Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
^Δεν μπορώ να μιλήσω εδώ, σας αγαπώ πολύ, μου λείψατε, γεια σας!

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°152
Γνώμη σου αλλά γιατί;Queen in the North έγραψε:για τον τζεις οχι![]()

Νάταλι γεια κ σε σένα, ας μη σπαμμάρουμε όμως

"Except your insanity," Lucia pointed out.
sigh.
"Well played, Archer.”
"Really?"
"No, I saw that character on X-men. I just wanted to commiserate. Alas, I have no weaknesses."
sigh.
"Well played, Archer.”
Nix the Everknowing is the first Valkyrie made by Woden and Freya and therefore the most powerful Valkyrie. She is over 3,000 years old and was born "Phenix". She was once betrothed to Loki.
She is a soothsayer and has gone mad from all the visions that she has seen. Her mind more in the future than in the present earned her the nickname Nucking Futs Nix.
Lately the strain of steering the Accession and juggling possible futures has left her farther from sanity and ragged. Thought by many to be trying to obtain Goddess status due to her age and strength.
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°153
He is described as having fine, curly, golden blond hair and eyes that look gold in the light with long eyelashes. He has a slim, muscular build and is about 5'11" in height. His face is often described as being beautiful, sexy, gorgeous and angular and Clary often refers to him as beautiful and leonine, with a narrow mouth.
βασικα εχω στο μυαλο μου τον alex petyfier. ο jamie cambel bower ειναι ωραιος αλλα εχει μια... θηλυπρεπεια ( ;; αυτη ειναι η σωστη λεξη ;; )

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Armory
- Δημοσίευση Ν°154
σωστή λέξη, λάθος για τον τζέιμι κατά τη γνώμη μουQueen in the North έγραψε:βασικα εχω στο μυαλο μου τον alex petyfier. ο jamie cambel bower ειναι ωραιος αλλα εχει μια... θηλυπρεπεια ( ;; αυτη ειναι η σωστη λεξη ;; )He is described as having fine, curly, golden blond hair and eyes that look gold in the light with long eyelashes. He has a slim, muscular build and is about 5'11" in height. His face is often described as being beautiful, sexy, gorgeous and angular and Clary often refers to him as beautiful and leonine, with a narrow mouth.

sigh.
"Well played, Archer.”
"Really?"
"No, I saw that character on X-men. I just wanted to commiserate. Alas, I have no weaknesses."
sigh.
"Well played, Archer.”
Nix the Everknowing is the first Valkyrie made by Woden and Freya and therefore the most powerful Valkyrie. She is over 3,000 years old and was born "Phenix". She was once betrothed to Loki.
She is a soothsayer and has gone mad from all the visions that she has seen. Her mind more in the future than in the present earned her the nickname Nucking Futs Nix.
Lately the strain of steering the Accession and juggling possible futures has left her farther from sanity and ragged. Thought by many to be trying to obtain Goddess status due to her age and strength.
Armory
- Δημοσίευση Ν°155
ναι.... δεν λεω για τις υποκριτικες του ικανοτητες. για την εμφανιση λεω. ειδικα απο την στιγμη που δεν εχω δει την ταινια. εχω δει μονο τρειλερ, σποτακια και φωτογραφιες.

Armory
- Δημοσίευση Ν°156
Η ταινία πράγματι ήταν πάρα πολύ καλή, (για να μην αναφέρουμε ότι έχασα δέκα λεπτά απ'την αρχή της επειδή άργησα να φτάσω στο σινεμά αλλά είχα διαβάσει το βιβλίο οπότε χαλαρά , δεν τρέχει κάστανο
), όπως είπα πολύ καλή απλά αυτό που με πείραξε/ενόχλησε ήταν πως τα γεγονότα,
η πλοκή έρεε πολύ γρήγορα και μου φάνηκε πως τα περνούσαν στο τσάκα-τσάκα. Βεβαίως κι έκοψαν πολλές σκηνές κι αν δεν κάνω λάθος αλλάξανε και την πλοκή κάπου... Αλλά θα μου πεις ποια ταινία ακολουθεί πιστά ένα βιβλίο αλλά αυτό ... it's another story!
Επανερχόμενη στο θέμα μου η ταινία στο γενικό σύνολο της ήταν καλή, ο χρόνος σου τλχστν περνούσε ευχάριστα, μουσική: αριστουργηματική, ειδικά - εφέ: κι αυτά καλά τόσο όσο για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους, κι ερμηνείες απλώς: Θ-ε-ϊ-κ-ε-ς!
Από που να ξεκινήσω: Απ'τον Μάγκνους; καλά σε δυο σκηνές μονάχα εμφανίστηκε και με το που μίλησε μιλάμε έμεινα , τι φωνή, τι μάτια, τι ύφος, μιλάμε τα'χε όλα ο άτιμος κι κυρίως είναι Μάγος, είναι να μην τον λατρεύεις! :inlove:
Ιζαμπέλ: το ήξερα ότι θα τον συμπαθήσω αυτόν τον χαρακτήρα, μιλάμε έχει πολύ τσαμπουκά, τσαγανό η κοπέλα! Άξια!
Κλέρι: δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ πάντως δεν είδα κάτι κακό πάνω της, πιστεύω πως τον ρόλο της μια χαρά τον έπαιξε.
Σάιμον: Μωρέ δεν πάτε \λέτε ότι θέτε, εγώ αυτό το γλυκό, πλην αθώο παιδί από δω και πέρα το λατρεύω , μ'άρεσε!:oho:
Λουκ: τον κύριο δεν τον γνωρίζω αλλά σαν ηθοποιός , στον ρόλο του τλχστν , ήταν υπέροχος, επίσης η άσπρη τούφα στο κεφάλι τον έκανε τόσο γοητευτικό!:inlove:
Άλεκ: Ολίγον τι αδιάφορος για μένα μέσα στο φιλμ λόγω της συμπεριφοράς του αλλά εντάξει τον στριμμένο και ζηλιάρη έπρεπε να κάνει οπότε υποθέτω πως του βγήκε.
Τζέις: Εγώ θα το ξαναπώ, ο Τζέιμι εμφανησιακά δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά θεωρώ, πιστεύω ακράδαντα, κι ύστερα απ'αυτό που είδα ότι τον ρόλο του Τζέις τον τίμησε/ τήρησε επάξια!
Κι αφήνω το απόλυτο αρσενικό για το τέλος...
Βάλεντάιν: Οκ εντάξει τα κοτσιδάκια με χαλάσανε στην αρχή αλλά το προσπέρασα κατευθείαν , ο άνθρωπος δεν παίζεται, ήταν το απόλυτος bad guy εκεί μέσα, κι όμως χαιρόσουν να τον βλέπεις!:inlove:
Για την Τζόσλιν /ακά Λένα Χέντει δεν μπορώ να πω και πολλά, όλη την ώρα κοιμότανε, στο ρόλο της Sleeping Beauty καλή ήταν πάντως...

η πλοκή έρεε πολύ γρήγορα και μου φάνηκε πως τα περνούσαν στο τσάκα-τσάκα. Βεβαίως κι έκοψαν πολλές σκηνές κι αν δεν κάνω λάθος αλλάξανε και την πλοκή κάπου... Αλλά θα μου πεις ποια ταινία ακολουθεί πιστά ένα βιβλίο αλλά αυτό ... it's another story!

Επανερχόμενη στο θέμα μου η ταινία στο γενικό σύνολο της ήταν καλή, ο χρόνος σου τλχστν περνούσε ευχάριστα, μουσική: αριστουργηματική, ειδικά - εφέ: κι αυτά καλά τόσο όσο για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους, κι ερμηνείες απλώς: Θ-ε-ϊ-κ-ε-ς!
Από που να ξεκινήσω: Απ'τον Μάγκνους; καλά σε δυο σκηνές μονάχα εμφανίστηκε και με το που μίλησε μιλάμε έμεινα , τι φωνή, τι μάτια, τι ύφος, μιλάμε τα'χε όλα ο άτιμος κι κυρίως είναι Μάγος, είναι να μην τον λατρεύεις! :inlove:
Ιζαμπέλ: το ήξερα ότι θα τον συμπαθήσω αυτόν τον χαρακτήρα, μιλάμε έχει πολύ τσαμπουκά, τσαγανό η κοπέλα! Άξια!

Κλέρι: δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ πάντως δεν είδα κάτι κακό πάνω της, πιστεύω πως τον ρόλο της μια χαρά τον έπαιξε.

Σάιμον: Μωρέ δεν πάτε \λέτε ότι θέτε, εγώ αυτό το γλυκό, πλην αθώο παιδί από δω και πέρα το λατρεύω , μ'άρεσε!:oho:
Λουκ: τον κύριο δεν τον γνωρίζω αλλά σαν ηθοποιός , στον ρόλο του τλχστν , ήταν υπέροχος, επίσης η άσπρη τούφα στο κεφάλι τον έκανε τόσο γοητευτικό!:inlove:
Άλεκ: Ολίγον τι αδιάφορος για μένα μέσα στο φιλμ λόγω της συμπεριφοράς του αλλά εντάξει τον στριμμένο και ζηλιάρη έπρεπε να κάνει οπότε υποθέτω πως του βγήκε.

Τζέις: Εγώ θα το ξαναπώ, ο Τζέιμι εμφανησιακά δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά θεωρώ, πιστεύω ακράδαντα, κι ύστερα απ'αυτό που είδα ότι τον ρόλο του Τζέις τον τίμησε/ τήρησε επάξια!

Κι αφήνω το απόλυτο αρσενικό για το τέλος...

Βάλεντάιν: Οκ εντάξει τα κοτσιδάκια με χαλάσανε στην αρχή αλλά το προσπέρασα κατευθείαν , ο άνθρωπος δεν παίζεται, ήταν το απόλυτος bad guy εκεί μέσα, κι όμως χαιρόσουν να τον βλέπεις!:inlove:
Για την Τζόσλιν /ακά Λένα Χέντει δεν μπορώ να πω και πολλά, όλη την ώρα κοιμότανε, στο ρόλο της Sleeping Beauty καλή ήταν πάντως...

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°157
Να δούμε εγώ πότε θα αξιωθώ να τη δω.
Η επόμενη που θα δω θα είναι η ταινία των One Direction. Μικρά ξαδέρφια. Σε καβαλάνε χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.
Η επόμενη που θα δω θα είναι η ταινία των One Direction. Μικρά ξαδέρφια. Σε καβαλάνε χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

Armory
- Δημοσίευση Ν°158
ω θεε μου... περαστικα....

Viserion- Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2011
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Armory
- Δημοσίευση Ν°159
Αυτο ειναι κατι παραπάνω απο τραγικόCat Of The Canals έγραψε:Να δούμε εγώ πότε θα αξιωθώ να τη δω.

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°160
Τραγικό όντως!!! Αλλά τι να κάνω που έχω αδυναμία στο ξαδερφάκι... θα θάψω το πρόσωπο μου στο ποπ κορν και θα περιμένω να περάσει. 

Armory
- Δημοσίευση Ν°161
Περαστικά κι από μένα, θα ξεχάσω τότε εν έτη 2008 που πήγα να δω τον Κάσπιαν και τελικά δεν είδα απολύτως τπτ

Armory
- Δημοσίευση Ν°162
γιατι δεν ειδες τιποτα;

Armory
- Δημοσίευση Ν°163
^Επειδή κάνανε φασαρία τα σκασμένα γι αυτό

Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Τόπος : Asshai
Armory
- Δημοσίευση Ν°164
Percy Jackson and the Lightning Thief 8/10
Igor 8.5/10
Igor 8.5/10

Armory
- Δημοσίευση Ν°165
Ειναι το πρωτο percy αυτο ?^ 

Armory
- Δημοσίευση Ν°166
ναι το πρωτο ειναι.

Armory
- Δημοσίευση Ν°167
Εγω θέλω να δω πολύ το δεύτερο. 

Armory
- Δημοσίευση Ν°168
ναι και γω! αν και δεν νομιζω να παω στο σινεμα...

Armory
- Δημοσίευση Ν°169
Καλα ουτε γω δεν πάω.
Θα την δω online. 

Armory
- Δημοσίευση Ν°170
θα το θελα πολυ ομως...

Armory
- Δημοσίευση Ν°171
Ναι όντως γιατι το ονλαιν δεν είναι το ίδιο με την μεγάλη οθόνη 

Armory
- Δημοσίευση Ν°172
ναι!! βεβαια οι υποτιτλοι που βαζουν με εκνευριζουν γιατι εχουν πολλα λαθη...

Armory
- Δημοσίευση Ν°173
Ναι και παραλείπουν και φράσεις. 

Armory
- Δημοσίευση Ν°174
αυτο ειναι το χειροτερο γιατι χανεις και το νοημα αυτων που λενε...

Armory
- Δημοσίευση Ν°175
Ναι αλλα νταξει εχω βρει κόλπο και διαβάζω και ακούω ταυτόχρονα. 

|
|