Υπάρχει, και είναι ο αδερφός μου!Cat Of The Canals έγραψε:Δεν ξέρω να τρώω.
Σοβαρά τώρα πιο παράξενη από μένα στο φαγητό δεν παίζει να υπάρχει.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Υπάρχει, και είναι ο αδερφός μου!Cat Of The Canals έγραψε:Δεν ξέρω να τρώω.
Cat Of The Canals έγραψε:Δεν ξέρω να τρώω.
Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Υπάρχει, και είναι ο αδερφός μου!![]()
Πάμε.Queen in the North έγραψε:Cat Of The Canals έγραψε:Δεν ξέρω να τρώω.
Σοβαρά τώρα πιο παράξενη από μένα στο φαγητό δεν παίζει να υπάρχει.Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Υπάρχει, και είναι ο αδερφός μου!![]()
Θελετε να παμε στοιχημα; Γιατι θα το χασετε. Εγω ειμαι η πιο παραξενη στο φαγητο.
Εγώ πάλι τρώω τα πάντα, μόνο αλλαντικά δεν τρώω, εκτός ζαμπόν στην πίτσα!Queen in the North έγραψε:Cat Of The Canals έγραψε:Δεν ξέρω να τρώω.
Σοβαρά τώρα πιο παράξενη από μένα στο φαγητό δεν παίζει να υπάρχει.Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Υπάρχει, και είναι ο αδερφός μου!![]()
Θελετε να παμε στοιχημα; Γιατι θα το χασετε. Εγω ειμαι η πιο παραξενη στο φαγητο.
Αυτό πια είναι τρέλα,χωρίς παρεξήγηση κιόλας εε;;, εσύ δεν τρως τίποτα!Cat Of The Canals έγραψε:Πάμε.Queen in the North έγραψε:Cat Of The Canals έγραψε:Δεν ξέρω να τρώω.
Σοβαρά τώρα πιο παράξενη από μένα στο φαγητό δεν παίζει να υπάρχει.Θελετε να παμε στοιχημα; Γιατι θα το χασετε. Εγω ειμαι η πιο παραξενη στο φαγητο.Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Υπάρχει, και είναι ο αδερφός μου!![]()
- Τι δεν τρώω:
Δεν τρώω αλλαντικά (μόνο ζαμπόν στην πίτσα), αυγό, κιμά (μόνο στα μπιφτέκια και κεφτεδάκια), ντομάτα ωμή, από λαχανικά τρώω μόνο μαρούλι καρότο και αγγούρι, φρούτα δεν με τρελαίνουν αλλά τα τρώω γτ με πρίζουν οι άλλοι, αρνί κατσίκι με τίποτα, οτιδήποτε έχει λίπος με τίποτα, λαδερά φαγητά με τίποτα... και η λίστα συνεχίζεται.
Κατάλαβα, θα κουραστείς τώρα να τις πεις και θα σε πιάσει το χάραμα!Queen in the North έγραψε:οτι τις δικες μου παραξενιες θα σας τις πω με το φως της ημερας...
Όχι εγώ τρώω. Αλλά μην έχει πολλές πετσούλες ε;Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Έχω μια φίλη που δεν τρώει χοιρινό!![]()
![]()
Εννοείται! Ούτε εγώ δεν το τρώω με το λίπος, είναι μπλιαχ!Cat Of The Canals έγραψε:Όχι εγώ τρώω. Αλλά μην έχει πολλές πετσούλες ε;Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Έχω μια φίλη που δεν τρώει χοιρινό!![]()
![]()
![]()
Πρέπει πρέπει!Sansa Stark έγραψε:ότι νομίζω πως πρέπει να ξαναρχίσω να μπλογκάρω![]()
Εξομολογούμαι ότι ναι, πρέπει πρέπει!Simon Lewis έγραψε:Εξομολογουμαι , πρεπει να δω Βοργιες !
Εξομολογούμαι ότι έχεις δίκιο!Simon Lewis έγραψε:Εξομολογουμε οτι σε καθετί ασχετο απαντας![]()
![]()
|
|