από Arianne Martell Πεμ Ιουλ 12, 2012 11:58 am
Εγώ,αλλά το βρήκα και ήταν περισσότερο σε φάση 'πόσο καφρίλας μπορείς να γίνεις',παρά στα σοβαρά

Γαμάτο έτσι;

Ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι
Εγώ παλιά ήξερα πολλές θεωρίες γιατί το ψαχνα συνέχεια,αλλά επειδή έχω να ασχοληθώ κανα-δυο μήνες με ΑΣΟΙΑΦ και να διαβάσω το βιβλίο μου,τις έχω ξεχάσει τις περισσότερες
1.Η πιο άρρωστη θεωρία είναι ότι η Daenerys είναι η κόρη της Rhaella και του Rhaegar

Κοίτα κανα γενεαλογικό των Targaryen για να καταλάβεις για τι μιλάς,άθλιε ανώμαλε

και αυτό ξεκίνησε κάπως έτσι
- Σπόιλερ:
Στο HOTU η εν λόγω μαντάμ άκουσε να την αποκαλούν "children of three" το οποίο προφανέστατα αναφερόταν στους 3 προγόνους της που ήταν αδέρφια και είχαν παντρευτεί μεταξύ τους(Αegon,Visenya&Rhaenys)αλλά επειδή δε γίνεται να μην τα καταστρέψει όλα με την βλακεία της αυτή σχολίασε ότι ότι κατάγεται μόνο από Αegon&Rhaenys(λες και η άλλη είναι από άλλο σόι

)που όντως ισχύει αλλά είναι προφανές γιατί το λέει αυτό η προφητεία,ρε τούβλο

Και μετά τα υπόλοιπα τούβλα έβγαλαν αυτή την απαράδεχτη-ακόμα και για τα δεδομένα αυτού του fandom-θεωρία
2.Επειδή όπου και να κρυφτείς δε γλιτώνεις από τη βλακεία,επίθεση τούβλων Νο2.
Ο Hotpie λέει, είναι γιος του Rhaegar και της Lyanna

Δεν ταιριάζει καν η ηλικία και ο τόπος που γεννήθηκε,πως στο καλό το σκέφτηκες αυτό;
3.Όλο το fandom έχει λυσσάξει ότι ένα από τα παιδιά του λατρεμένου μας Tywin(μη σου πω και δυο

)πρέπει να ναι της άλλης λατρείας του Aerys.Eμένα δε με νοιάζει αν έκαναν παιδί ή όχι,αλλά μπορώ άνετα να φανταστώ αυτόν και την Joanna να βερνικώνουν τα κέρατα του Tywin και μ' αρέσει.Μ' αρέσει πολύ
Αυτά για την ώρα
ΥΓ.Σερσοκόννι,τα περί Ned/Jaimie τα χουμε σχολιάσει μέχρι αηδίας

Απλά θέλω να πω για το δεύτερο ζεύγος ότι είναι κρίμα που δε κουτουπώθηκε ποτέ.Θα έδινε μια πολύ smut νότα στο όλο έργο

Καταραμένε Stark