Ο τίτλος του τόπικ ξεκάθαρος. Πως νομίζετε πως θα τελειώσει η σειρά; Ποιος πιστεύετε πως θα κάτσει στον θρόνο; Θα κάτσει κάποιος στον θρόνο; Θα χωριστούν τα βασίλεια; τι θα γίνει;
Πως πιστεύετε πως θα τελειώσει η σειρά;
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°1
Πως πιστεύετε πως θα τελειώσει η σειρά;
"Except your insanity," Lucia pointed out.
sigh.
"Well played, Archer.”
"Really?"
"No, I saw that character on X-men. I just wanted to commiserate. Alas, I have no weaknesses."
sigh.
"Well played, Archer.”
Nix the Everknowing is the first Valkyrie made by Woden and Freya and therefore the most powerful Valkyrie. She is over 3,000 years old and was born "Phenix". She was once betrothed to Loki.
She is a soothsayer and has gone mad from all the visions that she has seen. Her mind more in the future than in the present earned her the nickname Nucking Futs Nix.
Lately the strain of steering the Accession and juggling possible futures has left her farther from sanity and ragged. Thought by many to be trying to obtain Goddess status due to her age and strength.
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Πως πιστεύετε πως θα τελειώσει η σειρά;
Κορίτσια ;;!!! Για μαζευτείτε όλες εδώ.. τι συζητούσαμε σήμερα; Να μιλήσω πρώτη εγώ ή θα πείτε εσείς τις απόψεις σας γιατί εγώ έχω πολλές κι έχω φτιάξει το τέλειο σενάριο...

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : King's Landing
Armory
- Δημοσίευση Ν°3
Μίλησέ μου

sigh.
"Well played, Archer.”
"Really?"
"No, I saw that character on X-men. I just wanted to commiserate. Alas, I have no weaknesses."
sigh.
"Well played, Archer.”
Nix the Everknowing is the first Valkyrie made by Woden and Freya and therefore the most powerful Valkyrie. She is over 3,000 years old and was born "Phenix". She was once betrothed to Loki.
She is a soothsayer and has gone mad from all the visions that she has seen. Her mind more in the future than in the present earned her the nickname Nucking Futs Nix.
Lately the strain of steering the Accession and juggling possible futures has left her farther from sanity and ragged. Thought by many to be trying to obtain Goddess status due to her age and strength.
Daenerys Targaryen- Βασιλική Φρουρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 326
Armory
- Δημοσίευση Ν°4
Παίζει να κατέβουν οι Άλλοι, τα βασίλεια να ενωθουν εναντίον τους και μετά ή κάτι σε δημοκρατία ή ο καθένας στον τόπο του. Και η Ντάνυ να έρθει με τους δράκους και να κάνει μπάρμπεκιου Άλλων.

The fire is mine.
I am Daenerys Stormborn Targaryen,
Daughter of dragons,
Bride of dragons,
Mother of dragons,
don't you see?
Don't you SEE?
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°5
ο Θρόνος να καταστραφεί κι όλοι (όσοι απομείνουν εν ζωή δλδ) να κυβερνούν επί ίσοις όροις... η Ντάνυ επιτέλους να φτάσει στο Γουέστερος να έρθει κοντά με τον Τζον , κι η Άρυα να ξανασυνατήσει τον Γκέντρι... όλα τα τέρατα να πάνε στον αγύριστο, να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα... κι ο Μάρτιν να ψοφήσει! Αυτά!

Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Τόπος : Asshai
Armory
- Δημοσίευση Ν°6
Κι εγώ κάτι τέτοιο. Και να καταστραφεί ο θρόνοςDaenerys Targaryen έγραψε:Παίζει να κατέβουν οι Άλλοι, τα βασίλεια να ενωθουν εναντίον τους και μετά ή κάτι σε δημοκρατία ή ο καθένας στον τόπο του. Και η Ντάνυ να έρθει με τους δράκους και να κάνει μπάρμπεκιου Άλλων.

Κι ο Τζέιμι να σκοτώσει τη Σέρσεϊ και να έχει ένα ωραιότατο happy ending με την Μπριέν

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°7
Θέλω να ενωθούν οι απομείναντες Σταρκ. Συμφωνώ στο μπάρμπεκιου των Άλλων, στην Άρυα με τον Γκέντρυ και στον Τζέιμι με την Μπριέν.
Πρέπει!!
Για το θρόνο ή να καταστραφεί ή Ντάνυ με χέρι Τύριον.
Και να γίνει τίποτα καλό με τον Στάνις. Τον συμπαθώ τελευταία.
Πρέπει!!
Για το θρόνο ή να καταστραφεί ή Ντάνυ με χέρι Τύριον.
Και να γίνει τίποτα καλό με τον Στάνις. Τον συμπαθώ τελευταία.

|
|