από Nïx Παρ Μάης 11, 2012 4:08 am
Εδώ εγώ δεν έχω αποφασίσει αν θέλω Λάννιστερς, Σταρκς ή Ταργκάρυενς, τι λέμε τώρα

Βάζεις την αναποφάσιστη να αποφασίσει περί γκρίζων χαρακτήρων, NEVER GONNA HAPPEN BITCH
Να εξηγηθώ. Ήμουν με τον Στάννις. Βασικά με τον Ντάβος γιατί από κει το διάβασα. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να αντέξω να πάθουν κάτι οι πολύτιμοι Λάννιστέρς μου. Βασικά εντάξει, ήμουν με τους Λάννιστερς στην πολιορκία, αν και γούσταρα άγρια που έγινε η πολιορκία. Ακόμα και το Απόλυτο Μπάσταρδο ρε γαμώτο... πως να τον φας από το δεύτερο; Απλά πρέπει να τον μισήσεις κι άλλο

Αν και θα μου ερχόταν κουτί αν ψοφούσε άσχημα στην πολιορκία. ΤΟΜΜΕΝ ΡΕ
Καλά, την στιγμή που ήρθε ο Τύγουϊν... τι θρίαμβος, τι οργασμικός που είναι, τι ερεθιστικό πράμα σου βγάζει ο Απόλυτος Θεός του μονοθεϊσμού

ΣΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΜΑΚΟΥΣ; :king: Επίσης, έχω ένα θέμα με τον Τύγουϊν, τώρα που διάβασα και για το γεγονός πως ήταν Χέρι και του Έρυς: Απλά δεν θέλω να τον δω Βασιλιά, μόνο Χέρι. Είναι τύπος πίσω από τα παρασκύνια. Μου θυμίζει την φάση Βόλντεμορτ-Θίκνες, βάζω άλλον Υπουργό να ασχολείται με τις βλακείες και στην ουσία εγώ διοικώ. Αν και υποτίθεται πως ο βασιλιάς χέζει το χέρι σκουπίζει, αλλά ο Τύγουϊν είναι άλλη φάση.