5 απαντήσεις
Καμμένες Θεωρίες:Ρ
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Καμμένες Θεωρίες:Ρ
γιάννα τα σπόιλερς περί της κατάστασης τζέιν ράμσι είναι από το 5ο;
Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Τόπος : Asshai
Armory
- Δημοσίευση Ν°52
Αχά.

Armory
- Δημοσίευση Ν°53
Κι άλλες δύο κουλές θεωρίες σχετικά με τη Shiera Seastar:
Τι λέτε?
- Θεωρία #1:
- Shiera Seastar (Random AsoIaF Theory)
Spoilers all material.
Was randomly thinking that Shiera Seastar is still alive and is the Green Grace and is now manipulating Dany to do whatever the hell Dany needs to do while her lover Bloodraven works on getting Bran to do whateverthehell it is Bran needs to do. I’m also thinking that Varys and his sister (who Illyrio married) are grandchildren of Shiera and Bloodraven and that the intense magic in Varys is what caused that red priest to try to use his blood for something. I’m in the camp that fauxgon is really Illyrio’s kid with a Blackfyre.
It really all makes sense. Now, one must wonder if Shiera and Bloodraven are trying to save the world or end it? Or if one working to save it while the other seeks to destroy it. Why do I get the feeling that in the end AsoIaf will be revealed as the ULTIMATE game and Shiera and Bloodraven were just “playing” the whole time?
It makes me think of Tyrion’s quote about them all being puppets of those who came before. What if they really are?
Though I’m still under the impression that the Stark girls are the ULTIMATE spanners in the works and that stuff they decide to do will derail everyone’s plans.
- Θεωρία #2:
- Melisandre is really Shiera Seastar, Great Bastard Daughter of Aegon IV.
They’re both tall, busty, extremely beautiful women. Both described as having heart-shaped faces. Shiera’s mother was from Lys and has been accused of using dark arts, the people of Westeros also suspected Shiera dabbled in the dark arts as well. We know Melisandre can use the dark arts. Both of them have a similar shaped Gem necklace, just of different colours.
I think somewhere after Bloodraven was imprisoned in the black cells by Maekar I, Shiera fled across the narrow sea. Changed her appearance to that of a red priestess, and somewhere along the way learned of the Prince who was Promised prophecy.
“A thousand red eyes floated in the rising flames. He sees me. Beside him, a boy with a wolf’s face threw back his head and howled. The red priestess shuddered. Blood trickled down her thigh, black and smoking. The fire was inside her, an agony, an ecstasy, filling her, searing her, transforming her. Shimmers of heat traced patterns on her skin, insistent as a lover’s hand.”
This can just be interpreted as some strange occurrence that happened because she was freaked out about someone being able to stare back at her. (Bloodraven is a fucking BAMF.) But from the way GRRM described what happened to her, I think she recognized him. It is well known Bloodraven loved his half-sister Shiera, and also known that she had taken her half-brother to bed with her many times.
I don’t know.. just a theory. I’m getting impatient waiting from a new season and a new book. D:
Τι λέτε?

Arianne Martell- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 625
Τόπος : Sunspear
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°54
Ενδιαφέρουσες και οι δύο.
Αυτό το δεύτερο το είχα σκεφτεί και γω αλλά το απέρριψα γιατί δε μπορούσα να βρω πραγματική σύνδεση μεταξύ των δύο.
Αυτό το δεύτερο το είχα σκεφτεί και γω αλλά το απέρριψα γιατί δε μπορούσα να βρω πραγματική σύνδεση μεταξύ των δύο.
Armory
- Δημοσίευση Ν°55
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°56
ναι αλλα τον φωναζουν "μπραν". το κανονικο του ονομα ειναι "μπραντον"
Armory
- Δημοσίευση Ν°57
Προφανώς και το ξέρω αυτό, έτσι?
Ξέρω όμως επίσης πως ο Μάρτιν δεν γράφει τίποτα στην τύχη. Και το ότι το "Bran" σαν λέξη σημαίνει κοράκι, εμένα μου κάνει για κάτι προμελετημένο. Απλά κανείς μας δεν ξέρει γαελικά ώστε να κάνει αμέσως τη σύνδεση.

Ξέρω όμως επίσης πως ο Μάρτιν δεν γράφει τίποτα στην τύχη. Και το ότι το "Bran" σαν λέξη σημαίνει κοράκι, εμένα μου κάνει για κάτι προμελετημένο. Απλά κανείς μας δεν ξέρει γαελικά ώστε να κάνει αμέσως τη σύνδεση.
Armory
- Δημοσίευση Ν°58
η αληθεια ειναι οτι δεν μου ακουγεται εντελως καμμενο. εχει μια βαση γιατι κατι τετοια τα περιμενω απο τον μαρτιν. απλως με το ιδιο σκεπτικο και ο αδερφος του νεντ θα επρεπε να εχει αυτες τις ικανοτητες...
Armory
- Δημοσίευση Ν°59
Θα έπρεπε, αν ήταν θέμα κληρονομικότητας
Όλες οι ικανότητες (το warging, τα όνειρα κλπ) των παιδιών εμφανίστηκαν αφού βρήκαν και δέθηκαν με τους λύκους χωρίς κανείς απ' τους γονείς/προγόνους τους γενικότερα να έχει ανάλογες τάσεις
Είχαν δηλαδή καθαρά υπερφυσική προέλευση και δεν ήταν αποτέλεσμα εκπαίδευσης ή γενετικών.
Ίσως και γι' αυτό ο αδερφός του Νεντ να ήταν Μπράντον ενώ τον μικρό τον γνωρίζουμε ως Μπραν, για να ξεχωρίζουν και από την αυτή την άποψη

Ίσως και γι' αυτό ο αδερφός του Νεντ να ήταν Μπράντον ενώ τον μικρό τον γνωρίζουμε ως Μπραν, για να ξεχωρίζουν και από την αυτή την άποψη

Armory
- Δημοσίευση Ν°60
γιατι ομως μονο ο μπραν;
Armory
- Δημοσίευση Ν°61
Χμμμ... δεν έχω καταλήξει κάπου πάνω σ' αυτό. Ίσως τον καιρό που ήταν σε κώμα να "ενεργοποιήθηκε" αυτή του η ικανότητα. Κοίταξα και στην wiki του Jojen Reed κι έλεγε ότι απέκτησε τη greensight ενώ ήταν πολύ βαριά άρρωστος, σχεδόν ετοιμοθάνατος. Οπότε πιστεύω πως αφού κι ο Μπραν έπαθε το ίδιο ίσως η δύναμη να "επιλέγει" κάποιους ανθρώπους και να τους σώζει στην ουσία. Δεν ξέρω 

Armory
- Δημοσίευση Ν°62
ααα, μπορει τοτε

Arianne Martell- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 625
Τόπος : Sunspear
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°63
Γιάννα ισχύει.Και ο Bloodraven ήταν αλμπίνος και πολύ αδύναμος.
Εγώ το ξέρα ότι bran σημαίνει κοράκι στα γαελικά
Νόμιζα ότι το ξερες και συ γι' αυτό δεν είπα ποτέ τίποτα
Εγώ το ξέρα ότι bran σημαίνει κοράκι στα γαελικά

Armory
- Δημοσίευση Ν°64
Lady Melisandre έγραψε:Κι άλλες δύο κουλές θεωρίες σχετικά με τη Shiera Seastar:
- Θεωρία #1:
Shiera Seastar (Random AsoIaF Theory)
Spoilers all material.
Was randomly thinking that Shiera Seastar is still alive and is the Green Grace and is now manipulating Dany to do whatever the hell Dany needs to do while her lover Bloodraven works on getting Bran to do whateverthehell it is Bran needs to do. I’m also thinking that Varys and his sister (who Illyrio married) are grandchildren of Shiera and Bloodraven and that the intense magic in Varys is what caused that red priest to try to use his blood for something. I’m in the camp that fauxgon is really Illyrio’s kid with a Blackfyre.
It really all makes sense. Now, one must wonder if Shiera and Bloodraven are trying to save the world or end it? Or if one working to save it while the other seeks to destroy it. Why do I get the feeling that in the end AsoIaf will be revealed as the ULTIMATE game and Shiera and Bloodraven were just “playing” the whole time?
It makes me think of Tyrion’s quote about them all being puppets of those who came before. What if they really are?
Though I’m still under the impression that the Stark girls are the ULTIMATE spanners in the works and that stuff they decide to do will derail everyone’s plans.
- Θεωρία #2:
Melisandre is really Shiera Seastar, Great Bastard Daughter of Aegon IV.
They’re both tall, busty, extremely beautiful women. Both described as having heart-shaped faces. Shiera’s mother was from Lys and has been accused of using dark arts, the people of Westeros also suspected Shiera dabbled in the dark arts as well. We know Melisandre can use the dark arts. Both of them have a similar shaped Gem necklace, just of different colours.
I think somewhere after Bloodraven was imprisoned in the black cells by Maekar I, Shiera fled across the narrow sea. Changed her appearance to that of a red priestess, and somewhere along the way learned of the Prince who was Promised prophecy.
“A thousand red eyes floated in the rising flames. He sees me. Beside him, a boy with a wolf’s face threw back his head and howled. The red priestess shuddered. Blood trickled down her thigh, black and smoking. The fire was inside her, an agony, an ecstasy, filling her, searing her, transforming her. Shimmers of heat traced patterns on her skin, insistent as a lover’s hand.”
This can just be interpreted as some strange occurrence that happened because she was freaked out about someone being able to stare back at her. (Bloodraven is a fucking BAMF.) But from the way GRRM described what happened to her, I think she recognized him. It is well known Bloodraven loved his half-sister Shiera, and also known that she had taken her half-brother to bed with her many times.
I don’t know.. just a theory. I’m getting impatient waiting from a new season and a new book. D:
Τι λέτε?
Πολυ μου αρεσαν αυτες οι θεωριες. Ομως στην 2η... πως καταφερε η Μελ/Σιερα να μεινει νεα μετα απο τοσα χρονια. Ποτε στα χρονικα δεν εχει αναφερθει καποιος τροπος για να παραμεινει καποιος νεος για χρονια. Παω στοιχημα οτι αν υπηρχε θα το ειχε ψαξει η Σερσι

Armory
- Δημοσίευση Ν°65
Νομίζω πως το λέει στο 5 πως η Μελ είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο δείχνει, άρα λογικά έχει βρει κάποιον τρόπο να κρατιέται νέα ή να κάνει τους άλλους να πιστεύουν πως είναι νέα 

Armory
- Δημοσίευση Ν°66
Συμφωνα με την βικι το ιδιο συνεβαινε και με την μητερα της Σιενα αλλα... αυτη πεθανε στην γεννα. Ακομα και αν ειχε περασει τις δυναμεις της στην κορη πως θα ηξερε η κορη να τις χρησιμοποιησει; Δεν παιζει να εγραφε κατι τετοιο σε ενα βιβλιο και φαινεται για ατομο που θα το εκμυστηρευοταν σε καποιον...
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°67
Aυτό το τελευταίο δεν είναι αδύνατο. Το να μένει νέα. Στην ουσία μπορεί να μην είναι καν όπως φαίνεται. Όλη της η εμφάνιση μπορεί να είναι μια "οφθαλμαπάτη". Glamor το λέει στα βιβλία δεν ξέρω πως να το μεταφράσω. Στο a dance with dragons τη βλέπουμε να το κάνει σε κάποιον.
"The bones help." said Melisandre. "The bones remember. The strongest glamors are built of such things. A dead man's boots, a hank of hair, a bag of fingerbones. With whispered words and prayer, a man's shadow can be drawn forth from such and draped about another like a cloak. The wearer's essence does not change, only his seeming."
Ίσως το δικό της στοιχείο που της δίνει τη δύναμη να είναι το ρουμπίνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ από το λαιμό της;
"The bones help." said Melisandre. "The bones remember. The strongest glamors are built of such things. A dead man's boots, a hank of hair, a bag of fingerbones. With whispered words and prayer, a man's shadow can be drawn forth from such and draped about another like a cloak. The wearer's essence does not change, only his seeming."
Ίσως το δικό της στοιχείο που της δίνει τη δύναμη να είναι το ρουμπίνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ από το λαιμό της;

Armory
- Δημοσίευση Ν°68
η σιενα ομως δεν φορουσε ρουμπινι. πρεπει να ηταν σμαραγδια και ζαφειρια. εκτος και αν συνδεσουμε τις δυο θεωριες και πουμε οτι ηταν κατι που της ειχε δωσει ο bloodraven και τα κανει ολα αυτα για να σωθει ή καταστραφει το westeros σε συνεργασια ή οχι μαζι του. αν και λιγο απιθανο να συνεργαζονται γιατι ο bloodraven ειναι με τους παλιους θεους του βορρα και αυτη φαινεται οτι πιστευει στον κοκκινο θεο και ποτε απο την στιγμη που εμφανιζεται δεν ηρθε σε επαφη με ενα weirwood. τουλαχιστον οχι πριν παει στο τειχος.
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°69
Δεν είναι απαραίτητο να είναι κόσμημα. Μπορεί να είναι και κάτι που δε βλέπουμε. Ένα πουγκί κρυμμένο κάπου πάνω της. Πάντως είναι δύσκολο γιατί για να το κάνεις για πάντα λογικά θα χρειάζεται απίστευτη δύναμη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω καν αν είναι δυνατό.
edit: Έχω ξαναπεί πάντως ότι τον Bloodraven δεν τον πολυ εμπιστεύομαι.
Και γενικά έχεις δίκιο για τους διαφορετικούς θεούς δεν κολλάει να συνεργάζονται. Αλλά ανεξάρτητα με αυτό, το να μπορεί να δείχνει νέα είναι μια πιθανότητα.
edit: Έχω ξαναπεί πάντως ότι τον Bloodraven δεν τον πολυ εμπιστεύομαι.
Και γενικά έχεις δίκιο για τους διαφορετικούς θεούς δεν κολλάει να συνεργάζονται. Αλλά ανεξάρτητα με αυτό, το να μπορεί να δείχνει νέα είναι μια πιθανότητα.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : King's Landing
Armory
- Δημοσίευση Ν°70
ρε παιδί μου, έχω πάθει mindfuck με όλες αυτές τις θεωρίες. και το ρουμπίνι το σκεφτόμουν τελευταία. μου θυμίζει ένα παραμύθι του άντερσεν που το ρουμπίνι ήταν ένας πρίγκιπας...
Armory
- Δημοσίευση Ν°71
ενας πριγκιπας;
ο bloodraven ή ο πριγκιπας που υποσχεθηκε (αζορ αχαι οποιος και να ειναι
;
ψιλοβγαζει νοημα γιατι η Μελ λεει οτι ο Σταννις ειναι αυτος. Τουλαχιστον ετσι νομιζει.
Ω θεε μου. Ειμαι τερμα καμμενη. Υπαρχει περιπτωση η προφητεια να ειναι για τον Gendry;
αλλα ισως θα πρεπει να παω σε αλλο τοπικ για αυτο

ο bloodraven ή ο πριγκιπας που υποσχεθηκε (αζορ αχαι οποιος και να ειναι

ψιλοβγαζει νοημα γιατι η Μελ λεει οτι ο Σταννις ειναι αυτος. Τουλαχιστον ετσι νομιζει.
Ω θεε μου. Ειμαι τερμα καμμενη. Υπαρχει περιπτωση η προφητεια να ειναι για τον Gendry;
αλλα ισως θα πρεπει να παω σε αλλο τοπικ για αυτο

|
|