από Nïx Παρ Μάης 11, 2012 4:08 am
Εδώ εγώ δεν έχω αποφασίσει αν θέλω Λάννιστερς, Σταρκς ή Ταργκάρυενς, τι λέμε τώρα

Βάζεις την αναποφάσιστη να αποφασίσει περί γκρίζων χαρακτήρων, NEVER GONNA HAPPEN BITCH
Να εξηγηθώ. Ήμουν με τον Στάννις. Βασικά με τον Ντάβος γιατί από κει το διάβασα. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να αντέξω να πάθουν κάτι οι πολύτιμοι Λάννιστέρς μου. Βασικά εντάξει, ήμουν με τους Λάννιστερς στην πολιορκία, αν και γούσταρα άγρια που έγινε η πολιορκία. Ακόμα και το Απόλυτο Μπάσταρδο ρε γαμώτο... πως να τον φας από το δεύτερο; Απλά πρέπει να τον μισήσεις κι άλλο

Αν και θα μου ερχόταν κουτί αν ψοφούσε άσχημα στην πολιορκία. ΤΟΜΜΕΝ ΡΕ
Καλά, την στιγμή που ήρθε ο Τύγουϊν... τι θρίαμβος, τι οργασμικός που είναι, τι ερεθιστικό πράμα σου βγάζει ο Απόλυτος Θεός του μονοθεϊσμού

ΣΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΜΑΚΟΥΣ; :king: Επίσης, έχω ένα θέμα με τον Τύγουϊν, τώρα που διάβασα και για το γεγονός πως ήταν Χέρι και του Έρυς: Απλά δεν θέλω να τον δω Βασιλιά, μόνο Χέρι. Είναι τύπος πίσω από τα παρασκύνια. Μου θυμίζει την φάση Βόλντεμορτ-Θίκνες, βάζω άλλον Υπουργό να ασχολείται με τις βλακείες και στην ουσία εγώ διοικώ. Αν και υποτίθεται πως ο βασιλιάς χέζει το χέρι σκουπίζει, αλλά ο Τύγουϊν είναι άλλη φάση.
"Except your insanity," Lucia pointed out.
sigh.
"Well played, Archer.”
Nix the Everknowing is the first Valkyrie made by Woden and Freya and therefore the most powerful Valkyrie. She is over 3,000 years old and was born "Phenix". She was once betrothed to Loki.
She is a soothsayer and has gone mad from all the visions that she has seen. Her mind more in the future than in the present earned her the nickname Nucking Futs Nix.
Lately the strain of steering the Accession and juggling possible futures has left her farther from sanity and ragged. Thought by many to be trying to obtain Goddess status due to her age and strength.