφυλοφιλία

Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory
    : Stark Stark

Ομοφυλοφιλία  - Σελίδα 2 Empty Απ: Ομοφυλοφιλία

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Δευ Αυγ 12, 2013 12:51 am

Γιατί είναι κάτι ανατρεπτικό. Πρέπει να μελετηθεί καλά η κάθε υπόθεση ξεχωριστά, κακά τα ψέματα. Αλήθεια δεν ξέρω επιτρέπεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Θα μου πεις στην Ελλάδα ούτε οι straight δεν μπορούν να υιοθετήσουν θα μπορούν οι gay; Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο να υιοθετήσεις παιδί...
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Δευ Αυγ 12, 2013 2:23 pm

Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω για Ελλαδα. Οτι ξερω ειναι για ΗΠΑ. Στην ελλαδα πρεπει να εισαι ζευγαρι αντρα-γυναικα, πλουσιο (...). Στην Αμερικη νομιζω μπορει και ενας μονος του να υιοθετησει παιδι. Δεν χρειαζεται να ειναι 2.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Αριθμός μηνυμάτων : 1044
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2013
    Τόπος : Παντού και πουθενά...

Armory
    : Targaryen Targaryen

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Δευ Αυγ 12, 2013 2:28 pm

Queen in the North έγραψε:Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω για Ελλαδα. Οτι ξερω ειναι για ΗΠΑ. Στην ελλαδα πρεπει να εισαι ζευγαρι αντρα-γυναικα, πλουσιο (...). Στην Αμερικη νομιζω μπορει και ενας μονος του να υιοθετησει παιδι. Δεν χρειαζεται να ειναι 2.
     Ακριβώς γιατί εκεί είναι πιο απελευθερωμένη στις αντιλήψεις τους! Να φανταστείς έδειξα χθες σε φίλους μου το βιντεάκι αυτό που δημοσίευσες και μόνο που δεν με βγάλαν εμένα ........!Razz :/ whateva
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Δευ Αυγ 12, 2013 2:41 pm

Ακριβως! Και γω υποστηριζω τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων και οποτε το ελεγα αυτο στην ταξη ή στους γονεις μου με κοιτουσαν περιεργα σαν να προσπαθουσαν να αποφασισουν αν ημουν και γω.

Και ακομα και να ημουν -που δεν ειμαι- τι σχεση εχει αυτο με τα επιχειρηματα μου; Γιατι σε αυτην την κοινωνια δεν μπουρουμε να μιλησουμε αντικειμενικα για ενα σοβαρο θεμα; Γιατι "κοροιδευουμε" για τετοια θεματα; Γιατι η χειροτερη βρισια για μια κοπελα ειναι οτι ειναι "χοντρη" και για αντρα οτι ειναι "γκει";
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Δευ Αυγ 12, 2013 2:49 pm

Queen in the North έγραψε:Ακριβως! Και γω υποστηριζω τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων και οποτε το ελεγα αυτο στην ταξη ή στους γονεις μου με κοιτουσαν περιεργα σαν να προσπαθουσαν να αποφασισουν αν ημουν και γω.

Και ακομα και να ημουν -που δεν ειμαι- τι σχεση εχει αυτο με τα επιχειρηματα μου; Γιατι σε αυτην την κοινωνια δεν μπουρουμε να μιλησουμε αντικειμενικα για ενα σοβαρο θεμα; Γιατι "κοροιδευουμε" για τετοια θεματα; Γιατι η χειροτερη βρισια για μια κοπελα ειναι οτι ειναι "χοντρη" και για αντρα οτι ειναι "γκει";
     Δεν λες τίποτα, έστω και υποσηνείδητα αν κάποιος μας αποκαλέσει αδερφή νευριάζουμε και το θεωρούμε εσχάτη βρισιά!:/ Όποτε δηλαδή υποστηρίξεις τα  δικαιώματα των ομοφυλόφιλων σε κοιτάνε με μια περιφρόνηση λες και είσαι και ο ίδιος! Όπως λέει και το βιντεάκι σου, it's time end marriage discrimination!winking
    Daenerys Targaryen
    Daenerys Targaryen
    Βασιλική Φρουρά
    Βασιλική Φρουρά

Αριθμός μηνυμάτων : 326
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012

Armory
    : Lannister Lannister

Δημοσίευση από Daenerys Targaryen Δευ Αυγ 12, 2013 11:44 pm

Εγώ γενικά ήμουν πάντα πολύ ανοιχτή στο συγκεκριμένο θέμα και ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο που στοχοποιούνται τόσο πολύ τα γκέι ζευγάρια ή και γενικά το να είσαι ομοφιλόφυλος σε σημείο άνδρες να βάζουν αγγελίες για να βρουν μια κοπέλα για σχέση αλληλο-αν και η κοπέλα είναι λεσβία και δεν θέλει να γίνει γνωστό-κάλυψης. Και βλέποντας ένα βιντεάκι που ήταν μια κοινωνία στην όποια το να είσαι γκέι είναι το φυσιολογικό και η ετεροφιλοφυλία θεωρείται ντροπή και αίσχος για την οικογένεια συνειδητοποίησα ακόμα περισσότερο πόσο αισχρό είναι να κρίνουμε κάποιον για το τι κάνει στην πολύ προσωπική του ζωή.
    Φέτος λοιπόν που επί καθημερινή βάση ήμουν ανάμεσα σε αρκετούς γκέι, ένας εκ των οποίων είναι και ο πλέον κολλητός μου τον οποίο θέλω να δολοφονήσω ώρες ώρες γιατί πιστεύει ότι είναι κακό που είναι γκέι και ότι θα πάει στην κόλαση και δεν θα πρέπει να έχουν δικάιωμα να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδια κλπ κλπ, είμαι ακόμα πιο σίγουρη ότι το να κρίνουμε τον άλλον από το τι κάνει στο κρεββάτι του αλλά από τι προσφέρει σαν άτομο στην κονωνία.
    Και με εκνευρίζει αφάνταστα η αντίληψη των γονιών μου που όταν τους μιλάω για αυτά κατευθείαν με ρωτάνε αν "θέλω να τους πω κάτι" λες και δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη για κάποιο θέμα χωρίς να εμπλέκεται άμεσα!thumbs down 

Σχόλια επί προηγούμενων ποστ:
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Δευ Αυγ 12, 2013 11:49 pm

Daenerys Targaryen έγραψε:Βασικά μπορούν! Ζητάνε από μια κοντινή τους συνήθως συγγενη, αδελφή π.χ., να κυοφορήσει το παιδί με σπέρμα του άνδρα που δεν είναι συγγενής της και TADAA! ένα μωρό που κατά κάποιο τρόπο έχει το DNA και των δύο γεννιέται.
     Καλό αυτό , δεν το είχα σκεφτεί, άρα λοιπόν υπάρχει και σε αυτό λύση, οπότε γενικά από ότι έχω καταλάβει με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα σαφώς και ευκολύνουν για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!winking Very Happy
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 12:06 pm

Daenerys Targaryen έγραψε:
    Queen in the North έγραψε:Στην περιπτωση αντρα-αντρα ομως δεν μπορουν να κανουν τιποτα.
    Βασικά μπορούν! Ζητάνε από μια κοντινή τους συνήθως συγγενη, αδελφή π.χ., να κυοφορήσει το παιδί με σπέρμα του άνδρα που δεν είναι συγγενής της και TADAA! ένα μωρό που κατά κάποιο τρόπο έχει το DNA και των δύο γεννιέται.[/spoiler]

Ποτε δεν συμπαθησα την ιδεα της παρενθετης μητερας....
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Αυγ 13, 2013 1:03 pm

Queen in the North έγραψε:
    Daenerys Targaryen έγραψε:
    Queen in the North έγραψε:Στην περιπτωση αντρα-αντρα ομως δεν μπορουν να κανουν τιποτα.
    Βασικά μπορούν! Ζητάνε από μια κοντινή τους συνήθως συγγενη, αδελφή π.χ., να κυοφορήσει το παιδί με σπέρμα του άνδρα που δεν είναι συγγενής της και TADAA! ένα μωρό που κατά κάποιο τρόπο έχει το DNA και των δύο γεννιέται.[/spoiler]
    Ποτε δεν συμπαθησα την ιδεα της παρενθετης μητερας....
     Μαρίνα ούτε εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα, ωστόσο κάποιες φορές ισχύει το : Παρά τα ολότελα καλή ειν' κι η Παναγιώτεννα!Razz  Καλύτερα λοιπόν ένα παιδί με παρένθετη μητέρα παρά το τίποτα!:/
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 1:09 pm

Καλυτερα ενα παιδι απο παρενθετη μητερα (για τους γονεις) απο το τιποτα λες εσυ. Καλυτερα υιοθεσια λεω εγω. Γιατι εσυ σκεφτεσαι τους γονεις και το παιδι. Δεν σκεφτεσαι την παρενθετη μητερα η οποια αναπτυσει δεσμους με το παιδι (συναισθηματικους και οχι μονο) κατα την διαρκεια των 9 μηνων της εγκυμοσυνης.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Αυγ 13, 2013 1:31 pm

Queen in the North έγραψε:Καλυτερα ενα παιδι απο παρενθετη μητερα (για τους γονεις) απο το τιποτα λες εσυ. Καλυτερα υιοθεσια λεω εγω. Γιατι εσυ σκεφτεσαι τους γονεις και το παιδι. Δεν σκεφτεσαι την παρενθετη μητερα η οποια αναπτυσει δεσμους με το παιδι (συναισθηματικους και οχι μονο) κατα την διαρκεια των 9 μηνων της εγκυμοσυνης.
     Εννοείς πως πιθανότατα μετά να μην μπορεί να το αποχωριστεί και να υπάρξει πρόβλημα εε;; Εκεί μπορεί και να'χεις τώρα που το σκέφτομαι!:/
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 1:51 pm

Πιστευω οτι δεν ειναι απλως μια πιθανοτητα αλλα ενα γεγονος. Ποσο μαλλον στην περιπτωση που λεμε εδω που το παιδι θα ειναι απο το ωαριο της αδερφης του ενος και το σπερματοζωαριο του αλλου. Η αδερφη γιατι να δωσει το παιδι να το μεγαλωσουν αλλοι; Δεν ειναι μια απλη παρενθετη μητερα. Το μωρο ειναι απο το ωαριο της... Μπορει καπως ετσι να χαλασει η σχεση μεταξυ αδερφου και αδερφης και να καταληξουν στα δικαστηρια. Και φυσικα η αδερφη-μητερα θα κερδιζε.

Εγω βασικα ειμαι παρα πολυ υπερ της υιοθεσιας και μπορει να βγαινουμε λιγουλακι εκτος θεματος αλλα δεν πειραζει. Δεν το βρισκω λογικο να κανουμε παραπανω παιδια απο την στιγμη που υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ορφανα στον κοσμο. Ειτε γιατι οι βιολογικοι τους γονεις δεν τα ηθελαν (ηταν ανωριμοι, δεν ειχαν λεφτα .... ), ειτε γιατι πεθαναν.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Αυγ 13, 2013 1:56 pm

Queen in the North έγραψε:Πιστευω οτι δεν ειναι απλως μια πιθανοτητα αλλα ενα γεγονος. Ποσο μαλλον στην περιπτωση που λεμε εδω που το παιδι θα ειναι απο το ωαριο της αδερφης του ενος και το σπερματοζωαριο του αλλου. Η αδερφη γιατι να δωσει το παιδι να το μεγαλωσουν αλλοι; Δεν ειναι μια απλη παρενθετη μητερα. Το μωρο ειναι απο το ωαριο της... Μπορει καπως ετσι να χαλασει η σχεση μεταξυ αδερφου και αδερφης και να καταληξουν στα δικαστηρια. Και φυσικα η αδερφη-μητερα θα κερδιζε.

Εγω βασικα ειμαι παρα πολυ υπερ της υιοθεσιας και μπορει να βγαινουμε λιγουλακι εκτος θεματος αλλα δεν πειραζει. Δεν το βρισκω λογικο να κανουμε παραπανω παιδια απο την στιγμη που υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ορφανα στον κοσμο. Ειτε γιατι οι βιολογικοι τους γονεις δεν τα ηθελαν (ηταν ανωριμοι, δεν ειχαν λεφτα .... ), ειτε γιατι πεθαναν.
     Έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες, μόνο που δυστυχώς το καλό μας το κράτος σε κάτι τέτοια θέματα είναι άστα να πάνε, με αποτέλεσμα η διαδικασία να κρατάει μήνες (ή ακόμα και χρόνο) , κι αυτό αν τελικά η κοινωνική λειτουργός κρίνει το ζευγάρι έτοιμο και υπεύθυνο για κάτι τέτοιο. Κι εννοείται ότι δυστυχώς οι πιθανότητες στην Ελλάδα για ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να καταφέρει να υιοθετήσει παιδί είναι ελάχιστες!:/
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 9:13 pm

Παραθέτω συζήτηση απο άλλο τοπικ σχετικα με το θεμα:
    Prince of Dragonstone έγραψε:Ώστε έτσι κυρία Daenerys Targaryen εεεε;;Mad  Άντε από κει βρε που θα με πεις εμένα ότι πήγα στο Γκρέι ΠράιντRazz ! Άρα για να με είδες πάει να πει ότι ήσουν κι εσύ μέσα εε;;blase
    Daenerys Targaryen έγραψε:Φυσικά και ήμουν! Όπως είπα και στο ανάλογο τόπικ πάντα ήμουν στο πλευρο των LGBTQIP ανθρώπων.
    Prince of Dragonstone έγραψε: Και τι σημαίνει το LGBTQIP ακριβώς;;Surprised Έχω χιούμορ και θα πάρω το ωραίο σου σχόλιο ως ένα είδος χοντρού χιούμορ το οποίο μου αρέσει κι εμένα, οπότε μια χαρά!Razz  Το βρίσκεις εύκολο να με λες ομοφυλόφιλο όταν δεν με έχεις δει από κοντά να πάθεις την πλάκα σου!blase niania
    Daenerys Targaryen έγραψε:LesbianGayBiTransQueerInterPan

γιατι θελω να τονισω οτι ακομα και να σε ελεγε καποιος ομοφυλοφιλο, αυτο δεν ειναι βρισια.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Αυγ 13, 2013 9:19 pm

Queen in the North έγραψε:Παραθέτω συζήτηση απο άλλο τοπικ σχετικα με το θεμα:
    Prince of Dragonstone έγραψε:Ώστε έτσι κυρία Daenerys Targaryen εεεε;;Mad  Άντε από κει βρε που θα με πεις εμένα ότι πήγα στο Γκρέι ΠράιντRazz ! Άρα για να με είδες πάει να πει ότι ήσουν κι εσύ μέσα εε;;blase
    Daenerys Targaryen έγραψε:Φυσικά και ήμουν! Όπως είπα και στο ανάλογο τόπικ πάντα ήμουν στο πλευρο των LGBTQIP ανθρώπων.
    Prince of Dragonstone έγραψε: Και τι σημαίνει το LGBTQIP ακριβώς;;Surprised Έχω χιούμορ και θα πάρω το ωραίο σου σχόλιο ως ένα είδος χοντρού χιούμορ το οποίο μου αρέσει κι εμένα, οπότε μια χαρά!Razz  Το βρίσκεις εύκολο να με λες ομοφυλόφιλο όταν δεν με έχεις δει από κοντά να πάθεις την πλάκα σου!blase niania
    Daenerys Targaryen έγραψε:LesbianGayBiTransQueerInterPan

γιατι θελω να τονισω οτι ακομα και να σε ελεγε καποιος ομοφυλοφιλο, αυτο δεν ειναι βρισια.
    Σαφώς και δεν είναι, για κάποιο λόγο όμως όλοι οι άντρες το θεωρούμε μεγάλη ατίμωση να μας πουν έτσι!:/
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 9:25 pm

ηθελα να το τονισω γιατι νομιζω πως ηρθε η ωρα να αλλαξει αυτο.
    Daenerys Targaryen
    Daenerys Targaryen
    Βασιλική Φρουρά
    Βασιλική Φρουρά

Armory

Δημοσίευση από Daenerys Targaryen Τρι Αυγ 13, 2013 9:26 pm

Το να κάνεις λες και είναι η μεγαλύτερη προσβολή του κόσμου σημαίνει ότι ή δεν είσαι σιγουρος ότι είσαι στρέητ ή ότι δεν είσαι στέητ και το κρύβεις. Οι άντρες που δεν έχουν αμφιβολίες ή δεν το σχολιάζουν καν ή πολλές φορές δεν έχουν πρόβλημα να το παίξουν για χάρη οποιουδήποτε πράγματος.
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Αυγ 13, 2013 9:28 pm

Daenerys Targaryen έγραψε:Το να κάνεις λες και είναι η μεγαλύτερη προσβολή του κόσμου σημαίνει ότι ή δεν είσαι σιγουρος ότι είσαι στρέητ ή ότι δεν είσαι στέητ και το κρύβεις. Οι άντρες που δεν έχουν αμφιβολίες ή δεν το σχολιάζουν καν ή πολλές φορές δεν έχουν πρόβλημα να το παίξουν για χάρη οποιουδήποτε πράγματος.
     Δυστυχώς η λέξη αδερφή είναι ακόμα βλασφημία στην Ελλάδα! Και τι εννοείς με την δήλωσή σου αυτή;;
    Daenerys Targaryen
    Daenerys Targaryen
    Βασιλική Φρουρά
    Βασιλική Φρουρά

Armory

Δημοσίευση από Daenerys Targaryen Τρι Αυγ 13, 2013 9:30 pm

Δεν εννοώ κάτι. Και δεν θεωρειται βρισιά αν δεν την κάνεις να είναι.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 9:34 pm

Prince of Dragonstone έγραψε:Δυστυχώς η λέξη αδερφή είναι ακόμα βλασφημία στην Ελλάδα!
    Ακριβως. Δυστυχως ναι, ειναι. Εδω ομως στο τοπικ τοσες μερες δεν λεγαμε οτι δεν θα επρεπε;
    Ή η Μαρια που πηγε σε αυτην την εκδηλωση τι σημαινει; οτι ειναι και αυτη; Οχι φυσικα!

Αααα Μαρια, γινονται συχνα τετοιες εκδηλωσεις; Υπαρχουν και φωτογραφιες; Θα ηθελα πολυ να παω και γω. Φανταζομαι ομως γινονται Αθηνα.
    Daenerys Targaryen
    Daenerys Targaryen
    Βασιλική Φρουρά
    Βασιλική Φρουρά

Armory

Δημοσίευση από Daenerys Targaryen Τρι Αυγ 13, 2013 9:59 pm

Κάθε χρόνο, γύρω στον Ιούνιο. Υπάρχουν φωτογραφίες παντού στο ίντερνετ!
    Σίγουρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κάτι είχα ακούσει και για Πάτρα νομίζω. unsure 
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 10:13 pm

Ειδα ενα βιντεο με της θεσαλονικης. Πηραν και συνεντευξη απο τον δημαρχο κ Μπουταρη. Μπραβο του παντως. Βγηκε και στο δελτιο του mega για να μιλησει για τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων.
    Daenerys Targaryen
    Daenerys Targaryen
    Βασιλική Φρουρά
    Βασιλική Φρουρά

Armory

Δημοσίευση από Daenerys Targaryen Τρι Αυγ 13, 2013 10:16 pm

Πάντως ως χώρα είμαστε ΠΟΛΥ πίσω
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Τρι Αυγ 13, 2013 10:21 pm

Συμφωνω. Δεν ηξερα βεβαια οτι υπαρχει και ολοκληρη σελιδα στην βικιπαιδεια σχετικα αλλα δεν μου κανει εντυπωση. Θα τα διαβασω να δω και τι λεει...
    Prince of Dragonstone
    Prince of Dragonstone
    Μέιστερ
    Μέιστερ

Armory

Δημοσίευση από Prince of Dragonstone Τρι Αυγ 13, 2013 10:27 pm

Daenerys Targaryen έγραψε:Πάντως ως χώρα είμαστε ΠΟΛΥ πίσω
    Queen in the North έγραψε:Συμφωνω. Δεν ηξερα βεβαια οτι υπαρχει και ολοκληρη σελιδα στην βικιπαιδεια σχετικα αλλα δεν μου κανει εντυπωση. Θα τα διαβασω να δω και τι λεει...
     Φαντάσου δηλαδή που έχουμε καταντήσει!Sad  Θα τα διαβάσω πάντως κι εγώ να δω τι λέει..

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Μάης 29, 2023 6:31 pm