- πλλ:
- Τελικα η Αλισον ειναι ζωντανη; Νομιζω στα βιβλια ηταν...
+14
Viserion
Gellert
Valar Morghulis
Queen in the North
Nightsguard
Maegor I Targaryen
Visenya Targaryen
Ygritte
Robert Baratheon
Leonette Fossoway
Cat Of The Canals
Jaqen H'ghar
Sansa Stark
Nïx
18 απαντήσεις
Γενική Συζήτηση
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°926
Απ: Γενική Συζήτηση
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°927
^
- PLL:
- Bρήκαν μια κυριούλα που ήξερε τότε την Άλισον και τη βοηθούσε με τα προβλήματα που είχε γιατί και καλά έχει τη δύναμη της ενόρασης και κάτι τετοια. Και τους είπε ότι εκείνο το βράδυ κατάλαβε ότι ήταν σε κίνδυνο και την βρήκε και την έβγαλε από εκεί που την είχαν θάψει και την πήγε στο νοσοκομείο γτ ήταν χάλια αλλά κάπου εκεί την έχασε και δεν την ξαναείδε. Πιστεύει ότι είναι ζωντανή και κρύβεται γτ κάποιον φοβάται αλλά μάλλον εμφανιζόταν στ αλήθεια στα κορίτσια. Επίσης σε κάποιο σημείο εμφανίστηκαν 2 red coats η μία
- red coat #1 is:
- ήταν η Σίσι
- Σπόιλερ:
- ΈΖΡΑ!!!
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°928
^Ωχ ωχ εσύ με έφτασες , μη σου πω ότι θα τελειώσεις νωρίτερα από μένα
Είμαι στο 5χ05 κι έχω σιχαθεί την ζωή μου...
Κάτι διάβασα όχι για Παρασκευή , θα αρχίσω να κλαίω , θα αποσυρθώ για λίγο..
Όχι δεν είναι (αν και καμιά φορά μου λέει πως θα θελε να είναι
) απλώς γνωρίζει τι χρειάζεται ένα κεφάλι σε δύσκολες ώρες/περιπτώσεις
Άτιμοι γάμοι, ούτε ένα φικ δεν μπορούμε να ανεβάσουμε με την ησυχία μας!

Κάτι διάβασα όχι για Παρασκευή , θα αρχίσω να κλαίω , θα αποσυρθώ για λίγο..

Όχι δεν είναι (αν και καμιά φορά μου λέει πως θα θελε να είναι

Άτιμοι γάμοι, ούτε ένα φικ δεν μπορούμε να ανεβάσουμε με την ησυχία μας!

Armory
- Δημοσίευση Ν°929
Cat Of The Canals έγραψε:^
- PLL:
Bρήκαν μια κυριούλα που ήξερε τότε την Άλισον και τη βοηθούσε με τα προβλήματα που είχε γιατί και καλά έχει τη δύναμη της ενόρασης και κάτι τετοια. Και τους είπε ότι εκείνο το βράδυ κατάλαβε ότι ήταν σε κίνδυνο και την βρήκε και την έβγαλε από εκεί που την είχαν θάψει και την πήγε στο νοσοκομείο γτ ήταν χάλια αλλά κάπου εκεί την έχασε και δεν την ξαναείδε. Πιστεύει ότι είναι ζωντανή και κρύβεται γτ κάποιον φοβάται αλλά μάλλον εμφανιζόταν στ αλήθεια στα κορίτσια. Επίσης σε κάποιο σημείο εμφανίστηκαν 2 red coats η μίααποκαλύφθηκε και μετά εξαφανίστηκε αλλά η άλλη τις οδήγησε στο κρυσφύγετο του Βig Α. Μάθαμε επίσης ότι μάλλον κάποιος άλλος δίνει διαταγές σ αυτή που αποκαλύφθηκε και μας δείξανε κάποιον
- red coat #1 is:
ήταν η Σίσιμε μαύρα ρούχα στο τέλος να είναι στο κρυσφύγετο του Big Α πολύ νευριασμένος (αλλά επειδή πήγαν εκεί τα κορίτσια και φοβάται μην τον βρουν ή νευριασμένος επειδή τις ακολούθησε και έμαθε ότι υπάρχει και τις βασανίζει ακόμα ο Α; ) . Ειπαν πάντως πως στο Χάλογουιν επεισόδιο θα μάθουμε σίγουρα αν είναι ζωντανή η Άλισον.
- Σπόιλερ:
ΈΖΡΑ!!!
Ε οχι!! ε οχι!! η αληθεια ειναι πως ειχα διαβασει αυτην την θεωρια στο tumblr πριν μερικους μηνες αλλα το οτι οντως το εκαναν ειναι

- Σπόιλερ:
- απο την χανα ηταν η μονα, απο την σπενς η ιδια και ο τομπυ, απο την εμιλυ η πως την λενε που ειχε κοντο κοκκινο μαλλι και μετα το εκανε καστανοξανθο και το αφησε και μακρυνε.... περιμενα καποιον απο την αρυα. αλλα ακομα και μετα απο αυτο εγω συνεχιζω να υποστηριζω το εζρια σιπ μου!!
Α και θελω να ειναι ζωντανη η Αλισον αλλα να... εχει ωριμασει. Να μην ειναι αυτο το ανωριμο και ηλιθιο κοριτσακι.
Ειδατε.... σας εφτασα και σας περασα

Armory
- Δημοσίευση Ν°930
Μας πέρασες ναι!! Πρέπει κι εγώ να το συνεχίσω αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες. Θέλω να τελειώσω και το "Παιχνίδι του Στέμματος" το βιβλίο για το wikipedia αλλά εντάξει αυτό δεν θα πάρει πολύ το χω σχεδόν έτοιμο. Να ναι καλά η αγγλική βερσιόν.

- PLL:
- Kι εγώ υποστηρίζω Έζρια με χίλια!! Είναι το αγαπημένο μου PLL ζευγάρι!!! Όπως και να χει νομίζω την Άρια την αγαπάει αληθινά. Δε νομίζω ότι είναι κακός. Ούτε είμαι σίγουρη ότι είναι ο Α. Είναι πολύ μπερδεμένο δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς... ίσως απλά ψάχνει την Άλισον γιατί είχαν προηγούμενα και τις ακολουθεί για να τη βρει. Με εκνευρίζουν λίγο οι σεναριογράφοι που δεν έχουν ένα αρχικό πλάνο στο μυαλό τους, ας πούμε αυτό με τον Έζρα είπαν πως το σκέφτηκαν τώρα στην αρχή της 4ης. Σε κάποια φάση θα τους κάνουν όλους κακούς όσο το ανανεώνουν και στο τέλος δεν θα ξέρουν πως να το κλείσουν. Κάνουν λίγο προχειροδουλειά και κουράζει.
Armory
- Δημοσίευση Ν°931
Μα δεν ειναι βασισμενο σε βιβλια;
Δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα σε Εζρια και Σπομπυ...
Armory
- Δημοσίευση Ν°932
^Και τι κατάλαβες που μας πέρασες, ; όλοι πήγαν στα θυμαράκια, και τώρα διαβάζεις εμένα που θα τους επαναφέρω ο superhero,
επίτιδες κι εγώ το πάω σαν την χελώνα αλλά πρέπει να δω απόψε τον θάνατο του Σερ Έλυαν , θα μου χρειαστεί για το next chapter
Πήρα τελικά τηλ. το ΚΕΚ και τους ρώτησα για τα θεωρητικά μθμ πότε ξεκινούν, κι εν κατακλείδη δεν ήξεραν , επίσης μου είπαν να χαλαρώσω, οπότε χαλαρά, σκέφτομαι μετά τον Μέρλιν και την Λευκή Βασίλισσα σειρά να πάρει ο Ντιν κι ο Σαμ
Ααααχχχ βγες απ'το μυαλό μου, γοητευτικέ σαγηνευτικέ ιππότη βγες γμτ μου, βγες!!!

Πήρα τελικά τηλ. το ΚΕΚ και τους ρώτησα για τα θεωρητικά μθμ πότε ξεκινούν, κι εν κατακλείδη δεν ήξεραν , επίσης μου είπαν να χαλαρώσω, οπότε χαλαρά, σκέφτομαι μετά τον Μέρλιν και την Λευκή Βασίλισσα σειρά να πάρει ο Ντιν κι ο Σαμ

Ααααχχχ βγες απ'το μυαλό μου, γοητευτικέ σαγηνευτικέ ιππότη βγες γμτ μου, βγες!!!

Armory
- Δημοσίευση Ν°933
ειχα σποιλεριαστει και ειχα χρονο να συμφιλιωθω με την ιδεα. τωρα θα δω pll που το αφησα στη μεση.
χαχαχα εχεις αγχωθει και τους περνεις συχνα τηλ;
χαχαχα εχεις αγχωθει και τους περνεις συχνα τηλ;
Armory
- Δημοσίευση Ν°934
^όχι καλέ, απλώς η γλυκιά μου μητερούλα μου'σπασε τα νεύρα κι είπα να τους πάρω τηλ. σήμερα για να την καθησυχάσω, τι κατάλαβε ; τπτ δεν μου είπαν
^Απόψε φεύγω, αχ (καταραμένοι γάμοι
)αλλά εκεί που θα πάω θα έχω λάπτοπ, προσευχηθείτε να έχω και ίντερνετ, να ανεβάσω αύριο το έπος...

^Απόψε φεύγω, αχ (καταραμένοι γάμοι

Armory
- Δημοσίευση Ν°935
χαχαχα γι αυτο υπαρχουν οι μητερες νομιζω...
το ευχομαι, πιστεψε με. εχω ηδη αρχισει να κανω υποθεσεις και να φανταζομαι την συνεχεια!
το ευχομαι, πιστεψε με. εχω ηδη αρχισει να κανω υποθεσεις και να φανταζομαι την συνεχεια!
Viserion- Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2011
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
- Δημοσίευση Ν°936
Σπέραα
Armory
- Δημοσίευση Ν°937
^Σπέρα σου κι εσένα λυκάκι
^^Μουαχαχαχαχα Μαρίνα
Πρόσεχε τι φαντάζεσαι...

^^Μουαχαχαχαχα Μαρίνα

Armory
- Δημοσίευση Ν°938
Τι κάνετε ;;
Armory
- Δημοσίευση Ν°939
^Eγώ περιμένω να έρθουν να με μαζέψουν, εννοώ να φύγω ταξίδι

Armory
- Δημοσίευση Ν°940
Δε θα το λεγα ότι ακολουθούν τα βιβλία, αν εξαιρέσεις τη Μόνα. Κατά τ' άλλα του κεφαλιού τους κάνουν. Εκτός κι αν μετά από 4 σίζονς αποφασίσουν τελικά να βάλουν δίδυμη αδερφή. Αλλά και πάλι στα βιβλία γίνεται πολύ νωρίτερα.Queen in the North έγραψε:Μα δεν ειναι βασισμενο σε βιβλια;
Εμένα πιο πολύ μ αρέσει Έζρια και μετά Χέιλεμπ και μετά υποστηρίζω και την Έμιλυ αλλά με εκνεύριζε και η Μάγια και η Πέιτζ. Μπορεί και καλύτερα δυο μέτρα κορίτσι!!!

Η Σπένσερ είναι η αγαπημένη μου αλλά δε με τρελαίνει ο Τόμπυ. Προτιμώ Έζρα.

Οπότε εγώ λέω χαλάρωσε γράψε γράψε γράψε και δώσε και μια ευκαιρία στα πιο χοτ αδέρφια!!Delena Florent έγραψε:^Και τι κατάλαβες που μας πέρασες, ; όλοι πήγαν στα θυμαράκια, και τώρα διαβάζεις εμένα που θα τους επαναφέρω ο superhero,επίτιδες κι εγώ το πάω σαν την χελώνα αλλά πρέπει να δω απόψε τον θάνατο του Σερ Έλυαν , θα μου χρειαστεί για το next chapter
![]()
![]()
Πήρα τελικά τηλ. το ΚΕΚ και τους ρώτησα για τα θεωρητικά μθμ πότε ξεκινούν, κι εν κατακλείδη δεν ήξεραν , επίσης μου είπαν να χαλαρώσω, οπότε χαλαρά, σκέφτομαι μετά τον Μέρλιν και την Λευκή Βασίλισσα σειρά να πάρει ο Ντιν κι ο Σαμ![]()
Ααααχχχ βγες απ'το μυαλό μου, γοητευτικέ σαγηνευτικέ ιππότη βγες γμτ μου, βγες!!!![]()
![]()
![]()

Armory
- Δημοσίευση Ν°941
Καλε ελαφακι ειναι το παιδι, οχι λυκακι!! Εκεινος μπαινει στον οικο σας και κανει ποστ! Εσενα δεν βλεπω να υποστηριζεις τον οικο σαςDelena Florent έγραψε:^Σπέρα σου κι εσένα λυκάκι![]()

Για να σε δω να κανεις ποστ εδω
Τα βιβλια η αληθεια ειναι δεν τα ξερω. Ουτε εκατσα ποτε να διαβασω τις περιληψεις απο την βικι. Απλως φανταστηκα οτι ειναι σαν την σειρα. Τα κοριτσια τα αγαπω ολα. Δεν μπορω να ξεχωρισω καποια. Οποτε παω να πω "α η αγαπημενη μου ειναι η αρια" στην επομενη σκηνη προσκυνω την εμιλυCat Of The Canals έγραψε:Δε θα το λεγα ότι ακολουθούν τα βιβλία, αν εξαιρέσεις τη Μόνα. Κατά τ' άλλα του κεφαλιού τους κάνουν. Εκτός κι αν μετά από 4 σίζονς αποφασίσουν τελικά να βάλουν δίδυμη αδερφή. Αλλά και πάλι στα βιβλία γίνεται πολύ νωρίτερα.Queen in the North έγραψε:Μα δεν ειναι βασισμενο σε βιβλια;
Εμένα πιο πολύ μ αρέσει Έζρια και μετά Χέιλεμπ και μετά υποστηρίζω και την Έμιλυ αλλά με εκνεύριζε και η Μάγια και η Πέιτζ. Μπορεί και καλύτερα δυο μέτρα κορίτσι!!!![]()
Η Σπένσερ είναι η αγαπημένη μου αλλά δε με τρελαίνει ο Τόμπυ. Προτιμώ Έζρα.

Καλησπερα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Queen in the North στις Πεμ Αυγ 29, 2013 10:27 pm, 1 φορά
Armory
- Δημοσίευση Ν°942

Σπέρα Μαρίνα !
Armory
- Δημοσίευση Ν°943
Τι κανεις Παντελη;;

Armory
- Δημοσίευση Ν°944
Kαλα είμαι εσύ ;;

Armory
- Δημοσίευση Ν°945
Καλα
Ελεγα αμα ειναι μεσα και τα κοριτσια να μπαιναμε ολοι μαζι τσατ οπως κανατε χθες...

Ελεγα αμα ειναι μεσα και τα κοριτσια να μπαιναμε ολοι μαζι τσατ οπως κανατε χθες...
Armory
- Δημοσίευση Ν°946
Aς κάνουμε την αρχή εμείς τι λες ;
Armory
- Δημοσίευση Ν°947
Ας παμε ναι!

Armory
- Δημοσίευση Ν°948
Νc 

Armory
- Δημοσίευση Ν°949
και ομως ειμαι ακομα εδω...
Armory
- Δημοσίευση Ν°950
η ώρα είναι 11.52, πρωί στην Λούτσα της Ηπείρου, η Ναταλία ακούει 'Αναμνήσεις μιας Γκέισας' και γράφει γράφει γράφει και τελειωμό δεν έχει... Ω Θεέ μου πάει το'χασα... τελείως... όμως...
Α ναι καλημέρα σας!

Α ναι καλημέρα σας!

|
|