Γιατί καλέ;; Κάποιες φορές πραγματικά η κατοχή ενός λογαριασμού facebook είναι αρκετά χρήσιμη!Queen in the North έγραψε:Δεν εχω facebook. Και οχι επειδη το διεγραψα. Ποτε δεν εφτιαξα και δεν προκειτα και να φτιαξω...

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Γιατί καλέ;; Κάποιες φορές πραγματικά η κατοχή ενός λογαριασμού facebook είναι αρκετά χρήσιμη!Queen in the North έγραψε:Δεν εχω facebook. Και οχι επειδη το διεγραψα. Ποτε δεν εφτιαξα και δεν προκειτα και να φτιαξω...
Καλό κι έξυπνο αυτό, κι εγώ κυρίως για να ενημερωθώ για την σόουμπιζ το έκανα!Queen in the North έγραψε:Γι αυτον ακριβως τον λογο το εκανα το twitter. Εκτος απο τον αδερφο μ δεν εχει κανενας αλλος. Δεν κανω εγω tweets. Μπαινω για να δω τα τουιτς των αλλων. Για να ενημερωθω για τα νεα του κοσμου και των διασημων.
Ποιος είναι ο τύπος;;Queen in the North έγραψε:Θελω Τσεζαρε. Θελω τοσο πολυ τον Τσεζαρε...
Α κατάλαβα!Queen in the North έγραψε:
- τσεζαρε:
my love, cesare borgia
χθες ολη μερα δεν ειδα ουτε ενα ολοκληρο επεισοδιο.
Και καλά κάνεις, σε ένα κόσμο γεμάτο κακία πρέπει να είσαι και λίγο κακός!Queen in the North έγραψε:οτι μερικες φορες γινομαι πολυ κακια.
Γιατί, τι έχει η Ελλαδάρα;;Queen in the North έγραψε:οτι θελω να φυγω απο την ελλαδα.
Ε όχι ότι δεν έχει και τίποτα...Queen in the North έγραψε:αυτο ειναι το θεμα. οτι δεν εχει τιποτα.
οτι εχω βαρεθει να αδικουμαι.
άστα να πάνε...Queen in the North έγραψε:Θελω Τσεζαρε. Θελω τοσο πολυ τον Τσεζαρε...
πως, πες μου πωςQueen in the North έγραψε:
- τσεζαρε:
my love, cesare borgia
χθες ολη μερα δεν ειδα ουτε ενα ολοκληρο επεισοδιο.
πες και συ! χαχαCersei Lannister έγραψε:άστα να πάνε...Queen in the North έγραψε:Θελω Τσεζαρε. Θελω τοσο πολυ τον Τσεζαρε...πως, πες μου πωςQueen in the North έγραψε:
- τσεζαρε:
my love, cesare borgia
χθες ολη μερα δεν ειδα ουτε ενα ολοκληρο επεισοδιο., εξομολογούμαι
Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Απ' το πολύ παγωτό με έπιασε η κοιλιά μου!Κι επιτέλους ετοιμάζω μία εμφάνιση εντός θέματος!
Τουλάχιστον η υπογραφή!
Βέβαια όσο άσχετη κι αν είναι μου αρέσει πολύ η τωρινή μου εμφάνιση, δε θέλω να την αλλάξω!
![]()
Ναιιιιι!!Queen in the North έγραψε:Φεγγαρογητεμένος έγραψε:Απ' το πολύ παγωτό με έπιασε η κοιλιά μου!Κι επιτέλους ετοιμάζω μία εμφάνιση εντός θέματος!
Τουλάχιστον η υπογραφή!
Βέβαια όσο άσχετη κι αν είναι μου αρέσει πολύ η τωρινή μου εμφάνιση, δε θέλω να την αλλάξω!
![]()
να σου κανω εμφανιση;
πες και συ! χαχαCersei Lannister έγραψε:άστα να πάνε...Queen in the North έγραψε:Θελω Τσεζαρε. Θελω τοσο πολυ τον Τσεζαρε...πως, πες μου πωςQueen in the North έγραψε:
- τσεζαρε:
my love, cesare borgia
χθες ολη μερα δεν ειδα ουτε ενα ολοκληρο επεισοδιο., εξομολογούμαι
|
|