A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

  Μια συνέντευξη (ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΙΛΕΡ) του Story Editor, Bryan Cogman

  Anonymous
  Επισκέπτης
  Επισκέπτης


  Μια συνέντευξη (ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΙΛΕΡ) του Story Editor, Bryan Cogman Empty Μια συνέντευξη (ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΙΛΕΡ) του Story Editor, Bryan Cogman

  Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Ιαν 27, 2013 12:25 am

  Πριν τελειώσουν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν, ο επιμελητής της ιστορίας, Bryan Cogman, έδωσε συνέντευξη για το τι μπορούν να περιμένουν οι θεατές από την σεζόν.

  Υπάρχουν καταπληκτικά νέα μέλη στο καστ που ανακοινώθηκαν για την τρίτη σεζόν. Οι Diana Rigg, Thomas Sangster, Paul Kaye και Mackenzie Crook είναι αρκετά συναρπαστικοί. Έχεις ξεκινήσει την εκπαίδευση τους στη γενεαλογία και την εραλδική του Westeros;

  Κάτι λίγα (γέλια). Έχουμε την Dame Diana Rigg να συμμετέχει στο κάστ ως «Βασίλισσα των Αγκαθιών», Αρχόντισσα Olenna Tyrell, η οποία είναι μια συναρπαστική προοπτική για εμένα που μεγάλωσα βλέποντας «Εκδικητές» και φυσικά αυτή είναι το μόνο Bond κορίτσι που παντρεύτηκε ο Bond. Είχα μια συνομιλία μαζί της μια μέρα, σχετικά με την ιστορία του Οίκου Tyrell. Κάθε χρόνο έχουμε όλο και πιο εκπληκτικά μέλη και σκοτώνουμε αρκετά για να κάνουμε χώρο και αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί και στην 3η σεζόν.

  Ως φαν, υπάρχει κάτι από το A Storm Of Swords που περιμένεις να δεις στην οθόνη;

  Μόλις ήρθα από το πλατό όπου γυρίστηκε μια από τις εμβληματικές μάχες του βιβλίου και αυτό είναι περίπου το μόνο που μπορώ να πω, αλλά κάθε λάτρης των βιβλίων θα ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Έβλεπα και σκεφτόμουν «Περίμενα τέσσερα χρόνια για να δω αυτή τη σκηνή και ξέρω ότι οι οπαδοί την περίμεναν ακόμη περισσότερο και είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να προσφέρουμε μερικές από εκείνες τις στιγμές σε αυτή τη σεζόν.

  Το A Storm Of Swords έχει ακόμη περισσότερες τοποθεσίες και χαρακτήρες. Είναι αλήθεια ότι σχεδιάζετε για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, μετατρέποντας την σε τρίτη και τέταρτη σεζόν;

  Λίγο πολύ καλύπτουμε την 3η και 4η σεζόν με τα γεγονότα του Α Storm Of Swords, αλλά από τώρα και στο εξής δεν μένουμε σε βιβλίο ανά σεζόν. Θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάμειξη στοιχείων όλων των βιβλίων, όταν και όπου απαιτείται. Μπορεί να δείτε κομμάτια από άλλα βιβλία, αυτό εξαρτάται μόνο από το τι χρειάζεται κάθε ιστορία όσον αφορά την προσαρμογή για την τηλεόραση. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να συλλάβουμε όλα τα σημαντικά γεγονότα του Storm Of Swords σε 10 επεισόδια και το χρονοδιάγραμμα είναι έτσι που πραγματικά δεν μπορούν να χωρέσουν περισσότερα από 10 επεισόδια ανά σεζόν. Αυτό με μας δεν μπορεί να σταματήσει.

  Είναι η σειρά γραμμένη με οποιαδήποτε επίγνωση ως προς το θα «κλείσει» την σειρά ο George RR Martin;

  Μπορεί να ξέρω μερικά πράγματα και είμαι πολύ σίγουρος ότι τα παιδιά γνωρίζουν περισσότερα, αλλά αν τα αποκαλύψω θα μας σκοτώσουν και τους δύο. Φυσικά πρέπει να γνωρίζουμε μερικά πράγματα για το τέλος της σειράς, με σκοπό να το γράψουμε σωστά, αλλά στο τέλος μόνο ο George ξέρει πώς θα σταματήσει αυτό το πράγμα.

  Ορισμένοι χαρακτήρες υφίστανται αξιοσημείωτες σωματικές αλλαγές στα βιβλία. Πιστεύετε ότι αυτό θα μπορούσε να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα;

  Δεν νομίζω. Αυτό που είναι σπουδαίο για αυτή τη σειρά είναι ότι οι χαρακτήρες δεν ακολουθούν την γραμμή που νομίζετε ότι πρόκειται να ακολουθήσουν. Ο George παίρνει αυτά τα αρχέτυπα και τα γυρίζει στα κεφάλια τους σε κάθε περίπτωση. Κανείς δεν έχει ένα κλασσικό ταξίδι και νομίζω ότι αυτό το στοιχείο που κάνει ενθουσιασμένους τους φανς.

  Το Game of Thrones έχει αποδείξει πως η μοίρα ορισμένων χαρακτήρων δεν είναι γραμμένη σε πέτρα. Όπως υπάρχει μια σειρά από σημαντικούς θανάτους χαρακτήρων που έρχονται στα βιβλία. Υπάρχει η πιθανότητα κάποιος από αυτούς να μπορούσε να εξαπατήσει τον θάνατο στη σειρά;

  Αχ δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι τέτοιο! Μπορώ να σας πω μόνο ότι τα βιβλία είναι έκπληξη και έτσι είναι και η τηλεοπτική σειρά!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιουν 10, 2023 11:34 pm